6 de març 2009

Blogosfera d'Homes per la Igualtat a l'estat Espanyol

Et pensaves que estaves sol?

. 1+1 son 7¿u 8??
· AHIGE
· Alcachofa, Barcelona
· Blog de Bernat Escudero
· Blog de Chema Espada
· Blog de Daniel Gabarró
· Blog de Pedro J Ramis
· Cecomas
· EEHX=
· Erick Pescador
· Espai d’Homes Valencia
· FHX= Sevilla
· FHX= (Roquetas de Mar)
· GHI Bizkaia
· GHI Vitoria-Gasteiz
· Gizonduz Blog
· GizonSare
· Grupo de Hombres de Granada
· Grupo de Hombres de Sevilla
· Grupo de Hombres por la Igualdad Parla
· Hombrecitos contra la violencia machista
· Hombrecitos de Madera. Jeréz
· Hombres por el bienestar y el desarrollo personal
· Hombres por la Igualdad de Aragón
· Hombres Solidarios Granada
· Homes en busca
· Homes Galegos pola Igualdade
· Kazetarion Berdin Sarea
· Luis Bonino
· Peter Szil
· Prometeo. Leon
· Sopa de Hombres
· STOP Machismo
· Una asamblea de hombres Madrid
· Ver, oir, callar

(Llista extreta de http://heterodoxia.wordpress.com/)

Il·lustració: Irma Navarro

8 comentaris:

Anònim ha dit...

M.T.S
Em pareix molt bé que hi haja un grup d’homes que lluiten contra la discriminació de gènere i vulguen ajudar a les dones perquè no tinguem que passar totes per aquestes situacions i voldria que cada vegada més persones lluitaren per defensar la igualtat.

Ernesto ha dit...

Hola!, soy Ernesto del Espai d'Homes de Valencia.
Como no podría ser de otra manera... no estamos solos!!!!!, aunque a veces nos envolvamos de esa soledad que sentimos cuando no hacemos lo que nos pedía el cuerpo. En otro momento -con más tiempo- os cuento y pregunto algunas cosas.
Me alegro mucho de que estéis ahí.
Besos.
Ernesto Rodrigo.
http://espaidhomens.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Hola Ernesto, què bé que ens hages trobat tu també a nosaltres. Encara estem començant, però a por a poc ens anem fent grans. Per cert, estic fent el curs de masculinitat d'ahige. Només porte una setmana però promet. Una abraçada i seguim en contacte. Rosa

Anònim ha dit...

C.G Hola m´ha agradat molt per com es defén a la dona i ningú vol que ni la dona ni l’home hi haja diferències ni maltrats, la gent no es dona conter i açò els fa donar una altra prespectiva de la dona.
L´espai del home esta molt bé, per que pots parlar amb altres homens y aclarar certes coses que desitges saber.Ademés de informar a la gent que no estan sols els defensors de la dona sino tambe les dones defenen als homens son un grup de igultat.

Anònim ha dit...

O.B HOLA!, M´HA agradat el espai d´homes que defensa i lluitan contra la descriminasio del genere.El espai d´homes es preocupen per les dones, i decensen el dret de les dones. M´hagradaria que cada vegada mes homes llutaren contra la descriminasio del genere

Anònim ha dit...

R.A.F
Tracta d'un grup d'homes que es reunixen per a parlar de la igualtat, i demostrar a la gent que ells també son capassos de fer les feines de casa, de cuidar de les criatures. Jo pense que està molt bè perque asi poden ajudar a les dones cuan tenen molta feina. En la meua clase hi ha un xiquet que es molt masclista, i per a canviar aixó es necessita molt de temps i ensenya-lo de que tots soms iguals.

Anònim ha dit...

M.T.S
Pense que els moviments d’homes per la igualtat es un grup que lluita per que la igualtat de gènere i em pareix molt bé. Aquest grup social es va formar als països nòrdics, els seus objectius són aconseguir que els homes se expressen amb mes llibertat i també per la igualtat de gènere, i per a mostrar a la societat que tant homes com dones tenim sentiments i els em d’expressar.
Aquests grups es formaren en els anys 60.
Lluiten per la igualtat, donen classes i mostren a la gent que els homes també fan les feines de casa. Fan tallers amb els joves barons per que respecten als altres. Poden aconseguir igualtat i justícia, crec que no perden res. Els homes que fan això son feministes es a dir defensen la igualtat.
No conec grup de dones feministes però se que si ho fan.
En conclusió pense que el que fan aquests homes esta molt be perquè així pot ser algun dia hi haurà igualtat per tot el mon.

B. ha dit...

I cada vegada en som més! :)
S'ha de lluitar per aconseguir eixa igualtat que tant dessitgem.

un bes
(: