29 de set. 2014

SuperÒscar i SuperLola



21 comentaris:

alejandro goldman ha dit...

Aquest vídeo te molta rao perqué totes les xiquetes son iguals aunque sean: altas, bajas, de diferentes países y religiones o que sea mas guapa o menys.

PabloThomnson ha dit...

Super-oscar es un xique d'una familia separada.
Oscar creía que el seu pare era superheroe pero sol era una persona que no le coneixia asta fa 2 mesos escasos i se preguntava per que a la seua mare no l'atraia a sa pare i .perque les demes si?
Un día oscar va ver a el seu pare tomant drogues i com el no savia el que era li va pedir que el diera , pero sa'pare li va dir que no per que esos pols eren magics i sol per a magors va decidir llevarli amb ell per a que nio senterara sa'mare i oscar final ment no va voler anar amb som'pare.

daniel ha dit...

Aquest video me pareix molt infantil pero sente bastant be.
No se si parla en tercera persona o en primera
per que la xiqueta se suposa que parla de una altra
persona pero pareix que parla de si mateixa.
La musica te un bon ritme.

neil ha dit...

No entenc perque es posa aquest video a karicies perque solament parla de la xica ,
jo lo habria posat en villena.so perque es mes musica que educació educació afectivosexual.

Em pareix molt bé que la xica volguera ser superheroina pero no entenc perque posar-lo.

josemot ha dit...

Superocar es un xiquet que vol ser superheroi.Tots el dies li diu a son pare que vol ser superheroi i que vol vore la base secretra de son pare pero ell no el deixava així que com no li dixava no tenia mes remei que plorar. Despres de tot un dia plorant el pare es va fartar i li va dir que per a ser superheroi te que ser un home així que com el xiquet no el entenia seguia plorant i així tot el dia fins el pare es va fartar

Cuent es va hartar li va donar un antifás i una capa per a que practicara per a ser un superheroi.Un dia va voreseu pare olorar pel nas una pols que dia que era magica però com droga li va dir que no podia ulalarlo el xiquet així que el xiquet va per chantage i va aconsguir anar a la seua guarida que percert es una tenda de disfraços.Al final el xiquet no vol ser superheroi perque son pare li ha mentit de que es un superheroi pero en veritat treballa pel a un cap.

rodrigo de burgos ha dit...

Es un xiquet que veu al seu pare amb un disfressa de super heroi.
El pare li diu que era un super heroi per la nit ,el xiquet volia ser un super heroi també però
el pare no li deixava i el xiquet va espiar-lo però sempre els descobria.
Quan eixia de l'escola se anava amb el seu pare amb cotxe i un dia el va anar a la guarida però el xiquet donar conte que el seu pare era un mentider i ja no volia ser com ell.

M'agrada molt el recomane a tots els xiquets i xiquetes d'aquest institut.

Ernesto Goldman ha dit...

M'agrada molt tota la web per que és molt divertida i és molt completa amb activitats i treballs que t'agraden i t'entretenguen. Els dels feministes és un treball molt divertit i aprenes molt amb el treball , els feministes fan cuses que la gent normal no s'atrevix i són molt valents per tot el que han fet per a canviar el món"

annonymous Zetkin ha dit...

el xiquet es molt divertit i es cree que es un superheroe.

pau claramunt ha dit...


Superlola es una chica que voldria ser una heroina perque li agrada els heroins o tambe li agradaria ser astronauta bombera, policia, sunmarinista o pilot perque li agraden tot
es diure q pots ser el q builgues.

Anonymous Zetkin ha dit...

ernesto goldman la teua idea m´agrada i estic d´acord

Joan City ha dit...

M'agrada molt, es molt divertit :D Sobre tot SuperÒscar

Joan City ha dit...

Tota la web es molt divertida, m'agrada molt.

javi bebel ha dit...

El vídeo de superoscar critica als intents incessants dels pares per tal de “masculinitzar” els seus fills, producte del por a la homosexualitat, de l'homofòbia. Superlola presenta a una xiqueta que presenta les qualitats que un “home deuria tindre”, trencant així aquest pensament de l'home real, deixant així un camí lliure a les xiquetes cap una llibertat davant la adopció d'aquests valors. El tema que està tractant superoscar està mal vist socialment, de manera que aquesta critica serà ben acceptada, encara que no eradicat. Per altra banda, superlola seria ben vist per alguns, no tant per altres. Així que l'”antimesclisme” està ben extengut, però el masclisme i la “masculinitat” com a “masculiitat” (valors de l'home) continua existint, però no està ben extenguda la llibertat de personalitat.

Continuara...

Rebeca West ha dit...

Hola en diuen Rebeca West este vídeo va de Superlola i Superoscar
Aquestos volen ser superheroes i parlen de els seus pares , de que volen ser algun dia com ells volen cambiar el mon.

M'agradat molt perque es molt divertit , i la que mes m'ha encantat a sigut Superlola perque lola es una bona xiqueta i es molt graciosa.

Lidia Wolfstonecraft ha dit...

SuperLola es una xiqueta que de major vol ser superheroína per que a ella li agradaria que en el mon tots els xiquets i xiquetes pogueren fer o ser el que volgueren de majors. Ella s'entrena cada dia per a ser superheroína per que com ella diu a la cançó hi ha que estar forta per a salvar vides, imposar justícia, etc... Ella també es prepara “mentalment” per que llig molts llibres sobre dones. M'agrada que la xiqueta vulga ser heroína o almenys s'imagina que podrà ser-ho per que així fa esport i te uns pensaments diferents al rest de les xiques i s'inventa aventures en els carrers i s'ho passa be.

sandra beker ha dit...

Us recomane que mireu aquest video
http://www.youtube.com/watch?v=tQ6IWMeINO8

rebeca de burgos ha dit...

Hola som Rebeca de Burgos i Marcos de Burgos
Anem a comentar sobre el vídeo de SUPER LOLA.
Super Lola és una xiqueta xicoteta que veu el món com esta de mal i ella vol arreglar-lo, no amb poders, no li fan falta...amb les seues mans el arregla tot. La seua mare li regala una capa perquè sap que li agrada molt. A nosaltres ens fa molta gracia la veu de la xiqueta és molt graciosa.
Nosaltres pensem que esta molt graciós, ens agrada molt la veu de la xiqueta.

La nostra opinió personal és que esta molt graciós i molt ven fet aquest vídeo.Nosaltres recomanem veure-lo perquè es graciós i educatiu.

Lidia Wolfstonecraft y Nieves Stone ha dit...

SuperLola es una xiqueta que de major vol ser superheroína per que a ella li agradaria que en el mon tots els xiquets i xiquetes pogueren fer o ser el que volgueren de majors. Ella s'entrena cada dia per a ser superheroína per que com ella diu a la cançó hi ha que estar forta per a salvar vides, imposar justícia, etc... Ella també es prepara “mentalment” per que llig molts llibres sobre dones. M'agrada que la xiqueta vulga ser heroína o almenys s'imagina que podrà ser-ho per que així fa esport i te uns pensaments diferents al rest de les xiques i s'inventa aventures en els carrers i s'ho passa be.

sandra becker ha dit...

Hola
vaig a parlar de aquest vídeo http://www.youtube.com/watch?v=tQ6IWMeINO8
Aquest vídeo tracta de una princesa que esta farta de que li saben els homes ,aquesta princesa s'anomena Elsa pero les altres princeses com estan enamorades de els seus homes li lleven la contraria a Elsa. Elsa diu que les dones som forts i que no necessitem a ningun home per a salvar-nos. També diu que en ves de salvar-nos els homes podíem nosaltres servar-les a ells i que en tots els contes sempre es conta la mateixa cançó en tots els llibres.
La meva opinió es que te tota la raó perquè en tots el contes tenen que salvar els xics a les princeses?¿Perquè no les princeses salven al xics?.

Lucía Tristàn ha dit...

Vaig a parlar d'aquest vídeo https://www.youtube.com/watch?v=tQ6IWMeINO8.

Aquest vídeo tracta d'una princesa, Elsa, que li diu a totes les princeses de l'habitació, Bella, Aurora, Cenicienta, Blancaneus, Ariel i Yasmin el que pensa.
Elsa diu:
-No ens fa falta els homes podem fer-ho tot nosaltres, tot el que diu, ho diu cantant i les princeses no li fan cas. Elsa li diu a totes les princeses coses roines, però tot el que diu es veritat. Al vídeo is que Elsa es forta i les altres princeses estan enamorades. Al final acaben totes donant-li la raó a Elsa.

La meva opinió esque Elsa te raó perquè sempre s'ha dit que les dones som dèbils i tenim que pedir-le atjuda per a totes les coses i ella demostra que nosaltres si ens esforcem podem aconseguir-ho tot, i que avegades les dones podem ser mes fortes que els homes.

Us recomane aquest vídeo perquè està molt divertit i vos va a agradar molt.

Adeu.

Esther Roussel ha dit...

Hola soc Esther i us vull parlar sobre la entrada de superòscar i superlola .Primer us vull parlar sobre el vídeo de superlola que tracta de una xiqueta que vol ser de major una supereroina i ja de xicoteta se entrena per a serlo. Ella te ensenya que totes les xiquetes no son iguals que tenim moltes diferencies i es diu com es ella. El altre vídeo tracta de un xiquet que vol ser un superheroi com el seu pare i li diu tots els dies que li ensenye la seua base secreta però el pare li diu que te que ser un home i no plorar tant,fins a que un dia se posa a plorar molt i el seu pare li fa cas i li diu que se la mostrarà. Fins que arriba un dia que van per el carrer passejant i hi ha dos homes barallant-se i li diu al seu pare “papa separar-los i soluciona el problema” i el pare li contesta “corre jo no puc fer res”.Al final el xiquet descobreix que el seua pare li havia mentit i que no era res i ja no volia ser un superheroi.
La meua opinió es que es el primer vídeo es molt graciós per el que diu la xiqueta de “superlola la supereroina” que mas mola i es molt divertit .El segon vídeo me agradat menys perquè que un pare li plene el cap de mentires al seu propi fill sobre que el es un superheroi i a demes jo vaig pensar que si el fill vol ser-ho no es raó deixar de ser-ho quan se entera de que el seu pare no lo es.
En conclusió que els dos vídeos son molt graciosos y divertits per igual .