30 de maig 2016

No ens agrades!



Vídeo contra la violència masclista en la parella, realitzat per l'alumnat de l'IES Élaios de Saragossa en el taller audiovisual del director de cine aragonés Ignacio Estaregui (2016)

28 comentaris:

David De Burgos ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Santii Sweets ha dit...

Aquest vídeo tracta d'un xic que està a la seva classe i va vore que un altre xic des de la finestra que li estava pegant a una altra xica. Quan va acabar la classe el xic va anar corrent al pati i estaven totes les persones parades, i quan estava a punt de arribar al pati es va xocar amb una xica que al tocar-la es va poder moure i van fer el mateix els dos amb totes les persones que estaven a aquesta sala. Quan totes es movien, van a anar al pati per a ajudar a aquesta xica. Quan van arribar van fer un cercle i la van tocar perquè se'n poguera anar.

Jo pense que aquest vídeo ha segut bo per a recapacitar sobre tot el que està passant en el món, maltractaments... A mi m'ha agradat molt aquest vídeo, us el recomane.

Una salutació Santii Sweets

AdrielGoldman i PabloGoldman ha dit...

Bon dia

Aquest vídeo tracta d'un xic que als 5 minuts de que acabe la classe va vore a una parella en el patí discutint, i que el xic l'hi iva a pegar a la xica, però quan va acabar la classe va anar de presa a avisar als seus companys per a que la xica s'anara d'eixe lloc, quan van arribar varen deixar al xic a soles.

A nosaltres ens pareix que esta molt mal que per que la xica no vulga fer el que el xic vol fer no fa falta pegar, insultar... si no vol fer-ho no passa res fes altra cosa, som lliures en aquest món pe no fer el que vulgues no tens que pegar.

Adrii Wolf ha dit...

Hola,

aquest vídeo tracta d'una parella que estan discutint i el xic li alça la ma per a pegar-li una ostia. Peró la xica crida molt fort per a que li escolten i baixen per a vore que passa i veuen a la xica sofrint i se la emporten.

.Una salutació de Adrii Wolf

Carla Stuart i Andrea Stuart ha dit...

Bon dia.
Aquest vídeo tracta d'un xic que fa alguna cosa i el paralitza tot, i va com anant tocant a gent per a que vagen amb ell. Van al pati on hi ha un xic amb la ma alçada i una xica enfront, toquen a la xica i d'eixen ahí al xic.

Nosaltres estem totalment encontra de la violència de genere, ens pareix molt bé que hi haja xics aixi que defenen a les víctimes, ja que ningú es mereix que li peguen ni res d'això. Aquest vídeo es un poc estrany, ja que al principi no l'enteníem molt bé, i almenys el principi encara que no l'entenem molt bé, però el final si.

Nerea Moozoni ha dit...

Hola soc Nerea Moozoni

Aquest vídeo tracta de uns alumnes que estan en classe,hi ha un xic que mira per la finestra i veu una dona amb el seu novio. El novio esta amb la novia que la esta criticant i la volia pegar,doncs quan sona el timbre es paren tots baixa el xic i quan toca a la xica es meneja asi que el xic i la xica va tocant a la gent i se van al pati toquen a la xica del novio i se aparta d'ell para que noli faga mes violencia, para que no la llastime,no li pege...

La meua opinió d'aquest vídeo a sigut positiva perquè la violencia contra el novio onovia no hi ha que fer violencia contra ella o ell.

IVI MORRYSON I MARC DE GOUGES ha dit...

Hola, bon dia i estem açì per comentar un vídeo de karicies.

El vídeo tracta de que un xic li volia pegar a una xica i derepent varen aparéixer molts xics i la varen a agafar a la xica.

Una salutació de Ivi Morryson i Marc de Gouges.Hola, bon dia i estem açì per comentar un vídeo de karicies.

Lucia Becker i Fran wolf ha dit...

Hola, perquè ens ha cridat l'atenció el tema del vídeo sobre la violència de gènere.

El vídeo tracta d'una parella que es troba al pati,i un xic des de la finestra del pis de d'alt els troba discutint. El novio amenaça a la xica alçant-li la mà. L'alumne que esta observant tot aquesta violència ix corrent de la seua classe per a dirigir-se al pati al parar l'agressió. Ell amb l'ajuda del altres alumnes aconsegueix que ella es vaja i ell es quede assoles.

En primer lloc, al vídeo vol reflectir que quan hi ha una violència de gènere les persones no actuen davant el perill, per això tots els alumnes es queden sense moure's. Després, el agressor es el que te gent que li recolza, aleshores al final del vídeo es queda assoles, perquè volen mostrar que es troben recolzant a la dona en ved de al xic.

La nostra opinió es que aquest vídeo explica molt bé la violència de gènere i com hi ha que actuar davant d'ella. Nosaltres recolzem a totes les dones que hi estan passant per això i com moltes que callen i no mostren el que lis pasa.


Ivan4ºB ha dit...

No ens agrades

Bona vesprada, vaig a comentar aquest vídeo el qual tracta sobre la violència masclista. El vídeo comença en un collegi on ens mostren una parella en el pati, i resulta que el novii la volia agredir. Peró de sobte sona el timbre i TOT es deté, i a soles un alumne es lliure (era el qual volia fer que el xic no li agredesqui a la seua novia. De sobte el alumne comença córrer fins al pati però sense voler xoca amb una xica i, la xica comença moure's i comença tocar a els altres alumnes. Quan quasi tot el collegi estava «en moviment» van anar al pati i van impedir el succés.

En la meua opinió han fet un perfecte treball, ja que expliquen molt la violència de genere. Com el fet de'l violació de genere es molt popular a hui en dia ens mostra com hem de fer o reaccionar en estes situacions.

Alba i Maria Becker ha dit...

Som Alba i Maria i anem a comentar aquest vídeo perquè ens agrada molt aquesta interpretació.
Ens pareix magnífic el treball que han fet en aquest vídeo perquè és la realitat, fem com que no passa res o com que no va amb nosaltres la cosa i no és veritat, podem actuar a més és el nostre deure actuar perquè podem ajudar.
En el vídeo es veu clarament com un del companys ''desperta'' als demés per donar-li recolzament a la xiqueta que està patint, i està molt bé que aquest xiquet actue d'aquesta manera, i pensem que deuríem fer això tots quan ens adonem d'una situació així.
També seria millor si no fera falta que ens ''despertaren'' i actuarem tots directament, però bé l'acte del xicot està molt bé, em de començar per algún lloc.

Madina i Dani West ha dit...

Bona tarda a tots, som Dani i Madina.
El vídeo sobre el que anem a parlar s'anomena «No ens agrades!» i tracta de un xic que esta en la seua classe i per la finestra veu a un altre home que es comporta agressivament amb una dona que estaven en el pati de l'institut, i aquest decideix eixir de classe per a ajudar-la i crida a altres companys per a que vinguen amb ell. Al final tots li fan cas i ajuden a la xica deixant a soles al mal tractador.

Opinem que el vídeo es adequat per a mostrar que la violència de genere a soles et pot fer acabar tindre soledat. El objectiu de aquest vídeo es conscienciar a la gent de que hi ha que lluitar contra la violència, tots junts podem!

Irene Kahlo ha dit...

Bon dia,

Avui vaig a comentar aquest vídeo en què un grup d’estudiants de secundària i batxillerat han realitzat com a campanya per frenar i conscienciar als altres sobre el bullying. Concretament el vídeo se centra en què acaben les classes i al pati es troba un noi i una noia, el noi pareix que va a pegar-li. Aleshores tothom es queda parat menys un noi, que intenta anar fins al lloc del conflicte, i pel passadís va tocant a la gent i aquestes persones comencen a moure’s. Al final de vídeo tots rodegen a l'agressor, i se'n van amb la noia, deixat de costat al abusó.

Sincerament em pareix un bon vídeo, amb un gran missatge. Encara que no empren les paraules, ens transmet que quan alguna persona està sofrint bullying cal donar-li suport i no passar d’ella. Perquè a ningú li agradaria estar en el lloc de la víctima, i si ho estiguera, li agradaria que la gent li recolzara.

Amb aquest vídeo aquests nois volen demostrar que junts som més, que si ens ajuntem contra els abusos i els abusadors podrem frenar el bullying, que desgraciadament en la nostra societat està molt present.
Un altre aspecte que m’ha paregut extraordinari és que hi haja instituts com aquest o com el nostre en què aquests temes es treballen diàriament, en els quals s’ensenye a respectar i a recolzar als que més ho necessiten.

Tots hem tingut problemes, i de segur que a quasi tots ens haguera volgut o ens ha agradat tindre a una persona que ens ajudarà i ens donara ànims, per aquest motiu si veiem a algú sofrir, hem d'ajudar-lo. També hem de continuar lluitant, per tindre més escoles i instituts que ens consciencien que cal abolir l'assetjament escolar.

Per últim voldria dir que: “Humiliar a algú no et fa orgullós, ni fort, ni poderós; simplement et fa miserable”.

Un comiat.

javi collontai ha dit...

Aquest comentari anà a parlar sobre l'abús als dones,però va mes dirigit als espectadors que no fan res per evitar-ho per que tenen por de que l'abusador abuse d'ells verbal i físicament. Peró no solen ajuntar-se per fer a l'abuso mes petit front a eixe grup de persones.

Si u observa com una dona o un home es abusat per la seua parella deu enfrontar-se a a l'abusador sense por de les represalies i tu amb l'abusat podeu amb ell en cas necessari i deixar a l'acostador a soles es millor opció que acostar-lo també.

La meua opinió sobre que es millor deixar al acostador a soles es a dir separar a la parella i que l'acostador resta impune no es la solució per que ens un mesos aura altra víctima d'este energumen i a lo millor ningú ajuda a la següent víctima per aixo jo pense que l'acostador hi ha de tindre represalies.

Ruth i Sandra ha dit...

Bona vesprada, aquest vídeo tracta sobre la violència de gènere, a la parella, a l'escola i demés. En el vídeo es veu a un xic fitxant-se en l'esplai com un xic li alça la mano a la seua xicota, aquest para el temps i corregueu baixa a ver que passa, quan esta quasi arribant al lloc, es refrega amb una companya, i entre els dos, comencen a tocar als demés companys fins que van al lloc del colp masclista. A la xica li toquen fent-la «despertar» i a ell el deixen en el seu món.
Ens pareix una qüestió abominable veure com un home li l'alça la ma o qualsevol cosa violenta a una dona, l'insulta o li tracta malament. Coses d'eixes no deurien passar en aquest segle, la dona ja és més que un objecte; és un subjecte, hi ha que tractar-lo com a tal, amb una igualtat de gènere.

javi becker i rebeca west ha dit...

Som Javi i rebeca a hui us vam a parlar del vídeo" no ens agrades". Aquest vídeo tracta d'uns alumnes de 4° d'ESO que lluiten contra la violència de gènere, per a denunciar el que pateixen les víctimes, interpreten una recreació de violència en el seu institut en el qual es ve a un xic intentant colpejar a una xica i com altre ve com ho fa, per això quan l'altre xic ve l'escena en la finestra i baixa córreguen a ajudar-la.


Sóc Javi, pense que aquest vídeo el que vull és transmetre que s'ha de denunciar la violència de gènere perquè les persones sofreixen i com tenen por no el denuncien ells mateixos,
també em pareix que és una forma de què la gent que el veja i les persones que se senten identificats amb la del vídeo el denuncien als seus pares o a la policia l'importa'n és que es denuncien aquests comportaments.



Sóc rebeca el que pense es que aquest vídeo no m'agrada que hi haja persones com aquestes d'idiotes, pense el mateix que el meu company que s'ha d'eradicar aquests comportaments perquè no trauen coses bones a la societat solament trauen coses males.

Abel de la Barre ha dit...

Bon dia,

Hui estic ací per a parlar de la violència de gènere a les parelles; i a les que no són parelles, i de com nosaltres; la societat, hem de parar açò per a no succeïsca més.

El primer que vull comentar es que últimament trobem molta violència de gènere entre les persones, i això és una cosa que hem de parar entre tots, ja que amb l'ajuda de tots podrem parar aquesta plaga que afecta la nostra societat. Jo hem faig una pregunta, per què últimament trobem tanta violència de gènere?

Jo pense que açò succeix, ja que a la televisió cada vegada podem trobar cada vegada casos de violència de gènere, i açò per a persones; amb molt poca personalitat i molt fàcil d'influir, les fa que requerisquen quan es troben en les seues parelles i aquests casos repetint-los amb persones iguals, doncs fa que cada vegada ens trobem amb més casos de violència.

El segon que vull comentar es la llavor que fa aquest vídeo, ja que ens diu que amb l'ajuda de tots podem parar i superar la violència de gènere; com ens mostra el curtmetratge, la gent es va adonant-se d’açò a poc a poc, i de vegades quan s’assabenten no intenten ajudar, sinó el que fan és quedar-se a una banda, perquè el problema no els agarre a ells o elles; per aixó el vídeo el que ens diu és que quan s’assabenten intenten ajudar a la víctima i fer-li passar aquest moment el millor que puga; dins d’aquest problema.

Per a acabar (dir) que la violència de gènere és una plaga que hem de parar entre tots perquè no passe, i que cap persona sofrisca per açò.

Un comiat.

Laura Becker ha dit...

Bon dia,

Aquest vídeo m’ha paregut molt interessant, ja que els alumnes han sabut recrear molt bé una situació quotidiana de la violència de gènere.

El xic que veu com li van a pegar a l’altra xiqueta, actua molt bé anant corrent, a ajudar-la i a defensar-la i això es el que tots hem de fer quan veiem una situació com aquesta. A més en el vídeo es veu molt be reflexat, ja que en la imatge tots estan parats i el xic que va a defendre-la amb l’ajuda de tots, finalment la “rescaten” i el agressor es queda a soles.

Crec que la mateixa reacció que ha tingut el xic, la tindrien que tindre tots els que veuen situacions com aquesta, de violència de gènere. Moltes vegades les persones que sofreixen aquest tipus d’agressions no es donen conter, o tarden molt en donar-se conter, i necessiten que algú els ajude a eixir deixa relació i tindre un suport, per a tornar a reconduir la seua vida.

Recomane a tota la gent que estiga en aquesta situació, a contar el que els passa, i que deixen que les persones del seu voltant els ajuden.

Un comiat.

alba becker ha dit...

M'ha agradat molt aquest video i mes vore com xics i xiques de la nostra edat actuen per a parar tot aixo que allo a on ho ven solament som niños i que mes val tard que mai en realitat m'hagradaria moltisim no ver solament un video d'aquestos si no ver molts mas vore com xics i xiques al vore aquest video pensen i per no ho podem fer nosaltres? i coses aixi tambe te que dir que ma agradat molt la reaccio del xic quesolament sabia adonat compte ell i que ha fet que tots els demes tambe es donaren compte del que estaba pasant i que tots an reaccionat que tambe es solament un video i que a lo millor en la vida real eixo no passa i la matjoria de la gent no es dona compte o directament no vol donarse copmte del que esta ocorrint o directament o vellen i no diuen res pero tot aixo te que parar perque hay a lo millorsolament tenen 15 o 16 anys pero i cuan sigen dos o tres anys mes matjors que?.....

Sonia Arenal ha dit...

Aquest vídeo tracta de com a un institut con al nostre es fa campanya conta la violència masclista.
Pense que aquesta iniciativa és molt interessant i està molt bé per a que tots els joves d'ara vejen que maltratar a la seua parella, ja siga psicològica o físicament, no es de tindre cap tipus de respecte. I per ademés de concienciar aquest vídeo també serveix per a que les dones maltratades obriguen els ulls i per a que cada dia haja menys violència masclista.

Eva Campoamor ha dit...

Aquest vídeo ens mostra una reivindicació en contra de la violència de gènere, concretament dins de la parella. El missatge que ens dóna és que hem d’actuar quan siguem testimonis de casos de violència i no deixar-ho passar.

N’hi ha molta gent que pensa que la violència de gènere és un problema privat de la parella i que no cal ficar-se. No em puc creure com algú deixa que un home colpege a la seua novia i pense que no és assumpte seu. Potser és aquest el problema de què haja tants casos no denunciats o casos als quals la víctima ha resultat greument ferida, tot perquè les dones sofreixen els abusos elles soles i sense ajuda de ningú.

Jo pense que aquest és un problema que cal tractar en profunditat i a escala de tota la societat, perquè és un problema que afecta gran part de la població, més del que ens imaginem. Hem d'esforçar-nos per a liminar el masclisme al món i deixar molt clar als homes d’ara i als de les generacions que vindran, que qualsevol acte de violència a les dones, només pel fet de ser-ho, és inacceptable.

Per tant, crec en la bona educació com a forma d’eliminar aquestes conductes tan roïnes. Cal educar als xics des de xicotets d’una manera sense estereotips o rols que els diguen que han de ser valents i forts, perquè realment aquest rol justifica l’ús de la violència. Si això es compleix, a poc a poc el masclisme anirà desapareguent del nostre món. Ho aconseguirem?

Esther roussel i franciele west ha dit...


Aquest vídeo tracta de una classe on esta un xic que veu per la finestra una peleà de una parella i el es el únic que baixa per a parar esse acte de violència de genere. N’hi ha molta gent que pensa que la violència de gènere és un problema privat de la parella i que no cal ficar-se. No nos podem creure com algú deixa que un home colpege a la seua novia i pense que no és assumpte seu. 

Ens ha paregut molt interessant, ja que els alumnes han sabut recrear molt bé una situació quotidiana de la violència de gènere. També esta molt aquest vídeo per lo que fa el xic que es aviar al companys de la peles per a que les ajude. Finalment pensem que açò succeïx, ja que a la televisió cada vegada podem trobar mes casos de violència de gènere, i que les persones no cambien.

Leo Kent ha dit...

Aquest vídeo tracta de la violència masclista en la parella. Aquest vídeo va ser realitzat per alumnes del IES Elaios de Saragossa. Apareix un xic que veu un conflicte de parella, doncs, el xic que veu com li van a pegar a l’altra xiqueta, actua molt bé anant corrent, a ajudar-la i a defensar-la i això es el que tots hem de fer quan veiem una situació com aquesta.

Totes les persones que estaven en aquell lloc estaven sense fer res, Fins que va arribar el xic i les cridar. Desprès tots junts van anar fora on la parella discutia i van parar la baralla.

Per a mi aquest vídeo esta molt bè perque mostra una situació que ocorre sempre i tambe mosta com molta gent pasa d'aquests conflictes. Sols un xic va anar a parar la baralla.

Sofia Williams ha dit...

Moltes vegades ens presenten una imatge d'un amor ideal, una parella de dues persones solament i a més a més, heterosexual. Potser que aquesta idealització ens la ensenyen a l'escola, a casa o a l'església, però tots en un moment de les nostres vides, pensarem en com és l'amor. Si es tracta de fidelitat, companyonia, possessivitat, dependència, o marginació social.

Tots hem sigut testimonis de la violència masclista, d'una manera o altra, i ho hem deixat com normal a la parella. No, açò no és normal, tindre una parella que et causa malestar i et baixa l'autoestima és de tot menys normal. Hi ha moltes maneres de sentir una atracció romàntica per les persones, i la gelosia no és una.

Em pareix que cada un hauria de fer el que volguera amb la seua parella, llibertat i respecte a les decisions de l'altre. Està bé que es posen unes pautes a l'hora de prendre la decisió de començar una relació. Però açò dins que els membres de la relació (no totes les relacions s'han de formar per dues persones.)ho accepten, sense abusos.

Jesús Campoamor ha dit...

Quan estem tots junts ningú pot superar la força que utilitza la paraula.

A aquest vídeo trobem com un grup d’alumnes del institut l’IES Éliaios lluiten amb la violència masclista de la forma més útil possible, canviant des d’ells mateixos.

Actualment, la societat cal canviar dues conductes per acabar, d’una vegada per totes amb el masclisme i la violència de gènere. La primera és l'importància que si veiem qualsevol tipus de discriminació a qualsevol persona, ja siga de tipus religiós, sexual, masclista o de qualsevol altre tipus; siga denunciat de seguida perquè la persona que sofreix discriminació torne a ser lliure d'expressar els seus desitjos o llibertat de qualsevol tipus.

Per altra banda, cal respectar i ser respectats per tots, sempre i mai al reduir la teva llibertat ni perdre qualsevol tipus de dret per cap persona. La violència està sempre injustificada, i ja que tots som conscients d'això cal ajudar a aquelles persona que sofreixen violència i no troben cap eixida possible. Es troben diversos mecanismes de denuncia, ja siga a qualsevol comissaria o bé al 016 per denunciar la violència masclista. Cap persona es més forta que ninguna i mai s’ha de sotmetre a ningú a cap tipus de atac, bé siga psicològic o físic.

És importantíssim

SI ET CONTROLA... NO T’ESTIMA
SI NO ET RESPECTA... NO T’ESTIMA
SI NO ET DEIXA VESTIR COM VULGUES... NO T’ESTIMA
SI T’IMPOSA QUALSEVOL NORMA CONTRA LA TEVA VOLUNTAT... NO T’ESTIMA
TENIM MOLT PROP CANVIAR EL SOFRIMENT DE MOLTES PERSONES, DENUNCIA I RESPECTA.

JESUS CAMPOAMOR ha dit...

Quan estem tots junts ningú pot superar la força que utilitza la paraula.

A aquest vídeo trobem com un grup d’alumnes del institut l’IES Éliaios lluiten amb la violència masclista de la forma més útil possible, canviant des d’ells mateixos.

Actualment, la societat cal canviar dues conductes per acabar, d’una vegada per totes amb el masclisme i la violència de gènere. La primera és l'importància que si veiem qualsevol tipus de discriminació a qualsevol persona, ja siga de tipus religiós, sexual, masclista o de qualsevol altre tipus; siga denunciat de seguida perquè la persona que sofreix discriminació torne a ser lliure d'expressar els seus desitjos o llibertat de qualsevol tipus.

Per altra banda, cal respectar i ser respectats per tots, sempre i mai al reduir la teva llibertat ni perdre qualsevol tipus de dret per cap persona. La violència està sempre injustificada, i ja que tots som conscients d'això, cal ajudar a aquelles persona que sofreixen violència i no troben cap eixida possible. Es troben diversos mecanismes de denuncia, ja siga a qualsevol comissaria o bé al 016 per denunciar la violència masclista. Cap persona es més forta que ninguna i mai s’ha de sotmetre a ningú a cap tipus de atac, bé siga psicològic o físic.

És importantíssim

SI ET CONTROLA... NO T’ESTIMA
SI NO ET RESPECTA... NO T’ESTIMA
SI NO ET DEIXA VESTIR COM VULGUES... NO T’ESTIMA
SI T’IMPOSA QUALSEVOL NORMA CONTRA LA TEVA VOLUNTAT... NO T’ESTIMA
TENIM MOLT PROP CANVIAR EL SOFRIMENT DE MOLTES PERSONES, DENUNCIA I RESPECTA.

Naiara Jackson 1BatxH ha dit...

Bona vesprada
avui vaig a comentar l'entrada titulada 'No ens agrada!' en el qual apareix un vídeo en contra de la violència masclista.
Al principi del vídeo es veu una classe en la qual ressalta un xic que està mirant per la finestra observant a una xica que està amb la seua parella, el qual està a punt d'agredir-la físicament.
Sona el timbre i tots els de la classe, inclòs ell, se'n van, però el que més destaca és com tots els alumnes es paralitzen i el xic que mirava per la finestra corre escales avall.
Açò fa referència al fet que moltes vegades la gent aprecia una agressió, un comportament masclista, etc. i no fan absolutament res per ajudar a la persona que ho necessita.

Bé, centrant-nos una altra vegada en el vídeo comprovem que el xic que corre per ajudar a la xica es xoca sense voler amb una de les alumnes que estava paralitzada, després d'açò ella obri els ulls i també ells dos els fan obrir els ulls als altres perquè s'adonen que cal ajudar a la xica.
Al final del vídeo es veu a tots els alumnes com van a socórrer-la i també la fan obrir els ulls portant-se-la lluny de la seua "parella".

Açò no és solament un vídeo, ja que per desgràcia passa moltes vegades en la vida real, algunes persones creuen que pel simple fet de no veure-ho no està ocorrent, i no és així. Sempre que veges o pressentes que algú està patint assetjament, agressions, comportaments masclistes, etc. no dubtes a ajudar-la o ajudar-lo perquè d'aquesta manera aconseguirem que tothom òbriga els ulls com en el vídeo i així aconseguirem parar aquesta classe de comportaments.

carla stone ha dit...

El vídeo tracta d'una parella que es troba al pati,i un xic des de la finestra del pis de d'alt els troba discutint. El novio amenaça a la xica alçant-li la mà. L'alumne que esta observant tot aquesta violència ix corrent de la seua classe per a dirigir-se al pati al parar l'agressió. Ell amb l'ajuda del altres alumnes aconsegueix que ella es vaja i ell es quede assoles.
En primer lloc, al vídeo vol reflectir que quan hi ha una violència de gènere les persones no actuen davant el perill, per això tots els alumnes es queden sense moure's. Després, el agressor es el que te gent que li recolza, aleshores al final del vídeo es queda assoles, perquè volen mostrar que es troben recolzant a la dona en ved de al xic.
Tots hem tingut problemes, i de segur que a quasi tots ens haguera volgut o ens ha agradat tindre a una persona que ens ajudarà i ens donara ànims, per aquest motiu si veiem a algú sofrir, hem d'ajudar-lo. També hem de continuar lluitant, per tindre més escoles i instituts que ens consciencien que cal abolir l'assetjament escolar. Per últim voldria dir que: “Humiliar a algú no et fa orgullós, ni fort, ni poderós; simplement et fa miserable”.

Rodrigo Wolf i Tayra de Burgos ha dit...

El vídeo que acabem de veure , és un vídeo fet per alumnes del l'IES Élaios de Saragossa en el taller audiovisual del director de cinema aragonés Ignacio Estaregui.

El vídeo comença quan el professor entra en la classe estan tots atents a ell, però un xic no, aqueix xic estava veient per la finestra com discutia una parella i l'home no parava d'amenaçar-li i alçant li la mà per a pegar-li , llavors es per al temps i totes les persones es queden quietes, menys el xic. El xic ix a córrer i sense voler es xoca amb una xica , el xic veu que la xica es podia moure i llavors toquen a tots perquè s'unisquen. Quan ja hi havia moltíssima gent van al pati , i a la xica maltractada li toquen i ella es va amb ells deixant al maltractador sol.

Aquest vídeo és un suport contra la violència de gènere, en el vídeo es poden veure diferents aspectes com quan la gent està quieta ,representa quan ho veuen però no fan gens ni diuen gens i un altre aspecte seria quan van tocant a tothom al final a la xica, açò representa que li recolzen i que no està atrapada , que hi ha moltíssima gent més. I finalment el maltractador es queda solament.

Nosaltres creiem que cal unir-se per a fer front a la violència de gènere, perquè quantes mes persones més poder. Actualment hi ha molts casos de violència de genere,aquest comentari no solament va dirigit per a les persones d'aquest blog , sinó a tothom, xica o xic , si veieu casos de violència de gènere no et quedes callat.