17 de juny 2010

Premis (juny 1)

El curs s’acaba i ja no donarem cap altre premi fins a setembre.

Ací va el Premi mossegada de la primera quinzena de juny.
I gràcies, Adrià, per ser un provocador a classe!!!

adrian lc ha dit...

yo crec que aiso no te un criteri molt gran per que no sempre que una dona li pase alguna cosa de la lista va a reaccionar igual que una altraa sapsyo pense q cadascun te que reaccionar com ell pense i com pense que va reaccionar la seua parella
2 de juny de 2010 9:50

I ací va el premi Karícia, al que no li podem (ni volem) llevar ni una coma perquè no en té, hahaha!!! Gràcies Diana, per ser tan participativa, espavilada i vital!!!

diana 3ºC ha dit...

jo pense que clar que es necessari donar classes de sexualitat perquè no es sap tot com la gent diu saps lo bàsic lo molt bàsic sinó moltes xiquetes de 15 anys o inclòs menys no estarien embarassades i tota la gent que hi ha amb infermetats de transmissió sexual.. i ademes amb les classes no es te que fer el que la gent de fora opine sinó amb el que volen els alumnes i estic segura de que els alumnes volen la classe encantats.! i sobre la nova llei del avort ami m'agrada mes perquè dona mes llibertat a la xica i si as tingut un accident pots decidir no tindre lo perquè encara eres molt jove però tendrien que aver canviat que no fera falta el consentiment del pares per a decidir tu sola...Maria seguis donat les classes!! =)
2 de juny de 2010 10:13


1 comentari:

webmaster tmarin ha dit...

Hola Rosa:
Ha sido muy interesante leer vuestro blog.Soy de Sexismo Publicitario...Fantástico leer opiniones de personas jóvenes respecto a la sexualidad,el machismo,la publicidad etc.
Un gran abrazo y sería fantástico que pasaras todo esto a un facebook (si es que no lo tienes) porque como red social con gente joven no tiene igual.
Un abrazo desde Argentina de una casi catalana.