12 d’abr. 2012

Presentació de Karicies.com


Tinc el gust de convidar-vos a la presentació del meu darrer llibre. I, a més, estic ben contenta perquè m'acompanyen Hèctor, Zoe i Bàrbara, i estic segura que donarà gust sentir-los!!!

Ací pots abaixar-te el primer capítol de l'obra.

24 comentaris:

JC Soriano ha dit...

Hola, te sigo desde hace algún tiempo y me parece que tu blog es uno de los mejores en cuanto a Educación Sexual se refiere. Aprovecho para felicitarte por tu nuevo libro y espero poder seguir lo que publicas durante mucho tiempo.

Rosa Sanchis ha dit...

Gràcies a tu, Maeglin, per acompanyar-me en aquesta "empresa", tan necessària!!!

Cristian ha dit...

És una llàstima que no podré estar allà, però m'agradaria contar qué ha significat karici.es a la meua vida. Karici.es ha estar per a mi, com per a tants altres, una oportunitat. Una oportunitat per a créixer, per a evolucionar, per a reflexionar, per a aprendre, per a expressar les meues inseguretats,per a perdre temors,per a guanyar confiança i empoderament, per a compartir idees, per a eixir del armari, per a trobar comprensió i força,per contagiar-me d'ànims i bones emocions, per a saber que no estem sols a la lluita, per a ser millor persona, per a trencar fronteres i prejudicis, per tindre un sentit crític...

I darrere de totes les denúncies,reivindicacions i lluites, es troba una persona de la que intente aprendre cada vegada que puc i que m'ha guanyat el cor. Espere que mai es detinga el motor de totes les carícies, que ens contagia i que ens plena de positivitat i posibilitats de fer del món un espai segur de convivència, diversitat i igualtat.

Clàudia West ha dit...

Hola Maria :)
Soc Clàudia des de la República Checa.
M'alegre molt del teu nou llibre i espere que sigua un gran èxit!
Ja comentaré en la propera entrada que fages per als de classe.
Una forta abraçada.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Clàudia!!!

ara mateix estava pensant en tu, mirant el teu ordinador buit, i justament he vist el teu comentari!!!! Ahir la presentació va ser xulíssima. Em varen presentar tres persones expertes: Zoe, una alumna que vaig tindre l'any passat a primer d'ESO, al Lluís Vives, Bàrbara, que ja fa segon de Dret, i Hèctor, que fa segon de Batxillerat. Varen parlar com si ho feren tots els dies, davant de més de dues-centes persones, i va ser molt emocionant. La sala estava plena d'amics i amigues i va ser com una xicoteta festa, al voltant de la tortada, que era el llibre! M'hauria agradat tindre't al costat, parlant de karicies. De segur que ho hauries fet molt bé!

Ah, i m'alegre molt que comentes des de la República Txeca! Les teues aportacions sempre són molt estimulants!

Una abraçada.
Maria

dani wolstencraft ha dit...

No he estat a la presentació pero de segures que han anat moltes persones i que ha sigut molt emocionant.

No conec a cap persona que ha escrit un llibre i per a la meua opinió es una cosa molt difícil.
Mai hem he posat a pensar en el treball que hi ha darrere de cada llibre , jo personalment seria incapaç de poder escrivir un perquè a la final se m'esgotarien les idees i el llibre hem quedaria molt curt.

Per aixo m'agradaria felicitar a tots els que han participat i han fet possible la producció d'aquest llibre.

No he llegit el llibre però no dubte que es interessant i que atraurà a molta gent a llegir-lo, i que es podran vendre molts.

Carla Mott ha dit...

Maria, enhorabona pel teu nou llibre, ja el compraré i el llegiré.
La veritat és que llegir karici.es m'ha obert la ment moltíssim i crec que aquest bloc ha ajudat a moltíssima gent. Els temes comentats són molt interessant i molt poca gent parlaria d'aquestos temes. Espere seguir llegint el teu bloc moltíssim més temps. Besets :)

adrian will ha dit...

Primer felicitar-te per el nou llibre que has fet de karicies, el llibre espere que estiga interessant i aprenguem mes coses sobre sexe i que la gent aprenga mes de lo que sap. Crec que la gent voldrà llegir-lo i tindran ganes de continuar llegint-lo.

Espere que vages traient mes llibres i cada vegada et superes a tu mateixa. I que cada vegada mes gent vaja aprenent mes coses dels teus llibres i vagen llegint-lo mes gent.

Christian Stone ha dit...

Maria, les meues felicitacions per aconseguir guanyar-te la publicació, crec que el llibre s'ho mereix. El llibre de karici.es té molt bona pinta i crec que molta gent estarà interessada en llegir-ho.

Aquest llibre ajudarà a que la gent que vulga aprendre més sobre el sexe, deuria llegir el llibre i ajudarà a la gent que tinga dubtes sobre la seua sexualitat o el seu gust.

Quan el llibre estiga disponible a la biblioteca intentaré agafar-ho per a llegir-ho.

Javi Marston ha dit...

M'alegre molt de la presentació del teu llibre i espere que haja sigut un gran èxit i també felicitar-te per la publicació del teu llibre de karici.es, espere que haja sigut una bona noticia per a la teua carrera que et publicaren el llibre per guanyar aquell concurs.

M'agradaria llegir el llibre per vore tots els temes que s'han tractat en aquest temps i crec que segur que és un bon llibre i espere que es venga molt.

Pau de Burgos ha dit...

Felicitats per la publicació del teu llibre i espere que siga un èxit, ja que és un llibre molt informatiu i educatiu, que te ensenya i te diu els inconvenients i les conseqüències sobre la sexualitat.

M'alegre per el llibre i que puges traure més.

Mireia Kent ha dit...

Abans que res he de donar-te l'enhorabona per tots el premis que has guanyat i per la presentació del teu llibre, que de segur que va estar fantàstica. Com alumna teua he de donar-te també l'enhorabona per ensenyar-nos noves coses sobre un món en el que quasi no estàvem informats, per fer-nos expressar el que pensem i per les classes que dónes, en les quals moltes vegades aprenem més amb les teues xarrades que amb qualsevol altra classe on només escoltem les explicacions del llibre.

Noelia Claramunt ha dit...

Primer de tot felicitats per l'èxit de la presentació del llibre de karícies, pense que ajudarà a molta gent que se'l lliga.
En segon lloc, a mi el bloc de karícies em pareix molt útil i molt interessant perquè crec que els temes que es tracten són molt educatius, i pense que algunes entrades o vídeos podes ajudar a aquells que lligen el bloc, a mi personalment m'agraden molt els temes que es parlen i crec que em pot ajudar molt.

barbara goldman ha dit...

El primer lloc, moltes felicitats per la presentació d'aquest llibre, Maria. Vull dir que aquesta pagina és un gran lloc on aprendre educació sexual molt fàcilment i molt eficaç i, a més a més, molt divertida.

En aquesta pagina he après coses que no sabia ni que existien, coses que hauríem de tindre tots en compte: els vídeos, les entrades sobre maltractament, racisme, homofòbia i moltíssimes coses més que no ens adonàvem que són molt roines per al món. Encara que a nosaltres nos ens afectara, els afecta a persones que no haurien de sofrir-ho, i que no ho mereixen perquè es fiquen en les vides de gent que si vol ser homosexual o el que vulga és lliure i també són persones.

Doncs dir que aquesta pagina és unes de les millors pàgines de sexualitat que conec

monse wolf ha dit...

Moltes felicitats pel premi i per la publicació del teu llibre.

El teu bloc ens ha servit per a expressar-nos lliurement, al marge de la societat. Sense ningun tipus de tabú. Jo crec que tots els alumnes de l'institut haurien de tindre un lloc on poder expressar-se lliurement.

Merx ha dit...

Lamento no haber podido asistir a la presentación de éste último libro, sé que habrán más y espero poder estar allí, junto a aquellas personas a las que aprecias, para mi siempre es un placer escucharte y además es una buena excusa para vernos y apuntalar el hueco que tienes reservado en mi corazón. Te deseo mucho éxito y felicidad, ya estoy deseosa de leer tus Karici.es
Un beso y mil abrazos.
Merche.

Lluís Arenal ha dit...

Hola Maria, enhorabona pel teu nou llibre i enhorabona a els que han participat en el teu llibre. Espere que sigui un èxit i et vull donar altra vegada la meua enhorabona per aconseguir el Premi Soler i Godes 2010 d'Experiències Pedagògiques a l'Escola. Jo crec que aquest llibre ajudara a molta gent a eixir de dubtes.

M'alegre per el llibre i espero que facis més llibres.

meline wolf ha dit...

Hola María.
M'agrada la teua pagina web, és molt interessant i estic molt contenta per tu per el teu nou llibre, espere que tinga molt de èxit. Perquè tot això comporta molt de esforç i de temps i to mereixes.

Juan Pasabán ha dit...

Hola Claudia! Que alegría saber de ti. Espero que estés encantada de la vida.
Estuve en la presentación de Karicies.com. Fue emocionante ver el cariño y la admiración que despierta María entre tanta gente, especialmente entre sus alumnos/as. Y también entre sus compañeros. No es para menos, se lo merece! Ánimo, María, sigue deleitándonos con tu blog y tus publicaciones.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Juan,
ets un crac!! Et conte que pots entrar al bloc i a l'endemà t'estrenes!! I a més a més amb el cognom de l'alpinista Edurne Pasabán, una altra crac.

Gràcies pels ànims; ja saps que m'acompanyes molt! Una abraçada!

Rosa Sanchis ha dit...

Gràcies alumnes, gràcies Merx! Menció especial a Cristian (vaig llegir el teu comentari a la presentació, he he!

M'encanta que m'acompanyeu! M'agrada avançar amb vosaltres, així que aquest només és el sisé llibre i de segur que en vindran més!
Muacs!!

Borja Stone ha dit...

El comentari que vaig a fer es del capítol “Lápices de colores” . En aquest capítol Filomena hi esta molt contenta perquè acabava de canviar-se de col·legi i a d'ella li agradava molt anar-hi. Ella pintava i li agradava molt fer dibuixos, però un dia un company seu li agradava que tots els seus companys el feren cas ,cosa que Filo es negava. Un dia els seus companys es negaren a deixar-li les llapisseres i es va produir una baralla per aquestes llapisseres. Desprès de la baralla Filo es va fer una ferida cosa que va fer que no hi anara a la escola els pròxims dies. Els seus companys es volien venjar-se i li digueren que li anaven a punxar amb agulles. A l'hora del pati tots el seus companys li feren un rogle i li punxaren.


En aquest capítol es veu la violència que rep una xiqueta anomenada Filomena. Filo es una xiqueta que vol anara a l'escola contenta i li agrada estar amb els seus companys i pintar. Els seus ''companys'' s'havien convertit en enemics seus, tan sols per no fer cas d'un company que es creu que hi es el lider. Filo actua com ella vol i es nega a fer el que ell diu. Totes les ganes que havia tingut Filo de fer amics nous varen desaparéixer de sobte .

sonia ha dit...

enhorabona Rosa, t'enviem moltes karicies de part de l'associació antisida de Lleida.

Rosa Sanchis ha dit...

Gràcies Sònia!!! Una abraçada ben cordial!