29 d’oct. 2009

Abús infantil i educació sexual



Materials per a l'educació sexual a la infantesa:

2 comentaris:

Cristian ha dit...

Hi ha gent que pensa que tindre una bona educació significa tindre estudis. I sempre tornem al mateix punt, i pareix mentida. La millor educació és la que ens ensenya a ser millor persones,la que ens consciència que tots som iguals, la que ens dona la capacitat de relacionar-nos i actuar de manera assertiva i respectuosa,de fomentar les bones emocions. És necessari aprendre a conèixer la sexualitat des de l'infantessa, a viure-la de manera lliure i responsable, a descobrir i experimentar amb el cos i saber qué ens agrada i qué, baix cap condició, podem tolerar. Això és el que debem fomentar, per evitar casos d'abusos infantils que acaben com a tragèdies humanes.
Maria, gràcies per ser mestra la vida, dels sentiments i de les bones emocions, per ensenyar-nos a conèixer-nos, per ensenyar-me el millor que he après: que no importa la raça, ni el sexe ni la condició,sino sentir-nos bé amb el que fem i amb el que sentim. I quan cresca, m'agradaria ser tan valent com tu ets,i ajudar tant com tu ho fas.
Petons i una abraçada ben forta

Rosa Sanchis ha dit...

Cristian, ja ets valent!!!
I estic segura que no et cal esperar a gran, que la gent que t'envolta ja gaudeix de les vitamines emocionals que els proporciones. I entre tanta masculinitat tòxica, són molt necessàries!

(Ets divertit, buscant sempre el post que s'ha quedat sense comentar. Ha, ha, ha)