22 d’oct. 2013

Superlola i Superoscar



3 comentaris:

Clàudia West ha dit...

El primer vídeo de “SuperLola” em sembla que és perfecte per a xiquets sobretot, perquè vegen que no hi ha ninguna diferència entre els dos sexes, i que qualsevol pot ser el que vulga de major.
I el segon curt d'Oscar, personalment, pense que deuria anar més dirigit per a adolescents i adults, perquè un xiquet no pot comprendre aquest vídeo de la mateixa manera i també perquè els més majors s'adonem de que en realitat no sabem tant com ens pensem.

En resum, el xiquets també ens poden ensenyar moltes coses als més grans ja que tenen un sentit de la igualtat menys afectat per la ignorància de la societat.
Aprofitem que els nens són així per, en lloc de canviar-lis amb els nostres prejudicis neandertals i antiquats, educar-nos amb la seva ajuda d'una manera més oberta i actual.

Aquests vídeos de superherois m'han encantat. Oscar i Lola si que tenen poders de veritat, els poders del respecte i la igualtat.

Paula Bebel ha dit...

Hola em diuen Paula Bebel, aquest vídeo tracta d'una xiqueta Lola y un xiquet anomenat Oscar, que conten la seua vida,en canviar el mon,en general,volen ser superherois.

Els vídeos m'han paregut molt graciosos per com parlen els xiquets i com actuen front a tot. Estos ensenyen que qualsevol xiquet siga del sexe que siga, pot arribar a ser lo que es propose.

Carla Becker ha dit...

Hola, bona vesprada.
He triat aquesta entrada perquè m’ha cridat l’atenció el tema d’igualtat. Aquests vídeos m’han paregut molt interessant però cadascun és per a un públic diferent.
El vídeo de super Lola va dirigit a xiquets menuts. Parla de que totes les xiques són diferents (altes, baixes, primes, gordes...), però tenen alguna cosa en comú que poden aconseguir tot el que es proposen, inclós millorar el món. El segon vídeo de super Oscar va dirigit a xiquets més majors. Oscar conta que per a ell el seu pare és un superheroi pel qual li veu fer cada dia, encara que en realitat és tot el contrari és un home que no respecte a la seua dóna i a més es droga.

M'han agradat molt aquests dos vídeos, encara que són molt diferents i a soles se semblen en què tenen com a protagonistes a xiquets menuts però cada un dóna a entendre coses molt diferents.