8 de març 2010

Com vols que acabe el teu conte?

Això era i no és una princesa que es va presentar al ball de palau tota coberta de greix. El meu carruatge va tindre un problema –va dir ella- i com el cotxer no sabia què fer el vaig arreglar jo. És que m’encanta la mecànica!! Al príncep li va agradar molt aquella princesa distinta i ballaren tota la nit.

Això era i no és una princesa que es va punxar amb l’agulla de la seua filosa i caigué adormida per culpa d’un encanteri maleït fins que un príncep la va despertar i li demanà que es casara amb ell; però la princesa va dir: Gràcies dolç príncep, però he perdut molt de temps dormint i per ara preferesc dedicar-me per complet a buscar un remei a tots els encanteris malignes.

10 comentaris:

Jenni Jorge y Dani ha dit...

Blancaneus per a set mes Dumbo

Fa temps una princesa cridada Blancaneus que anava al bosc fugint de la bruixa q la vol matar i s'amaga en una caseta que resultava ser de set nans i cada un d'un país. A Blancaneus li agradava el xines però lo que li agradaria era muntar-se-lo amb tots. Un dia es va dar conta que el nans tenien una trampilla secreta i va entrar. Va ver al 7 nans fent-se raies, pinxant-se i fumant porros. Els nans li van violar, fins a que va vindre Dumbo i la va salvar, s'hi la va portar a la seua casa. Blancaneus es sentia mal perquè Dumbo era un elefant i va anar a Ursula que era una bruixa del mar per a qui li convertisca en elefant. La bruixa li va dir que si no hi ha sexe no el farà, però no li agradava ningú d'ells, l'agrada Pinotxo. Blancaneus i Dumbo van buscar-lo però estava dins d'una balena, aleshores van cridar a Flanders per a que li buscara, li va encontrar i se'l va entregar a Blancaneus i ella se'l va entregar a Ursula. Pinotxo i Ursula van fer l'amor i ella li va convertir en elefant i van viure feliços. I Ursula i Pinotxo van tindre dos xiquets.

Edu H. ha dit...

Hola Jorge, Dani i Jenni

Aquest conte és una barreja de molts dels contes que ens contaven de petits, i també, en Flanders. Haveu aconseguit fer una mescla de tots aquests personatges. Personalment, com a conte, no m'ha agradat, amb tot el respecte del món. Pense que falta un poc de relació entre els personatges i també un fil que servisca de lligam. La història que ací ens heu narrat és un poc surrealista, i s'adapta als estereotips de sempre, els nois es droguen, violen a la xica guapa, arriba el ‘fort’, en aquest cas també orellut, i la salva. Després d'ací ja existeix més originalitat, que intente casar-se amb ella i la bruixa vol tindre sexe.

En un altre comentari, podríeu continuar la història, perquè m'agradaria saber com són, de guapos, els fills de pinotxo i de la bruixa.

Continueu treballant i imaginant que és més bo que drogar-se com els nans.

Cristian ha dit...

El comentari sobre ‘Com vols que acabe el teu conte?’, l'he trobat discriminatori i ple de prejudicis. Úrsula sols li concedeix el favor a Blancaneus a canvi d'aconseguir tindre sexe amb Pinotxo, tot i que després resulta que acaben fent l'amor i tenint fills. A Pinotxo no ha fet falta convèncer-lo, ha accedit sense problema. El tracten com una titella, mai millor dit.
No diuen si a Blancaneus li agrada Dumbo, sols sabem que es sent en deute per haver-la salvat del nanets. Diuen que a Blancaneus li haguera agradat fer-ho amb ells, aleshores no han abusat d'ella,perquè ella estava d'acord.

Javi i Carlos ha dit...

Javi y carlos ha dit...

Blancaneus

La Blancaneus era una policia secreeta que es va infiltrar a la casa dels nans, ja que despres d'anys d'investigacó s'adonaren que eren traficants de drogues. Tenien un camp clandesti de marihuana de 2 hectareas amagat al bosc. Quan va arribar la blancaneus a casa dels nans els nans encara estaba en el cap clandesti, ella mentrestant es va colar en la seua casa buscant proves. Quan va escoltar als nans arribant es va tombar a el llit per amagarse, els nans sospetjaven de que algú havia entrat en la casa i va putjar al dormitori i van veure un cos damunt de els llits, quen l'anaveu a golpetjar s'adonaren que era una dona molt guapa. Comenzaren els nans a parlar en veu baixeta i no podia escoltar el que deien els nans aixi que va fer com que es despertava i va simular que s'havia perdut al bosc comenzaren a parlar i els nans la van deixar quedarse. Al dia següent els nans es van anar al camp clandesti i ella va seguir als nans per averiguar aon estava el camp clandesti. Despres de sortejar varis obstacles arribaren Blancaneus va cridar als reforçs, va haver un tirotetj i tots els nans menys un ‘Mudito’ va morir. Van ferli moltes preguntes pero al ser mudo no va dir res o es va tancar el cas

Carla, Aitor i Vanessa ha dit...

LA SERENETA


Això era i no és un mon baix l’aigua anomenat Atlàntida on vivien uns essers amb cua de peix, les sirenes. Un dia la sereneta es va enamorar d’un humà. L’home un dia de turmenta la buscà però no la encontrà. Se n’adonà de que ella era una sirena i que vivia a les profunditats del mar. Un dia ell va anar a una bruixa demanant-li una poció per a convertir-se en sereno i baixar al mar per a conèixer millor a la sereneta Ariel. Quan va baixar, van parlar i es van conèixer millor, també van dir-se els dos que eren prínceps. Llavors els dos van unir els seus mons, un a l’altre. Es van casar i van tindre una filla a la que van posar-li de nom Melody. Als anys, quan Melody tenia 10 anys, els seus pares es van separar. Ariel va tornar amb la seua família al mar i el príncep Erik es va quedar al seu palau fora del aigua, però la pobre Melody va estar molt mal ja que a ella li agradava anar al mar i conèixer gent nova relacionada amb la seua mare Ariel. Melody va tomar la decisió d’anar-se al mar a viure. Quan ella tenia ja uns 20 anys, va conèixer també a un home paregut a son pare i van eixir junts varies vegades per diferents llocs. Melody va adonar-se que estava enamorant-se d’ell i va desaparèixer de la seua vida. Es va adonar que li estava ocorrent el mateix que a sa mare i son pare, i ella no volia que tornara a passar i mes en la seua relació. Això la va marcar durant un llarg temps.

Ruth y Sara ha dit...

Això era i no és un xiquet anomenat Pinotxo, els seus companys de l'escola el feien burla perquè era homosexual, el xiquet estava molt trist i deprimit, i un dia una xiqueta anomenada Pocajontes li va ajudar i li va dir que si volia ser la seua novia per a que la gent li deixara en pau, i ell li va dir que si. Pasaven els mesos i encara seguien junts, tot anava bé, Pocajontes li va contar a la seua amiga Blancaneus que se havia enamorat de Pinotxo i que no sabia que fer perquè ella sabia que a ell no li agradava. Blancaneus li va dir que parlara amb Pinotxo i que se lo contara tot. Pocajontes no volia dir se-lo. Un dia va vindre a classe un xiquet nou anomenat Tarzan, era un poc tímid i no tenia massa amics. Tarzan tenia una sensació rara...que mai li avia ocorregut... li agradava un xic i aquell xic era Pinotxo però no se atrevia a dirse-lo perquè veia que tenia novia i no volia ficarse en mig i també perquè pensava que Pinotxo no sentiria el mateix. Pinotxo també es va enamorar de Tarzan i Tarzan li va confesar els seus sentiments que casualment eren els mateixos que els de Pinotxo.

Loly ha dit...

Molt bon final jaja M'he quedat un poquet desconcertada perquè no m'imaginava que al contar un altre final, al conte aparegueren tants personatges de Disney i Flanders dels Simpson.
A més sh'a fet una recol·lecció de coses...que si raies, sexe, fer l'amor, tindre fills...Un poquet embolic en veritat però no obstant això, el conte és molt original i, almenys als companys de la classe, ens ha fet gràcia.

12 de març de 2010 15:59

Almudena ha dit...

El text és molt graciós i molt original, encara que no se'ls contaria als meus fills ni als meus nets, per descomptat.

Pareix increïble que es puguen incloure tants personatges diferents en una història de Disney, però està clar que molt de sentit no hauria de tindre, i en efecte no ho té.

Què tindrà a veure Dumbo amb Blancaneus??? Res, simplement ens agada inventar i ja està.

12 de març de 2010 9:14

Isa ha dit...

Hola Jorge, Jenni i Dani,

Em pareix que el vostre conte és molt graciós i és una bona idea però crec que al parlar de tants personatges diferents haveu fet que la gent es quede un poc desconcertada i que pense que no té molt de sentit que apareguen alguns personatges que no tenen res a veure amb els altres, com per, Flanders. A més, també haveu mesclat moltes coses: sexe, drogues, matrimoni, fills...

No obstant això, a mi si que m'ha agradat el vostre conte perquè em pareix molt original.

12 de març de 2010 9:20

Rocio ha dit...

Bon dia Jenni, Jorge i Dani,

Al juntar tots els contes haveu fet que la història es faça un tant estranya. La veritat és que molt de sentit no li veig al conte però com he de comentar el que haveu escrit vaig a dir que el conte em pareix un poc masclista ja que ha de ser Blancaneus qui canvie la seua aparença física i lo la canvie Dumbo, perquè si els dos estan enamorats, ¿Per què sempre ha de ser la dona qui canvie pel xic? I després trobem la part en que violen a Blancaneus, ¿no podríeu haver ficat que era ella qui s'aprofitava de tots i gaudia? Aquestes són algunes de les crítiques que tinc sobre el vostre conte. Moltes gràcies per haver llegit el meu comentari i espere que us siga útil per a la pròxima vegada que escrigau un altre.

12 de març de 2010 9:23