11 de maig 2011

Altres maneres de dir "Adéu"



"L'última volta que et veig...
Que el camí et siga llarg
i ple de llum i noves sendes"


Gràcies, Helena!

10 comentaris:

La profe ha dit...

Us animeu a compartir més cançons com aquesta?

Anònim ha dit...

He intentado dejar un comentario esta semana pero no se podía. Hoy he leído que blogger ha tenido problemas y que la red ha estado caída durante dos días.

Te felicito en primer lugar por este espacio. Ya me gustaría que a mis hijos alguien les hablara en el colegio de estos temas, pero parece que cada vez se ponen más trabas para la educación sexual.

Respecto a la canción, entre ésta y la de Melvin hay un mundo: son la cara y la cruz. En la cara, hay una relación sana y una separación también sana, y en la cruz está una relación insana, egoísta, de desprecio a la otra persona: "si no estás conmigo, estás contra mi, por lo tanto de deseo lo peor"

Las canciones que yo conozco no creo que las escuchen los jóvenes hoy, aunque una de tus alumnas ha comentado una de Llach, que me gusta mucho.

Muchas felicidades. Te leo siempre, aunque no comente.

Desdémona.

Mario 1ºB ha dit...

Aquesta cançó m´agrada més perquè es una ruptura sense insults i molt mes bona, un exemple per a la del Porta

lisette 1b ha dit...

El vídeo de altres maneres de diu adéu , ma agradat molt la cançó , la cançó en valencia te molt ritme . No hi ha molts insults com altres cançons que he escoltatat.

jady :) 1ºB ha dit...

La cançó és apegalossa i molt divertida :) i està bé per a que a joves com a nosaltres ens agrade, perqué tampoc hi ha moltes cançons en valencià que als joves els abellisca escoltar, però aquesta està bé,y m'agrada el ritme i l'idéa del desamor i la tristesa.

Ernesto 1b ha dit...

Em pareix una molt bona cançó que té una lletra molt tolerant, no com la de Melvin (Que pareix que no va tindre la mateixa educació sexual que nosaltres...)

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Desdémona, la teua karícia se m'havia perdut entre la del meu alumnat i no t'havia contestat!

En el fet que no es faça educació sexual a l'escola hi té molt a veure l'administració, que entrebanca les iniciatives i dóna cobertura a models d'educació moralitzadors que poc tenen a veure amb el respecte als drets humans.

En absència de l'educació sexual de qualitat, la cultura "popular" continua difonent el masclisme.

Una abraçada!

Daniel1B ha dit...

La lletra no es gens bóna y sempre es la mateixa; es el mateix idioma machista que utilitzen en bastants cançons.

Sara ha dit...

És una cançó de des-amor, las lletra i la cançó es trista per que conta el que l'ha passat i això no es gens bonic. Em dona pena el xic però està bé que fasa una canço per a explicar-se mitjor i AIXÍ APRPOAR-SE ALS JOVES.

16 de maig de 2011 10:36

Paula H. ha dit...

"Que te vaya bonito" de Rosana está bastante bien: no quiere ver a la ex pero le desea que le vaya bien:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jhy2rAr-gOs