15 d’abr. 2013

Boles fresques!


Un alumne em recomana l’anunci de Fresh balls com a mostra de producte per a hòmens. Efectivament, n’hi ha també per a ells, però observem-ne les diferències. La crema de les xiques era més bé presentada com un medicament, i la dels xics promet mantenir els testicles frescos i secs. Però el més sorprenent de tot és la preocupació per la masculinitat de qui ha d’usar el producte. Al primer anunci de Fresh balls, el xic està practicant un esport de risc; al segon, l’home que aconsella el producte és gran i fort i, per si no ho teníem clar, porta un davantal amb músculs. Quina preocupació perquè no es pense que usar una crema no és masculí!!! El mateix passa amb tota la gamma de productes d’estètica per a hòmens: els anuncis, la forma dels flascons, etc.  tot ha de ser inequívocament masculí. De vegades, alguns publicistes juguen amb la preocupació per la pèrdua de masculinitat i fan una defensa dels valors tradicionals.
Efectivament, n’hi ha productes per a xics però... per què ha de ser a costa de mantenir una masculinitat tradicional? 






Download with Vixy

35 comentaris:

Sara Stone ha dit...

Jo crec, que no es per a tant que els publicistes recorden tant en l'anunci que el producte es per a homes. Que la gent no es tant idiota per a no donar-se compte que l'anunci no es per homes. A demés per a mi no se esta perdent la masculinitat es al contrari se esta perdent la feminitat i ara la estem intentant recuperar la feminitat.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Sara,
quina feminitat s'està perdent? I per què et preocupa?

Maria Laffitte ha dit...

Els primers anuncis publicitaris, el del Fresh Balls i el de l'home que es llança amb paracaigudes si es veritat que es nota com intenten demostrar masculinitat, amb la barbacoa i tal, però pense que assoles donen la imatge del producte que més es va a vendre. No imposen una forma de “ser xic”, sinó que els xics, en general, volen ser així, i els publicitaris utilitzen això per a vendre els productes.

En canvi, l'anunci del cotxe és masclista. Numeren una serie de fets volent dir que la dona està “guanyant terreny”, com si s'estiguera eixint del seu lloc i ells perderen la seua identitat com a homes assoles per consentir-ho. Com si estigueren en ple segle xx...!

Manu Goldman ha dit...

Aquesta entrada es pot diferenciar en dues parts:

La primera respecte als dos anuncis de Fresh Balls. Si be es cert que es ressalten característiques ''masculines'', no crec que aixo es ponga criticar. L'anunci respectiu per a xiques, el del Gel Vaginesil peca del mateix. L'anunci es mostra pur, sense mica de realitat (es un gel contra el picor però elles no es rasquen, per exemple), tot es de color de rosa; totes aquestes son qualitats ''femenines''.
Per tant si es critica algo es l'establiment de rols en el ambos sexes no soles al masculí.

L'altra part es referix a l'anunci del cotxe. Aquest si que es criticable, i molt. Es masclista en totes i cada una de les frases de l'anunci. Es tan exagerat que me ha sorprés bastant que no l'hagen censurat.

ESTELA MARSTON ha dit...

Jo estic amb Maria Laffitte, pense que els homes volen ser així, masculins i per això els publicistes fan anuncis com aquestos, tan sols per a vendre els seus productes. I es pot tractar de canviar els anuncis, però difícilment es pot canviar la manera de pensar de les persones amb un altre tipus d'anunci.

L'anunci del cotxe esta totalment fora de lloc, com si les dones fórem menys que els hòmes, no m'ha agradat gens!!

alvaro ha dit...

Jo pense que n'hi ha una gran diferència entre un anunci i l'altre. El primer, per déu, pareixia un anunci de “Red bull” però amb una part fastigosa que és la de soltar d'un avió un home mig nu amb el cul a l'aire. Per déu, quan abaixe pareixerà un ximple! No sé, però aquest anunci pareix el preu d'haver perdut una aposta.

El segon és un cas mésnormal, posar un problema i de sobte eixa paraula que sempre ix als anuncis: “no patisques perquè han arribat els ous frescos”, a més, el nom “se l'han currat” (és ironia).

Altres anuncis, com Vagisil, es presenten com un tractament mèdic. Jo pense que cadascun d'aquestos anuncis s'hauria de presentar dient que és un producte farmacèutic, perquè açò és una alteració per al cos i ho haurien de presentar amb més seriositat, amb una postura més rígida i no com un anunci de Red bull saltant un xic en calçotets.

Diego Thompson ha dit...

Jo personalment crec que aquestos videos no son masclistes perque no diuen res contra les dones ni fan superior als homens a soles crec que el fan per a fer el producte mes apeteible pro en canvi l'altre anunci es a dir el del abrillantador de coches si que es masclista perque diu que les dones et lleven les coses i que elles no fan res quan aixo no es veritat ja que generalment les dones solen fer les tarees domestiques no com diuen en aquest video.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Diego,
efectivament, el tercer anunci és clarament masclista. Els altres no ho són, són sexistes.

N'hi ha tres formes de perpetuar el patriarcat: el masclisme (que és la més vulgar i quasi qualsevol l'identifica), l'androcentrisme i el sexisme. Les dues darreres són més difícils de veure.

En el cas d'aquestos anuncis, són sexistes perquè estan perpetuant una manera de ser home determinada i oculten o menysvaloren altres masculinitats.

És necessari ser musculós, fort, valent... per a usar cremes??? Clar que no! A més a més, una persona no deixa de ser home o dona per usar un producte determinat. Però sembla que per a aquestos publicistes sí!

Xara Stone i Andrea Zetkin ha dit...

Hola bon dia,
Que pasa? Que els xics són menys masculins per fer el dinar?, Per cuidar al xiquet?,Per posar la rentadora?, Per anar de compres?, o Per deixar-nos el mando a distància?...Que no es assoles de les dones, en una casa tots els membres de la família han de ajudar.

Per que els anuncis de cremes vaginals ix la mare cosint i no el pare? O per que no ix la mare fent esports de risc? No cregueu que això es sexisme?
Normalment les mares solen tindre “ la xarla” amb les filles i per que no els pares? Si son tan masculins per a fer esports de risc, i no per a donar una xarla? Si van tan de sobrats per a tirar-se des de un avió que se ho expliquen ells no?

Els anuncis per a xics són discrets, i mai fan parodies, mentre que en els de les xiques són més públics, i no me sorprèn que les parodies les facen els xics;i quasi mai els xics es senten ofesos, es més, a lo millor lis agrada i tot.

En resum no ens pareixen gens bé aquestos anuncis sexistes.

aida kent i alba beker ha dit...

Nosaltres pensem que no esta be del tot aquetos video perque posen al home fent coses extremes o ben forçuts. Per a que? Per a que serveix tot aço?
Y del tercer video opinem que es un viedeo molt masclista perque diu que ya no son homes per fer les tasques de la casa per anar amb les amigues de la seua dona.. i aixo no ens pareix correcte.
Els xics tenen que pensaren que fer coses de dones, no es ser dones.

Pau mill ha dit...

A mi me pereix que esta be que creen una crema que siga per a aliviar el picor dels testicles dels hòmens .

El que no em pareix be es que digen que la dona te tot el espai en el armari sempre te el mando de la tele i que la deixen con si fora el pitjor del mon .
Peró també es veritat que volen la igualtat i elles tenen quasi totes les coses domestiques encara que elles solen cuinar i les activitats domestiques.

Javier Bebel ha dit...

Els productes d'aquest tipus per a hòmens no són tan coneguts o no ixen tant a la tele com els de les dones. A més, s'anuncien d'una forma més còmica i grollera.

Pense que la masculinitat sempre s'ha comercialitzat més, però en un altre tipus de productes, com per exemple els canals de televisió. Jo conec UN canal de televisió “fet per a dones”(Divinity,de madiaset), i conec uns altres TRES o QUATRE canals de televisió “fets per a homes”(Xplora, de La Sexta;Energy, de Mediaset;DiscoveryMAX, de discovery; Nitro, d'Atresmedia...).

Ara parle de l'anunci del cotxe, que m'ha mort!!! Acàs els cotxes han de ser tots per a homes? I les dones no condueixen ni utilitzen els cotxes?

Una salutació a tots, i un adéu a la desigualtat de sexes.

Vera Arenal ha dit...

Y com en totes bandes, tornem a parlar d'estereotips. No per tirar-se en paracaigudes ni per estar més forçut vas a ser més home, si la crema s'anomena Fresh balls que més dona que sigues més afeminat o més masculí si tens testicles on possarte-la no tenen perquè dir-te res.

Com ha dit Rosa en comentaris anteriors, el tercer anunci és clarament masclista. La veritat és que jo pense què te un poc de raó quan diu que les dones ocupen més armari que els hómes. Per exemple en ma casa ma mare ocupa 3/4 de l'armari mentre que mon pare ocupa l'altre 1/4...

rafa anthony ha dit...

La lectura va de l'anunci de fresh balls que és una crema per als testicles per mantindre-los frescos i secs, també parla de que els xics no ens posem les colònies o cremes a no ser que tinguen forma masculina.

En el vídeo passen les següents coses:al primer, ix un home tirant-se des d'un avio i anunciant la crema.
Al segon, ixen dues persones parlant del seus testicles i el calb li parla de la crema, al final del vídeo ix el calb amb una manega als testicles.

En conclusió els xics som molt orgullosos i si no volem posar-nos la crema nosaltres vorem el que fem.

Mariajose Anthony ha dit...

Hola Gent :)
Primerament vull dir que els dos anuncis de ''Fresh Balls'' són molt sexistes i és cert que hi ha moltes coses a l'anunci que fan que la gent no s'oblide que l'home és el sexe superior, per exemple; el que ha dit Rosa que l'home porta un davantal de músculs. Per què no pot portar un davantal de roses o d'una altra cosa? Ah! Segurament perquè es perdria la masculinitat de l'home de l'anunci, o també estava fent una barbacoa, cosa que sempre en totes les pel·lícules ix que les fan els homes. I no sé si us haveu adonat que tots els anuncis de productes d'estètica per als homes són per a seduir a les xiques i per a ser més masculins. I sobre el que ha dit Javi, és veritat que hi ha programes i canals de homes i dones, per a les dones sempre són de moda, bodes i xafardeig... I els dels homes són de cotxes, guerres i esports.

sergi i marc arenal ha dit...

En aquest tema els dos vídeos traten de la masculinitat sobre tot el el primer vídeo que es llança en paracaigudes el que vol es demostrar que és un home i que no té por a res.

Alguns pensen que el hòmens que fan el el sopar, ( com diuen alguns): que fan treballs de dones per aquesta raó som menys hòmens o què son homosexuals i començen a insultar-los.

I les dones tenen les mateixes qualitats que els hòmens i poden fer tot tipus de treballs temps arrere les dones no podien fer ningun treball sols podien ser ames de casa fer netejar la casa, fer el dinar al seu home perquè arriba del treball que és mol dur etc.

Mario Roussel ha dit...

Bon dia a tots i totes,

En aquestos vídeos es pot veure com en la televisió sempre es dona un model per a ser als xics y les xiques.

Al primer anunci jo crec que tampoc es veu molt, podria dir-se que el que siga un esport de risc és per fer la gràcia de “fresh balls”, però al segon es veu més clarament com l'home que anuncia el producte dona un imatge masculina. I el tercer anunci és molt més clarament masclista, des de el principi separa el que “han de fer” els xics i les xiques, per exemple amb això de “el nostre esport”, com si el futbol estiguera prohibit per a les xiques, i el de que els xics cuinem perquè els grans cuiners són homes, m´ha paregut molt masclista, com que el cotxe és el espai dels xics i l'armari el de les xiques.

En conclusió, hem d'aprendre a millorar la nostra capacitat de percebre el masclisme que hi ha amagat a la televisió i així aconseguir que desaparega.

Noemí i Christian Thompson ha dit...

Hola Maria.

Ens els primers anuncia que apareixen en el bloc, veiem que quan fan anuncis de productes masculins, intenten mostrar sempre la masculinitat, com per exemple: els dos primers anuncis dels paracaigudes i el de “Fresh Balls”.

En canvi, els anuncis de productes d'intimitat femenina, i es presente com si fora un problema d'elles, a més a més hi ha moltes mes anuncis d'intimitat femenina que masculina.

Per a finalitzar, tenim que dir que en els anuncis que el protagonista es l'home, es mostra la superioritat de fer coses de risc,per a promocionar qualsevol producte masculí. Mentre que en els producte de la dona, es mostra un papel tradicional en el que sempre estan en llocs com la cuina.

Roberto i Javier Campoamor ha dit...

Bon dia xicons i xicones.

Anem a parlar sobre l'anunci de “Fresh Balls” i la repercussió que ha tingut en nosaltres aquest espot publicitari. Tal vegada és la primera volta que veiem un anunci d'aquest tipus, ja que sempre hi havíem vist a la televisió anuncis de cremes per a les dones i mai per als hòmens. Pensem que aquest anunci és, tal volta, un poc sexista ja que dona a entendre que el home ha de ser d'una manera determinada i oculta molts aspectes d'aquest.

Els dos anuncis que parlaven sobre la crema de “Fresh Balls” és han paregut sexistes per la imatge que donen, tant el primer que apareix un jove llançant-se amb un paracaigudes, com el segon anunci en el que apareix un home fort fent una barbacoa. En els anuncis que varem vore de cremes per a les dones, elles sempre eixien o fent el dinar o donant-li de menjar a les seus filles i això és el que ens ha paregut un poc sexista. Mentres que el tercer anunci ens ha paregut masclista perquè dona una imatge com de que les dones poc a poc guanyen terreny.

En conclusió, no ens han paregut gens bé aquests anuncis i volem que desapareguen les desigualtats que existeixen entre els hòmens i les dones però a que tots junts tinguem una convivència millor. Una salutació a tots.

Ivan i David Campoamor ha dit...

Bon dia a tots i a totes, anem a comentar els vídeos sobre “Fres Balls”.

En aquests vídeos es presenta una crema masculina per als genitals, que segon els anuncis d'aquesta crema, pareix que a l'home no li facen molta falta les cremes en comparació amb les dones, i també ixen més en la tele els productes de les dones que els dels homes. Però en realitat, tant els homes com les dones necessiten cuidar-se i ser assetjats.

En l'últim anunci es veu com un home està fent tasques de la casa i pareix que estiga mal vist. Els dos sexes tenen dret tant com netejar la casa, com per a fer el menjar, com per a ser higiènics amb els seus genitals. Sí que és veritat que en els anuncis es presenta de manera diferent les cremes per a uns i per a altres, però no podem fer res per a canviar la manera de presentar aquests productes de les persones que fan els anuncis.

En conclusió, pensem que tant els xics com les xiques han de ser iguals en la manera de la higiene i en les tasques de la casa.

Jose Stone ha dit...

Bon día.

El primer anunci vol donar l'imatge de masculinitat, ja que sent una crema com per exemple vaginesil (per als picors en zona intima) son dos anuncis totalment contraris. En el segon de “fresh balls”, també es vol donar eixa imatge ja que qui recomana la crema es un home gran i forçut.

El tercer anunci és molt ofensiu per a les dones perque al dir que “ens guanyen terren als homes” estan dient que el lloc de les dones es en la cuina, cuidant xiquets o que no poden tindre el comandament de la tele, que eixir a vore el futbol o amb els amics es cosa sols de homes. Aquest anunci és una vergonya estant en els temps que estem.

Esther Thompson ha dit...

Bon dia:

Ja en l'anterior entrada vaig comentar el problema que pense que n'hi ha amb certs productes com aquestos de cremes intimes, en els quals es veu clarament la diferència alhora de publicitar-lo. Mentres el que és per a dones l'anuncien com un problema seriós i tabú, la crema per a homes es tracta amb més llibertat entre ells i fàcil solució.

És cert que el primer anunci, sí que m'ha fet inclòs riure, però he tingut una reacció totalment contraria amb l'últim anunci del cotxe. Des de el primer segon no m'agradat gens, es veia perfectament la seua intenció de dir que les dones hem començat ha tomar les rendes a on no “deuríem” i com que els homes tenen que imposar-se a que això no es produïsca.

Per a finalitzar diré que no sé per què continuem creant anuncis amb eixa influència que no fa més que repercutir més en la diferenciació entre homes i dones. Tots som iguals.

Pablo Marston ha dit...

Jo pense que els dos primers vídeos son sexistes ja que mostren a soles una part de la masculinitat que es la del home rude i corpulent. Que passa que els demés tipus de home no poden utilitzar aquestes cremes? Clar que si i ja l'ultim vídeo es sense dubte masclista per tot aixo de que l'únic llogar que ens queda es el cotxe i que les dones ens estan quitant espai als homes.

John Mozzoni i Tamara Wolf ha dit...

Hola Maria,

Per damunt els videos son massa ridiculs encara que tracten de realçar la masculinitat de l'home.
El anunci de vaginesil tractava una situacio mes realista que pot ocorrer en qualsevol casa, mentres que el de “fresh ballin” evita fer-ho i a soles mostrar lo “maxos” que puguem ser i no lo que realment som.

No a soles la dona pot netejar, cuinar, cuidar els fills i per damunt cuidar-se asi mateixa perque els homens tambe puguem acogir unes responsabilitats i de la mateixa manera cuidar-nos a nosaltres mateixos sense que semble que tinguem una horientacio sexual o un altra, ja que no te res a vore.

El home es llibre de fer tants coses relacionades a la estetica com la dona doncs que no siga socialment ben vist, i les dones no fa falta que rebren l'informacio de manera tan directa ja que podria ser semblant per als dos sexes.

Aida y Lydia Wolf ha dit...

Bon dia Maria

Nosaltres pensem que el anunci es masclista perquè el fet de que el home faça les tasques de casa
i vaja amb les amigues de la seua dona no significa que el home siga femení o poc home.
Perquè per a nosaltres al menys eixe home seria el ideal,desgraciadament en la societat els homes
tenen pautes i les dones altres,però aixo no significa que tinga que ser així ja que ambos sexes són iguals i quan tot és tan igual agrada eixir-se de les pautes.
Ni un home és afeminat per anar amb dones i fer les “coses de dones”, ni una dona és marimatxo per fer “les coses dels homes”
Parlant sobre els altres anuncis, els de les boles fresques, ens pareix molt bé que isquen anuncis amb aquest tema ja que pareix que a soles tinguen picors o problemes les dones en la seua part íntima per tots els anuncis amb cremes per la zona vaginal. Tant un aparell reproductiu femení com el masculí necessiten higiene i frescura.

Mireia i Alberth Marston :) ha dit...

Bon dia a tots i totes.

Els dos primers vídeos tracten d'un producte per a mantindre els testicles frescos i secs tot el dia, i l'ultim intenta vendre un nou component per al cotxe ja que aquest és l'únic espai on l'home encara pot ser masculí(segons el vídeo les dones els han ''llevat'' als hòmens les coses que els feia masculins(futbol, televisió,etc.) )

Aquest vídeo ens sembla paregut al vídeo que hem vist anteriorment de les dones. Hi ha certes similituds, com que als dos anuncis les persones que tenen picors o malestars als genitals demanen consell, però hem d'observar que la xica demana consell a sa mare(i damunt a una habitació,un espai privat), com si fos un assumpte de confiança que ningú hauria de saber, i el xic demana consell a un amic amb tota la naturalitat del món en un jardí al aire lliure.

En quasi tots els anuncis dirigits als hòmens però de productes suposadament femenins hi ha una reafirmació de la masculinitat del protagonista, quasi una justificació de que és un producte per a ''hòmens de veritat''. Hi ha per exemple un anunci d'una colònia on l'home deixa al llit a una dona molt atractiva quasi sense roba, el qual dóna l' impressió de que acaba de tindre relacions amb ella i per lo tant si vols tindre sexe amb xiques tan atractives com ella has d'usar eixa colònia.

Com diu el nostre company Mario Roussel cal entrenar la nostra vista per a distingir els actes sexistes ocults en els anuncis, programes de televisió, telediaris,etc. Ja que com diu Rosa són difícil de captar, encara que en aquest vídeo sí que es capta per l'home fort i musculat que apareix.

La publicitat ens bombardeja a totes hores, en tots els llocs, a la televisió, als periòdics, als cartells publicitaris pel carrer... per això és tan important evitar que siga masclista i sexista, ja que tot el món té accés a ella i ha de transmetre uns valors diferents als que mostra actualment, com la igualtat, la acceptació i el respecte.

En conclusió, tots i totes hem de treballar la nostra ment per a poder eliminar tot el sexisme dels nostres caps.

Xavi Thompson ha dit...

Fresh Balls! Solament dir la frase em fa riure. A veure, pense que és un anunci còmic; el qual és popular debut a que a la gent li fa gracia vore-lo o perquè s'ha fet popular per Youtube i això fa que la gent el compre per a provar-lo. Deuria de ser també un tractament mèdic com en el cas de les dones perquè vejes tu a saber el que porta aquest medicament i no solament això, jo preferisc tomar-me o posar-me un medicament que siga "amb recepta" que qualsevol que no tinga res que l'identifique com un medicament que no siga perillós per al propi cos.

Pense el mateix que dius quan te refereix amb els publicitaris: " alguns publicistes juguen amb la preocupació per la pèrdua de masculinitat i fan una defensa dels valors tradicionals" açò es deu a que els publicistes no volen perdre clients per culpa de que el producte no siga masculí, jo pense que es deu a dos motius: que el cap és molt conservatiu i mana als publicistes fer d'aquesta manera més masculina els anuncis o perquè els publicistes són d'una mentalitat més tancada i pensen que si el seu anunci no és masculí no tindrà una venta alta a l'hora de exposar-lo al públic.

Per a concloure el tercer anunci és molt masclista. En aquest vídeo pareix que l'home ja no pot gaudir de la vida per culpa de dona i tot perquè la dona també pot fer les coses que fa un home i aquest pareix que es sent inferior i maltractat per una dona superior que no el deixa fer el que vol i açò en la vida real no és així.

María (Edu) Kent ha dit...

Quant al anunci de fresh balls no sabria que dir. Solament voldria contestar a la meua companya Maria Laffitte que desde el meu punt de vista no crec que l'anunci no peque de masclista. Segon ella l'anunci de Fresh Balls “l'home que es llança amb paracaigudes si es veritat que es nota com intenten demostrar masculinitat, amb la barbacoa i tal, [...] No imposen una forma de “ser xic”, sinó que els xics, en general, volen ser així, i els publicitaris utilitzen això per a vendre els productes”. Jo no crec que tots els homes vulguen ser així, i tampoc crec que es una mostra de masculinitat fet tot aixo (encara que molts pensen que es aixi), per que siga “normal” no te per que ser “bo”.

Quant al l'ultim anunci, pense que es tremendament masclista i que no es deuria deixar emetre aquest tipus d'anuncis. Com en el segle XXI deixem que es denigre a la dona al lloc de cuinera, educadora dels fills, encarregada de la llar... i que, a més, quan l'home fa aquestes coses es diga que la dona li esta guanyant terreny.

En conclusió (mes conclusió de l'ultim anunci) crec que en aquesta societat (que encara que no es totalment igualitària) en la que es tracten de igualar les condicion del dos sexes (encara que soc conscient de que queda molt per fer) no es deuria permetre emetre aquest tipus d'anuncis.

Dario Campoamor ha dit...

Quan vaig veure aquestos vídeos, primerament vaig observar que el xic que explicava el funcionament del producte era un home fort, gran i que en el davantal que portava hi havia un muntó de músculs, el prototip d'home. Aquest producte intenta mantindre els testicles frescos i secs, mentre que en l'anunci de Vaginesil el producte es suposa que és la cura d'una malaltia, però jo no ho veig així.

La majoria dels anuncis de la televisió dels xics sempre són homes molt masculins, poques vegades he vist a xics normals, i com tu dius els productes de cada sexe són diferents, el de les xiques sempre són de colors alegres com el rosa, el morat, fins i tot el taronja (que jo pense que pot ser per als dos sexes). En canvi per als xics, utilitzen colors més foscos com el negre, el marró i el blau. Crec que una part de la culpa la tenen els que fan els anuncis perquè en lloc d'intentar canviar aquesta visió dels homes i les dones, solament el que fan és continuar amb una tradició que no és molt útil.

Nacho Mott ha dit...

Bon dia xics i xiquetes,

M'agradaria començar diguent que és indubtable la mostra de masculinitat de ''Fresh Balls'', no obstant he pogut arribar a alguns punts:

El primer d'ells és que el producte ''Vaginesil'' està destinat a curar tots aquests problemes lligats més bé amb els situacions incomodes a l'hora de les relacions intimes. En canvi, sembla ser que Fresh Balls solament intenta acabar amb aquells problemes comuns i íntims de la vida diària, dels quals cap companyia s'ha atrevit a llançar un producte. És a dir, que el producte per a elles ha estat recolzat per una companyia farmacèutica i si que ha estat subvencionat fàcilment, destinant els seus fondos a publicitat de tot tipus. Si ''Fresh Balls'' fora comprat per una marca farmacèutica i si la seua venda es fera més seriosament, el pla canviaria totalment. M'agradaria recordar que la idea del producte va ser portada per un empresari emprenedor. A més, la marca Nivea tampoc acaba els seus anuncis de cremes amb el ''Llegeix les instruccions d'aquest medicament i consulta al farmacèutic'', i segueix tenint un èxit descomunal.

El segon punt que m'agradaria tractar és sobre la poca serietat de la nova marca ''Fresh Balls''. Des del meu humil punt de vista, el director d'aquesta marca és més bé un chalado. Però realment fa d'excel·lent les coses, no hi ha cap altra manera de llançar un producte tan complicat si no és amb humor i dirigint-se d'una manera tan directa als homes. És cert que la idea és un BOOM però la forma de vendre no tant, per això està en un lloc tan baix i no tan accessible. M'agradaria acabar informant sobre lo nou d'aquesta marca. Pel que pareix han llançat altres dos nous productes a part del destinat a les parts baixes de l'home. Un d'ells es diu ''Fresh Breasts'' o pits frescos, amb el mateix envàs que l'anterior però canviant el color (rosa) i el nom. L'altre és ''Fresh Feet'' o peus frescos, per al manteniment dels peus tant com para ells com para elles, i l'única cosa que canvia és el color azulat de l'envàs i també el nom. Fins açi ho deixe amics.

Jlo Mill ha dit...

Bon dia a tothom,

Aquesta entrada parla d’una crema que aquesta vegada és per a ells però hi ha una diferència massa gran perquè ells ho celebrem mentre que nosaltres ens la nostra solució per al mateix ``problema´´.

Jo no sabia que existia una crema per a ells. Doncs més bé pareix que siga un perfum que una crema! I a més l’actitud que es presenta als anuncis és com Oh què bé que estic ara! mentre que nosaltres Uff per fi s’acabat! Doncs aquesta situació no hauria de durar molt de temps perquè hi ha gent jove que veu aquest tipus de comportaments ``normals´´ i a la llarga els vorà corrents i no es detindrà a qüestionar-los i solament els aplicarà: És açò el que volem per al futur??? Jo no ho vuig!

Per aquest motiu, ens haurien d’educar per ha evitar que la humanitat siga esclava de les errònies decisions i,per açò, aquestos comentaris no haurien de ser una minoría marginada sinó la veu del futur!!!

I altra de les grans preocupacions és que utilitzar cremes no és masculí. Jo crec que els únics culpables són aquelles persones que ho disenyaren així i tots aquells que ho han consentit, dins dels últims ens trobem nosaltres ja que permitim que aquesta absurda afirmació siga vigent, hem de remediar-ho el més promete possible!

I sobre l’últim anunci, pense que realment açò no passa en tots els hogars, però estan fent com si les úniques ``machistes´´ siguerem nosaltres perquè portem ``els pantalons´´. Crec que el poder no hauria de tindre-lo només una part sinó conjuntament porta-ho perquè CAP PERSONA ÉS MÉS QUE UNA ALTRA i perquè a una relació som un equilibri, no totalment separats o junts!

Anime a tots/es aquells/es que participen activament contra la acceptació de dogmatismes totalment a favor del sexe dominant, per què ho hem d’acceptar??? Gràcies, i espere que siguem molts en poc de temps!!!

Papallona Wolf ha dit...

Bé, encara que arribe un poc vesprada, tractaré de donar la meua opinió d’esta entrada.
Simplement, em pareixen (si no ho són) anuncis divertits, bromes i de fet dubte molt que es comercialitze “Fresh Balls”. D’altra banda, com a home que sóc, no entenc que classe de “necessitat” tindrien estos xics per a tindre els testicles frescos, la veritat.

Ara seriosament, i parlant dels anuncis en general, és cert que tot el que s’anuncia “per a hòmens” sempre és més dur, més rebel, més divertit, com es vullga veure, que els anuncis del mateix tipus que es realitzen per a dones. Per què ocorre açò? Dons imagine que per que inclús la societat no ha canviat i es relaciona tot estos conceptes o adjectius que he dit anteriorment amb els hòmens. Haguera sigut divertit veure un anunci de “Fresh Balls” de la mateixa manera que el de Vaginesil.

Papà, tu, a la meua edat, tènies les boles fresques?

jacke wolf ha dit...

És la primera vegada que veig un anunci d'este tipus, i la veritat és que em va donar gràcia perquè pretenien mostrar la masculinitat de l'home a tota costa. Jo he notat molta diferència entre l'anunci este de fresh balls i el de vagisil perquè en un es veu el típic, la filla preguntant a la mare i en canvi en l'altre veiem dos hòmens parlar sobre quest temes, i no és el fill que s'acosta al pare per a parlar dels problemes "íntims" que puga tindre. Perquè a vegades em pareix que les úniques que tenen problemes són les dones i aquest tipus de temes sempre tenen relacionen amb elles, en canvi els hòmens també tenen d'este tipus de problemes, però per a ells estos no són problemes, són coses normals que passen,( com a les dones), no se per que el d'elles ha de ser u problema i el d'ells no?
Però aquest anunci m'a paregut bastant, perquè fins llavors no hi havia cap anunci semblant, i de fet a Espanya no ho ensenyen per que este producte pareix Nord-americà, però si la moda a començat allí, prompte estarà ací també, i ho veurem per la televisió y després d’uns anys ens pareixera normal, encara que jo a això ho veig normal.

Maribel Arenal ha dit...

Sí, en efecte, pareix que no es pot anunciar cap producte per a hòmens que faça dubtar de la seua masculinitat, i si així és, ja s'encarreguen les empreses publicitàries de que no ho parega. L'ultim anunci és el que més exagerat m'ha parescut. En els altres sí que és veritat que en els detalls ens adonem d'açò que he dit, però almenys és "subliminal". En el tercer anunci es mencióna tot allò que ara comencen a fer el hòmens però que en realitat és "la tasca de la dona", i que nosaltres, les dones, cada vegada invadim més el seu espai (com per exemple anant al fútbol, que és considerat una cosa per a xics, com si una dona no hi poguera anar o no li poguera agradar). Tot açò, tota aquesta parafernalia, discriminació i masclisme assoles per a acabar dient que com necesiten el seu espai, han de comprarse un cotxe, que assoles será de ells. Increíble els arguments de les empreses publicitàries.

Ruth Goldman ha dit...

Aquestos videos demostren que si un anunci parla de productes íntims per a l´home, en este cas el de tenir els testicles frescs, ens fa molta gràcia, i els anucis de productes íntims de la dona no fan gràcia. Coses així passen perquè no es veu normalment i la gent no està acotumada a estes coses. Aquest tema és molt curios perquè no ha de diferenciar a les dones dels homes. Hi ha molta gent que pensa que l'home no pot utilizar productes íntims, i si veuen a un home compren coses, així els insulten o els menyspreen. Per desgràcia, hi ha poca gent que pensa com jo. Que més sóna si és home o dona. Tot el món pot fer el que li parega bé i no han de criticar-los.Tot el món és lliure de ser com és. 28.4.13