22 de maig 2016

Hackeja un anunci masclista

6 comentaris:

Madina West ha dit...

Bon dia, en aquest vídeo es pot veure dues versions de l'anunci "La vaca que ríe Light". Al primer es mostra l'anunci original, el qual jo ja vaig veure per televisió i el vaig considerar masclista perquè están les vaques (xiques) menjant "La vaca que ríe Light" en una taula, el qual ja es pot veure el masclisme perquè sempre s'han associat els productes light a les dones ja què vol dir què són per a dieta i això supostament a soles ho fan les xiques. I després apareix un bou molt fort que intenta lligar amb les vaques, i això és el segon puncte què dona per fet què l'anunci és masclista. Perquè no pot vinde un bou normal? Sempre l'home té que estar musculós...

I la segona versió es el mateix anunci però el bou pregunta per fer el menjar i les vaques preferixen menjar "La vaca que ríe Light". Aquesta versió s'ha fet especialment per a que tots es donen compte de què els homes també poden cuinar per a les dones.

Considere què sería més adequada la segona versió ja que aixó a soles pot causar que les noves generacions pensen que té que ser així i es conventisca en un món masclista, a on les dones a soles es fixen en els xics musculosos i els xics no facen res a casa o en qualsevol lloc.

Pau Claramunt ha dit...

Aquest vídeo parla de que pots posar altres veus del famós anunci de la «vaca que rie».

Al principi apareix a l'anunci les veus normals, quan les vaques estan parlant de aquest formatge i de sopte apareix un toro dient que quina es el que la cuida i una diu que ninguna. Després fan el mateix vídeo però amb altres veus, en aquesta part fan tot el contrari el toro li diu que ell va a fer el sopar per a la nit.

Jo pense que el que ha fet el vídeo de la «vaca que rie» no va pensar en el sentit de l'anunci ell sols pretenia vendre formatge.

Noelia Wolf ha dit...

El vídeo tracta sobre un anunci de la televisió que anuncia un formatge. El anunci es masclista ja que estan les vaques sentades a una taula menjant el producte anunciat que justament es ligth, després a la segona version que esta doblada el 'xic' diu que va a fer per a sopar,personalment pense que ha estat be eixe diàleg perquè es lo menys habitual als anuncis.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola, Pau Claramunt,
efectivament, el principal objectiu dels anuncis és vendre un producte, però també hi ha danys col·laterals que esdevenen objectius secundaris, i aquestos són reproduir el sexime. El primer anunci és masclista. El segon, intenta no ser-ho, tot i que si et fixes, no ho aconsegueix del tot ja que el formatge light continua sent un producte adreçat a les dones, que són les que han de cuidar la seua alimentació i no estar grosses. Les ulleres lila permeten veure això que explique. T'anime a posar-te-les!!

Rosa Sanchis ha dit...

Correcció del comentari de Noelia Wolf:

"El vídeo és un anunci de la televisió que anuncia un formatge. L'espot és masclista ja que estan les vaques assegudes en una taula menjant el producte anunciat, que justament és ligth. Després, a la segona versió, que està doblada, el 'xic' diu què farà per a sopar.

Personalment pense que ha estat bé eixe diàleg perquè no és el més habitual als anuncis."

Leo Kent ha dit...

Hola, en aquesta entrada apareix el anunci de "La vaca que rie Light". Primer apareix el vídeo normal en el que les vaques apareixen menjant "La vaca que rie Light". Jo crec que l'anunci en si es un poquet masclista ja que per que les vaques tenen que menjar Light? Perquè no poden menjar altra cosa? Jo crec que menjant Light perquè els productes Light volen dir què són per a "dieta" (els productes Light no ajuden en res en fer dieta) i això suposa ment a soles ho fan les xiques. Però no ten perquè sols fer-ho les xiques, els xics també.

En la segona part apareix el vídeo amb el àudio editat en el que el Bou va acerar-se a les vaques i les va preguntar que fer-li per a menjar i elles li diuen que prefereixen "La vaca que rie Light". Aquesta versió em pareix mes correcta ja que els homes també poden preparar el menjar per a les seues dones.

En conclusió jo pense que ho han fet com tots els anuncis (un poc masclistes) però açò ho devem de evitar.