31 de maig 2010

Chicas y chicos


Me pasan un evento que dice así:

LO QUE PIENSAN LAS NIÑAS...

*si no te hablo...
[ es porque estoy esperando tu llamada..]
*Cuando me voy enfadada.. por tu culpa
[ sigueme ]
*cuando miro tu boca..
[ besame]
*cuando te empujo o te pego..
[ agarrame y no me dejes ir..!]
*Cuando te empiece a decir gilipolleces
[ besame y dime que me amas]
*cuando estoy callada
[ preguntame que si me pasa algo]
*cuando te ignore
[dame tu atencion ]
*cuando me salgo del camino
[ orientame..]
*cuando me veas fea
[ dime ke estoy Guapa..]
*cuando veas que empiezo a llorar..
[ abrazame sin decir nada.. ]
*cuando me veas caminando
[ llegame por la espalda y abrazame.. ]
*cuando tenga miedo
[ protegeme]
*cuando me apoye en tu hombro
[ acariciame la cara ]
*cuando te de cariño
[ dame cariño tu tambn y hazme reir.. ]
*cuando no conteste por un buen tiempo
[ asegurame que todo esta bn]
*cuando te mire.. con duda
[ dime que no es vdd.. ]
*cuando te agarre de las manos
[ agarra las mias ]
*cuando te diga un secreto
[ guardalo y no se le digas a nadie]
*cuando te mire fijamente a los ojos
[ no te gires hasta que yo lo haga..]
*cuando te extraño..
[ me estoy muriendo por dentro]
*cuando digo que te quiero
[ enserio que es mas de lo que te imaginas]
*cuando me rompas el corazon.. =(
[ el dolor nunca se ira...!!]
*cuando te diga que muero...
[ todavia quiero que seas mio..!]

ASÍ ES COMO TIENEN QUE SER LOS NIÑOS

- Quedate en el telefono aunque no este diciendo nada
- Cuando este enfadada abrazala luego besala..!
- Cuando diga que esta bn no le creas habla con ella
- No le seas infiel por que en 10 años lo recordara
- hablale a las 12:00 de la mañana en su cumpleaños dile que la amas
- hablale antes que te duermas y ya que te despiertes
- tratala como si ella fuera la unica persona en tu vida
- dale cariño y deja ke ella tambn lo haga contigo
- quedate despierto toda la noche con ella cuando este enferma..!
- ver su pelicula favorita con ella
- dale el mundo
- dejala que use tu ropa.
- cuando este triste y enfadada quedate con ella..!
- dale a entender que es importante
- besala en la lluvia
- cuando corra asi a ti llorando lo primero que tienes que decirle es..;
A quien le tengo que romper la cara!?!
- abrazala sin nunca querer dejarla ir..!

K KEREIS CHICOS SI LAS CHICAS SOMOS ASI NOS TENEIS K ENTENDER!

REENVIADLO SI OS A GUSTADO!

¿¿¿Seguro que todas las chicas quieren que las traten así??? ¿¿¿Son mudas???
¿¿¿Así tienen que ser los chicos??? ¿¿¿Son Novios o pitonisas???

36 comentaris:

Sara y Daniela ha dit...

Aquest article ens ha agradat molt, ens pareix interessant, pensen que els xics no sempre fan això però es el que deurien de fer, perquè el comportament de les xiques la majoria de les vegades es com diu el article. Però no sempre els xics poden saber el que les xiques pensen.
Per a que els xics puguen saber aquestes coses, han de expressar les seues idees i els seus sentiments.

miishell ha dit...

La majoria de les xiques pensen que això es el que deuen de fer els xics, jo també pense igual perquè es una forma de expressar el que sentin i també una forma de transmetre els nostres sentiments, encara que també se que algunes vegades es molt difícil que els xics sàpiguen aquestes coses i nosaltres de vegades ens enfadem amb ells perquè no fan coses com aquestes, el que tendrien que fer es parlar amb ells i comentar-lo.

Anònim ha dit...

hola maria
aquest text no m'ha agradat molt perquè diu com han de ser els nois però si fossin així ens estarien mentint tot estona (seria una vida de mentida)
a mi em agradaria que em dijiese les coses clares ia la cara no que em menteixi com si em tingués por.
En aquest text hauria d'haver una part en la que digui com són realment alguns nois.

David Llorens ha dit...

Pot ser algunes xiques no volen que les tracten açi, però algunes dones volen que les entenguen les donen cariño i en algunes coses volen que endevinen el que les passa o que no el endevinen però que sapien el que les passa. En el xics no fa falta que quan les veja'n plorant el primer que diga es ‘ a quien le tengo que partir la cara?’ perquè n'ha de ser tan violents ? el primer que hi ha de fer jo pense que es parlar amb ella per a endevinar el que el passa. Se les a de comprendre però no de endevinar el que passa sinó que et diga el que li passa. Esta es la meua opinió.

Ruth ha dit...

Aquest text m'ha agradat molt, me pareix molt romàntic, i la veritat pense que a les xiques els agraden que els xics siguen atents, i que es preocupen per elles, i no un home que passa d'elles. Hi ha pocs xics que facen això, però els xics no poden
saber totes aquestes coses.
Les xiques són les que haurien de parlar amb els seus nòvios i contar-los el que
senten, que quan estiguen tristes que es preocupen per elles... i totes aquestes coses....

Virgilio ha dit...

Les dones com aclareix aquest text es comporten de una manera un poc com que volen que els xics siguen endevins i que sempre tenim que adonar-nos del que li passa a les dones. Sempre diuen una cosa però en veritat volen que fases una altra cosa o en la majoria de les dones si que es açò. Molts xics intentem comprendre a elles però aleshores hi han algunes que tenen maneres diferents de manifestar les seues necessitats. Peró com a tot també hi ha que dir que totes les dones no son iguals i hi han moltes que si que se les pots entendre.

Mario ha dit...

Jo pense que tant les xiques com els xics no són iguals, i a demés no es deuen de controlar-se uns mateixos. També xics no podem endevinar el que li passa a les xiques i viceversa. Jo entenc que aquest esdeveniment acusa als xics de no ser com les xiques vulguen que siguen, i això no és. Segons aquest articul les xiques busquen un Déu o inclòs un esclau, que si no endevinen el que li passa , ja són dolents. Cadascú busca a la seua parella i les coses es diuen a la cara i preguntant perquè el que s'ha de fer es comunicar-se.

Amb aquest comentari no critique a les xiques o als xics, si no als xics i xiques que són d'aquesta manera.

Alba ha dit...

Pense que el tema del que esta parlant aquest argument te molta raó, a les xiques li agraden totes les coses que esta dient, perquè li agrada que estén atentes amb elles quan un xic l'agrada, parla amb ell o flirteja, pense que els xics volen que la xica que li agrada li faça cas.
encara que moltes vegades els xics no fan totes eixes coses de les que parla perquè tampoc saben el que cada una pensa.

fani ha dit...

Els xics deurien de ser com vulguen, no com digues el text que han de ser. Per que a les xiques en tenen que agradar per com son i no per com intenten ser. Aunque hi ha alguns que son axi però hui en dia ja queden pocs.
Les xiques hi ha algunes que son como digues el text però també hi ha que no,per això cadascú te que ser com es.

;) ha dit...

todo se resume a una frase:
"No hay suficiente comunicación en la pareja"

Anònim ha dit...

Cada vegada me identifique, més i més con DR.MAN... Els posts (i el sent per Maria) no son res de l'altre món ni tenen sentit, si una person no vol fer el que li diguen, que no el faça, son coses que no tenen ningú sentit i que son un poc estúpides, hui no es com abans (per desgracia) i ninguna persona està condicionada a fer el que diguen.
A ma germana no li agradaven les nines i es comprava soldats militars i ‘Action Man’, se que soc conservador i se que mis idees no agraden a molta gent, però si quereu un món millor, tendreu que esperar a que totes les velles relíquies moren com jo...

Nerea 4t C ha dit...

Com a tot el món, crec que ens agrada que ens donen afecte, amor... però això es tant a les xiques com als xics, però tampoc ni ha que seguir eixes frases a la perfecció perquè es com Maria ha dit en altres entrades que eixes frases escriuen la nostra vida, i no es així. Cada persona te la seua vida, cada persona es un món i no te que fer cas de quatre frases, perquè n'hi ha que mostrar-se com es cadascun i fer el que vulguem perquè som lliures i les persones s'enamoren d'altres per com són i no pel que fingim.
Així que donaré un consell i es què mostreu-vos com sou de veritat i no feu cas d'un esdeveniment (jo ja l'havia llegit abans al tuenti) de gent que s'avorrix a la seua casa.

Carla 4º ha dit...

Jo pense que els xics son com son, es a dir, cadascun es com es, no tots els xics son iguals. Peró tampoc fa falta dir que les xiques el que volem es que els xics siguen endevins perquè no es açò. Jo crec que el que passa es que moltes xiques estan amb un xic perquè el volen i volen estar amb ell, perquè m'han contat alguna vegada que a lo millor la xica li dona afecte al xic però aquest a ella no, jo pense que no es perquè la xica diga una cosa i siga una altra i el xic l'ha de endevinar. No crec que siga açò, jo pense que aleshores es que el xic no coneix be a la xica, o que de veritat no es preocupa per ella, però no vull defendre a les xiques solament, també hi ha algunes xiques que no coneixen be a la seua parella. Si no, jo crec que el xic, no sempre però si la majoria de vegades s'adonaria de que es el que vol la xica.

vanesa ha dit...

A mi aquest text m'agradat molt perquè crec que a les dones ens agraden que els xics estiguen atentes de nosaltres i que es comporten així de bé sobretot quan ens veien malament i aquestos gestos dels xics és molt bé,perquè et està demostran-te que et vull i vol alguna oportunitat amb tu. Jo no estic res d'acord amb el comentari de Mario,perquè les xiques no busquem a un xic per a que siga el nostre Deu,fent el que nosaltres li diem,jo preferisc que si té algun problema,de qualsevol tema em diga a la cara per poder ajudar-lo ,no veig molta comunicacions en les parelles de hui en dia,crec que per això es trenquen les relacions de parella.,no veig molta comunicacions en les parelles de hui en dia,crec que per això es trenquen les relacions de parella.

Vanessa ha dit...

Jo pense que no totes les xiques busquem això de un xic, pense que les xiques solament busquem un xic que ens vulga de veritat i que seia sincer amb nosaltres i que si tens que dir-nos una cosa aun que ens baia a sentar mal que nos la diga. També no tots el xics son això no tenen que anar sempre darrere de nosaltres com si foren els nostres gossos falders.

jenni ha dit...

A mi em pareix que parlen de la parella com si tot fora bé, en veritat no és així, a la majoria de la gent els agrada que la persona siga sincera tan la xica com el xic, és millor això que no assabentar-te pels altres. en el meu cas seriosa això si a la meua la meua parella no és sincer amb mi i després m'assabente pels altres que m'ha enganyat la relació s'acabat.

Jorge 4ºC ha dit...

Mm.. El que diu així esta molt be, però no totes les xiques pensen igual i volen que les tracten igual perquè cada persona es un mon, aleshores cada xica vol que el tracten d'una manera. Els xics tampoc son iguals perquè hi ha xics molt afectius i altres que no i es el mateix, cada xic es un mon i amb un text com aquest no es van a posar d'acord totes les xiques i els xics, per aquest motiu totes les persones soms distintes.

Este bloc es una parida de las buenas cerrarlo ya xD ha dit...

Este bloc es una tonteria no tiene nada de maxismo lo k pasa esqe exagerais las cosas, menuda tonteria como van ha haber en anuncios mensajes maxistas x dios pensar un poco q lo q qieren es vender, q este bloc es una parida ademas me han dicho q lo comentais casi x obligacion q os hacen ir a el aula donde estan los ordenadores a comentar i si lo haceis mal o no comentais teneis un 0 jajaja. La conclusicon final esqe este bloc es una perdida de tiempo xk sois unas feministas q solo qereis ver maxismo donde no lo hay ... bien q habia un anuncio de q decian q los hombres no podian hacer dos cosas a la vez y eso lo dijo una mujer y eso no lo poneis como signo de desigualdad... venga vamos x dios xD enrealidad a los tios nos tratais como si fueramos todos unos maxistas de mierda i en esta sociedad hay un 50% de muheres q tmb discriminan a los hombres con el tipico comentario de: "dejale, es hombre..." cerrar estos blocs q os comen la cabeza

Rosa Sanchis ha dit...

Estimat Este,

No saps com s’anima el bloc quan algú deixa un comentari com el teu!!! Últimament n’hi ha hagut uns quants i estic tenint rècord d’entrades. Així que moltes gràcies!!

Pel que fa a les queixes i a les demandes que fas, òbviament no pense tancar el bloc perquè a tu et moleste o perquè penses que critica els hòmens. Si te’l llegires amb atenció veuries que no és així i que totes les propostes, sempre que siguen raonades i respectuoses, són benvingudes.

PD: si per casualitat fores un alumne enrabiat perquè ha tingut un zero, (per jugar o xatejar en lloc d’argumentar) estigues tranquil, que ja només queden quatre setmanes de curs i quasi no em dóna temps a posar-te’n més.

Una abraçada. Maria :)

Sincerely ha dit...

Aquest text també m'ho van passar per Tuenti fa temps i sincerament, ni em vaig sentir com una titella, ni vaig veure cap tret de masclisme ... actualment penso el mateix. També dic que em va transmetre tendresa i amor, ja que en el meu cas, si una noia se sent així o actua de tal manera no obligada, ja que ningú li diu com ha d'actuar, en el meu cas actuària igual o gairebé igual a les coses que comenten i que han de fer els nois en aquest cas, però ningú m'ha dit que he de actuar així ... per tant, no va actuar com si fora una titella, va actuar com vull i com el meu cor diu ...

Pensar una cosa. Quan et peguen, pots reaccionar d'una manera agressiva tornant el atac, o actuar d'una manera defensiva i sals corrent (que al meu parer és la millor manera d'evitar problemes), és a dir, actuem instintivament ... no pel que ens han ensenyat o hem vist. Per tant, perquè un home o una noia no pot actuar així? crec que hi ha maneres de demostrar l'amor, i en aquest text recull les situacions quotidianes en les que es pot expressar l'amor ...

És clar que ningú vol que li diguen com actuar, però repeteix, són coses que instintivament surten, i que una persona crea aquest text no vol dir que la seva intenció és a dir "has de fer això perquè ella estigui feliç", és clar que no.

I a la pregunta de que si les noies volen de veritat que els nois la tractin així, em sembla que estem exagerant ... es pot donar el cas que algú vulgua anar caminant amb les mans i no amb els peus, és a dir, camina com vulgues!! per tant la gent que actua així es sentirà identificada, i les que no, molt bones i adeu, no hi ha més ...

Rosa Sanchis ha dit...

Estimada Sincerely, moltes gràcies pel teu comentari, que sembla que escriu des del cor.

Estic d’acord amb tu quan dius que no li veus masclisme al text. Jo no l’he posat perquè el considere masclista. També compartesc amb tu que les persones tenim llibertat per actuar o no d’una manera o d’una altra (encara que no crec que siga l'instit el que ens guie). I també pense que al text hi ha maneres de comportarse que són una bona demostració d’amor. Preguntar quan veiem la persona estimada preocupada o trista, acaronar-la, tindre-li cura, que l’estima siga mútua... tot això em sembla una mostra de bon amor.

Però... hi ha coses que no m’agraden i el bloc és un espai per a les matisacions.

M’explicaré.

No m’agraden els apartats que demanen als xics que siguen una espècie d’endevins de les xiques (*si no te hablo... es porque estoy esperando tu llamada…) ja que al mateix temps están presentant a xiques que no saben (o no han de) demanar el que volen. Alguns comentaris anteriors al teu, d’alguns xics, ho expliquen molt bé. La comunicació sincera és un dels millors ingredients en la parella; el que fan moltes de les recomanacions d’aquest esdeveniment és animar les xiques a usar "les típiques armes de dona" i als xics a que siguen tradicionals i protectors, fins i tot usant l’agressivitat (- cuando corra asi a ti llorando lo primero que tienes que decirle es..; A quien le tengo que romper la cara!?!).

Per tant, que les xiques no siguen clares i no expressen el que volen no és un bon amor. Està clar que no sempre sabem dir el que ens passa, però si nosaltres no ho sabem, difícilment ho sabrà o ens podrà ajudar la nostra parella. Jo quan estic enfadada vull que em deixen tranquil•la i generalment espere a calmar-me per a parlar i dir-li el que m’ha fet enfadar o m’ha molestat. No em sembla ètic esperar que em perseguesca. Ho trobe manipulador i l’engany és mal company en una relació. I si la parella et diu estupideses o tu li les dius a ella, el millor també és anar-se’n i no haver de suportar-les. Si me’n passe, sóc la primera en estar avergonyida. Evidentment, empentar o pegar no entren en els meus esquemes, ni en broma! Ni un xic ni una xica ho han de fer (*cuando te empujo o te pego.. agarrame y no me dejes ir..!)

Crec que en general, el text representa una relació amorosa impossible i poc recomanable, perquè no és assertiva, no es basa en la comunicació sincera i és desequilibrada.

Us convide a fer la prova i a posar en lloc de xica (niña al text), xic (niño). Com queda?

Sincerely ha dit...

Però pensem una cosa ... tots estem d'acord que la sinceritat i confiança és primordial en una relació estable i alegre, però en l'exemple que dius (cuando te empujo o te pego.. agarrame y no me dejes ir..!) únicament estem pensant en aquest present, però i aquest futur proper que passarà després d'aquesta situació? jo que sóc un noi si veig que la meua xicota em empeny i no tinc ni idea que passa (recordem que quan estem enfadats al principi no diem res i després parlem i comptem tot) li mirare i li preguntaré que passa i perquè està així. .. i si ella creu convenient em dirà tot en aquest moment, és a dir, hi ha sinceritat!!

(cuando corra asi a ti llorando lo primero que tienes que decirle es..; A quien le tengo que romper la cara!?! ) Aquí clarament hi ha un gran error ... aquestes frases la diuen els xulos i agressius, és a dir, uns pocs immadurs que sempre hi ha ...

en general, si la noia no diu-en aquest moment! (Que és el q habitualment passa) el que li passa, no vol dir que falte confiança i sinceritat en una relació ... és més, si jo fora noia o simplement el problema el tingués jo, tampoc ho deixaria anar a l'instant, perquè si estàs enfadat el que es vol és pensar i no dir res!

Héctor 1ºB·H ha dit...

"ESTE" no ens obligen a comentar al bloc, moltes vegades sóm nosaltres els que demanem anar a l'àula d'informàtica per poder seguir-ne el debat i participar en ell. Nosaltres no pensem per Déu, pensem de manera independient i, sí, a alguns anuncis i han actituds molt discriminatòries.

Que els homes i les dones sóm diferents ès clar, però, ni tots els homes actuem igual ni totes les dones tampoc. No tots demanem que ens traten igual, jo no pense seguir consells d'una llista que no té cap autoritat, ès a dir, no està esctrita per cap expert/a en temes afectivo-sexuals, i no pense actuar sempre com "caldria" actuar perque em sembla prou aborrit.

Doña Rogelia ha dit...

Una noticia, para los chicos que miran dentro y más allá:

http://www.publico.es/espana/316691/hartos/llevar/pantalones

PD: da pena leer como algunos ensucian el debate.

kalil ha dit...

Es super bonic! me ha agradat molt, hi ha molt xiquet molt educat, es meravellós, però la majoria no fan això, hi ha que ser tu mateix hi ha distintes formes de expressar lo que sents per una persona i con la mirada es diu molt.

Anònim ha dit...

este articulo, me parece muy bonito, por que asi nos sentimos la mayoria de las chicas, por que queremos que los chicos nos entiendan, que por una vez se pongan en nuestro sitio. como nosotras nos intentamos ponernos en el de ellos, las personas que digan que este bloc es una parida son personas, que no les importa los sentimientos de las demas, son personas ignorantes, que lo unico que saben es decir tonterias sin motivos, que no dicen lo que sienten o piensan si no que lo hace para joder, son gente inmadura sin sentimientos.

equa eguaglianza ha dit...

Penso que en aquest bloc es critica els homes en lloc de tractar d'aconseguir la igualtat de gènere, ja que la igualtat de genere seria el punt final a la batalla que porten les dones des de fa molt de temps.

Perquè si us poseu a criticar als homes i aquest tipus de coses el que feu és posar-vos a l'altura de molts masclistes i penso que a aquest extrem no s'ha d'arribar ja que significa que en ningun moment es podrà aconseguir que homes i dones siguin iguals per a tot.

adrian lc ha dit...

yo crec que aiso no ten un criteri molt gran per que no sempre que una dona li pase alguna cosa de la lista va reaccionar igual que una altraa saps
yo pense q cadascun ten que reaccionar com ell pense i com pense que va reaccionar la seua parella

Sara ! ha dit...

Quasi totes les xiques pensem així, però sabem que no va a ser-ho. Jo pense que cadascú te la seua forma de ser i si un xic no et crida tots els dies no es perquè no et vulga. Nosaltres no podem fer que canvien si no volen, però esta clar que volem que ens donen ‘‘cariño’’ saber que ens volen etc. A demés ninguna parella es perfecta totes tenen els seus mes i els seus menys perque si fora perfecta avorriria per lo menys jo pense això.

diana 3ºC ha dit...

Jo pense que si que es veritat que tenim que respectar-nos tant els xics com les xiques però no fins a punt de tindre que fer-ho tot marcat amb indicacions cada u te que ser com es ell mateix no te que seguir unes pautes... les coses tenen que eixir soles les xiques clar que volem carinyo però igual que els xics..no tens que ser com diu el text perquè ni hauran xiques així que voldran un xic així i altres que ni el faran cas a aquest text jo seria una de les que no el faria cas i la meua relació seria com vaja eixint sense indicacions però sempre amb respecte i parlant amb la parella.

javi 3c ha dit...

No tots el xics som aisí ..jo pense que una xica i un xic tenen que ser com u sapien como sabem e intentar dar el millor de si mismes en una relacio...per a que els xic puguem comportar-nos como el posa en el event les xices tenen que espresarse mes i aisí poder coneixerles millor porque cada un te uns gustos diferents i a tots no ens gusta el mateix, açi que cadascú te que donar el que sap e intentar aprendre.

Conichiwa ha dit...

Bo ami en general el que posa en el event em pareix veritat a una xica li gusta qui la tracten asina y els xics fem aixo o deveriem ferho o

torman ha dit...

el dia que les noies siguin així o els nois es coneixerà un nou concepte de l'amor, siguem realista les coses no seran així mai i mira que hi ha pesants en el Tuenti que no es cansen de fer estupideses, però en realitat si les coses serien així tot serà molt estrany perquè no hagués originalitat a l'hora de voler i cadascú té la seva forma ... però igual és una estúpidament d'esdeveniment;)

Fran ha dit...

Jo pense que ni els xics som aixi ni les xiques tampoc,perque tots no fem les coses de eixa llista ja que cada un es com es i si els dos es volen van a fer el possible per millorar la relació i estar junts.Cada un reacciona de la manera que siga perque es el seu caracter i aixo no es pot cambiar.

Madlen ha dit...

Jo no crec que sigui això per que cada persona te la seua forma de pensar però el que si que veritat es que moltes xiques segueixen aquest exemple i els xics el mateix, però com he dit abans cada un te la seua forma de pensar i potser ni ha xiques que no pensen així per que aquest text mostra les dones com si foren molt febles, que sempre necessiten atenció i que volen que sempre ens mimen i cuiden, que ens abracen, etc.
I els homes han de ‘cuidar-nos’ i ‘mimar-nos’ per que ens sentim bé, es a dir, que les dones volem molta atenció i ens fem les dèbils per ens agrada que ens cuiten i els homes han de mimar-no, dons a mi no m'agrada aquesta mentalitat per que a tot el mon li agrada que el mimen i el cuiden i per això tant homes com dones podem se nosaltres mateixos i no fingir ser febles per que en tracten com nosaltres volem.

RIOS XD ha dit...

Jo pense que açò poden ser tòpics doncs que algunes xiques li agraden que els xics es comporten així no perquè una diga una cosa totes tenen que ser iguals. Amb els xics passa el mateix ‘els xics no sapien fer dues coses a la mateixa vegada’ etc.
Cadascun es com es no es pot deixar llevar per uns tòpics perquè si.
Ara esta la part de les xiques que val podem fer això que diu al text però l'únic xicotet problema es que nosaltres no som endevins ni res per l'estil. Doncs que si vulgueu que nosaltres fem això d'au rieu llançar alguna indirecta o alguna cosa si no crec que mai podrem tendre aquesta relació ‘perfecta’. El mitjor es que la parella es conega entres passa el temps i serà mes confortable.