7 de gen. 2015

Qui és la forqueta?


De veritat és necessari que en les parelles, siguen del mateix o de diferent sexe, hi haja uns rols diferents? Actiu/passiu, dèbil/fort, emocional/racional... 

13 comentaris:

IVAN Y ERIC 3C ha dit...

Qui es el tenedor?

Doncs en aquesta imatge observem com una forqueta i un ganivet que representen a una parella, també observem a dos palets que representen a una parella de homosexuals.
Es veu com el ganivet i la forqueta li pregunten quin dels dos es la dona o l'home.

La nostra opinió es que la gent viu en una societat que no admeten les parelles homosexuals,
aleshores pregunten bogeries com qui es u dels dos el home o la done, si son igual de
actius, si son iguals de dèbils o de forts

Rebeca West i Paula Bebel ha dit...

Aquesta imatge tracta de una ofensa per les persones que son del mateix sexe . A l'imatge es representa : a una parella, un tenedor i un ganivet i que li pregunten als dos pals xins (homosexuals) :“Així que.... ¿qui dels dos es el tenedor?”

La nostra opinió és que aquest comentari sobra,pensem que son uns homófobs,eixes persones que es dediquen a criticar,a parlan sense posar-se en el lloc dels homosexuals, ¿com es sentira aquella persona que es ''discriminada''? Pues ja ho diguem nosaltres,MALAMENT.
Les persones son lliures de fer lo que vulguen amb el seu gust respecte a la sexualitat. Tant xics amb xiques ,com xics amb xics, o xiques amb xiques. Siga com siga,som iguals.
Mentre que la persona en la que estigues et faça sentir bé i agust,lo demés no importa ja que per tindre gust diferent al dels demes, no son ''raros''.


Andrea Thompson y Oscar Kollontai ha dit...

Hola som Oscar Kollontai i Andrea Thompson i aquesta imatge tracta de qui es el home o la dona en una parella d'homosexuals. En la imatge es representa una parella d'un ganivet i una forqueta mirant a una parella de palets, i els coberts es pregunten qui és la forqueta en la parella.
En veritat està referint-se a una parella d'homosexuals en que al ser el mateix sexe no saben qui és la xica o el xic en la parella.
Nosaltres pensem que aquesta situació no és molt rara en l'actualitat ja què hi ha molta llibertat en les parelles, ja siguen del mateix sexe o no. Aquesta situació pensem que en alguns casos pot ser vergonyosa.

Elliot Goldman ha dit...

QUI ÉS LA FORQUETA??




Esta foto es para defensar a les persones que son de diferent sexe i mal interpretar a les persones que son de un sexe igual. I això esta mal, perquè no ha de ser masclista contra altres persones.

La foto indica que un forqueta i un ganivet i com son diferents es millor que ser de un sexe igual que serien els pals xins.

Esta ha sigut la meua opinió de aquesta foto, la veritat me ha pareigut molt mal que haja gent molt masclista.

David Jose i Vicente Collontai ha dit...

Després de veure aquesta imatge hem pensat en la raó que en te, perquè es injust que tinguen que fer aquestes preguntes ja que no importa «la funció» que faça algú de si es l'home o la dona de la relació ja que si fora a l'invers i un home es poc masculí i la seua dona i es mes que ell en te que ser ella l'home?

I aquest dos palets també podrien preguntar que:» ¿qui es la forqueta de la relació?
Nosaltres pensem que aquesta foto es per a defendre a les persones que son d'un mateix sexe, però, també pensem que esta fet en un to humorístic i satíric encara que pot ser una ofensa.

Sara Becker ha dit...

Bona vesprada, pense que aquest tema de que la teua parella siga d'un sexe igual no té que ser un problema, perquè les dones estem fartes de que en els molts anuncis o exemples que posen les persones en la vida quotidiana nosaltres tenim sempre que ser les dèbils o les que més delicades som les xiques, pues no, i si la gent homosexual es sent bé i es volen entre ells/-es. No entre ells o entre elles s'han de posar-se a pensar qui es el més femení o viceversa. Si algú de veritat pensa açò com en la imatge deu de pensar molt antiquat i si de veritat algú heu pensa que heu respecte, perquè cada u fa amb la seua vida el que vol i si la gent es feliç i no molesten les podem respectar i recolzar a gent que necessita el recolzament de els seus familiars, amics, etc...

Una abraçada, besets i que tinga-ho una bona setmana.

Mònica West ha dit...

Sempre la gent ha sigut curiosa, com les relacions homosexuals es pot dir que es algo nou la gent te dubtes i desconeix les coses.
La gent en les relacions heterosexuals els homes son actius i les dones passives com a regla general, aleshores la gent s'ha acostumat a enllaçar aquesta relació amb totes, una relació no te per que tindre una persona que siga el o la substitut\a del sexe contrari. Cadascú es d'una manera i no te perquè representar o fet paper d'altra.

Adrián West ha dit...

QUI ES LA FORQUETA?
La foto tracta de que sempre en las relacions dels homes osea dels gais. Sempre te pregunten que qui es la dona dels dos i qui es el home. Jo pense que aquesta foto es per a defendre a les persones que son d'un mateix sexe, però, també pense que está fet amb un toc humorístic però també pot ser una ofensa per als del mateix sexe.

Ruben Golddman ha dit...

Aquest vídeo tracta de que una parella no este que querer persi el seu novio es molt fort o molt listo lo que importa es que es amen molt es volen uns als altres, no importa la rasa el color, si te enfermetats o si ten algunes problemes.

Este que voler per el el amor que es tenen un per el altre però hi ha gent que vol a les persones que son molt forts y listos però això no te que ser així.

Jo crec que aquest vídeo es mollt bon amb la imatge de el tendor i el cuchillo i els palillos chinesos que no diferencien al home i a la mujer jo es recomane aquest vídeo.

Jo es recomane aquest vídeo per a que el vejau

elisabeth ha dit...

questa imatge jo se de que va el que passa es que no em dona temps i ho faré un altre día

rodrigo de burgos ha dit...

QUI ES LA FORQUETA ?


Per que les parelles s'han de ser de diferent sexe i no al contrari ?
I per això hi ha que burlar -se de ells perquè siguen son diferents ?
No hi ha que burlar-se de ells o elles perquè volen enamorar -se de una persona del mateix gènere, les persones no decideixen con qui s'enamoren.
I per això no hi ha que menysprear-los!
En la imatge apareix un tenedor amb de parella un gavinet i al costat hi han dos palets xins;
i el gavinet pregunta: Quin es el tenedor?.
Com si fes falta un home. Apart de ser intolerants amb les parelles del mateix gènere son machistes com si el punt principal de una relació fora el home i no la dona.
Opinió personal:
Jo crec que tenien que vigilar les fotos que puguen a Internet i que da igual que una parella sigui de 2 homes o 2 dones.

Mario De Burgos ha dit...

Salutacions a tothom

En aquesta imatge podem vore com estan una forqueta i un gabinet es pregunten qui dels 2 escuradents és l'home i qui és la dóna. En les relacions del mateix sexe sovint algú es pregunta qui serà el passiu o qui l'actiu, el dèbil o el fort. I això és una idea equivocada que tenim, ja que no hem de pensar en què l'un domina sobre l'altre, sinó que són una parella, i els dos tenen els mateixos drets i obligacions com a tal.

La meua opinió sobre aquest tema és que la gent que pensa açò sobre els rols de la parella, i a més si són del mateix sexe, són uns homòfobs, eixes persones que comencen a ficar-se en algú perquè li agrade la gent del seu sexe, es dediquen a criticar, parlen sense adonar-se'n que als homosexuals els fan mal, no els senta bé, perquè ells no saben com es sentiran.

Per concloure, diré que les persones són lliures de fer el que vulguen, tant de la parella que elegeixen com del que van a fer en la seua vida i ningú ha d'opinar al respecte, ni molt menys clavar-se amb ells, ja que som iguals. Mentre que la persona en la qual estigues et faça sentir bé, no importa de quin sexe siga.

fran i mireya wolf ha dit...

Bona vesprada ;

En aquesta imatge en cara que parega que no te molt significat i nosaltres volíem explicar lo que significa per a nosaltres aquesta imatge, per a nosaltres significa que per que dos persones del mateix sexe estiguen juntes no te que passar res ningú te que ser ni el «home» ni la «dona» d'una relació a mes nosaltres no som qui per a ficar-mos en una relacion de dos persones que es volen, ja saben que per a molta gent no l'hi es agradable que dos persones del mateix sexe estiguen juntes però parat a pensar... si tu et tingueres un fill o filla homosexual l'hi agradaria que aprovares la seua relacion.
En aquest comentari us animen a que ajudeu a la gent que esta sofrint assetjament per ser homosexual però aixo no es ninguna infermetat ni res simplement es el gust d'una persona.

En aquest comentari ens acomiadem aquest vesprada.