22 de gen. 2018

"Charla de Queridas"

Entrada de Sara (Bat. Artístic)

La nova era de les tecnologies i de les xarxes socials ha pegat molt fort entre la gent jove, i fins i tot hi ha treballs com ser youtuber, influencer o blogger que suposen compartir opinions, el seu dia a dia, la seua vida privada i/o les seues opinions ja que són persones que tenen moltes seguidores i seguidors.

Tota aquesta introducció ve perquè vull parlar d’un canal de Youtube que s’anomena «The Tripletz», compost per dos xics, Sergi Pedrero (La Pedrera) i Lucas Loren (La Lucre). Cada dimarts, pugen un vídeo i n’hi ha de diferents temes: un challenge, una opinió sobre algun tema i, el més important per a mi, una secció que es diu «Charla de Queridas». En aquesta, la gent convidada s’asseu a parlar de temes actuals com per exemple l’homosexualitat, les infeccions de transmissió sexual, les parelles que tenen diferent edat o fins i tot l’androgínia.

Aquesta secció es per a mi la més important perquè exposen pensaments diferents, sensacions i sentiments, a més de parlar de tot això sense cap censura i expressant en tot moment el que senten. A més, aquests vídeos se n’ixen fora d’allò habitual i pense que tenen una funció: obrir ments i ensenyar que la realitat no sempre és blanca o negra sinó que també es pot pensar en més colors.

A continuació us deixe els tres vídeos d’aquesta secció que més m'agraden i que a més pense que són importants de veure. Són vídeos que m’han arribat i gràcies als quals he pogut comprendre més les situacions de les quals paren:
  • Charla de Queridas: TENGO DOS MAMÁS - The Tripletz & Vero Basku (23’27”)
  • Charla de Queridas: EL AMOR NO TIENE EDAD - con Laura Escanes (19’53”)
  • Charla de queridas: ABUSOS SEXUALES - Yaiza Redlights & #TheTripletz (24’24”)







22 comentaris:

Sofia Williams ha dit...

Per aquest cas pense que els nens han de saber mínimament de sexologia, per casos com els de la protagonista del tercer vídeo, Yaiza. Em pareix fort que una persona haja tingut que passar per un infern com el d'una violació als sis anys, a més, per un integrant de la mateixa família. Açò tristament és la realitat, moltes vegades les violacions són ocultades per mantenir una normalitat de vida després d'aquest acte.

No m'agrada pensar que moltes persones com Yaiza estan passant per un infern ara mateix. Però dia a dia hi ha violacions, no és tan sols el cas de Yaiza, és el cas de Marta, de Diana, de Ana i de moltes persones més.

Ha de parar, no vull haver de consolar a una amiga la qual ha sigut colpejada pel seu nuvi, violada o assassinada, les vull lliures i vives, no mortes baix terra. I tot aquest comença al col·legi, l'educació sexual i d'igualtat de gènere al sistema actual faria meravelles, perquè la vertadera educació comença a les aules.

andrea stone ha dit...

Bon dia, el vídeo que acabe de vore, és un vídeo de uns influencers anomenats Sergi Pedrero i Lucas Loren, components del grup de: The Tripletz, que tenen en el seu canal de youtube una secció dedicada a fer xarrades sobre temes importants com en aquest cas: el abus sexual.

En el vídeo ix una xica anomenada Yaiza, que diu que de xiqueta va sofrir abusos sexuals d'un cosi seu, i explica com encara segueix sofrint les conseqüències d'això. També explica que coses li feia fer el seu cosí i com va quedar-se callada durant moltíssims anys. Intenta transitar-nos la importància que té aquest tema, i que no hem d'acceptar fer coses encara que nosaltres no vulguem i que sobretot, si passa, no quedar-nos callades, que ho denunciem, perquè ens conta que ella no va fer-ho i que en part, s'penedeix. I encara que ella ha explicat que avui dia els records segueixen en la seua ment, està moltíssim millor, i la seva por, s'ha convertit també en la seua afició, ja que per a superar-ho va posar-se al món del estriptis (anomenant-se Eva) i del ball eròtic. En l'actualitat, ja no es dedica a aixó, però te una tenda de joguets eròtics.

En la meua opinió, pense que aquesta xica és una persona realment forta, ja que ha passat una tragèdia en la seua vida, i pense que la gent que passa però una situació així que parle, que han de ser forts i que encara que no varen a oblidar-ho mai, amb ajuda un pot conviure amb això.

Will Curie ha dit...

No sóc una persona que sola visitar aquest tipus de canals, però després d'haver vist aquesta entrada, haig de dir que sembla com menys interessant. El contingut del canal de youtube del que tracta l'entrada sembla un contingut per a molts gustos i que cobreix molts temes.



Com podem llegir a l'entrada, el canal de youtube es diu "The Tripletz", i està format per dos joves. Al canal hi ha diverses seccions que cobreixen molts gustos. La secció de "Xerrada de Volgudes", de la qual tracta principalment l'entrada, consisteixen en xerrades amb gent convidada sobre temes actuals relativament polèmics i arbitraris, com pot ser l'homosexualitat, les MTS (En general, tracten sobre la vida íntima, la identitat sexual i la situació entre parelles molt diverses).



No he vist amb atenció cap dels vídeos del canal, però no semblen desagradables. Es pot observar que són gent jove que comparteixen els seus coneixements i experiències sobre temes essencials per a gent de la nostra edat. Penso que aquest tipus de canals no són molt coneguts en Youtube, però cada vegada es van fent més famosos, ja que cada vegada s'informa més i en més profunditat a la gent jove, per ensenyar-los, com bé diu l'entrada, que el món no es veu només des de dos colors, sinó que consisteix en una realitat formada per molts colors, en la qual cada persona té la seva opinió.

Abril Collins ha dit...

Bona vesprada,en el vídeo d'avui vaig a tractar el tema dels dos youtubers "The Tripletz", en els quals parlen sobre tres temes diferents però alhora tan importants; tinc dues mamàs, l'amor no té edat i l'últim abusos sexuals. A mi potser el que més em va impactar va ser el vídeo de, l'amor no té edat, de Laura Escanes.

Laura Escanes és una noia jove de 21 anys, model, va començar a estudiar la carrera de periodisme, però va decidir deixar-se els estudis per seguir treballant en la gran plataforma de Youtube. Llevant la seva vida personal, Laura contesta a unes preguntes que The Tripletz volen fer-li, com què se sent el tenir un noi què et doblega l'edat? O què diuen de la vostra relació?

Des del meu punt de vista Laura, respon amb total sinceritat quan diu que a ella li molesta el fet que la gent subestime si el seu amor és cert o és per fama, simplement perquè li doblega l'edat. Jo comparteixo el mateix punt de vista que ella, ella es va enamorar a poc a poc, per com el seu actual marit, Risto Mejide, li feia sentir. No es fix en un físic sinó en un intel·lecte, i Risto guanya moltíssim quan parla.

Quan som petits sempre ens han ensenyat que el noi ha de ser més major que la noia, però 2 o 3 anys com a molt. Sincerament, cada qui s'enamora de qui vulgues, i no té gens de dolent l'estar amb una persona major que tu sí et fa feliç. Més val estar amb una persona que et pugui aportar alguna cosa intel·ligent, que un bon cos.

María Zambrano ha dit...

La societat ha canviat, ha evolucionat i la gent que no ho vulga vore pertany al passat.

Sergi Pedrero (La Pedrera) i Lucas Loren (La Lucre) són dos youtubers i influencers homosexuals que amb els seus vídeos volen compartir les seues experiències i ideals i anar més enllà. Per això, ells han creat en el seu perfil de Youtube un apartat anomenat “Charla de Queridas”, on inviten a gent implicada en casos que molta gent de la nostra societat encara no accepta, com pot ser el LGTBIQ, les identitats sexuals, els problemes amb la religió i molts més.

Aquestos xics catalans formen part d’un gran grup d’influencers, persones que compten amb certa credibilitat sobre un tema concret per la seua presència i influència en xarxes socials, que recolzen els drets de les persones homosexuals, bisexuals, transsexuals i altres.

En concret, en “Charla de queridas: Tengo dos mamas”, dues dones homosexuals, Vero i Maria, parlen i expliquen la seua experiència sent mares d’un xiquet de quatre anys anomenat Aaron. Aquestes conten que elles, com dones homosexuals, no han tingut quasi problemes per a tindre un fill o una filla, encara que sí que escolten a gent estranyada fer comentaris ofensius cap elles i diuen que han de donar moltes explicacions a la gent, inclús el seu fill.

D’altra banda, elles també expliquen que per als xics homosexuals és molt més difícil tindre fills. Els homes que no tenen un bon salari no es poden permetre fer una adopció (més de 10.000 euros) o anar a altre país fora d’Espanya amb altres lleis (quasi 100.000 euros).

Per això, la solució és molt clara, però molt difícil d’arribar. Cal canviar les lleis i adaptar-les a la societat actual, formada per gent molt diferent. S’ha d’acabar aquest heteropatriarcat que ha durat tants anys. Els llibres per als nens petits, els programes televisius, els anuncis i les escoles s’han de millorar. Cal obrir les ments dels petits, però per a aconseguir açò, primer cal obrir les ments dels adults, dels pares, de les mares, dels avis, de les àvies, dels professors, de les professores i de tothom.

Gràcies als Tripletz (Sergi Pedrero i Lucas Loren) i a persones com ells evolucionarem, serem millors persones, ja que ajudarem i comprendrem a tothom. Uneix te.

Raquel Kent 1r batx B ha dit...

Que és un youtuber? Com tots sabem, s’anomenen youtubers les persones que graven i pugen vídeos a la web més visitada del món; però perquè ho fan? Existeixen molts motius per fer això, des de guanyar diners, fins a voler compartir coneixements o opinions, com ocorre amb “The Tripletz”, un duo format per Sergi Pedrer i Lucas Loren, ells són comunicadors que tenen una gran credibilitat en les xarxes socials i que a través del seu canal en Youtube, ens deixen cada setmana una entrevista molt interessant en la seua secció anomenada "Charla de Queridas".

A aquests xics els agrada (segons expliquen) obrir les ments de la gent, ells expliquen relats realistes i sense censura, ja que és necessari informar a la societat sobre temes que estan plens de mites, llegendes i mentides, com són la transsexualitat, les relacions obertes, la intolerància, els abusos sexuals, etc. Els tres vídeos que es poden veure en aquesta entrada, només són una xicoteta part de tot el que tenen publicat.

En el primer, “Tinc dues mamàs”, Sergi i Lucas, entrevisten a una parella: Maria i Vero, que són mamàs i expliquen com ha sigut la seua història fins a arribar a tindre el seu fill. Quan feia 7 anys que eixien juntes, decideixen tindre un fill, primer van valorar les diferents opcions que tenien, fins que es van decidir per la inseminació de Vero. Per a elles no ha resultat difícil, però sí que és cert que altres parelles en la mateixa situació no sempre ho tenen fàcil.

En el següent vídeo, “L'amor no té edat”, és un vídeo on es presenta i entrevista a Laura Escanes, una xica de 19 anys que estudia periodisme i que té de parella a Risto Mejide, 21 anys major que ella. La diferència d'edat en una relació en la nostra societat, encara no està ben vista, aquests prejudicis socials poden fer que la gent pense que no estan junts per amor i que existeixen altres raons, però jo pense que cal deixar els prejudicis a un costat perquè el que realment importa és la felicitat de la parella.

En l'últim vídeo, “Abusos sexuals”, la convidada ens explica una història molt emotiva, personal i dura, que li va tocar de viure quan era una xiqueta, parla d'abusos sexuals que van començar quan tenia tan sols 6 anys, per part d'un cosí 10 anys major que ella. És un tema que ella mateixa diu que li ha marcat molt i que ha tingut conseqüències en la seua vida quotidiana, però ha aprés a conviure amb això.

En definitiva, aquesta forma que té Internet d'oferir diferents temàtiques no és entesa per moltes persones, aquestes generalitzen dient que tot el que publiquen no és valuós. A vegades, sents comentaris com: “Aquest és el nivell de cultura dels nostres joves?” o “Aquesta és la joventut que tenim?” Abans de dir això, cal pensar que és una innovació tecnològica i que en alguns casos com succeeix amb “The Tripletz”, creen entreteniment, opinió i coneixement d'alguns temes.

Teresa Claramunt ha dit...

Actualment, quan veiem una parella entre la qual existeix una gran diferència d’edat, la nostra reacció sol ser de sorpresa. T’has plantejat alguna vegada per qué? Aquest es el tema del que tracta el vídeo Charla de Queridas que protagonitzen The Tripletz, molt coneguts a les xàrxies socials i Laura Escanes, “influencer” a les xàrxies també. Aquesta comença a parlar de la seua vida desde que es va convertir en la núvia de un personatje públic, que es 20 anys major que ella i dels comentaris d’algunes persones.

En el vídeo, Laura explica com va conèixer-lo i es mostra molt feliç de la seua situació sentimental. No obstant, rep alguns comentaris ofensius cap a ella i la diferència d’edat de la parella, com si per a estimar a algú fóra important tindre una edat o una altra. Algunes persones obliden que el més important es ser feliç i tan sols es fixen en l’edat i es pregunten si s’estimaran o no. Per altra banda, Sergi Pedrero y Lucas Loren (Els Tripletz) donen la seua opinió i conten alguna anécdota personal. Es trist rebre aquests tipus de comentaris que fan algunes persones. Per altra banda, hem d’adonar-nos que no soles ocorreix en aquests casos: Si en una parella de xic i xica, aquesta es major que ell, a vegades es motiu de crítica, el mateix passa, per example, en una parella de dos xics o xiques.

Per a concloure, pense que cal deixar que cadascú estime a qui vol i no enviar comentaris ofensius en xàrxies socials com es l’exemple d’aquesta xica. A més, el vídeo m’ha paregut interessant ja que aquests ‘youtubers’ molt coneguts al nostre país, expressen les seues opinions sobre aquest tema.

Esther addams ha dit...

Aquesta entrada aquesta composta per tres vídeos dels mateixos youtubers, triplets, un canal de YouTube llevat per Sergi i la lucre, dos xics que fan en el seu canal, coses com blogs, però també temes seriós com l'homosexualitat, la violència de gènere, etc. Tot temes que no se solen parlar en un canal de YouTube.


El primer vídeo en la secció "Charla de Queridas", és una entrevista a altra xica youtuber que mostra en el seu canal a la seua família, però quan veiem alguns de sus vídeos, la gent es queda estranyada perquè la xiqueta té dos mamàs, i l'entrevista que li fan els pregunta, les racions de la gent i dels amics de la seua filla, fins al de la seua filla. En la meua opinió, si la xiqueta o el xiquet són feliços, que jo crec que el poden educar igual que una mare i un pare. Estic molt d’acord amb què les lesbianes i gais puguen ser pares, perquè tenen les mateixes ganes i els mateixos drets que una parella formada per un home i una dona.


El segon vídeo d'aquesta entrada és altre de la mateixa secció, el tema d'aquest és que l'amor no té edat.
En aquest cas li fan a una influencer molt coneguda, Laura Escanes que fa poc es va cassar amb Risto Mejide, si el presentador tan famós, per ser molt negatiu. Com diu ella, se saquen 21 ayns de diferència però per a mi si són feliços perquè la gent ha de dir coses tan negatives, cada u té la seua opinió però no fa falta embardissar-se en la vida privada de les altres.


Per a mi la frase és totalment certa, l’amor no té edat. En l'entrevista li pregunten com es van conéixer, si a ella li agradaren sempre els xics majors o si ella imaginava eixir amb una així.
Per últim, el tercer vídeo és l'entrevista a una xica que dóna a contar la seua experiència personal en els abusos sexuals.
Aquesta xica contá, com es va donar conta de què era víctima d'un abús sexual i comença dient el difícil que és a donar-se de què l'estat vivint; també diu que és gràcies a l'educació que els seus pares li ensenyaren des de xicoteta i ella sabia que el que feia el seu cosí estava mal però no el definia com abusos fins a fer-se més major.


En la meua opinió, cap persona es mereix que la tracten com a un objecte sexual. A la pobra xica li anava a tocar a ella, però aquests casos li pot passar a cualesquiera i no haguérem de viure amb el temor que poden abusar de nosaltres i ells vinga a sentir-se bé pel qual acaben de fer, com guanyadors d'alguna cosa o com el millor home del món.
En conclusió, jo com a subscriptora des de sempre del Tripletz ame aquests vídeos, perquè fan que siga molta gent conscient que temes com aquest, estan presents i han de ser paralitzats.(15-1-18)

Sara Campoamor ha dit...

Bon dia avui vaig a comentar el vídeo de “The Tripletz” format per un duo que són Sergi Pedrer i Lucas Loren, ells són youtubers i que a través del seu canal en Youtube cada setmana deixen una entrevista que en les seues secció es diu “Charla de Queridas”.


El primer vídeo anomenat “Tinc dues mames” Sergio i Lucas entrevisten a una parella anomenada Maria i Vero, que ja són mames, i expliquen el com va sorgir tot fins a arribar a tenir al seu fill. Van decidir tenir-ho quan ja portaven set anys juntes però havien de prendre una decisió de totes les opcions que hi ha avui dia i es van decidir per la inseminació de Vero. A elles no els va resultar gens difícil, en canvi hi ha parelles que els resulta moltíssim més difícil.


En la següent entrevista que fan en el vídeo de “L'amor no té edat” i entrevisten a Laura Escanes que és una xica que té dinou anys i està estudiant periodisme i que està amb Risto Mejide que és de vint-i-un anys major que ella. En el meu punt de vista la diferència d'edat en una relació no està molt bé vista, però només cal entendre que és amor, i si realment ix bé va a eixir bé tinguen dos anys de diferència o tinguen trenta i açò l'hem d'entendre. Ja que si la parella és feliç, açò és el que realment importa.

En l'últim vídeo anomenat “Abusos sexuals” l'entrevistada els explica una experiència personal, una història molt emotiva i dura ja que quan ella tenia només sis anys, pràcticament era una xiqueta, parla d'uns abusos sexuals per part d'un primer seu que tenies deu anys més que ella, és a dir tenia setze anys quan va abusar sexualment d'ella. És una part de la seua vida que li ha deixat una petjada molt gran i que sobretot *jamas es va a poder oblidar d'açò, i més tractant-se familiar i explica les conseqüències que ha tingut aquest fet en la seua vida quotidiana, però com sempre, és una experiència més, una experiència de la qual li ha deixat marca per a tota la seua vida, però com diu ella: “he après a viure amb açò”

1º BATXILLERAT HUMANITATS

Claudia Holley ha dit...

Bon día, avui vaig a parlar de l'entrada "Charla de queridas", aquesta és una secció del canal de youtube (The Tripletz), format per Sergi Pedrero i Lucas Loren, aquests dos xics són homosexuals, que volen ensenyar al món el que pensen i que es pot ser feliç sent un mateix.

Aquesta secció tracta sobre diferents temes tabu de l'actualitat, amb açò el que ells volen és que es puga parlar i es vegen aquests temes com alguna cosa normal. Ells conviden a una persona a gravar el vídeo, aqueixa persona és la que sap del tema triat o l'a patit.

En aquesta entrada per exemple veiem el vídeo "El amor no tiene edad", en aquest ix Laura Escanes una model, Instagramer i youtuber espanyola que actualment aquesta casada amb Risto Mejide, aquests dos es porten 21 anys i en aquest vídeo el que fan és abordar el tema de la diferència d'edat en una relació.

Jo personalment sóc seguidora d'ells i m'encanten les seues vídeos i la meua secció favorita és aquesta. M'encanten els seus vídeos perquè són lliures i parlen sense embuts en ells. També fan vídeos de comedia i de esperiences propies de ells. Recomane molt aquest canal és genial.

Per finalitzar vull dir que a la gent que li agraden aquestos temes, ells tenen un llibre que els envolta i es molt interesant.

Gracies.

Paula Zetkin ha dit...

Infinitat de diversitat de vídeos, cadascun amb un objectiu diferent. En el canal de "The Tripletz", existeix una secció anomenada Xarrada de volgudes, on tracten sense embuts amb convidats, tot tipus de temes, que normalment solen ser més tabú o desconeguts i fins i tot podem estar fins a desinformats.

En aquesta entrada es troben tres vídeos, el primer "Tinc dues mamàs" es tracta amb normalitat la forma en la qual aquestes dues xiques han tingut al seu fill i totes les maneres de poder tenir un bebé sent una parella homosexual, en aquest cas Maria i Vero. També xarren sobre l'educació del seu fill i la naturalitat amb la qual ho comporten. Especialment, ressalten molts mètodes que jo personalment desconeixia, com per exemple cercar a una persona donant que s'acoste el màxim a la teua personalitat i físic.

En el segon vídeo, "L'amor no té edat" parlen amb la influencer i dona del conegut Risto Mejide, Laura Escanes una xica de 19 anys. Laura parla dels problemes que va tenir en fer pública la seua relació amorosa amb *Risto, com per exemple que no era amor el que sentien, també la xica comenta l'assetjament que va patir desencadenat per la seua relació. Però per què va sorgir aquesta revolta? Bé, en la societat d'avui dia, encara no estan ben vistes les relacions en les quals no es té en compte l'edat.

Finalment, en el tercer vídeo, "Abusos sexuals" la convidada parla d'una dura història personal, a l'una que emotiva. Aquesta història comença amb res menys que amb 6 anys, rebent abusos per part d'un familiar. Com ella diu, ha marcat i afectat a la seua vida diària, però molt valenta ho afronta i ha aprés a viure amb açò.

Com a conclusió, hem de ser conscients del complicat que pot arribar a ser una situació però també hem de saber afrontar-ho i amb açò viure amb molta normalitat, ja que la felicitat de cadascun roman en un mateix, no en els altres, sense deixar-se influenciar o sentir-se avergonyit d'alguna cosa.

carla stone ha dit...

Hola, en aquesta entrada parla de tres temes que son molt importants.
El primer tema que tracta es 'tinc dues mamàs'. Conta la historia de dues dones que van a ser mamàs i com han sufrit en tots aquestos anys.

Al segon vídeo tracta el tema de l'edat a l'amor, en l'exemple de Laura Escanes i Risto Mejide. Laura es una dona de 19 anys i Risto te 21 anys mes. Ella conta com es va enamorar d'ell, la difícil situació que tenia ella perquè ell es un personatge public i finalment quan Laura li va dir als seus pares que estava en ell. En la meua opinió l'amor no te edat i que ara es nota molt la diferencia que hi ha però si ells volen estar junts ningú ha de criticar-les.

Per ultim, tracta el tema dels abusos sexuals. Aquesta dona anomenada Yaiza Redlights. Ella conta que quan tenia 6 anys el seu cosí de 18 va abusar d'ella sexualment fins al 10 anys. Als 18 anys ella va tindre una situació molt difícil i se'l va contara s'a mare, que d'enseguida va anar a parlar en ell i ho va admetre, però en la intenció de defendres li va dir que no pensava que ella ara poguera tindre problemes. Li van contara tota la seua família i la van tractar a ella com si fora la culpable.

De aquesta entrada l'historia que mes me ha impactat ha sigut l'ultima, perquè no se com a pogut suportar eixa situació a mes de tindre que ver ho en totes les situacions familiars.

Yoana Addams ha dit...

D'aquesta entrada comentaré el vídeo "Tinc dos mares". No és molt comú veure una parella homosexual que tinga fills, siga de dos hòmens o dues dones, per això molta gent no el veu bé o es sorprén quan li ho diuen. Però és quasi el mateix que veure una parella homosexual, molta gent no el veu bé o no li agrada, perquè des de petits en totes parts ens han demostrat només parelles heteres, per això no és molt comú.




De primer, ser homosexual no té res de mal, no fa mal a ningú ni es transmet, perquè hi ha persones que pensen això. Tal com un xic li agrada una xica, a una xica li pot agradar una xica i viceversa, són persones normals, tots som iguals. Aquest tema s'està normalitzant gràcies a la gent de la LGTB i pares que veuen aquestes coses normals, els expliquen als fills sense problema. Poc a poc amb el temps, si la gent mostra al públic més parelles homosexuals sense cap mala intenció i els pares expliquen aquestes coses com coses normals, es normalitzarà i no hauria tanta homofòbia i persones que critiquen aquesta gent.




Tindre fills és una cosa meravellosa i planteig una pregunta "Per què la gent no acceptà que les persones homosexuals tinguen fills?" Una persona hetero pot tindre fills sense problema, però els homosexuals tindrien que adoptar o com aquestes dues dones fer un procés, però això no els té que frenar per a tindre fills. L'altre dia estava parlant amb dues persones, una d'elles acceptava la homosexualitat, però no que aquestes parelles tinguen fills. El seu argument va ser perquè els fills ho passarien mal, els companys es riuran d'ell o ella. L'altra persona no acceptava les persones homosexuals i pensava que les parelles no podien tindre fills perquè el fill o filla seria el mateix que els pares o les mares.




Amb l'argument de la primera persona que va donar la seua opinió, per això pense que aquestes coses s'han de normalitzar, perquè les persones no ho veuen com una cosa rara, sinó com una cosa normal. Que els xiquets no es riure'n d'aquell que té dues mares o dos pares, perquè és com el té un pare i una mare, una cosa normal. Sencerament si veig una parella homosexual els admire molt per no tindre vergonya de demostrar com son i la seua felicitat, i si tenen fills millor, és molt bonic.




La segona persona que ni accepta les persones de la LGTB perquè no el veu normal, és difícil fer que canvie d'opinió perquè des de que va ser petita li han mostrat el més habitual, el que han dictat les normes des de anys, només hi ha persones hetero, si ets homosexual ets rar. I la opinió "Si la parella és homosexual, el fill o filla serà igual" això és mentira, la homosexualitat no és contagiosa, deteste comentaris així.




Per concloure aquest comentari, si comencem a mostrar més parelles homosexuals siga en publicitat, pel·lícules, la gent pel carrer no els critique i els pares i la gent ho expliquen als xiquets com una cosa totalment normal, no hauria problemes en acceptar aquestes persones ni prohibir-les que es casen, tinguen fills i siguen lliures com tots.

Manolo Kahlo y Elena Stone ha dit...

Aquesta entrada anomenada «Xarrada de volgudes» consta de tres vídeos, en els quals es parlen de tems com la diversitat de l’amor i sexe representats per dues «YouTubers» famosos, al primer vídeo es tracta el tema del fet de tenir dos mars, en el segon es parla del tema de la diferència d’edat en l’amor i en les relacions i l’últim vídeo parla dels abusos sexuals que ha patit una xica a la infància.

Nosaltres hem vist els dos últims vídeos, respecte al primer vídeo que tracta com ja hem dit abans, de la diferència d’edat en l’amor, pensem que l’edat sols és un nombre qualificatiu que ens dóna suposadament una maduresa, però això no és gens així. En aquest cas, es parla de la model, Laura Escanes que ix amb el presentador de la sèrie «Chester», Risto Mejide. Realment la diferència d'edat importa tant? Els youtubers li van preguntar si a ella li importava l'edat. Clarament contestà que no. Doncs, podem associar com la premsa rosa, va poder a malament usar les paraules, actes de les persones, arribar a ferir a les persones, etc. Ho associem al cas que diu ella, en la seua vida amorosa no ha afectat, ja que són persones madures i intel·ligents, i sobreentenen l'acte de la confiança i la comunicació cap a la teua parella, però la va afectar en el tema familiar. Relacionat amb la seua mare i ella mateixa arribà a sospitar la realitat que la seua filla li explicava, per les divulgacions de la premsa rosa.

Ella mateixa ha anat comentant i responent amablement a les preguntes que li feien al vídeo. Compartim la seua opinió, que l'amor no coneix edat, fronteres, sexes ni races. L'etapa d'enamorament són pures reaccions químiques que ni nosaltres mateixos controlem.

En el segon vídeo que vam veure es parlava de l’abús sexual que havia sofrit una dona quan era una xiqueta per part del seu cosí. Ho va tenir guardat molt de temps perquè li feia vergonya contar-se’l als seus pares, quan per fi va tenir la valentia de contar-ho i d’alliberar-se d’aquella càrrega que havia patit tant de temps, ningú li va fer cas, i els seus oncles (pares del seu cosí) es van desentendre i no es van fer gens de càrrec de la situació.

Aquestes situacions les vivim tots els dies, quan veiem casos d’abusos a la televisió o al nostre mateix barri o ciutat. Aquest, que pareix un tema tabú, ha d'eixir d’una vegada a la llum i tractar-lo com es deu, perquè avui dia encara hi ha gent que se sent avergonyida per això i no diu res. Creiem que aquest tema s’hauria de tractar més a menut, ja que a les xarrades de sexe que ens donen, mai es parla d’això i ho veiem un tema molt important com perquè la gent s’assabente i es consciencie amb els abusos sexuals i violacions.

Carla wolf ha dit...

Al vídeo "abusos sexuales" de charla de queridas de The Tripletz, apareixen els 2 influencers i Yaiza, una xica que va rebre abusos sexuals per part del seu cosí quan era xiconina.
Aquest vídeo tan emocionant ens deixa el testimoni d'una xica que ha sigut abusada sexualment i conta el punt fins al que li ha afectat açò.
El abús sexual es un tema tabú, complicat, i moltes voltes el agressor no es conscient de com va a afectar això a la víctima.Per què es té la necesitat de fer patir a un xiquet o xiqueta?Realment les persones que abusen de xiquets estàn bé del cap?
Pense que es tindría que educar millor i a edat més temprana sexualment als xiquets,per a que si un día els ocurrix, saber que el que lis están fent no està bé.I pense també que s'hauría de denunciar a aquestes persones, i tindrien que estar en la càrcel per a no fer mal a ningú més.

Tania Stone ha dit...

El primer video es de The Tripetz i parlen sobre dos xiques, Vero i Maria, que van decicir tenir un fill i com va ser el procés de tot això. Després hi ha un altre video que tracta de la diferencia de l’edat a les parelles i en aquest cas els protagonistes son Risto Mejide i Laura Escanes, que conta les dificultats que van tindre cara a la societat pel tema de l’edat. Per últim tenim un video anomenat “Abusos sexuals” que tracta sobre una xica que va sofrir abusos als 6 anys per part del seu cosí de 18 anys i quan li’l va explicar a la seua família la situació, li van tirar tota la culpa a ella.

Catalina Becker 1º Batx. H ha dit...

La relació de Laura Escanes i Risto Mejide és una polèmica per a la societat i ara la meua pregunta és, per què? Com diu en el vídeo, a Hollywood, milions de famosos com George Clooney i Amal Alamuddin que es porten quasi el mateix que ells, 22 anys, i ningú critica. A més hi ha moltes més parelles com podem observar en Internet, George i Amal és solament un exemple.

Fan milions de crítiques i clarament no són constructives, sinó que fan mal a la parella. El que no puc entendre és per què hi ha tants comentaris negatius de dues persones que solament es volen . No fan mal a ningú, solament s'han triat mútuament per a estimar-se i passar la resta de la seua vida junts.

Al meu entendre, no importa la parella que tingues al teu costat, ja siga lletja, et traga 20 anys, o altres coses que semblen ser problemes. L'única cosa que ha d'haver-hi en una relació és amor, confiança i respecte, la resta aquesta de més. Crec que ningú té el dret a opinar tan malament sobre ells, a tots ens *podria ocórrer alguna cosa semblant i no ens agradaria que ens diga algú coses de l'estil que li fan dia a dia a *Risto i Laura. Ningú escoe de qui enamorar-se.

En conclusió, fer el que sentiu, voler a qui voleu, viure amb qui et fa venir ganes viure, però sobretot gaudeix sense importar els mals comentaris. Al cap i a la fi solament són comentaris veritat?

Roxana wolf ha dit...

Bona vesprada a tots, vui comentaré un video un poc llarg i el qual és possible que la majoria de la gent ni lo ha vist.
El video és una espècie de conversa entre dues youtubers que li fan certes preguntes personals als seus convidats, que en aquest cas és una xica. Ella ens explica com de xicoteta va sofrir abusos sexual per per part del seu cosí major i la seua experiència. després de aquest trauma i una gran pavor al sexe acabe sent una distribuïdora d'un sexshop superant així el seu trauma.

Des del punt de vista d'algunes persones, pensarien, és una bogeria no va haver-hi penetracio, no es considera abús sexual i és alguna cosa erroni, ja que tot tipus d'acció sexual contra l'altra persona sense el seu consentiment és considerat un abús.

Ara des del meu punt de vista, la jove em sembla molt valenta,ja no per haver superat el trauma, si no també per compartir aquesta experiència amb nosaltres en YouTube.

En conclusió me ha semblat un video curt, aun que no ho semble, en el qual empatizas amb la xica i et comences a adonar de com és el món i del poc que pots confiar fins a de els teus propis familiars.

Mario Campoamor ha dit...

“Charla de queridas” és el nom de l’entrada que vaig a comentar, concretament l'entrevista a la youtuber YaizaRedLaigth’s, la qual va patir abusos sexuals. Aquesta secció xarrada de queridas del canal YouTube «The Tripletz», compost per dos xics, Sergi Pedrero (La Pedrera) i Lucas Loren (La Lucre), que cada dimarts pujen aquest tipus de vídeos.

El vídeo de YaizaRedLaigth’s, la veritat, em va emocionar, ja que mai havia vist un testimoni d'una persona que havia patit abusos sexuals, ames per part d’una persona de la seua pròpia família. Ella ens descriu unes situacions en les quals va ser sotmesa a manipulacions per part del seu cosí, el qual va abusar sexualment d'ella. Això va suposar un fort colp anímic, el qual li va provocar tenir por a fer sexe per molts anys, però sense sabes que li provocava això.

És difícil superar un cas com aquest i més superant-lo d’aquesta manera, obrint una tenda de jocs sexuals, pense que aquest cas és per part un exemple a seguir però per altra banda pense que això s'ha de denunciar-lo, perquè una agressió d’aquest tipus no pot quedar impune per a cap persona, a més ames, una agressió sexual no és qualsevol cosa, moltes vegades porta al suïcidi a molta gent. Així donç s'ha de denunciar sempre.

javi west ha dit...

Hola, aquesta vesprada comentaré l'entrada “la charla de queridas”
Aquesta publicació va d'unes xarrades al canal de YouTube «The Tripletz» (parella composta per Sergi pedrero i Lucas loren). Concretament ací podem veure uns vídeos que parlen de l'abús sexual, de l'amor és enya de l'edat, i dels xiquets i xiquetes criats per parelles homosexuals.

Aquesta iniciativa que han començat els youtubers és molt bona perquè contribueix a la visibilització de temes tabús per a la societat però que siguen existent i que estan presents al dia d'algunes persones.

Em pareix molt bé aquesta iniciativa, el que més m'agrada és que parlen obertament sobre aquests temes, ja que hi ha molta desinformació, és a dir, la gent no sap tota el que es diu d'aquests temes solament el que és superficial i en realitat són molt més profund, i que com la naturalitat com la que ells tracten els temes podem ver que existien persones que estan patint aquesta realitat, no és tan extrema ni diferent com algunes persones pensen. Se'l recomane a tothom perquè senta parlar d'aquests tipus de temes per part de la gent que el viu i l'entén i així, a poc a poc serà més acceptat a la societat i majorarem a nivell col·lectiu i personal.

Diana Wolf ha dit...

En aquesta entrada el tema és el masclisme en els noves tecnologies, quan parlem per whatsapp no ens adonem de les frases marxistes o sexistes que puguem arribar a dir, doncs aquesta campanya de les illes balears, dóna l'oportunitat de bloquejar totes aquestes frases en la teua mòbil, una iniciativa per a jovenets i adults, perquè deixem de dir-les parlant en el carrer com per missatge.

En el meua opinió , aquesta iniciativa aquesta molt bé, perquè quan aquestes parlant per whatsapp no t'adones d'aqueixes frases que consideres que et fan mes home, mes fort i mes de tot. Aquestes frases que la teua no diries quan aquestes parlant pel carrer, ni se't ocorria dir-les.

Encara que hi haja gent que si aquest a favor d'açò, amb uns pocs que ho bloquegem ja farem alguna cosa encara que siga menor. Si el teu aquestes encontra, fes-ho, no sigues com els demes, deixar de dir frases sexistes o com maxista, que vas a seguir sent el mateix home que eres sense dir-les o desendoles.

Espe Thompson 1BAA ha dit...

Bon dia a tots i a totes. Avui comentaré l’entrada de: “CHARLA DE QUERIDAS”. Aquesta és una secció al canal de The Tripletz dut per Sergi Pedrero i Lucas on solen tractar temes que són d'interés per a totes les persones. Temes que la gent no sol parlar però que tots es pregunten. En un d’aquests vídeos del canal entrevisten a Laura Escanes, una de les «infuencers» més conegudes d'Espanya. Parlen sobre si pot haver-hi amor entre dues persones que tinguen edats molt distintes i que un siga més major que l’altre.

Aquest tema és molt interessant pel fet que hi ha diverses opinions sobre aquest. Cada persona opina d’una manera distinta. Per una part hi ha qui diu que l’edat no importa, que si en la relació hi ha amor, no importa quants anys es duguen. I per altra, algunes persones opinen que dues persones que es duguen molts anys és impossible que hi haga amor en la relació.

En el vídeo que he comentat abans Laura Escanes conta la seua experiència amb la seua parella, Risto Mejide. Risto és un personatge famós que ha aparegut en diversos programes coneguts, entre ells GOT TALENT o CHESTER. Laura té 22 anys i Risto en té 44 anys. Així que es duen 22 anys.

La societat d'avui en dia relaciona una parella entre un home major i una xica jove i viceversa amb un matrimoni en el qual la persona més jove està amb l’altra només pels seus diners. I per eixa raó, Laura sempre ha defés el seu matrimoni a les persones que el criticaven. Personalment, crec que l’edat no té res a veure en què dues persones s’agraden. De fet, que hi haga una diferència d’edat fa que les dues persones aprenguen més. Vulgues o no la persona que siga més major serà un poc més maura. Les dues persones aprendran coses i serà molt edificant.