2 de des. 2012

Es que no me he enterado



Fragments de la pel·li "El diario de Carlota" (Jose Manuel Carrasco, 2010), pèssima versió (se li ha llevat tota la força feminista de Carlota) de l'excel·lent novel·la de Gemma Lienas: "El diari vermell de la Carlota". De tota manera, aquests fragmens que he seleccionat són ben divertits.

Ací pots consultar els principals mètodes anticonceptius


Contraportada de "El diari vermell de la Carlota" de Gemma Lienas:



"El diari vermell de la Carlota només és per a tu si penses que la sexualitat és una activitat natural de les persones, molt lúdica, que permet una gran comunicació i complicitat i que, en ella mateixa, no té res a veure amb actes dolents ni bons. El llibre que tens a les mans no és ben bé una novel·la ni tampoc un diari. És un llibre amb uns capítols novel·lats, en els quals la Carlota estableix una relació sentimental i sexual amb en Flanagan (el famós detectiu de llibres com No demanis llobarro fora de temporada), i amb uns altres capítols en què, amb l'excusa d'un diari, la Carlota va exposant tot el que aprèn sobre la sexualitat i, de retruc, sobre els sentiments. En els capítols novel·lats, podràs llegir escenes entre la Carlota i en Flanagan que et permetran fer-t euna idea de com són les relacions sexuals quan una persona s’hi inicia. En els capítols de diari, podràs resoldre dubtes o, fins i tot, omplir autèntics cràters d’informació pel que fa a temes com els genitals, la resposta sexual, el primer coit, els mètodes anticonceptius, l’embaràs, l’homosexualitat, les malalties de transmissió sexual, les disfuncions sexuals i altres qüestions."

19 comentaris:

Kevin Pankhurst ha dit...

Jo crec que poden fer l'amor per la seua edat però haurien d'utilitzar el preservatiu per a no tindre un fill als 16 anys perquè és molta responsabilitat tant jove.

Jo he vist un programa que es diu “embarazada a los 16” i la gent no sap fer de mare i als xiquets els eduquen molt malament, per exemple ni ha gent que fuma al seu voltant i això no és bo per al xiquet.

En definitiva jo crec que deurien usar el preservatiu per a que no es facen coses que la gent no vol com abandonar al xiquet.

Ànim, utilitza el condó!

Miguel Angel Zambrano ha dit...

En el ultim video Carlota descobreix la penetracio i es porta una decepcio molt gran perque es esperava una cosa molt millor.
A de mes se lis va oblidar utilitzar el condo, i quan va a nar a la farmacia per a comprar se fa un lio perque es inexperta. A la següent volta que queda amb el seu “novio” i li prposa practicar sexe oral.
Esta molt interesant i divertit

marc arenal i sergi campoamor ha dit...

Em pareix molt bé que facen l' amor però d'eurien haver utilitzat un preservatiu .
Però no em pareix bé que quan la xica va a comprar-se un preservatiu tot el mon la mira com si no fora algo normal .

Per que si no utilitzen el preservatiu podria quedar-se enbraçada auna edad molt temprana “16 anys”
perque tindre un fiil podria amarg-li la juventud

estela ha dit...

En el primer vídeo poden vore que la xica no esta segura de fer-ho amb el xic però el xic si que vol aleshores el xic ho deixa amb la xica i això no hem pareix bé per que si la xica no esta segura no pot obligar-li a fer-ho amb el xic .En el segon vídeo parla de que un xic se veu que li havia dit a una xica si volia eixir amb ella però la xica li diu que no aleshores els altres xics l'insulten i queden en una aposta , i això tampoc hem pareix bé per que si el xic no se a besat encara amb una xica no passa res per que que els seus companys (continuara...)

ALBA ARENAL ha dit...

Jo crec sincerament, que era molt prompte per a fer-ho. A més haurien d'usar el condó. Les conseqüències de no utilitzar-lo són molt perjudicials per a la parella. La xica és podria quedar embarassada i encara són molt menuts per a tindre un fill/a. M'ha agradat molt el vídeo perquè és la pura realitat.

sonia arenal ha dit...

Els vídeos han estat molt interessants, però són un poc curts i et quedes intrigada.
En el primer vídeo el que li ha fet el xic a la xica m' ha paregut malament perquè la xica no volia fer-ho i ell va i la deixa. En el segon, l'aposta no m' ha agradat gens.
Carlota fa l'amor per primera vegada als 16 anys i jo pense que fins als 17 o 18 no és l'edat adequada.

Adrian West ha dit...

Jo crec que no tenen edat per a fer-ho. I si ho fan el tindrien que fer amb condó perquè és molt
prompte per a tindre un fill/a, és una responsabilitat molt gran per a ser tan menuts. La pel·lícula
està molt bé, jo la recomane.

ja$on ramirez ha dit...

M'ha agradat molt este vídeo perquè ens ensenya tot el tema de la sexualitat. Per a
mi esta xiqueta i el xiquet haurien d'haver utilitzat el preservatiu perquè si no la xiqueta s'hauria quedat embarassada. M'ha agradat molt per tot el que diuen de la sexualitat, en la meua opinió, els dos són molt xicotets per fer l'amor.

edgar wolf ha dit...

Jo crec que hi ha que usar el condó per al sexe per a no deixar embarassada a la novia tan prompte. M'ha agradat molt el vídeo perquè ens ensenya coses de la sexualitat.

vicent ha dit...

Jo estic d'acord amb Kevin Pankhurst de que cadascun lo a de fer cuan vuilga i sense presió pero sempre amb el condó.

Es molt important fer ho amb precaucio sino pot pasar de tot, com una enfermetat, etc.Ademes despres te consecuencies perque et derrumbes molt jove i no saps cuidar be al fll perque eres encara jove.

Andrea Ketkin i Aida Kent ha dit...

En aquest vídeo “No m'he assabentat” és parla de la sexualitat entre els joves.

La xica li explica a Sergi que ella la primera vegada no sent plaer, perquè anava molt ràpid, a més a més de que ella li diu que a la primera cita se'l va passar millor. I ell li diu que perquè no li ho havia dit.

Nosaltres pensem que ella no li ho va dir per la vergonya i perquè tenia por a que ell s'enfadara
amb ella.

La vergonya perquè ella no sabia si era culpa seua, si l'havia fet ella mal...

I la por a que s'enfadara perquè en la seua cita anterior el xic es va enfadar quant ella li va dir que no, aleshores, ella tenia por de que Sergi trencara amb ella per donar la seua opinió.

alvaropalmer ha dit...

A aquest vídeo el xic es posa ''cachondo'' i no escolta rés pareixia com si s'haguera tomat 5 cafés seguits i a demés com no pot dir la xiqueta si ha estat exigint ella tot el temps.

adrià feijoo ha dit...

- PRIMER VIDEO: En un dels tres videos el primer tracta de una xica i un xic que volem fer l'acte sexual, pero, la xica no vol, aleshores, el xic diu que s'acaba, és a dir, que corten.
Després, criden a la porta i el xic li diu a la xica que s'amage, finalment va acabar per darrere de la finestra.
-SEGON VIDEO: En el segon video, estaven cuatre xics jugant al fútbol, i u li diu a l'altre "tu chaval te mueres virgen", aleshores, fan una aposta, que tractava de que u es liava amb una xica i enseñava les fotos als altres i si eixe ho feia l'altre aniria al col·legi en pelotes.
-TERCER VIDEO: I en el tercer i últim video, la xica i el xic s'acosten, la xica pensa "YA! Que timo lo del sexo".
La xica va parlar amb les seues i li van dir que podria estar embarassada, després de aço, es va anar a la farmacia a comprar preservatius per a la próxima vegada.a

David i Ivan Stone ha dit...

Bon dia xicons i xicones, hui anem a parlar del vídeo del “Diario de Carlota”.

En el vídeo apareix una parella adolescent que volen tindre relacions sexuals, però tenen un poc de por al principi perquè era la primera vegada per als dos. Però la primera errada que cometen és que la primera vegada ho fan sense preservatiu, encara que no estigueren molt de temps ahí, podrien tindre riscs. Abans d'això ja s'havien tocat l'un a l'altre en el llit de Carlota.

Pensem que cal prendre les mesures necessàries per tal de no deixar a la xica embarassada i més tenint en compte la seua edat.

En conclusió, no cal tindre pressa i sempre que ho fages, ho fages amb seguretat i sabent el que estàs fent.

Emilio Campoamor ha dit...

Bon día María.

La sexualitat es un tema molt divers. En aquest vídeos podem vore com són les relacions sexuals entre parelles adolescents i com solen tractar-les .

En el primer vídeo es dona a entendre que el xics sols volem sexe ja que xic deixa a la seua xica perqué ella no vol fer l'amor, es com si transmitiren un esteriotip i açó no és així.

En el segon vídeo els xics fan una aposta, ja que per el que podem veure es mes home el que en mes xiques a estat, i açó tampoc es veritat.

El tercer vídeo ha sigut el que més m'ha cridat l'atenció ja que els dos joves es disposen a fer l'amor per primera vegada i després de fer-ho la xica es queda molt decepcionada al no haver sentit res.

En aquests vídeos podem vore que en le parelles adolescents hi han molts tipus de problemes, pero jo pense que aquests problemes no assoles ocorreixen en adolescents sinó que tambè ocorren en les parelles de mes edat.

Pablo Marston ha dit...

Bon dia amics i amigues.

Aquest vídeo em pareix que reflexa la realitat dels joves de hui.

He vist tots el vídeos i el que mes me a agradat a sigut: “pues entonces mejor lo dejamos” perquè reflexa una cosa molt peculiar que solem fer els xics (o al menys jo el sol fer molt) és apostar-ho tot.

També e vist el 3er vídeo i em pareix que la gent s'estranya molt al veure a una xiqueta que compra preservatius i pense que això no deuria de ser aixi perquè es una cosa normal en l'adolescència voler perdre la virginitat.

Per ultim en el 1er vídeo el que fa el xic, quan la xica no vol fer-ho, no hi ha que fer-ho perquè es suposa que la xica t'agrada i si no vol, no hi ha perquè deixar-la.

El Nacho i l' Eric Campoamor ha dit...

Bon dia xicons i xicones.

Nosaltres pensem que aquesta pelicula és com un espill on els jóvens de hui en dia es veuen refleixats. Amb el fragment que acabem de veure ens entren ganes de visualitzar tota la pelicula.

Hem vist els tres fragments, però anem a centrar-nos en l'últim vídeo. Les situacions que ocorren al llarg de aquesta part de la pelicula ens transmet emocions d' inseguretat, por, inesperiençia per part dels protagonistes, que arriben als espectadors en forma d'humor ja que són situacions absurdes.

És veritat que en la primera vegada les dues persones tenen por en el sentit de fer les coses com no deuen ser. Però també és cert, que les dónes el veuen d'una manera més sentimental que carnal en comparació amb els hòmens. Des de el nostre humilde punt de vista, les dónes disfruten més si el acte sexual es fa més lent i més sentimental amb besos, preliminar, masturbacions.s...Es a dir és una situació més cerebral i amorosa que física.
En cambi per als hòmens és un acte més carnal i guiat per l'instint masculí; alliberar tota la tensió sexual que tenim.

Per a concloure es desitgem unes bones relacions, sempre amb cap, usant precaucions i mètodes anticonceptius, per a poder gaudir sense problemes. Encara ens queden molts anys per a estar preparats per a tindre un fill.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola, hola,
deixe ací un enllaç a un vídeo explicatiu sobre el funcionament de la píndola de l'endemà:
http://www.youtube.com/watch?v=vj1Ff4nUgfU&feature=youtu.be

Rosa Sanchis ha dit...

El preservatiu femení: http://grupos.emagister.com/debate/_sexologia_medica_para_expertos__anatomia_del_pene_/1021-697792/p49