30 de gen. 2010

Vas a vibrar...

Una discoteca de Mislata regalava aquest divendres 400 dildos vibradors per a les primeres que arribaren a la festa... i per als xics, proteccions de tots els colors, formes i sabors.

Què et sembla?
Llig amb atenció l'anunci i comenta'l.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla magnífic! La sexualitat forma part de la nostra vida, i qué millor forma que aquesta per a que pugam aprofitar-la millor i amb més seguretat. Encara que hi ha una cosa que em sembla mal, per qué hem de diferenciar els regalets segons el genere? No estaria molt millor que cadascun puguera escollir?

"No, jo preferisc un vibrador a un condó, de condons ja en tic prou i preferisc coses noves"

Saara ha dit...

Pues yo le quitaria el nombre de consolador y lo cambiaria por el que pone Maria, dildo, o por juguete sexual porque parece que una persona que tenga sexo sola se tenga que estar consolando. Y a lo mejor es verdad pero te consuelas de la mala pareja que tienes y no de no tenerla.

Anònim ha dit...

molts xics no satrevixen a dir que els agradaria provar un d'aquestos consoladors, sense que siguen gais. Segur que a algunes xiques els agradaria ferho als novios i quan ho proposen, ells s'espanten. Amb tanta gent espantada no farem mai la revolucio!!!!!

Anònim ha dit...

jaja vibradores de color azul para los chicos y rosa para las chicas buena idea :)

Mariano Ros ha dit...

Esto de la discoteca es divertido. Se lo he contado a mi nieto y se ha reído. Si van los tíos, las tías no necesitarán consolador, me ha dicho. Me parece muy bien que no se le llame consolador.

En casa de mi hija la mayor se reunieron todas las amigas para un tapersex y vino una chica con una maleta y sacó un montón de artilugios. Era para mujeres pero como a mí me ven un viejo, me dejaron estar un rato en el comedor. Fue muy divertido y pensé que para los abuelos también podrian hacer un tapersex, un iaiosex.

Angeel!! ha dit...

Aquesta es una forma molt bona per a incentivar que la gent vaja a la discoteca ha passar-ho bé. Jo pense que els banys serien la sala mes visitada. Ja que donen preservatius, la gent els gastaria .Per una altra part també esta bé donar preservatius per a evitar problemes de infermetats i embarassos no desitjats. La discoteca guanyaria molts diners aquesta nit.

Pilar ha dit...

En sembla bé i amb tota naturalitat, doncs el cos i el sexe forma part de lo mateix, naturalitat i llibertat per disfrutar d'ell lo millor que pugues.Al cartell li sobra lo de la consolació i li falta un joc sexual masculí.

Conichiwa ha dit...

deu meu perquem no em avisareu jo queria condons T_T ajajajaja es una cosa bona y positiva q regalen condons y vibradors a la gent

Saaraa ha dit...

La veritat me sembla molt bé, però personalment podrien haver posat un altre nom més com el que poses tu en l'article. Peró per lo demés esta bé, perquè no te res de mal això es alguna cosa normal es el mateix que el que fan els xics però les xiques a vegades utilitzen ‘‘Joguets’’. Després lo dels condons també em pareix molt bé perquè així prevenen malalties,embarassos etc. Aquesta discoteca a fet molt bé i de segur que va anar molta gent interessada.

javi :) ha dit...

Es molt interessant per a conscienciar a la gent del embarassos :) ! ..

Diana ha dit...

A mi em pareix molt be que regalen això, no te res de mal!
i també donen preservatius que es una forma de prevenir malalties que molt joves no es compren..però al cartell li sobra lo de consolació i li falta alguna cosa masculina. I el que fan moltes discoteques es passar a les xiques gratis així mes xics i aniran i això es que en realitat ens estan utilitzant de cobaia per a que vagen mes xics. No deuria de ser així la propaganda de discoteques

Anònim ha dit...

Jo el veig bé i aixi els xics tenen proteccions per a les relacions sexuals i no tenen que arriscarse de un altra manera

rafa ha dit...

em sembla una mica sortit, però suposo que algunes persones els agradés ia altres no, encara que això de la protecció és bo. Vaig poder que ho facin per publicitat perquè tanca més gent ja que això és el que els importa.

kalil ha dit...

Simplement me he quedat sin paraules, aquest anunci llama molt la atenció, no estic en contra ni a favor, però si en ves de regalar preservatives, que regalen altra cosa que valga la pena, etc...
però solo diu una cosa, molta gent acudira a la discoteca de MISLATA =P

J! ha dit...

a mi per una part em pareix be per la part de les xics que den condons per a proteguirse per a no amagar infeccions , però la part de les xiques es un poc fort però tampoc em pareix mal cada u fa el que en dona la gana

Carlitoos ha dit...

Pense que esta bé perque al ser tan atrevit anirà mes gent peró regalar vibradors...xD.Pero ni ha que ser natural i eixa es molt bona forma de sero, després tots en la discoteca estarien molt salits.

jorge ha dit...

a mi en realitat me dona el mateix el nom q tenga!
es el mismo objecte!

Vanessa ha dit...

Hem pareix be que li donen preservatius a el xics per a que es protegisquen però també se'ls podien haver donat a les xiques perquè envere posarsel el xic se'l pot posar la xica igualment. I lo de vibrador també esta be que se'l donaren a les xiques però també se'l podien haver donat al xics.

Dani ha dit...

em pareix qve q donen preservatius als xics perque es boo pero no em pareis be q solos als xics a les xiques tanbe tendria q ser!

Anònim ha dit...

A mi em dona igual , com si regalen penis de plàstic.

Valentina :) ha dit...

En general, em sembla bé que el sexe i els jocs sexuals estiguen tan presents en la societat juvenil :D i sobretot que un dels regals siguen proteccions de tots els colors, formes i sabors...es a dir, molt per a elegir!! ;)
Però que el comentari de: ‘premio de consolación’ ...?... consolació?...
Em pareix un poc rar ... no sé
no crec que siga de consolació... tan sols és un joguet sexual per a divertir-se, no per a consolar-nos. ;)

Anònim ha dit...

A mi la veritat es que em pareix molt be que tinguen aquestes idees, perquè a mes de que anirà mes gent a la discoteca, els consciencien de que hi ha que fer cada u el que vulga i com vulga i als xics els consciencien també de que sempre tenen que tomar precaucions en les seues relacions sexuals per a després no tindre ningun esglai.

Mireia ha dit...

Pense que tendriem que regalar el mateix per als xics que per als xiques perque tots som iguals. No m'agrada que regalen aixo en les discoteques perque estan utilizant als jovens en coses com eixes.

vanesa ha dit...

A mi em pareix bé que se'ls donen preservatius als xics ,però crec que les xiques també se'ls podien dar a les dones perque elles son le que sofrixejn després peqrué es poden quedar embarassades o agarrar alguna malatia i son elles les que patixquen

Nerea ha dit...

En la meua opinió dons si et regalen pues millor, perquè com crec que això no es una cosa mala esta bé que hagen, em pareix una bona idea.
Es clar que si em pose en una situació de mare a filla preferisc que la meua filla tinga una parella i no un vibrador per a donar-se plaer, però tampoc em pareix mala idea.
I lo dels preservatius em pareix molt bona idea, perquè amb els preus que tenen si els regalen molt millor, perquè d'eixa manera crec que s'evitarien molt embarassos no desitjats i algunes malalties o infeccions de transmissió sexual.

Anònim ha dit...

La meua opinió es que per a que els joves tinguen que anar a discoteca no es necessari que donen aquest tipus de coses. Perquè si la gent vol preservatius o vibradors, dons que se'ls compren perquè no crec necessaria el que si hi ha gent que va a la discoteca a passar-se-lo be dons no veig normal que li regalen aquestes coses.

Abel ha dit...

A mi no em pareix ni be ni mal la idea de regalar aquetes coses pero es un poc discriminatori la idea de per a les xiques un consolador y els xics uns preservatius

sa3 ha dit...

jo crec k no es una bona idea perquè, això mes k una discoteca semblara una orgia gegant

Marta ha dit...

L'altre vaig veure la noticia, però no deien res del que donaven als homes. Ara que ho tinc clar puc dir el que ja vaig plantejar-me en el seu moment, per què no als homes no els donen també joguets i a les preservatius?
Per una altra banda, això de ‘premio de consolación’ no m'acaba d'agradar, no es un premi per consolar-te, es un premi per divertir-te i disfrutar.

Xarly ha dit...

Però que idea més bona, a més de provocativa. En aquests casos molta gent pot pensar que açò es un poc sexista perquè no donen als dos gèneres el mateix regal quan n'hi han hòmens homosexuals que també desfruiten amb els dildos. Bé, la veritat es que tenen tota la raó del món. De segur que molts dels que han llegit la primera frase han estat d'acord. Doncs profunditzeu un poc més i penseu en els que gaudeixen amb consoladors a les seues relacions sexuals. Si us dona asc penseu què faríeu vosaltres si foreu ‘gays’. Però no cal ser homosexual per a utilitzar el dildo. No oblideu que el punt G dels hòmens està en l'anus.

grace ha dit...

El anunci de la discoteca me pareix que lo facen únicament per aconseguir mes publicitat i per a que mes persones vagen a aquest lloc, es a dir que lo facen per a aconseguir publicitat.

Jessica ha dit...

La veritat que la idea és molt bona i divertida, això sí, els regalets estàn discriminats. Si un home porta condons a la butxaca és un xic concenciat i q vol cuidar-se, però si una xica els porta al bolset, ja és pensa que és una guarra q va buscant sexe!!!. Altra cosa el consolador, el nombre li sobra, està clar, perquè es concebut con un joguet per al sexe individual, per a consolar-se un a soles, però perfectament pot ser un joguet per a la parella i gaudir-lo tots dos alhora.

Jessica ha dit...

La veritat que la idea és molt bona i divertida, això sí, els regalets estàn discriminats. Si un home porta condons a la butxaca és un xic concenciat i q vol cuidar-se, però si una xica els porta al bolset, ja és pensa que és una guarra q va buscant sexe!!!. Altra cosa el consolador, el nombre li sobra, està clar, perquè es concebut con un joguet per al sexe individual, per a consolar-se un a soles, però perfectament pot ser un joguet per a la parella i gaudir-lo tots dos alhora.

Almudena ha dit...

L'anunci de la discoteca Cuomo em pareix únicament un recurs per atraure a la gent a que compre entrades i així aconseguisca tindre una major expectació. Poden utilitzar, també, aquest anunci per a que la gent el difonga pel carrer i cada vegada tinguen més i més gent a la discoteca nombrada anteriorment.

A mi em donaria el mateix si anara a Cuomo que em regalaren un consolador d'aquest tipus perquè mai he usat un ni l'usaré.

2 de febrer de 2010 16:37

Javi ha dit...

No estic en part en desacord amb la propaganda, per que es una manera no molt ortodoxa de fer clientela.
Pero tambe estic d'acord, perque es una manera de fer ver a la gent que la sexualitat es algo natural.

1 de febrer de 2010 13:36

Isa ha dit...

A mi em pareix molt bé que regalen aquest tipus de joguets a les discoteques perquè així la gent es va mentalitzant que és una cosa d'allò més normal i que no tenen perquè burlar-se d'aquells xics o xiques que els utilitzen. A més, a lo millor no tan sols comencen a parèixer normals sinó que es posen de moda perquè els regalen a una discoteca que està de moda i, aleshores, tots els adolescents els volen... que això sempre passa!

2 de febrer de 2010 16:39

Rosa Sanchis ha dit...

No creus, Almudena, que mai és una palabra molt gran?

2 de febrer de 2010 21:44

edu ha dit...

Edu Higón ha dit...
Pense que és millor que regalen un objecte per produir plaer, que no una operació de pits com férem fa poc temps en altra discoteca. És un reclam tant per a los noies, el dildo, com per als nois, els preservatius. No em sembla dolent que facen aquestes coses, perquè són objectes amb el fi de produir plaer, i a banda, anirà més gent a la discoteca.

2 de febrer de 2010 16:44

Luis ha dit...

Aquest anunci em pareix una bona proposta perquè així més gent s'animarà a anar a les discoteques però si que és veritat que no és necessari que per a les xiques siguen els vibradors perquè també les pot escollir els xics si volen.Al igual que les proteccions.

2 de febrer de 2010 16:45

Loly ha dit...

No m'agrada gens la idea d'aquest anunci perque no s'utilitzen aquestos instruments per tal d'aprende a usar-los ni pel fet de donar-los plaer, sinó que els empren per a aconseguir gent que vaja a la festa. És a dir que en volta de utilitzar-los com medi d'aprenentatge a practicar l'acte sexual, és un instrument de plaer i protecció que té com a objectiu ‘vindre més gent a la festa’. Encara que els utilitzen després les persones, la idea de regalar-los no és eixa...
A més perque per a uns un vibraor i per a altres un condó ? Ja estem en discriminació?
En fí, em pareix una vergonya per part de qui la proposara.

2 de febrer de 2010 16:54

Rocio ha dit...

Crec que la discoteca ho fa solament per aconseguir publicitat però crec que està be degut a que si regalen condons i tot això als homes preveu les malalties de transmisió sexual i per a les dones consoladors em pareix millor encara, ja que, ¿perqué les dones no podem gaudir de plaer sense els homes? En definitiva, no tinc res en contra contra la publicitat de la discoteca.

2 de febrer de 2010 16:54

Sofia Williams ha dit...

Em sembla prou graciosa la iniciativa de regalar dildos, no en tots els llocs els regalen (perquè solen ser molt cars), però la idea de regalar-los tan sols a les dones em pareix un poquet masclista i homòfoba. Els homes també poden utilitzar aquestes ferramentes.

Clar, aquest cartell és de ja fa temps, donem gràcies al fet que no prenga a les dones com un objecte de consumició i tan sols li regalen dildos. Ara els cartells de festes facen molta vergonya, són bàsicament: una dona sense roba amb unes lletres ridícules en neó.

I les proteccions dels xics? O siga, ja de primeres assumeixen que un home ha de tindre penis (falocentrime), i després accepten que les dones no tinguen preservatius, quan tenen els mateixos drets i obligacions que els homes en tindre.

Sandra Roussel ha dit...

Vas a vibrar..

Al principi, no vaig a mentir, he pensat que era l’anunci d’alguna sala eròtica o alguna cosa així, però no, és d’una discoteca. Però després de començar a observar-ho,m’hi ha paraescut meravellós o siga, regalar vibradors i als xics condons, em pareix una idea genial, encara que en l’actualitat es veuria mal i sobretot pels pares, m'imagine a la meua mare “Vas a una discoteca on regalen condons i vibradors, menuda perversió tot això”.

En comptes de donar begudes alcohòliques gratis que ens perjudiquen la nostra salut, ens donen alguna cosa per a millorar-la a través de la sexualitat.
A més a més també caldria destacar, la participació d'homes com animadors, no tan sols de les dones, que en l’actualitat és el que més es lleva, és a dir, en quasi totes les discoteques (fins i tot de menors d'edat) pots veure a xiques que són pagades per les discoteques, perquè ballen en algun lloc i si és quasi sense roba millor. Això en l’actualitat està sigut denunciat per algunes dones, ja que creuen que això és un micromachisme, pel fet que aquests actes “denigren i sexualitzen” a la dona.
Que pena que haja sigut des de fa temps, perquè si no, haguera anat, ojala hi hagueren més festes així i no tan sols per als majors d'edat sinó també, per als xics i xiques a partir de 16 ayns o així i ensenyarien moltes coses als adolescents, com que les dones també ens masturben, que és altre tema, que està molt castigat per la societat, mentre que si ho fan els homes, es veu bé. Fins i tot, les dones hi ha d'escondre la seua sexualitat per por a la qual siguen represaliades, però encara així, ho seguim fent i no té res de mal, al revés és la cosa més fantàstica del món!