25 de juny 2010

Masturbación infantil. Una mano en el ratón y la otra...



El meu alumnat em passa pel Tuenti una pàgina dedicada a aquest vídeo.
Busque a internet informació sobre qui l'ha feta i on s'ha editat i em trobe amb la LEA (LIGA PARA LA EDUCACIÓN AUDIOVISUAL), una "associació de consumidors de productes audiovisuales (premsa, ràdio, tv i internet) que estima els mitjans i que té com a objectiu elevar-ne la qualitat". Sembla que tenen pàgina web però ja no està operativa (o ha canviat), així que apunte el que he trobat en altres llocs que diuen haver accedit a la seua pàgina:
"La LEA se ha constituido para formar una nueva generación de espectadores exigentes y para denunciar y limpiar toda la suciedad mediática que invade nuestros hogares…".
"¿Te ofende lo que ves en televisión? ¿Te sientes agredido por sus contenidos? ¿Te preocupan las horas de suciedad que tu familia consume al día? ¿Estás saturado de lenguaje obsceno, indecente, profano y blasfemo?...
Sembla que la Liga es dedica (o es dedicava a criticar programes audiovisuals) a través de la seua pàgina i de vídeos penjats a youtube. Una de les seccions incloïa unes titelles, els Leañecos Pixelito i Leandra, que donen uns curiosos consells de cibersexualitat.
Plorem o riem??

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina manera més rara.. acciones imprevistas???

Doña Rogelia ha dit...

¿Cochinadas?
¿Pero este video es de este siglo?

Enric Senabre ha dit...

Jua jua jua, és boníssim, feia temps que no em reia tant!!
És Foucault en estat pur, mira el que prohibim i sabràs el que fem.
Quant que s'aprén de l'alumnat, ho troben tot!

Rosa Sanchis ha dit...

També és curiosa la relació entre internet i sexe!!! La veritat és que no té desperdici i m'agradaria entendre la ment que ha pensat això i que, a més, ho considera educatiu en algun sentit!!!

Héctor 1ºB·H ha dit...

Aissssss.... ¡quin aborriment de gent!.

Internet és el mon de les possibilitats, no a soles está fet per a buscar informació, o llegir el periódic, també hi han págines que ofereixen continguts erótics, no crec que siga roí. Tampoc crec que siga adequat deixar a xiquets menuts navegar sense un mínim de control parental.

Una cosa que no m'agrada gens ni mica és el que passa a la televisió, no es permet l'emissió d'imatges amb contingut erótic, però, si es pot fer un programa on es critiquen i jutgen les accions d'alguns famosos.

sHoOta ha dit...

es muy mala la cancion por k no rima y ademas no enseña nada los niños van a seguir masturbandose aunque escuxen la cancion jajajaja xdxdxdx xd doble