26 de maig 2009

¡Ahora todos me miran!


Consume Hasta Morir es una reflexión sobre la sociedad de consumo en la que vivimos, utilizando uno de sus propios instrumentos, la publicidad, para mostrar hasta qué punto se puede morir consumiendo.

Yo también estuve en Ordenación Tecnoestética.
Me veía redonda.
Ahora, todos me miran.


La contrapublicitat és divertida. Practica-la!!!

Per a profes: us recomane un bloc per a treballar la publicitat des de l'Educació Plàstica i Visual.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nos cortamos como la manzana para kedar bien en el frutero... y no nos damos cuenta de que así dejamos de ser manzanas!!!!

Anònim ha dit...

Som pomes pero exposades a la oxidacio, a la brutea del ambient, despullaes, a laespera de la nova moda ke vinga i ke ens fará tallar-nos d'una altra manera, per exemple licuarnos!!

RedaKent ha dit...

La contra publicitat m’agrada per que és una forma de criticar a grans marques que se suposa que tot ho fan bé, bonic i meravellós, quan de vegades no és així. Per exemple les companyies d’hamburgueseries ens venen que son divertits i saludables, quan la realitat és que arrasen el medi ambient i els seus productes son molt grassos.
O també és curiós el cas de les empreses de yogur que ens fan creure que els seus productes son molt saludables, quan la realitat és que solen tindre molts sucres i nates que res tenen a veure amb la imatge que ens fan arribar.
Els consumidors hem de ser crítics i analitzar bé allò que ens estan venent abans de comprar-ho. No ens hem de creure tot el que ens diuen.