21 de març 2010

Un conte diferent


Nerea, Estefanía, Mireia i Javi (4t d'ESO).

Blancaneus és una xiqueta molt bonica, de cabells negres i curts, molt blanca de pell, amb els ulls negres i llavis roigs , que vivia en un castell com a criada.

Un dia Blancaneus va eixir a rentar la roba al bosc i es va trobar amb Ventafocs, una altra xiqueta que treballava com a criada per a la seua madrastra i que tenia dues germanastres que la maltractaven. Van estar una bona estona parlant i quedaren molts dies més. Després de setmanes quedant, es van adonar que s'havien enamorat i van decidir fugir, es van a refugiar a una casa al bosc on van conèixer als 7 nans i en vore’ls, els va entrar l'instint maternal, però cap dels 7 acomplia les característiques d'un HOME, segons elles. Per a elles dos un home havia de tindre cabells llargs i foscs, musculós, fort... i que els assegurara que anaven a tindre una filla o fill molt sana.

Els nans li van dir que a la selva hi havia un home amb totes eixes característiques que s'anomenava Tarzan. Van decidir anar i els 7 nans van cridar el seu amic Aladín perquè les portara en la seua catifa màgica a la selva. Quan arribaren, van trobar-lo de seguida perquè era un home molt conegut. Van anar a la seua casa i van contar-li el que volien fer, i per a que després Tarzan no reclama la custodia de la filla o fill van firmar un contracte pel rei de la selva Simba:

‘‘Jo Tarzan de la Selva renuncie als drets que em pertanyen com a pare, però a canvi vull una reforma a la meua casa de l’arbre’’

Tots van estar d'acord i aquella nit Tarzan i la Ventafocs van tindre relacions sexuals. Al matí següent va vindre la seua fada madrina i li va dir que sí que estava embarassada. Van passar nou mesos i la Ventafocs va donar a llum una xiqueta d'origen asiàtic a la que van anomenar Mulan. Ningú entenia el que havia passat, tot el món es preguntava com era això possible si la mare i el pare biològics eren occidentals. Per això la Ventafocs i Blancaneus varen parlar amb Tarzan i aquest els contà que sa mare s'havia quedat embarassada d'ell en una orgia interracial. La xiqueta va heretar del seu pare la seua part salvatge, i la humilitat i solidaritat de la seua mare, la Ventafocs.

Quan va créixer, a la xiqueta li va entrar curiositat per conèixer les germanastres de sa mare, ja que havia escoltat parlar a Blancaneus i la Ventafocs de les seues famílies. Blancaneus i la Ventafocs no volien que ho fera i li ho van prohibir.

Una nit, Mulan va cridar a Gloria, una hipopòtama que vivia a la selva i amb qui s’havia passat tota la seua infància. Gloria la va ajudar a anar on vivia la seua mare la Ventafocs i quan va conèixer les germanastres, va agafar confiança amb elles i, quan va tindre-la suficient, els va llevar tots els seus diners, les seues pertinences, tot el que posseïen i las va tirar de la casa i es va quedar en ella.

Així que amb els seus propis mèrits, Mulan va aconseguir una casa, diners, roba i moltes coses més, i es va independitzar, optant per ser soltera durant tota la seua vida i dedicar-se única i exclusivament als estudis per a en un futur ser una bona mestra d’una universitat amb molt de prestigi.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgrat que em plauran pedres, pense que porteu el moviment feminista massa al limit, es clar que tots hem de ser identics peró penses que coses com 'va decidir ser soltera i dedicar la seua vida als estudis per tal d'arribar a ser mestra de universitat'..... no se, pense que sobren dades... que passa... una dona no pot arribar a ser mestra si es casa amb un home? no tots el homes son roïns, no em considere roi...pel que n`hi ha que lluitar es per a que eixa dona, quan arrive a la Universitat tinga el mateix sou que altre mestre varó,i tant de solterisme perque el homes som tots uns "#@~@#~@~#@"...

Sareta' ha dit...

Aquesta historia no esta malament,a mi m'agrada una mica ,però això de que la filla Mulan siguera soltera per a ser mestra de la universitat no te peque, pots tindre perfectament una parella i ser profesora i fer moltes coses.Però no esta mal personalment esta bé.

Dianaa! ha dit...

Aquest conte no es com els demés això esta clar. M'agrada molt perquè es diferent i això sorprèn molt i també que parla de distintes races.. i el simple fet de que la dona no tinga que eixir en el conte con un marit i vulga dedicar-se als seus estudis o ser mestra d'una universitat així es com tindrien que ser els contes no se esta molt be inventat m'ha sorprès molt!!

3ºC

er lopez tonto ha dit...

Aquesta historia m'agradat molt per que entrellaça contes i arguments diferents i ha quedat molt bé. Té algunes coses rares pero fan gracia i es un conte amb imaginació per part dels que l'han escrit. Deurien escriure un altre amb les mateixes caracteristiques de entrellaçament.

er duque_02 ha dit...

jo solo dic que no entenc el conte :S

Vaaneessaa ha dit...

Aquest conte fet per Nerea, Mireia, Javi i Estefani ma agradat molt per que es interessant i em pareix be això de que ajunten varis contes i arguments distints.

Alba y juliana ha dit...

Això era i no es ....... un castell que estava a les afores de Notre Dame, on vivia una xica anomenada Bella era una xica simpàtica, alegre i molt divertida però quan va casar-se amb la Bestia, va cambiar el seu caràcter es va fer trista apagada i no tenia esperança de que tot estiguera igual de be que abans. sempre el seu marit li va tractar com una sirventa i no com la seua d'ona. es va cansar de fer totes les tasques de la casa i d'aparentar ante la gent ser una d'ona feliç encara que en la realitat no ho era, un dia Bella va decidir prendre's unes vacances i anar a visitar a la seua cosina Pocahontas que vivia en la selva. Quan va arribar, va saludar als seus amics d'infantesa que no veia des de xiqueta, la seua cosina li va presentar a un home increïble, l'anomenaven ‘ El rei de la selva’ , durant el temps que va estar en el poblat van ferse molt amics, hasta el punt en que els dos van sentir coses l'un per l'altre. Bella estava molt be amb Tarzan, tenien un munto de coses en comú, als dos li agradaven els animals, les encantava la selva, poder contactar amb la natura i sobre tot es sentien lliures. Era l'hora de tornar al seu castell junt al seu marit, la Bestia. Tarzan volia que es quedara amb ell, pero ella tenia que tornar amb el seu marit. Quan va tornar al seua castell es va encontrar amb el seu marit i es va posar a plorar perquè es va recordar de Tarzan, es va anar a la seua habitació. Quan va passar un temps Bella es va adonar de que el seu lloc era estar amb Tarzan i no estar com una sirventa, al càrrec del seu marit. va agafar les seues maletes i va anar al poblat, es va trobar a Tarzan van mirarse l'un a l'altre i es van abraçar i d'onarse un bes, Bella va decidir quedar-se amb ell i voler recobrar la felicitat que va perdre amb la Bestia.

Nerea ha dit...

Soc una de les xiques que ha escrit el conte i en cap moment em volgut dir que si estas casada no pots ser mestra, ni medica ni qualsevol cosa.
El que voliem dir es que no tots els contes tenen perque acabar del mateix mode, perque tots son en una boda? terminant amb "y fueron felices y comieron perdices"? per que? no te que ser sempre lo mateix, ni ha canvis, en la societat, en la economia, en la forma de vestir, en la forma de parlar, per qué no canviar els contes? Son tradició pero els canvis mai estan de mes, si no que poden fer que veges la vida d'una altra manera, perque jo quan era menuda, i els meus pares em llegien aquests contes sempre volia ser una princesa, vestir de rosa i casar-me en un princep... pero ara? perque no puc ser una xica normal, vestir del color que em done la gana, casar-me o ser soltera, que m'agraden els xics o les xiques.
Aixo es el que voliem reflexar i crec que abans de criticar hi ha que pensar i valorar desde tots els punts de vista el conte, text o article que es publique.


Ho sent per tardar en comentar María i perdó per les faltes ortografiques.

Nerea ha dit...

Blancanieves es una niña muy guapa, con el pelo negro y corto, muy blanca de piel, con los ojos negros y labios rojos , que vivía en un castillo como criada. Un día Blancanieves salió a limpiar la ropa al bosque y se encontró con la Cenicienta, otra niña que trabajaba como criada para su madrastra y que tenía dos hermanastras que la maltrataban.
Estuvieron un buen rato hablando y quedaron muchos días más. Después de semanas quedando, se dieron cuenta de que se habían enamorado y decidieron huir, se refugiaron en una casa en el bosque donde conocieron a los 7 enanos y al verlos, les entró el instinto maternal, pero ningún de los 7 cumplía las características de un HOMBRE, según ellas. Para ellas dos un hombre debía tener el pelo largo y oscuro, musculoso, fuerte...y que los asegurara que iban a tener una hija o hijo muy sano.
Los enanos les dijeron que en la selva había un hombre con todas esas características que se llamaba Tarzan. Decidieron ir y los 7 enanos llamaron a su amigo Aladín para que las llevara en su alfombra mágica a la selva. Cuando llegaron, lo encontraron enseguida porque era un hombre muy conocido. Fueron a su casa y le contaron lo que querían hacer, y para que después Tarzan no reclamase la custodia de la hija o hijo firmaron un contrato por el rey de la selva Simba:
''Yo Tarzan de la Selva, renuncio a los derechos que me pertenecen como padre, pero a cambio quiero una reforma en mi casa del árbol”
Todos estuvieron de acuerdo y aquella noche Tarzan y Cenicienta tuvieron relaciones sexuales. Por la mañana siguiente vino su hada madrina y le dijo que sí que estaba embarazada. Pasaron nueve meses y Cenicienta dio a luz una niña de origen asiático a la que llamaron Mulan. Nadie entendía lo que había pasado, todo el mundo se preguntaba como era eso posible si la madre y el padre biológicos eran occidentales. Por eso Cenicienta y Blancanieves fueron a hablar con Tarzan y este les contó que su madre se había quedado embarazada de él en una orgía interracial. La niña heredó de su padre su parte salvaje, y la humildad y solidaridad de su madre, la Cenicienta.
Cuando creció, a la niña le entró curiosidad por conocer a las hermanastras de su madre, ya que había escuchado hablar a Blancanieves y a Cenicienta de sus familias. Blancanieves y la Cenicienta no querían a que lo hiciera y se lo prohibieron.
Una noche, Mulan llamó a Gloria, una hipopòtama que vivía en la selva y con quien se había pasado toda su infancia. Gloria la ayudó a ir donde vivía su madre, la Cenicienta y cuando conoció a las hermanastras, cogió confianza con ellas y, cuando tuvo la suficiente, les quitó todo su dinero, sus pertenencias, todo lo que poseían y las tiró de la casa y se quedó en ella. Así que con sus propios méritos, Mulan consiguió una casa, dinero, ropa y muchas cosas más, y se independizó, optando por ser soltera durante toda su vida y dedicarse única y exclusivamente a los estudios para en un futuro ser una buena maestra de una universidad con mucho prestigio.

PeLuu! =D ha dit...

MAGRADAT la veritat, magradaria que icieran pel.licules aisines =D
serien divertides, perque pareix una novel.la mes que una pel.licula de divuixos, i estaria be, que els xiquets menuds sapigen tot el que ia al mo, y que tos som persones i diferents, de diferents colors y cultures.

Y Mulan, esta be que vuiga estudiar , per a ser profesora, pero tambe pot tindre parella, aso no le impedeix estudiar.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Pelu!!!
segur que a les autores del text els encanta el teu comentari. Tens raó que en lloc de les històries tradicionals de prínceps guerrers i princeses que esperen ser salvades, a les criatures els vindria millor veure la diversitat que hi ha al món.

PeLuu! =D ha dit...

MARIAA =D! moLtes Graciies!!

Espere que siga aixii....Eres la millor de veritat!

Yo diic el que pense i m'agrdaria molt tindre pel.licules aixines com la del text.... =D

salva ha dit...

m'agradat la nova historieta perque participen personatges de DISNEY, aixo m'agrada perque m'entusiasmen les pel·licules de dibubixos, pero no m'agrada que finalitze amb tanta malicia