14 de des. 2014

Assetjament sexual

L'assetjament sexual al carrer és violència.

Les dones tenen dret a anar tranquil·les on vulguen i a l'hora que vulguen perquè el carrer també és seu.

Home, no assetges!

Dona, si t'assetgen, respon amb fermesa perquè ningú té dret a opinar sobre el teu cos!

 


Més entrades sobre el tema: San Calcetín, T'he demanat opinió?, Publicitat i floretes

També és molt interessant el projecte d'Alícia Murillo El cazador cazado
 i l'article de la periodista June Fernández "No vayas sola, te puede pasar algo."
I ací un vídeo de l'actriu i guionista argentina Malena Pichot en Cualca, que s'acosta a les floretes amb humor  i crítica.

37 comentaris:

Jose Mot ha dit...

Aquest vídeo tracta de que no passa res per que un home no buiga dones sinó altres homes.
A mi em pareix que cada persona pot fer lo que buiga com si una dona estiga amb un altra dona o un home estiga amb un altre home. Si s´amen no passa res mal.

Ismael Butler ha dit...

Salutacions.

En aquest vídeo ix un xic, el qual va tirant floretes a altres xics, també apareix, les reaccions que tenen les persones que els tiren floretes, és molt roïna, ja que les senta molt mal, i no li fan cas o fins i tot, arriben fins a agredir.

En aquest vídeo, es representa molt bé, com està educada la societat, i encara que la gent diga que no és homòfob, quan et trobes en una situació d'aquestes es veu si de veritat respectes la sexualitat de les persones, i apareix que moltes més persones que la gent pensa no respecta res la sexualitat que tingues.

També, aprens que a la majoria dels xics no li importaria que una xica li tirara floretes, com la gent diu, però si un xic li tira floretes a un altre xic, ja sí que li importa molt, tant que arriba fins a agredir a l'altra persona, amb això pense que amb aquest vídeo vol representar que la societat encara ha d'aprendre molt, sobretot a respectar les decisions de les altres persones.

Victor Thompson ha dit...

Salutacions.

Aquest anunci ens vol mostrar com hi ha cert masclisme a l'hora de tirar floretes a un sexe o a un altre. En el cas dels homes, sí que poden tirar floretes a les dones perquè creuen que no és una cosa per la qual es poden sentir mal, encara que moltes vegades les xiques s'ho prenen bé, unes altres molesta. També depén del tipus de galanteria que es diga, si és obscena és clar que molestara, però de vegades un pirop bonic no ve mal.

En canvi aquest vídeo ens mostra que passaria si aquestes floretes es llançaren a xics, cosa que ocorre però en menys freqüència, encara que jo sincerament crec, per una part, que deuria d'haver sigut una xica el que l'haguera fet perquè així mostraria com reaccionarien els xics en la situació oposada. Siga com siga aquest vídeo ens mostra com seria la reacció real, ja que és una càmera oculta, i la reacció és prou homòfoba, ja que set de cada deu persones reaccionaren de manera agressiva, el que vol dir que als homes no li molesta que les dones es senten ofeses perquè creuen que no és important però, en canvi, si els molesta que li tiren floretes a ells.

En conclusió, aquest és un dels casos, entre molts altres, de masclisme al carrer que haurà que solucionar en la col·laboracio de totes les persones.

Mario De Burgos ha dit...

Salutacions.

En aquest vídeo ix un xic tirant floretes a altres xics. En aquest cas és al contrari que de normal, ja que en aquest cas és un home qui tira floretes a altre home. L'assetjament sexual al carrer és violència. Tant si és a un home com si és a una dona. Les dones tenen dret a anar tranquil·les on vulguen perquè el carrer també és seu i no han d'escoltar a homes xiulant li.

Podem veure com reaccionen els homes davant aquesta atípica situació. Molts es posen violents amb el xic fins i tot insultant-li, en canvi si haguera sigut una xica segur que no hauria passat res, inclús li hi haguera tornat les floretes. Per això hem de pensar que si fórem homes i no ens agradar que ens tiraren floretes altres homes, que a les dones tampoc les va a agradar que nosaltres els tirem, encara que a algunes si són joves i se les tiren jove igual els pot agradar, en general no els agrada que homes adults i vells s'ho diguen. Per això, hem de respectar a les dones, i no fer el que no ens agradaria que ens feren.

Cristian Becker ha dit...

Aquest vídeo m'ha paregut una bona raó per comentar un aspecte que, encara que poc aparent, considere que influeix d'una manera directa en aquest tipus de situacions.

És cert que des de èpoques antigues, l'home sempre ha sigut qui havia de “guanyar-se” la dona, amb mètodes més o menys cortesos, de vegades forçats. Actualment, vivim en una societat que ha avançat molt, on l'educació s'ha convertit en un factor clau per tal de garantir la millora de vida dels éssers humans i tractar de reparar, encara que siga en part, els desastres que hem provocat i que estan destrossant el nostre planeta.

Lligada a aquesta educació més tècnica, també en tenim la cultura o coneixements bàsics que ha de tindre una persona per tal de poder viure una vida mitjanament bona, sense cap carència. Lamentablement, molta gent es nega a ser educada, en cap de les facetes que ens ofereix el nostre sistema educatiu i, com a conseqüència d'això, obtenim un munt de gent incapaç de fer res amb les seues vides, totalment inservibles per la societat i que l'única cosa que saben fer és demanar diners que no mereixen a l'Estat al que viuen.

Derivant això als cassos d'assetjament sexual, trobem que tots o quasi tots els assetjadors o les assetjadores pertanyen al creixent grup de gent del qual he parlat abans; gent inculta i incapaç de pensar per si mateixa, que no respecta la intimitat dels altres ni és conscient del mal que pot causar en casos extrems.

Per altra banda, estan els assetjats/les assetjades que, normalment son persones normals, amb uns coneixements més o menys avançats i que, per norma general, prestaran un servei a la comunitat.

Malauradament, als estudis obligatoris no ensenyen com reaccionar davant de situacions poc favorables, com podria ser l'assetjament sexual, camp on cap persona sap mai que fer, i el problema continua en els segles. Si bé no va contra la llei posar en evidència la opinió sobre el cos d'algú, en determinats casos si que hauria d'estar prohibit, ja que moltes vegades les persones que reben les floretes poden no interpretar-ho de la manera que l'emissor vol, i fins i tot pot suposar un problema.

Com és ja obvi, la meua opinió és que el problema radica en l'educació i no en les persones en si mateixes i seria interessant un remodelat complet i objectiu (no condicionat per la política o els seus camps d'influència) d'aquest procés de formació com a persona, que determina d'una manera molt important el nostre futur.

Raquel Stone ha dit...

És interessant aquest vídeo. És cert que sempre ha sigut més normal que un xic li diga floretes a una xica que a l'inrevés. Tanmateix, en aquesta societat les xiques han adoptat la mateixa postura i moltes vegades les escoltem dir: “¡Tío bueno!” a qualsevol xic que passa pel carrer. Ara tot està al mateix nivell encara que els xics solen intimidar més que una xica.

Quant a les reaccions de les persones “assetjades” al vídeo pense que ha sigut així pel fet de ser un xic el que els diu la floreta. Els pareix un tant estrany i descarat. Però si, en canvi, haguera sigut una xica hagueren passat i continuaríen el seu camí com si res. I si aquesta xica haguera sigut un “pivon” tal volta s'hagueren tornat amb un somriure. Aleshores jo pense que no és el que es diu, sinó qui el diu.

Això en certa manera també passa amb les xiques. Si els ho diu un home de 30 anys, les xiques s'espanten, van amb por pel que puga passar. Però si els ho diu un jove de la seua edat potser els alegre el dia. Això depèn de la xica. A algunes els agrada i a altres no. I per què? Doncs perquè els xics solen agredir i assetjar més, i cada volta més les xiques es fien menys. A totes ens ha passat alguna volta, quan anem pel carrer a soles i darrere nostra ve un home, comencem a pensar malament, a alterar-nos, sobretot quan porta una bona estona pel mateix camí. I després resulta que va al supermercat del costat del nostre pati. No ha passat res però ens imaginem que pot passar. Això ja és entrar en altre tema perquè en això influeixen altres factors com els mitjans de comunicació, on sempre es mostren els casos d'assetjament sexual per part dels xics.

Però el que ens interessen són les dades mencionades al vídeo. 9 de cada 10 dones han sofrit assetjament sexual al carrer. Encara que no entenguem de dades i estadístiques, això sens dubte ho podem afirmar amb certesa. Perquè, a quantes de les xiques que llegeixen aquest comentari no els han dit alguna vegada al carrer una frase com “mira que ojos, mira que culo”?

Com he dit, les xiques cada volta més, sobretot les més pocavergonya, es posen al mateix nivell de paraules, però no d'accions. Cal eradicar l'assetjament sexual siga com siga, perquè arribarà un moment en què les xiques tindran por d'eixir a soles al carre, si alguna no ho té ja.

Adrian Wolf ha dit...

Bon dia a tots i totes, en primer lloc, enhorabona a l'autor/-a d'aquest vídeo.

Vull dir que aquest vídeo ens dona molt a entendre ja que les reaccions d'aquests homes la qual han possat a prova han donat els resultats que tot el món pensava ja que 7 de cada 10 d'eixos homes han reaccionat amb una actitud negativa i podiem vore com alguns inclús espentaven a aquest xic que té molt valor per els enfrontaments que tingué en plena ciutat.

Encara que era una camara oculta, es veu com al final de vídeo aquest xic diu als homes que tot açò era fals i podem vore que no es ben vist piropetjar de home a home.

Es a dir, que si els homes poden piropetjar a les dones, els homes o les dones que siguen atretes pel mateix sexe també deuria ser ben vist i no reaccionar de mala manera.

Finalment, m'ha agradat aquest vídeo perquè ens mostra un contingut que quasi mai s'ha vist i que aquestos comportaments es tenen que erradicar.

alba becker ha dit...

hola sóc alba becker i estic comentant el vídeo dels xics que els diuen floretes a altres xics m'ha paregut un vídeo prou bo mai havia vist un així de raro en la mesura que siga possible esta bé fet el vídeo a mon.

Em fa un poc de gràcia però per un altre costat ja no em fa tanta gràcia com reaccionen molts dels xics. s'un poc violent reaccionar d'eixes formes sense fer-los res només per dirijirles dos o tres paraules, no saben dir no o quelcom o simplement passar no espentant i després estenc els ensenyen que és una broma ja perdó losiento o eixes coses però si arriba a ser de veritat i el xic li continua dient coses li apega una punyada o quelcom, bo no el s'això és el que crec jo.

Això l'havien de fer amb mes xics aver quants mas reaccionen així per que alomejor com són xics perquè ja reaccionen amb violència i això no és així que aprenguen a escoltar ja a dir que no.

Bueno això és tot una salutació d'aaalllbaaaa beckerrrr"

Franciele West i Olga Stone ha dit...

Hola, som Olga Stone i Franciele West, i anem a donar la nostra opinió sobre aquest vídeo
“Assetjament sexual”.
Es tracta de que un xic que esta al carrer i comença a parlar amb gent, la majoria homes, que passejant pel carrer. Diu a uns : Hola o alguna cosa així. La majoria dels homes a qui li passa això, actuen amb agressivitat, però si fora amb una xica, segurament no totes actuarien així.
Com diu al text del vídeo, que l'assetjament sexual al carrer és violència, i això no el sabia, crec que depèn de com és l'assetjament alguns el pot interpretar mal, també diu que les dones tenen dret a anar tranquil-les pel carrer i opine que no solament les dones sinó també els homes, en altres paraules tothom. Es veritat que quan vas a anar sola pel carrer la teua mare et diu : “No vages sola, que et pot passar alguna cosa”. A algunes de les xiques, (perquè la majoria son xiques) no li agrada que el diga això perquè pensen que es molt de xiqueta, però a vegades te lo diuen perquè es preocupen de les sues filles.

Bé aquí deixem la nostra opinió, Que tot el món estiga tranquil quan este en el carrer.
Adéééuuu.

Richard ha dit...

Aquest vídeo tracta de un jove que piropea a uns homes que passen per la calle, el homes reaccionen de manera agressiva,li diuen maricó,li espenten,li alcen el puny,li diuen insults que en Espanya no se entén...Al final es tracta de una càmera oculta i el jove li ensenya la càmera als homes con el que a parlat.En el vídeo diuen que si piropearan a les dones no totes actuarien així.

Daniel Thomnson ha dit...

Dia bon el meu nom es Daniel Thomnsom
hui os vaig a opinar sobre homosexualitat que alguna gent pensa qui is una infermetat per culpa de les neurones, pero no hi es aixina. Tot el mon te dret a pensar el que vulga i tindre relacions con cualsebol persona.
En aquest cortometraje se pot veure que hia un xiquet jove intentar lligar ham homes de la calle que no coneixe de res ham una camra oculta. Se pot veure que el jove parla ham unes cuantes persones del seu mis sexe i a una estadística que diu 7 de cada 10 homes li va intentar agredir.

La meu opinió es que me pareix molt mal perquè també son persones i no fa falta agredirles.

Sonia Arenal ha dit...

Hola, sóc Sonia. Vaig a comentar l'entrada anomenada ''Assetjament sexual'' que tracta sobre un xic que es posa al carrer a tirar floretes als homes que passen i uns reaccionen bé i passen sense dir-li res, però altres el empenten, ja que segons el vídeo set de cada deu homes es comporten de manera agressiva i discriminatòria.

La meua opinió sobre aquesta entrada es que hi han homes molt masclistes que pensen que a les dones les senta bé que les diguen amoretes, sobretot quan són grossers amb aquestos comentaris ja que nou de cada deu xiques pateixen aquest assetjament al carrer.
Pense que el xic del vídeo és valent al fer això perquè no és molt comú i també al no saber com van a reaccionar els homes. Finalment, crec que els homes que s'han comportat mal amb el xic és perquè discriminen als homosexuals i és molt injust que es comporten així quan es tracta d'un xic quin diu les amoretes a altres xics.

roxana wolf ha dit...

Hola soc Roxana,i volia comentar aquest vídeo ja que es tu tema mes de dones que de homes però alguns també els sofrixen.

En el vídeo es tracta de un xic amb una samarreta de color groc amb algunes persones mes,decideixen fer un vídeo per a ver com reaccionen els homes si les tires floretes.

El primer home, no li va parèixer be, ja que li va dir alguna cosa per no el podia oir, i el 4 o 5 reacciona de forma violenta, també van fer una part graciosa ja que el home se apropa tant a ell i empesa a sonar musica romàntica, però després de explicar-les lo que en veritat passa els ja no estaven enfadats.

Fa temps arrere les mares les diuen a les seues filles “no te'n vages sola, et pot passar alguna cosa” perquè les mares dels diuen això a les seues filles, perquè sàpiguen que el homes, per a ficar un exemple, tenen que dir-les a les xiques, que son boniques, o que estan bones, i si els ataques, et diuen que tendria que agradar-te, però si es tracta dels homes reacciona de forma violenta.

No em pareix just, que els homes poden dir-nos el que volen i ens te que parèixer be.
Em pareix molt be,que volen terminar amb el acos callejer, perquè a algunes xiques tenen por de salir a la calle, ja que sàpiguen que pot passar alguna cosa, però algunes diuen “ami me diuen algo i el mato” però en veritat cuand un home de 40 anys se apropa i li diu alguna cosa també se espanta.

Les dones no tenim porque anar amb por per la calle, per culpa de alguns estúpids, que volen dir-nos que ens menjarien totes, es repulsiu...

Com als homes no els agrada,a les dones tampoc.

esther roussel ha dit...

Hola, sóc Esther. Us vaig a comentar l'entrada de “assetjament sexual”. Aquesta entrada té un vídeo que tracta d'un xic que es pregunta si a les dones està bé que les tiren floretes perquè no fer lo mateix amb els xics, aleshores aquest xic en este vídeo ix al carrer per fer com una càmera oculta a veure com reaccionen i al final 7 de 10 homes reaccionen de manera agressiva.

La meua opinió és que els homes que han reaccionat de una manera mala no tendria que fer això li tendrien que haver dit per exemple que no es gai o qualsevol cosa però no fa falta enganxar-lo. Que si als homes no lis pareix be que se lo facen a ells, perquè a les xiques ens te que parèixer be. Jo pense que a les xiques com tampoc les agrada no tenen perquè fer-se'l i que també te que parar el assetjament sexual per el carrer que es una violència que la mitat de la get no el sap i seguix fent-lo.

Luismi de Gouges ha dit...

ASSETJAMENT SEXUAL

Aquest vídeo tracta sobre un home mirant de manera lasciva a altres homes, lo que
fa que aquestos s'enfaden molt i el miren malament. De lo que no se donen compte es que,
açò es lo que fan molts homes quan veuen a una dona bonica pel carrer, però si un home se
lo fa a un altre home esta malament. Açò esta molt mal tant si ho fan a un home com a una dona perquè es una gran falta de respecte i tot el mon té dret a passejar tranquil·lament pel carrer.

Ernesto Goldman ha dit...

Hola.
Este vídeo va sobre un home que per el carrer li diu als homes pirops i 7 de 10 homes han reaccionat violentament i li colpegen, però si açò se lo fas a una dona segurament no reaccionaria d'eixa manera tant brusca, alo millor un insult però no violentament com els homes, jo no estic a favor de les dones però com als homes de xicotets li deien que serien forts grans i tot això han agafat eixa dinàmica (però no tots els homes son així ).

La meua opinió es que els homes no tenen que reaccionar així per que si fora una dona per a ells seria diferent per que diuen que els homes con les dones i les dones con els homes i no al contrari que les dones con les dones i els homes con els homes( en alguns països la transsexualitat es un delit), i no me pareix bé que diuen això per que si el que fa esses normes ara se fa transsexual no li pareixeria bé la seua norma que lo únic que fa essa norma es discriminar als transsexuals que tenen dret a fer lo que li da la gana, cadascun te una manera de pensar o un camí.
Molta gent diu que als humans nos han fet uns homes i altre dones per ajuntar-nos entre nosaltres i no accepten la transsexualitat per coses que ells diuen, però no sol hi ha homes amb eixe pensament
també hi ha dones per diverses motius que elles diuen.

Os convide a que mireu aquest vídeo i comenteu sobre este tema de la transsexualitat.

Jaume Wolf i Noelia Cambrils ha dit...

El vídeo tracta sobre un xic que fa una càmera oculta per a comprovar com es assetjament sexual.
Segons el vídeo que em vist 7 de cada 10 homes han reaccionat de forma agressiva i les dones.
I per què es contra la dona, li te que parèixer bé?
Molts dels homes que el a dit amorets li han fugit.

A nosaltres ens pareix bé que el xicot els diga coses però sense faltar al respecte, perquè cadascú és lliure de fer el que vol, sense molestar als demes.

javi beker ha dit...

Hola a hui vag a comentarbos el video assetjaments sexual.
aquest vídeo tracta sobre un xic amb una càmera oculta per a comprovar com respon a un pirop d'un xic
El video me pareix be com protesta del abus sexual.
Em pareix que els abusos sexuals esten cada vegada en mes paisos,aquest tema es molt delicat perque hi ha molts casos de biolació,no se en quins paisos hi ha mes biolació péro yo crec que aixó no pot seguir asi i que hi ha que fer una proposta mes gran.
BONA VESPRADA!

Paula Bebel ha dit...

Bona vesprada.

En aquest vídeo es troba un home que es dedica a llançar piropos als homes per a comprovar el masclisme,aquestos xics ;8 de cada 10 varen reaccionar de manera violenta.

La meua opinió y sincerament es que,normalment al carrer pots encontrar qualsevol persona que et cride coses com ''tio bueno'' o ''tia buena'',però en veritat solen ser els xics que llançen pirops a les xiques mes a menut.
Pense que eixos xics que han reaccionat així es perque no tenen el mateix gust de sexe;xic amb xic. Si en el cas d'aquest home fent pirops fora una dona,estic segura que ningú haguera reaccionat d'aquesta manera.

En resum, al món hi han moltes desigualtats de sexe,i en la meua opinió,no es pot solucionar,perquè la gent cada vegada va agarrant uns modals molt incorrectes,amb paraules inadecuades i sin pensar como pot reaccionar la gent amb eixes paraules.

Sandra y Ruth ha dit...

En aquest vídeo veiem com un home tira floretes a altres homes, aquestos responen de mala forma, es a dir, violentament.

Estos casos passen de diari en la vida de qualsevol persona, però sobretot en la vida de les dones, i aquestes no poden reaccionar violentament, altre cas clar de masclisme.

En canvi de que a un home li tiren floretes altres home i aquest reaccione violentament, quan a una dona li tiren floretes, aquesta de normal no pot defensar-se, hi ha casos extrems en el que la dona, acaba violada, açò no el passa un home.

En nostra opinió ningú ser viu, recalquem, ningú tendria que passar per açò, tots tenim bot i dret per a fer el que volem sense ser obligats a res.

Saluts (:

Kevin Pankhurst ha dit...

Hola, soc kevin y a hui vaig a comentar aquest video:

Aquest video mostrar com hi ha cert masclisme a l'hora de tirar floretes a un sexe o a un altre. En el cas dels homes, sí que poden tirar floretes a les dones perquè creuen que no és una cosa per la qual es poden sentir mal, encara que moltes vegades les xiques s'ho prenen bé, unes altres molesta. També depén del tipus de galanteria que es diga, si és obscena és clar que molestara, però de vegades un pirop bonic no ve mal.

En canvi aquest vídeo ens mostra que passaria si aquestes floretes es llançaren a xics, cosa que ocorre però en menys freqüència, encara que jo sincerament crec que deuria d'haver sigut una xica el que l'haguera fet perquè així mostraria com reaccionarien els xics en la situació oposada. Siga com siga aquest vídeo ens mostra com seria la reacció real, ja que és una càmera oculta, i la reacció és prou homòfoba, ja que set de cada deu persones reaccionaren de manera agressiva, el que vol dir que als homes no li molesta que les dones es senten ofeses perquè creuen que no és important però, en canvi, si els molesta que li tiren floretes a ells.

Un salut

Mònica West y Tamara Washington ha dit...

Crec que aquest vídeo explica el que succeeix a la vida quotidiana de les dones, es molt desagradable anar pel carrer i que la gent et diga cosses, que encara que no siguen despectives, no son ni apropiades ni necessàries, ja que cadascú té el seu cos i ningú té el dret de jutjar-lo.

Opinió
Crec que aquest vídeo esta ben reflectit per a que la gent es done conter del mal que causen al dir eixes coses a eixes persones, i que també algun dia se'l poden fer a ells i es ficaran el la pell del altre.

Crec que aquesta es una llisó per a totes les persones que fan açò especialment si son homes, ja que són els principal que fan cosses així, necessiten una llisó per a no tornar a fer-ho ja que es una falta de respecte i son comentaris totalment in apropiats, tant per a homes com a dones.

Yoli Wolf ha dit...

Bona vesprada.

Aquest vídeo m'ha cridat l'atenció, perquè moltes vegades, quan una dona va per el carrer té que suportar que els homes li diguen coses, l'altre dia, un xic que no tindria molta més edat que jo, em va cridar “que culo tiene la niñata”, pues no es agradable de sentir, perquè a ells, com he pogut apreciar en el vídeo, no els agrada que els diguen eixes coses, a mi, personalment, més que agradar, em intimiden, jo preferisc anar per el carrer sense sentir ninguna proposta indecent ni res per l'estil, es suposa que ens tenim que sentir enllacades, però la majoria de dones lis passa el mateix que a mi, que no diguem res, amaguem el cap mirant a terra i continuem avançant i resant perquè no molesten més.
La majoria dels homes que ho fan, ho fan per ser mes matxos o més fanfarrons que ningú, això, demostra, una volta més, que la nostra societat es molt masclista encara, creguem que no, que som molt avançats i que això del masclisme es cosa del passat, però no, perquè un home a una dona si que li pot fer propostes indecents, però, si una dona li diu això a un home, està mal vist i la xica es convertix en una fresca, perquè està mal vist, però si un home ho fa, és el millor, per què? Quina diferència hi ha entre un home i una dona? Jo crec, que si no contem el gènere, tots som iguals, i som persones i ningú és menys que ningú.

Un petó.

Sara Becker ha dit...

Bona vesprada.
Hem pareix que és una bona idea vore les reaccions dels homes quant un altre te assetja, en el vídeo fica que 7/10 homes han respost agressivament.
Penseu un moment si haguera sigut una dona la que l'assetge, com haguera respost? Penseu realment que aquest nombre de homes es just en el segle XXI estos números per a mi es molt fort que la gent que diu que és “moderna” no u és per el simple sentit que reaccionar així es per a mi de home cromanyó i cuidau no dic que tots reaccion així però de segur que el 30 o 40% si.
Això demostra que ni ha que intentar parar el masclisme i l' assajament i violència a la dona per el carrer, perquè si a tu no t'agrada que te u fas en no u fatxes. Graciés a estes coses puc vore que si no parem açò, aquest problema es farà més gran. Espere que tots fique de la vostra part i ajudeu a para açò, seria meravellós.
Una abraçada i molts besets!!!

JJ i Edgar Becker ha dit...

Hola,som JJ i Edgar i anem a parlar sobre aquest video.

Aquest video es tracta d'un home piropeant a altres homes , i el protagonista esta fent un experiment social per a ver com es comporten els homes quan altre home li diu un pirop. Al final del video diu que el set de cada deu homes han sigut agresius per ser piropeat per un home.


La nostra opinio es que set de cada deu homes han sigut agresius amb el protagonista i ens pareix que eses persones que es comporten agresivament per un pirop d'un home, son homofobs perque per un pirop d'un home no ten perque afectarte a ti. La nostra societat esta acostumbrada a que el home diga pirops a la dona, i un xic homosexual tirant pirops a xics heterosexual, els heterosexuals pensen que els homosexuals son gent ''rara'' o extranya.

ivan e4ic 3c ha dit...

Assetjament sexual

Aquest video em vist com un home diu pirops a uns altres homens.
Podem veure com reaccionen els homes davant aquesta atípica situació. Molts es posen violents amb el xic fins i tot insultant-li, en canvi si haguera sigut una xica segur que no hauria passat res, inclús li hi haguera tornat les floretes. Per això hem de pensar que si fórem homes i no ens agradar que ens tiraren floretes altres homes, que a les dones tampoc les va a agradar que nosaltres els tirem, encara que a algunes si són joves i se les tiren jove igual els pot agradar, en general no els agrada que homes adults i vells s'ho diguen. Per això, hem de respectar a les dones, i no fer el que no ens agradaria que ens feren.

La nostra opinio es que els homens vem mal que uns altres homens ens diguen alagos.

Patricia Becker ha dit...

“Assetjament Sexual “
En aquest vídeo vegem un home que esta piropejant a tots el homes que passen pel carrer i tots reaccionen de manera agressiva .
La meua opinió es que no deurien de reaccionar de eixa manera perquè si fora una dona la que els piropetja no dirien res. Tot ho fan per la igualtat de sexe ja que hi ha algunes persones que no accepten que els homes piropetjen a altres i menys pel carrer ,que de seguida els miren malament o inclós els diuen “maricons”. No em pareix gens bé i la veritat que no entenc perquè hi ha persones que no ho accepten , es una cosa molt normal. Si dos homes o dos dones es volen no deuen de mirar-les com si foren d'altre món perquè tots som sers humans i cada u te dret a fer el vulga sense prohibició de ningú. Si per exemple uns pares tenen un fill que li agraden els homes i no ho accepten hauran d'assumir-ho i apollar-lo per a que es senga bé i el seu fill també hauria de parlar en ells per que entraren en raó.
La meua conclusió es que la gent es fixa molt en els demés i aixó eu deurien cambiar.

Miguel Angel West ha dit...

Hola a tots.

Jo crec que aquest vídeo que dura a penes dos minuts lleva tota la raó a un ideal de opinions masclistes tradicionals que diuen coses com: “si no vols que et diguen res, tapa't” o “la culpa es teua per anar provocant”. Encara que parega impressionant, encara n'hi han retrògrads que pensen així en ple segle XXI. Crec que les dones haurien de reaccionar igual que ho fan els homes en aquest vídeo. Soles perquè el assetjador siga un home no li han de tindre por, es més ha de reaccionar i intentar parar el seu comportament masclista.
Aquest vídeo em recorda a una frase popular: “no faces el que no t'agradaria que et feren”.
Espere que en un futur pròxim les dones no es vegen assetjades amb comentaris desagradables i puguen anar pel carrer com vulguen sense el temor de ser assetjades.

Àngel Mott ha dit...

En aquest vídeo hem pogut veure com un xic li deia floretes a altres xics que veia passar pel carrer. Aquests, sorpresos li miraven(segurament amb no molt bona cara) i a més, alguns fins i tot l'insultaven.


S'ha de dir que és estrany que ocórrega la situació del vídeo en la vida reial. Però, sí que ocorre quan la persona que va passejant pel carrer és una dona. En eixe moment sí que és normal que un home puga opinar sobre el que vulga de la dona. És una situació clarament masclista perquè sí que és ben vist per la societat que un home se'l puga dir a una dona però no a un home. Per què? La resposta és ben simple. Perquè encara avui, en ple segle XXI, vivim en una societat clarament masclista en la que encara el cos d'una dona s'utilitza, per exemple en la publicitat. I pel tant com esta ben vist que s'utilitze es pot opinar sobre ell.

Ja va siguen hora de què abandonem aquest tipus de situacions i que les deixem en el passat.

Kike i Adri West ha dit...

Hola som Kike i Adri West i avui vam a comentar el video assetjament sexual:

Aquest vídeo ana sobre un home que pel carrer i li diu als homes pirops i 7 de 10 homes han reaccionat violentament i li colpegen, però si açò se lo fas a una dona segurament no reaccionaria d'eixa manera tant brusca, a lo millor un insult però no violentament com els homes, però com als homes de xicotets li deien que serien forts grans i tot això han agafat eixa dinàmica (però no tots els homes son així ).

La nostra opinió es que els homes no tenen que reaccionar així per que si fora una dona per a ells seria diferent per que diuen que els homes con les dones i les dones con els homes i no al contrari que les dones con les dones i els homes con els homes( en alguns països la transsexualitat es un delit), i no em pareix bé que diuen això, ara hi ha gent transsexual a la que no li pareixeria bé la seua norma que lo únic que fa essa norma es discriminar als transsexuals que tenen dret a fer lo que lis da la gana, cadascun te una manera de pensar o un camí.
Molta gent diu que als humans nos han fet uns homes i altres dones per ajuntar-nos entre nosaltres i no accepten la transsexualitat per coses que ells diuen, però no sol hi ha homes amb eixe pensament
també hi ha dones per diverses motius que elles diuen.

Ernesto Goldman ha dit...

Hola. Este vídeo va sobre un home que per el carrer li diu als homes pirops i 7 de 10 homes han reaccionat violentament i li colpegen, però si açò se lo fas a una dona segurament no reaccionaria d'eixa manera tant brusca, a lo millor un insult però no violentament com la majoria dels homes. Jo crec que hi ha homes i dones que reaccionent violentament pero es veritat que als homes de xicotets li deien que serien forts, grans i tot això i així ells xiquets han agafat eixa dinàmica( però no tots els homes som aixó).

La meua opinió es que els homes no tenen que reaccionar així per que si fora una dona per a ells seria diferent per que diuen que els homes con les dones i les dones con els homes i no al contrati que les dones con les dones i els homes con els homes ( en alguns paisos la transexualitat es un delit), i no me pareix bé la seua norma que lo únic que fa eixa norma es discriminar als transexuals que tenen dret a elegir lo que l'agrada, cadascun te una manera de ser i de pensar.
Molta gent diu que als humans nos han fet uns homes i dones per ajuntar-nos entre nosaltres i no acepten la transexualitat per coses que ells diuen, però no sol hi ha homes amb eixe pensament també hi ha dones per diverses motius que elles diuen.

Os convide a que mireu aquest vídeo i comenteu sobre aquest tema de la transexualitat.

Andrés Stone ha dit...

Hola, bon día a tots i totes.

hui vaig a parlar de aquest video que ens mostra com un home li tira floretes a un altres homes. Qual a sigut la reacció? La reacció dels homes en el 70% a sigut molt agressiva, he de dir que la manera de actuar dels homes quan un altre home li tira floretes sol ser així en tots els llocs. Aquesta manera no es la correcta de contestar perquè podem dir que no te interessa o pots dir simplement amb amabilitat que eres heterosexual.

Observem que als homes aquest video no li agrada que un altre home li diga coses sobre el seu cos, però a les dones tampoc li agraden que homes per el carrer li molesten i li di en coses bonites sobre el seu cos, per culpa de tot això moltes dones no ixen al carrer certes hores per temor a que patisca acosament per part del homes i siguen molestades.

besets

Jose de Beauboir i Andrea Arenal ha dit...

Després de veure aquest vídeo la meua companya i jo pensem, perquè quan un home "piropeja" a una dona està bé? I quan un home "piropeja" a un altre home no està bé, inclòs reaccionen amb violència? Perquè com hem observat al vídeo set de cada deu hòmens han reaccionat de mala manera. Nosaltres pensem que es igual que un home "piropege" a una dona, que un home "piropege" a altre home.

Ha de ser homosexual l'home que "piropeja" a un altre? Per què? Nosaltres pensem que és totalment licit tant que un home "piropege" a una dona com que un home "piropege" a un altre, però també veiem molt bé que una dona "piropege" a un home o inclòs una dona "piropege" a una altra.

Aquest vídeo ens ha paregut molt bo i molt interesant, ja que ens mostra el masclisme i l'homofòbia que hi ha hui en dia al món.

Danielmill ha dit...

Aquest vídeo tracta d'un xic que està tirant floretes als homes que passen per el carrer. Abans d'això, el xic llança floretes a la càmera tres vagades.
Al primer li diu: eixes cames, mi amor! El xic reacciona de manera agressiva dient-li . Que et passa? I després li contesta: solament dic el que pense.
Altres li peguen perquè pensen que es una falta de respect que un xic llance floretes a un altre.
I a un home que si li aproxima d'una manera que expressa curiositat. El xic li diu: sacate la polera mijito mio! I l'home li contesta: ah!
Aquest vídeo el que vol transmetre es que 7 de cada 10 homes reaccionen de manera agressiva.
Aquest vídeo m'agrada molt perquè es molt graciós.

Rosa Sanchis ha dit...

Comentaris que destaque:

Àngel Mott ha dit...
En aquest vídeo hem pogut veure com un xic li deia floretes a altres xics que veia passar pel carrer. Aquests, sorpresos el miraven (segurament amb no molt bona cara) i, a més, alguns fins i tot l'insultaven.

S'ha de dir que és estrany que ocórrega la situació del vídeo en la vida real. Però, sí que ocorre quan la persona que va passejant pel carrer és una dona. En eixe moment sí que és normal que un home puga opinar sobre el que vulga de la dona. És una situació clarament masclista perquè sí que és ben vist per la societat que un home li ho puga dir a una dona però no a un home. Per què? La resposta és ben simple. Perquè encara avui, en ple segle XXI, vivim en una societat clarament masclista en la qual el cos d'una dona s'utilitza, per exemple en la publicitat. I per tant, com està ben vist que s'utilitze, es pot opinar sobre ell.

Ja va sent hora que abandonem aquest tipus de situacions i que les deixem en el passat.
6.1.15

Yoli Wolf ha dit...
Bona vesprada,

Aquest vídeo m'ha cridat l'atenció perquè, moltes vegades, quan una dona va per el carrer ha de suportar que els homes li diguen coses. L'altre dia, un xic que no tindria molta més edat que jo, em va cridar “que culo tiene la niñata”; doncs no és agradable de sentir, perquè a ells, com he pogut apreciar en el vídeo, no els agrada que els diguen eixes coses. A mi, personalment, més que agradar, m’intimiden. Jo preferisc anar pel carrer sense sentir cap proposta indecent ni res per l'estil. Es suposa que ens hem que sentir afalagades, però a la majoria de dones els passa el mateix que a mi, que no diem res, amaguem el cap mirant a terra i continuem avançant i resant perquè no ens molesten més.

La majoria dels homes que ho fan, ho fan per ser més mascles o més fanfarrons que ningú, i això, demostra, una volta més, que la nostra societat és molt masclista encara. Creiem que no, que som molt avançats i que això del masclisme és cosa del passat, però no, perquè un home a una dona sí que li pot fer propostes indecents, però si una dona li diu això a un home, està mal vist i la xica es convertix en una fresca, però si un home ho fa, és el millor. Per què? Quina diferència hi ha entre un home i una dona? Jo crec que si no contem el gènere, tots som iguals, i som persones i ningú és menys que ningú.

Un petó.
16.12.14

Rosa Sanchis ha dit...

Comentaris que destaque:

Miguel Angel West ha dit...

Hola a tots.

Jo crec que aquest vídeo que dura a penes dos minuts lleva tota la raó a un ideal d’opinions masclistes tradicionals que diuen coses com: “Si no vols que et diguen res, tapa't” o “La culpa és teua per anar provocant”. Encara que parega impressionant, encara n'hi ha retrògrads que pensen així en ple segle XXI. Crec que les dones haurien de reaccionar igual que ho fan els homes en aquest vídeo. Sols perquè l’assetjador siga un home no li han de tindre por, és més, han de reaccionar i intentar parar el seu comportament masclista. Aquest vídeo em recorda una frase popular: “No faces el que no t'agradaria que et feren”. Espere que en un futur pròxim les dones no es vegen assetjades amb comentaris desagradables i puguen anar pel carrer com vulguen sense el temor de ser assetjades.
16.12.14


Jose de Beauboir i Andrea Arenal ha dit...
Després de veure aquest vídeo, la meua companya i jo ens preguntem: per què quan un home "piropeja" una dona està bé i quan un home "piropeja" un altre home, no està bé, i inclús reaccionen amb violència? Perquè, com hem observat al vídeo, set de cada deu hòmens han reaccionat de mala manera... Nosaltres pensem que és igual que un home "piropege" una dona o un altre home. Ha de ser homosexual qui ho fa a un altre home? Per què? Nosaltres creiem que és totalment lícit tant que un home "piropege" una dona com que ho faça a un altre home, però també veiem molt bé que una dona "piropege" un home o inclús una altra dona. Aquest vídeo ens ha paregut molt bo i molt interessant, ja que ens mostra el masclisme i l'homofòbia que hi ha hui en dia al món.

Yoana Addams ha dit...

De la mateixa manera que a aquests homes van ser acusats en el carrer amb pirops, alguns d'ells van intentar evitar aquest home i la majoria van contestar violentament, de la mateixa manera a nosaltres les dones no ens agrada que ens llancen pirops pel carrer.

A tots els acusadors que es dediquen a observar a les dones que passen i exposar el seu comentari estúpid, que es paren a pensar com seria si algun home li diu els mateixos comentaris, supose no li agradaran molt. Doncs, per què hauria d'agradar a nosaltres, les dones?

No és la primera vegada que m'han acusat pel carrer, bé sola o amb amigues, ni tampoc la primera que he vist un home en el transport observant totes les dones que passen al seu voltant. Per què observar així a la gent? Per què acusar amb la mirada? Molesta.Les persones no som objectes, ni caminem pel carrer perquè desconeguts es dediquen a avaluar-nos.