28 de maig 2011

IES Biar. Abril i Palmer.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Anna,
vaig estar a la xarrada que vas fer ahir a l´IES Biar, i vulc donar-te l´enhorabona, perquè deuria d´haver més gent com tu a aquest món.
Has causat molta polèmica entre professorat, alumnat i pares i mares, i encara que els comentaris que més s´han escoltat han segut: "La tia esta és una eixida", crec que tots, en el fons, saben que el que dius es correcte, i el més irónic és que les xiques són les que creuen que ja està tot fet i ja hi ha igualtat.
M´agradaria ser igual de valent que tu i lluitar per la causa del feminisme, tens ací a un nou lector del teu bloc.
Besos.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Anònim, gràcies pel teu comentari. M’alegre que tu també sàpigues veure que els insults amaguen realitats que no es volen posar damunt de la taula, en part per les pors que vaig comentar l’altre dia al vostre poble. També són una manera de llevar-se el problema de damunt i traslladar-li’l a l’altra persona. I tot per a no pensar, per a no qüestionar-se ni assumir que alguna cosa no marxa bé i que són imprescindibles els canvis.

Pel que fa a les xiques, no és que siga irònic. Compartim el mateix món i no se’ls pot exigir més igualitarisme que als xics. Seria injust resposabilitzar-les en major grau que als xics, i més quan la realitat és que els canvis, quan es produeixen, estan venint més de la part de les dones que de la dels hòmens.

Però bé, m’alegre que hi haja un altre feminista al món i benvingut al bloc!!!

I que el debat siga fructífer!!!

(PD: Gràcies per batejar-me! Anna és un nom molt bonic, però el meu és Rosa)

Anònim ha dit...

Bueno, yo alucino. Si alguien piensa que por hablar claro y educadamente sobre la sexualidad una persona está “salida”, es que andamos mal, pero que muy mal. Desde luego me reafirma en la idea de que este blog es más que necesario y que la educación sexual debería ser asignatura obligatoria, no solo para los y las alumnas sino también para el profesorado durante la carrera. ¡Y para los padres!

Firmado: Otro Salido

Rosa Sanchis ha dit...

¡Gracias Anónimo "Salido"!

Comparto tu "alucinar" y desde luego trabajo para que cambie y que la descalificación y la crítica hacia las personas que se manifiestan sexuales o hablan de ello, se convierta en reflexión y crítica del modelo. También a la protagonista de mi novela, Abril, se la criticó por hablar de sexo. Cuando eres mujer, el sistema patriarcal no te permite expresarte tranquilamente sobre determinados temas. Es el sexismo que sigue campando... y la miopía social provoca que no se perciba.
Salut.

Anònim ha dit...

ola siento no poder averme conectado a este pedazo de blog.a por cierto la chalra estuvo genial a mi me enseño muchas cosas.
Ieste block sirve de muxo sobretodo en el dia a dia,i tambien con tu pareja.
io tengo un pareja que por aora lo es todo,i cuando estoy ccon ella es increible,i me gustaria saber mas sobre las xicas para poder acerla sentir bien (ia me entiende usted jeje)porque el placer de las xicas es igual de importante que el de los hombres,bueno para mi incluso mas el de la mujer.EN FIN me gustaria saber como acerla sentir algo increible si me podria ayudar.....bueno gracias i gente como usted deberia aber mas.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Anònim,
M’alegre molt pel teu comentari, encara que haja passat temps des de la meua visita al teu institut. És difícil donar consells i no esperes que karicies siga una espècie de Kamasutra sexual, res més lluny d’això. El més important per a les relacions sexuals és la comunicació. Cal parlar, preguntar i escoltar i no donar per fet que ha de passar tal cosa ni medir-se amb ningú (i molt menys amb les pel•lícules, ni les romàntiques ni les pornogràfiques). Els xics soleu patir molt per la durada de les vostres ereccions i aquesta pressió fa que s’oblide la resta del cos i també el cos de l’altra persona. La pressa mata. I pensar que el coit és la pràctica suprema, també. Busca noves sensacions, descobreix, no tingues pressa (perquè el plaer no està solament en l’orgasme), no competisques amb ningú (perquè això et posarà pressió), no presumisques ni et fies del que conten molts xics (perquè moltes vegades exageren), deixa que la teua xica porte també la iniciativa perquè compartit tot és sempre millor, deixa’t dur, diverteix-te... que el sexe és un regal!

Anònim ha dit...

gracies rosa tu si que saps d'aquests temes to agraixc molt perque fer feliz a la meua parella es mol important per a mi.
gracies de nou.