12 d’oct. 2014

Quatre petites cantonades de no res



Conta la història de Quadradet. Però elegeix entre aquests TIPUS DE NARRADOR:

- NARRADOR PROTAGONISTA: Quadradet mateix conta la història en primera persona.

- NARRADOR TESTIMONI: un dels companys o companyes de la classe la conta.

Si ho prefereixes, pot fer l'activitat proposada a l'entrada: I si el conte fóra d'una altra manera?

3 comentaris:

Felipe Wollstonecraft ha dit...

Era un dia com qualsevol altre. Després de estar jugant amb els meus amics, vam haver de tornar a la gran casa. Quan vaig arribar, vaig adonar-me de que no podia entrar, perquè tots els meus amics eren rodons, i jo quadrat.
Vaig intentar plegar-me, estirar-me, torçer-me... però no va donar resultat i la meua tristesa augmentava per moments. La bogeria dels meus amics va alcançar un nivell tan extrem, que per tal d'ajudar-me pensaren en tallar-me els cantons.
Els petits rodons discutiren i pensaren solucions, però eren segurs de que jo mai podria canviar. D'aquella forma van comprendre que el canvi no hauria de donar-se en mi. Van tallar quatre cantonades a la casa, i després d'un dur temps de treball, per fi vaig poder entrar a la gran casa!

Esther Roussel ha dit...

Hola, sóc Esther. Aquesta historia tracta d’ un quadradet que està jugant amb els seus amics i han de tornar a la casa gran, però ell té un problema : no pot entrar en eixa casa per la raó de que ell és un quadradet y la casa tindre forma de cercle. A ell li agradaria molt entrar per a estar amb els seus amics i aleshores se plega , se estira ,se torç i se posa també cap avall.
La meua opinió es que m’agrada molt aquesta historia perquè els cercles no el deixen tirat per ser diferent ni res d’ això , l’ajuden a entrar a la casa fins que ho aconsegueixen. El quadradet ho aconsegueix gràcies al seus amics. A mi me demostra que això es vertadera amistat, ajudar-se en tot el que podem.
En conclusió que m’agrada molt per el que fan pel quadradet.

jose kent ha dit...

Hola hui va ha parlar de la presentació Quatre petites cantonades de no res
i tracta de un cuadrad qui volia entrar a la casa gran com els cicles.
En unes vegades s ha estirat para podré entrar a la casa però no li va aconseguir
entrar . El circles van ajudar a el cudrat li van a talla-li les puntes però el cuadrat no va voler qui li cortaran les puntes . Al fi va a dar com la tecla i va fer un cuadrat en la porta para qui pudira entrar