5 de febr. 2014

Karicies fa 5 anys


karicies fa 5 anys, i la seua autora està convençuda, com el primer dia, que cal seguir fent una educació afectivosexual de qualitat. 330 entrades i 5000 comentaris ens acompanyen. 
Per molts anys!



17 comentaris:

Paula campoamor ha dit...

La veritat es que al fer unes pàgines web han donat en el clau per que gracies ha estes pagines, hem pogut aprendre moltes coses i les que en queden!; ha respectar, no maltractar, ha que tens que fer lo possible per les amistats per que jo pense que en aquesta vida tindràs 1000 i un amic però que sempre haurà un que et marcara i es que jo pense que els amics van i venen i que quan un s'en va es per que sempre vindrà un millor.

Una de les coses que em va fascinar va ser el tema de Luus que per xiqueta que siga ha lluitat per el que vol, es un exemple ha seguir!

Felicitats!, felicitats per tot per ensenyar-nos moltes coses per ensenyar-nos que la vida per dura que siga sempre tens que intentar afrontar-la amb un somriure, felicitats a rosa per crear esta pagina que ha sigut un èxit...

Daniel Becker i Aitor wollstonecraft ha dit...

Aquesta web tracta de les classes de l'afectivosexual, gracies a l'autora d'aquesta web Rosa Sanchis.
Nosaltres pensem que aquesta web dona moltes raons segons el que diu la gent, per això felicitem a la web de karicies i a la seua autora Rosa.

La web ens ensenya que tot el mon siguen iguals, tant xic com xica. Nosaltres, els de primer, a soles portem un any i Rosa en les classes de valencià quan acabà l'hora sempre fem correccions de el que posem del que diu la web, gracies i felicitats a aquesta web!

Mireia Kent ha dit...

Felicitats karicies per les teues entrades que ens fan obrir els ulls i reflexionar sobre les coses. Fa tres anys que vaig començar a comentat en aquest blog i totes les entrades que he llegit m'han paregut molt interessants. Seguix així per molts anys més!

Laura Goldman ha dit...

Bon dia, primer volia felicitar al blog pels seus 5 anyets i a la seua autor perquè sense ella açó no hagués sigut possible.

M'agrada, d'alguna manera, haver format part d'aquest blog amb els meus comentaris. Encara que de vegada me'ls deixe i ara en dec uns quants. Però pense que el bloc és una bona idea. Sincerament, no vuic ofendre a ningú, però de vegades és un poc repetitiu i extremista, perquè hi han coses que són algo rebuscades i que pense que no ningú li donarà tanta volta per a vore si té un aspecte masclista.

També he de dir que aquest blog pot obrir-te molt els ulls, perquè si que hi han coses obviament masclistes, sexistes, materialistes... de les que no ens adonem. I gràcies a aquest blog pots possar-te les ulleres violeta i adonar-te'n, que moltes vegades és necessari fer-ho, i tractar de canviar-ho. Encara que tan sols puges un comentari, pense, que ja estàs moguent-te i això és molt bó. Perquè pots pensar que no serveix de res, però 5000 comentaris de gent en un blog de sexualitat, comentant les seues idees i queixant-se o recolzant idees, no és ninguna tonteria.

Jo conec aquest blog una cinquena part de la seua vida, i sentir que un xicotet percentatge de comentaris és meu m'alegra. Aquest blog té una xicoteta part de mi, de les meues idees i de les meues paraules, de les meues opinions escrites per a que tothom poga llegir-les. Vaig començar fent comentaris de dues línies, amb prou faltes d'ortografia. I ara, ja puc escriu-re comentaris més grans i intente no fer tantes faltes, crec que escric un poc millor i que poc a poc continuaré millorant-me. Encara que ara porte una temporada algo pasota...

Volia despedir-me ja felicitant el blog i espere que continue durant molts anys! Gràcies per deixar-me formar part d'aquest xicotet, però cada vegada més gran, món cibernètic. Adéu :)

Jaume Marston ha dit...

Bon dia.

Vaig a comentar aquesta entrada perquè em pareix que karicies és una pàgina web que és molt interessant, a més a més, els jóvens es poden informar de coses que no sapiguen o que vullguen saber. És una de les millors pàgines informatives de temes afectivo-sexuals que conec i a més a més, les persones poden comentar el que pensen i altres persones poden responer-li i debatre sobre algún tema.

Totes les setmanes es puja alguna entrada i mai es queda estancada. Totes les entrades són interessants i fàcils de comentar. És una pàgina en la que es proclama l'igualtat entre homes i dones, entre homosexuals i heterosexuals o entre qualsevol persona del món. Perquè tots som iguals, perquè ningú és més que altre ni ningú és menys que altre.

Aquesta és la meua opinió, adèu.

julud thompson ha dit...

Felicitats Karicies!!! KEXP
Volia felicitar a Karicies per ser un blog excel•lent, interessant i divertit i per fer pensar a la gent en aspectes de la vida que no ens havíem fixa’t . També volia felicitar a la autora, Rosa Sanchis, per haver aconseguit fer d’un blog una ferramenta per a ensenyar als alumnes d’una altra forma a la tradicional, d’haver aconseguit tranmitir-nos les seues idees i ensenyar-nos a transmitir les nostres.

Com ha dit la meua amiga Laura, a vegades el blog és un poc repetitiu i extremista, també hi ha coses que són rebuscades. Hi ha una entrada que es la de la Educació de les xiquetes i desglossa les pel•lícules de Disney, crec que és un dels documental més rebuscats que he vist en la meua curta vida.

La veritat és que el bloc m’ha ensenyat moltes coses, també he aprés com escriure millor i crec que he millorat un poquet.

Aquest blog és una forma de difondre la igualtat de gènere, promoure el respecte als homosexuals, als transexuals i per últim defensar el dret de la llibertat d’expresió.

Pau Mill ha dit...

Bona vesprada,

Primer moltes felicitats per aquestos cinc anys en la red perquè un bloc sobte aquest tema es molt difícil a la meua opinió mantenir-lo sobretot si aquest bloc es per a els teus alumnes que moltes vegades els seus pares te pressionen perquè això no se ho ensenyes als seus fills per a mi això es molt roí perquè sempre es millor que te ho expliquen alguna persona que si que sap de eixe tema per a mi es el més important del que fas en el teu bloc.

Encara que jo hi ha vegades que em pareix un poc repetitiu però es molt bo ja que jo hi ha moltes coses que jo no sabia y gracies a aquest bloc les he après però encara jo hi han vegades que no se que comentar ja que emdona la impressió que ho he ficat en un altre comentari peró les coses solen se molt importants jo pense que aquest bloc ho deuria de vore molta més gent de la que ho veu sobretot adolescents que no saben que fer en el tema de la sexualitat es un assumpte molt interessant.

Un comiat Pau, bona nit.

Teresa ha dit...

Una grandísima enhorabona Rosa. Felicitacions!

Doña Rogelia ha dit...

Hola karicies:
muchas felicidades por estos cinco años de interesantes entradas y de aún mejores comentarios. Y me alegra que algunos de tus alumnos, Paula por ejemplo, tengan claro que también ellos son y hacen este blog.

Os dejo aquí un breve pero buen artículo sobre diversidad sexual (en catalán, además):
La diversitat sexual a l'edat antiga.

http://www.idemtv.com/2014/01/17/la-diversitat-sexual-a-ledat-antiga/

Un abrazo

Teresa ha dit...

Sí,doña Rogelia has dicho bien y mejor que yo. Es que carezco de tiempo y de internet para entrar en detalles de la estupenda labor de Rosa en este blog.
Enhorabuena una vez más.

Teresa ha dit...

Hola Rosa. No conec aquesta pàgina que cites. Lli he pegat miraeta i l'hi he donat al "me gusta" de feisbuk. L'article de Jordi Petit l'acabe de llegir en diagonal. Massa breu per al meu gust. Vaig a tornar a llegir-lo.

Per cert, saps algo del diario Marca, que té últimament una portada sobre... no sé exactament, homosexuals a l'esport, les sortides del armari a l'esport, o algo eixí? Alguna pàgina LGTB s'ha fet resó felicitan-se per l'esdeveniment.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Doña Rogelia, gràcies pel comentari. I estic totalment d'acord amb tu. M'alegra molt que una xicoteta part del meu alumnat se senta part de karicies.

Hola Teresa, l'article de Jordi Petit és breu i està molt poc documentat, efectivament. Però a IdemTV n'hi ha altres articles molt interessants. Per exemple el de Júlia Ojuel sobre els mites de la sexualitat lesbiana, els de Miquel Missé sobre transsexualitat, el de Carme Porta sobre l'eixida de l'armari, etc. També n'hi ha entrevistes magnífiques.

Pel que fa al Marca i a l'eixida de l'armari, vaig compartir l'altre dia al face un xicotet reportatge de Montserrat Boix sobre tema perquè sembla que s'ha decidit que el 19 de febrer siga el dia contra la LGTBfobia a l'esport, en record de Justin Fashanu, l'únic futbolista professional que va declarar que era gai.

Teresa ha dit...

Hola Rosa. Aprofitant un estona a l'institut entretant el meu fill veu Peppa Pig he mirat ràpidament el teu feis però no he trobat l'article que dius. Quin és donc?

Rosa Sanchis ha dit...

Ací està Teresa, el xicotet reportatge sobre el futbol i l'homosexualitat:http://www.rtve.es/alacarta/videos/telediario/homosexualidad-futbol-tabu/2406711/
Salut!

JC Soriano ha dit...

Enhorabona.Continue siguent els millors. Tot un plaer seguir-vos.

Rosa Sanchis ha dit...

Gràcies, J.C.!!!

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Julud, m'encantaria estar equivocada però malauradament als dibuixets també hi ha sexisme. Mira aquest estudi:

http://secretariageneral.ugr.es/pages/tablon/*/noticias-canal-ugr/las-mujeres-que-aparecen-en-los-dibujos-animados-son-consumistas-celosas-y-estan-obsesionadas-por-su-aspecto-fisico#.U0XH_61_tGV