29 d’oct. 2009

Jornada formativa





2 comentaris:

Cristian ha dit...

Altra vegada ací en busca dels espais buits per omplir amb opinions sinceres,he he he. Pareix que poc a poc les iniciatives a favor de l´educació en la diversitat sexual es van fent lloc entre els prejudicis socials. Es necesari educar desde l´infantesa en una visió del món en la diversitat de les persones, en el dret a ser diferents i iguals alhora,perquè si açò s´aprén quan un és menut, creixerà amb una consiència pròpia i desintoxicada, que contagiarà a aquells que tenim prop. Tot i que, com sempre, aquesta perspectiva del dret a la varietat de orientacions i de gustos, que no rés canvia en una variació de sentiments ni d´emocions perquè tots sentim de la mateixa manera, s´ha d´ensenyar per les primeres persones que els xiquets tenen com a model, els pares, els germans, la família, han de iniciar el camí a la igualtat dels ser humans.
Una abraçada per cada dia que no he pogut entrar al blog, he he he, t´ho dec.Estava una mica baix d`ànims.

Rosa Sanchis ha dit...

Està molt bé aquesta empresa que portes entre mans d'omplir els espais buits del bloc. I sent molt que hages estat fluixet!! Però veig que ja estàs recuperat i véns amb força!
Jo també estic contenta de participar en una iniciativa que promou la diversitat, perquè com tu, pense que fa molta falta.
Petons, Cristian. Ens veiem demà.