21 de set. 2011

Netejar és sexi










El director de cinema Bigas Luna ha fet la campanya per a KH-7. T’agraden els anuncis? De fons, sona una música sensual que fa que estar a la cuina netejant siga quelcom semblant a trobar-se en club privat i exclusiu on ell i ella són guapxs i sexis, netejar és sexi... i el xic està especialment atractiu quan ho fa.

A l’anunci de la Vitro, el veiem una mica maldestre però lluint cos, mentre lluita contra el greix amb una tovallola com a única vestimenta. Llavors arriba ella, l’acarona i el besa amb desig, fa tres ratlles a la vitro per ensenyar-li la millor manera de netejar-la i... comença la festa! Les xiques naixen sabent més de neteja? T’agrada que siga activa? Provem a invertir els papers. Ens imaginem una xica mig despullada netejant? Què diríem d’un anunci així? Potser diríem que se la sexualitza, que no és realista, que cap dona neteja en roba interior... És criticable en el cas del xic? Quina roba hauria de porta un xic mentre neteja? N’apareixen molts a les sèries o a la publicitat? I a la vida real? Per què?

Al KH-7 per al llavaplats, a ell el mostren encara més babau i ella li ensenya. Tanmateix és un bon punt que vulga aprendre: el xic hi posa molt d’interés i no tira la tovallola a la primera. 

A l’anunci del KH-7 per a tot, els veiem desitjosos: ací ell l’agafa amb els forts braços i la puja al banc de la cuina amb suavitat. Els xics del segle XXI són enèrgics i amorosos alhora? però... desastre!!!: el banc està brut i una xica no pot suportar això!!! Estan les xiques obsessionades per la neteja? Si el culet d’ell haguera anat a parar al banc, li hauria importat la brutedat? La càmera és gira aleshores cap a la porta: hi ha una bici, una motxilla, unes sabatilles... I ara sabem que no és que siguen porquets, per tindre la cuina bruta, sinó que ell (o ella?) ha anat a fer esport. Ella li ordena que netege, amb només una mirada, i ell ja sap, sol·lícit, el que ha de fer. I ho fa amb molt de gust! Com ho veus? 

Penses que el missatge pot ser: “Si vols sexe, neteja primer!”?
Què opines de l’eslògan: “KH-7 funciona”? Per a què funciona? Per a netejar? Per a tindre sexe? 

L’anunci va adreçat als xics, a les xiques o a tots dos?
Si hi haguera molts anuncis com aquest, els xics veurien sexi netejar?

21 comentaris:

GrupoCreaMas ha dit...

He trobat el teu blog i m'ha agradat. T'anime a visitar el meu, també treballe la coeducació.

dani wollstanecraft ha dit...

me ha paregut algo interesant pero no el compartisc no men pareix sexualitat

Mireia Kent ha dit...

No m'agrada gens aquestos anuncis, pense que no te res a vore, un producte de neteja, amb la sexualitat. No estic gens d'acord amb açò, i cada volta que veig l'anunci a la televisió, no aconseguisc trobar el significat, i el que realment vol mostrar la campanya de KH-7.

Raquel Kolontai ha dit...

No sap que te que vore la neteja amb el sexe, son dues coses molt diferents, no es pot tindre sexe mentre que fregues el pis. Es molt complicat, si algú pot fer-ho que lo comente als científics que guanyara molta pasta.

Christian de burgos ha dit...

M'agraden els anuncis perquè mostren aspectes contraris als actuals . Les xiques naixen sabent de neteja perquè se fixen en el que fa la seua mare, i com molts casos les dones netegen, per això es fixen. M'agrada que siga activa perquè va provocant i per això si ens fiquen un anunci d'una xica mig despullada ens fixaríem més que si apareixen normal, però es atractiu ja que també té la seua part criticable perquè utilitzen el cos de la dona per a vendre un producte ja que por molt bona que estiga la dona si el producte no funciona no el van a comprar. Jo crec que en ambdós casos té la seua part criticable perquè tots tenim el mateixos dret. Un xic ha de portar la mateixa roba que una dona per a netejar no té perquè ser diferent, però si l'equipament les dones porten falda, al xic no li pots ficar una falda te que acomodar-se per als dos. En el segle XXI el xics són molt amorosos però quan els diuen que netegen els canvia la cara immediatament.

Zi BECKER ha dit...

Aquests anuncis m'ha agraden encara que son molt sexuals i també m´ha agraden perquè esta vegada no es la xica la que neteja si no el xic i això ensenya que les xiques no naixem sabent mes de neteja sinó por obligació de la vida aprenem,m´ha agrada molt que la xica siga activa perquè igual que sempre son les xiques les que netegem pues son els xics los que son actius,la veritat esque no m'imagine una xica netejant despullada perquè crec que mai ha passat en la vida reial. I si hauria un anunci en el que una xica esta netejant despullada l'insultarien diguen-li “guarra” o alguna paraula pareguda mentres que en el cas del xic dirien que és un “maquina”; la roba del xic hauria de ser la normal (pantaló i samarreta) mes un davantal. Realment no sabem com vestir-los perquè no els veiem ni a la realitat i ni a les series i al passar això(que les xiques netegem sempre)a les homes les pareix que estem obsessionades per la neteja.
Crec que aquest text utilitza el sexe com una recompensa, si vols sexe neteja primer i l'eslògan de “ KH7 FUNCIONA” m'ha agrada perquè utilitza la paraula funciona per als dos conceptes: que funciona per a netejar i per a tindre sexe.
Aquest anunci va adreçat a tots dos però mes per als xics per a que ajuden a netejar i ensenyar-les que netejar pot ser sexi

Xavi Thompson ha dit...

Aquestos anuncis són diferents als normals, m'agraden perquè són diferents dels altres.
Les xiques naixen com un altra persona sabent igual o més que els homes, no es com antigament que solament les dones servien per a la neteja. M'agrada que siga activa perquè fa que els homes se senten atrets per ella. Si les xiques en els anuncis son actives,se pot pensar que en la realitat es molt `fresca´, però aquest anunci el posen així per a provocar al espectador i per saber si en la realitat en un temps la gent compra mes el producte. A una xica se li pot encontrar mig despullada netejant com a un home. Aquestos anuncis son molt interessants tant per als xics com per a les xiques,
perquè son molt diferents i interessants. En els cassos de que un xic isca netejant mig despullat no passaria res perquè així a les xiques li donarien un poc de morbo. Un home te que portar la roba que vulga per anar còmode. Hi ha un personatge en una serie que ell fa tot la faena de la casa sense ajuda de ningú( el personatge es de LA QUE SE AVECINA- Enrique Pastor) I en la vida real si que existeix , ara en les parelles modernes. Ara en el segle XXI el xics son molt energètics a l'hora de treballar i fer la faena de casa , però també son amorosos amb les seues parelles. Les xiques no estan obsessionades amb la neteja. Al xic no l'haguera important asseure el culet al banc i a la xica tampoc li haguera importat. El sexe amb la neteja no te res de vore el u amb el altre perquè si vols fer sexe no tes que netejar anteriorment per a fer-lo. KH-7 funciona per a netejar per això es un producte químic. L'anunci va dirigit als xics i a les xiques, però va un poc mes dirigit al les xiques per a la neteja.

Jennifer Campoamor ha dit...

Els anuncies em pareixem molt originals ! M'agraden perquè son sexuals i divertits.Les les xiques no naixen sabent més que el xics de neteja, però si que és un tòpic dir que elles ho fan millor. Sí, a mi m'agrada que siga activa que traga el seu costat sexi encara que no m'imagine a una xica despullada netejant. Molta gent criticaria a la xica per la seua manera d'actuar, d'insinuar-se, però a mi no em pareix mal perquè si ho fera un xic no es criticaria. En aquest anunci el xic neteja sense camiseta per a donar-li morbo, tot i que en la vida real netejaria amb roba adequada. En la televisió apareixen alguns xics netejant; en la realitat sol netejar més la xica que el xic no perquè el xic no sàpiga netejar perquè posseïxen les mateixes condicions, sinó perquè des de l'antiguitat la xica s'ha dedicat a ser ama de casa i el xic a treballar. Ja és hora que canvie això! Les xics en l'actualitat son molt actius i amorosos amorosos que abans. Les xiques no estan obsessionades però la neteja, esque és important mantindre el orde i la brutícia , possiblement si el xic s'hauria de posar ell en el bac brut se donaria compte l'important que és netejar. En un segon pla apareix objectes de sort que supon que pertanyen a ell, ells son mes despistats al orde. El missatge si vols sexe primer neteja le pegaria bé. El eslògan pot ser que tinga doble sentit, vol transmetre que funciona per a netejar però també funciona per a mantindre contenta a la dona i que ella te recompense amb sexe. El anunci va enfocat tant a xics com a xiques i una abundància de aquestes anuncis els xics es donarien compte que ells també poden ajudar a la seua xica a netejar.

meline ha dit...

Aquest anunci està bé, tanmateix queda molt lluny de la realitat, perquè ningun xic es posa a netejar mig despullat. I pense que les xiques no naixen sabent netejar sinó que ho van aprenent. Jo crec cap xica es posaria a fer la neteja mig despullada. En ningun altre anunci utilitzen aquesta idea per a vendre els seus productes. Algunes xiques si estan obsessionades amb la neteja però no totes. Pense que els xics per a la neteja tenen que usar xandall i una camisa per a que puguen netejar més còmodes. En l'anunci del KH-7 de la vitro i de la llavavaixella està bé que ací ensenye la dona a netejar al xic i no com altres anuncis que ho ensenya el xic, i també m'ha agradat quan la xica mana al xic a netejar les sabates i ell ho fa gustós. Jo pense que l'anunci està dirigit més als xics que a les xiques, per a que compren el producte i netegen la casa. L'eslògan està bé perquè el producte funciona i neteja bé.

Luis martons ha dit...

ANUNCI KH-7

Els anuncis m'agraden perquè son entretinguts. No es pot nàixer sabent netejar. Si perquè si el anunci fora al contrari a les xiques les gustaria que el xic fora actiu. No ens imaginem una xica mig despullada perquè sinó pensaríem que es masclista. En el cas del xic també es criticable. Un xic mentre neteja hauria de posar-se un pantaló como mínim. No apareixen molts xics a la TV solament dos o tres, Don Limpio, el de KH-7 i el del cotó no mentix. En la vida real hi ha alguns perquè viuen sols,... No totes les xiques estan obsessionades con la neteja solament algunes. No u se si l'haguera importat la brutedat. Es ell perquè sap el que l'espera. Esse és justament el missatge. Segon el meu criteri KH-7 funciona pera netejar. L'anunci va adreçat a tots dos. Si haguera molts anuncis com quest els xics veurien sexi netejar.

tamara kent ha dit...

Aquest anunci m´agrada molt perquè és el xic i no la xica qui neteja. Tant la dona com l´home naixen sabent el mateix de netejar. Em dóna igual que siga activa la xica. No m'imagine una xica mig despullada netejant. D´un anunci així pense que és masclista. En el cas del xic no és criticable com neteja en roba interior, em pareix el més normal.

No apareixen molts xics netejant a la televisió. És la primera vegada que ho veig. A la vida real poquet a poquet hi ha més xics netejant perquè normalment el xic fa un altra faena. En aquest anunci el xic és bastant enèrgic i amorós alhora.

Jo crec que les xiques no estan obsessionades per la neteja com ho fa creure l´anunci. A ell li hauria d'importar netejar per a tindre sexe amb la xica.

Ell fa esport, no ella. Jo pense que cap xic es posa a netejar sols amb una mirada de una xica, no és gens creïble.

El missatge és que si no neteja primer no tindrà sexe amb la xica, és una especie de xantatge. L'eslògan és molt bo perquè funciona. KH-7 funciona per a netejar. L'anunci va dirigit més per als xics que per a les xiques. Els xics no van a netejar sols per veure sexi netejar.

javi stone ha dit...

l'anunci m'ha agradat pero no li veig la relació de el sexe amb la neteja

Christian Stone ha dit...

Aques video esta molt bé.Yo si que entenc la relació de la neteja i el sexe. JAJAJAJA

Soy una maquina ha dit...

pense que tots els anuncis de televisió son una tonteria y tot el mon les saca de context es no mes un anunci per a vendre el producte de limpieza. El que pasa que totes les feministes sacan tot de context y aixo no pot ser.

Delantero Pichichi ha dit...

Aquest anunci a mi em pareix una chorrada, una tonteria. Que te que ver la neteja y el sexe ? res. Ho fan per atraure la atenció per a que la gent compre el product. Una tonteria de anunci com molts altres.

John Mozzoni ha dit...

L'anunci pareix dir que el amb KH-7 pots deixar de perdre temps netejant i amprofitar-lo per a un altres coses com el sexe.
I que les dones sapien netejar molt millor que l'home ja que el possa molt d'interes en intentar-ho pero fins que ella no arriba no esta ben fet.

Alba Butler ha dit...

En aquest text, pense que l'anunci de KH-7 te la intencio de dir que si un home ajuda a la d'one en les tarees de la casa tindra sexe per fer alegre a la seua dona ajudat-li en la casa.

Rosa Sanchis ha dit...

A veure, Soy una maquina, per què no deixes estar a les feministes i contestes una, ni que siga una, de les preguntes que propose????

A mi l'anunci m'agrada. I a tu?

Nacho Mott ha dit...

No m'agraden gens els anuncis perquè crec que relacionen dos tipus de coses totalment diferents: sexe i neteja. Crec que el sexe tan sols se posa per a vendre més. Les xiques no naixen sabent de neteja, el que passa es que sembla com si fóra una tradició familiar. Des de menuts, vegem a la nostra mare netejar qualsevol lloc de la casa.

No m'imagine una xica mig despullada perquè si no el missatge doncs seria un altre i no estaria permés per a tos els public.
Els xics haurien de portar un davantal com les xiques, realment no ni ha diferencia de sexe tan sols per a netejar. Apareixen molts xics a la TV però explicant com s'ha de de fer i presentant el producte a la dona. A la vida real, a dures penes apareixen xics netejant en qualsevol lloc de casa perquè no estan acostumats.

En realitat, els xics del Segle XXI són més energètics que en altres segles passats perquè l'amor s'afronta amb més energia i vitalitat. Les xiques no estan obsessionades amb la neteja, el que passa és que és tal l'exigència de les altres habitants de la casa, que han d'esforçar-se per a que semble que està perfecte. N'hi ha xics que si que l'importaria el desordre i la brutedat, però la majoria tan sols volen arribar al sexe.

Sembla com si l'equipament d'esport fora d'ell. Ho veig estrany perquè normalment, això se guanya amb baralles, no a la primera. NO és creïble. Em pareix que el primer que se te ve al cap com a missatge és: ''si vols sexe, neteja primer''

bigas luna ha dit...

porque te metes con mi anucio??
:(

Rosa Sanchis ha dit...

Hola bigas,
creo que no te has leído mi post. Los anuncios me parecen muy estimulantes!

[Luna, creo que un impostor se està haciendo pasar por ti, jajaja. Por cierto, muy buena la entrevista: http://www.youtube.com/watch?v=F5jqiBn_Szc]