9 de febr. 2012

Natural




L’homofòbia és una malaltia psicosocial que es defineix per tindre odi a les persones homosexuals. L’homofòbia pertany al mateix grup que altres malalties semblants, com el racisme, la xenofòbia o el masclisme. Aquest grup de malalties es coneix amb el nom genèric de feixisme, i es fonamenta en l’odi a l’altre, entés aquest com una entitat aliena i perillosa, amb valors particulars i estranys, amenaçadores per a la societat, i -pitjor encara- contagiosos.
Definició extreta d'ací.

6 comentaris:

Rosa Sanchis ha dit...

Guía para madres y padres. Qué hacer cuando un hijx nos dice: papá, mamá, soy gay/lesbiana.

http://bit.ly/w0qKir

monse ha dit...

us recomane aquest video que diu el mateix pero en millor qualitat de so http://www.youtube.com/watch?v=02uKIHtgW-o&feature=watch_response

Amparo Pardo Bazán ha dit...

Jo també vull recomanar-vos el canal de "TodoElMonteEsOrgasmo". De segur que us agrada!!

http://www.youtube.com/user/TodoElMonteEsOrgasmo

Rosa Sanchis ha dit...

I jo que anava tota discreta amb el canal d'INESMELLAMAN i vosaltres em recomeneu a Bollicao en TODO EL MONTE ES ORGASMO. Ale, doncs ací va el seu vídeo: Lesbianas primerizas.

Melissa Nelken ha dit...

El que li passa a la xica, és com la homofòbia, però al contrari. No li discriminen per ser homosexual, si no per ser heterosexual, perquè ella està sempre amb persones homosexuals, i creien que ella també era homosexual, fins que ella diu que era heterosexual i la gent es va distanciant de ella. Com si fora una cosa estranya. Això és el que passa a la realitat, però al reves. Hi ha molta gent que té homofòbia, però jo mai havia vist que poguera ser al contrari.
La xica es sent mal, perquè pensa que ella és diferent, com el que els passa de vegades a les persones homosexuals. Però no és diferent, és el més normal del mon.

alejandro becker ha dit...

Aquest vídeo es una parodia molt bona del que passa a la realitat. En eixe món que avui en dia es irreal el normal és ser homosecsual i la gent heterosecsual és discriminada i a més a més els animals també són homosecsuals, quan avui en dia els homòfobs discriminen als homosecsuals i en el vídeo la xica diu que l' ésser humà es lliure i pot raonar i pensar, com deu de ser, però alguna gent no entenc tot això de la diversitat. Però també es veritat que en un món de homosecsuals també deuria haver heterosecsuals perquè sino no no ens podriem reproduir.