29 de gen. 2014

True love


Al Japó han inventat uns subjectadors que només s'obrin si l'amor que sent la usuària és vertader. Segons Ravijour (la marca de la peça en qüestió), els subjectadors tenen uns sensors que capten informació i, mitjançant una aplicació informàtica, s'obrin o no davant d'una proposta amorosa. No sabem si tenen pensada una aplicació semblant per a ells. Se t'acudeix quina podria ser?

40 comentaris:

Christian Stone ha dit...

Aquest anunci em pareix molt graciós ja que el subjectador sols es pot obrir si el mòbil detecta “amor vertader” i si no ho detecta, malament per al home... Crec que molts pares en regalaran un per a les seues filles a nadal, però no pense que l'empresa que ha fet aquest aparell guanye molts diners, em pareix una tonteria d'invent.

Si volen fer uns per a xics, millor que no perquè ens posaríem molt nerviosos jajaja. En conclusió, aquest es un invent més per a la colecció de aparells graciosos que no servixen per a res que acabarà a la Teletienda.

dani wollstencraft ha dit...

Aquest invent nou em sembla sincerament una tonteria, per una part n'hi ha persones que si que assoles volen tindre relacions sexuals amb la persona de la que estan enamorades, però n' hi ha moltes altres persones que practiquen l'act sexual per gust i res més.

Per altra banda també em sembla que no te cap utilitat, per que jo considere totalment imposible que un ordinador et puga dir de qui estas enamorat o enamorada, doncs no serveix per a res.

No crec tampoc que aquest nou invent tinga una gran demanda i molt menys que es puga portar a països com el nostre.

Posat a dir botjeries per als xics podrien crear uns calçotets que portaren el mateix sistema que el sujetador.

Melissa Nelken ha dit...

M'ha paregut prou interessant aquesta entrada, ja que mai n'havia vist una de pareguda. La idea d'aquest subjectador em pareix prou bona, però sincerament no crec que funcione. No sé si pot existir, però si en algun cas funcionara, no crec que siga molt fiable ja que les hormones enganyen depenent de la situació en la qual et trobes. A més, podria tindre errors fora d'eixes situacions i obrir-se en qualsevol moment, jo no em fiaria.

Mirant més allà de la publicitat com a subjectador, això pot ser un símbol que una dona sense açò no pot dir que no: has de portar el subjectador per a que parle per tu. Això és el que no m'ha agradat molt, perquè si et trobes en una situació amb un xic que vol tindre relacions amb tu i tu no vols i el subjectador no s'obri, es pot desencadenar un abús violent.

D'altra banda, els xics no podrien tindre uns calçotets especials per a ells? Si les xiques poden tindre una “protecció” extra, per què no ells? No podem trobar-nos una situació a la inversa? Podrien existir uns calçotets especials, amb un pin. Això mostra que segons la majoria de la gent, les xiques som més febles que els xics, que ells poden defendre's sols, no com nosaltres. Una altra vegada (hem hagut d'escarbar un poc) ens trobem en una situació de desigualtat.

Estic convençuda que la idea era ajudar les xiques, donar-los més seguretat, i que la intenció era bona, però la realitat és que pensen que necessitem més ajuda, o quelcom paregut, “com som xiques”.

Paula Sara Campoamor ha dit...

Bon dia a tothom! Avui vaig a comentar l'entrada de “true love”, encara que no sé per on començar!

La veritat és que no se m'acudeix ninguna aplicació per a aquest invent tan “particular”. Pense que baix de tot açò hi ha alguns pensaments masclistes, ja que afecta a la dona. Per què els homes no poden tindre també un sensor d'aquestos en els calçons? Segur que si l'hagueren fet la polèmica haguera segut molt més gran.

Hi ha un detall molt important que cal analitzar: les dones han de sentir amor per estar amb un home i s'ha de demostrar amb aquest subjectador si l'amor és de veres o no, però l'home no ha de demostrar res, ell es pot gitar amb la dona sense sentir un amor ple, simplement per atracció.

A més de tot el que he dit abans, pense que aquest invent és de “bojos” perquè crec que no fa falta que un subjectador s'òbriga perquè la dona puga mantindre relacions sexuals amb un xic.

Per concloure aquest comentari, nomes dir que com una altra vegada, els anuncis sols mostren l'enamorament de les dones, però dels homes no: els homes no s'enamoren mai? Penseu-ho.

victor goldman ha dit...

Aquest invent la veritat es que em pareix una barbaritat, ja que quita la llibertat de la dona de fer el que vulga quan vulga. Pense que açò no deuria llevar-ho ningú ja siga xic o xica. I no tinc res mes que dir.

Sara Tristán ha dit...

Aquesta entrada m'ha sembla molt divertida i surrealista, ja que més que útil aquest invent únicament s'utilitzaria de forma recreativa. Això es deu a que els sentiments que tens, ja sigues xic o xica, no te'ls pot dir un ordinador, mòbil, etc.

Per altra banda, aquest anunci que fan sobre el sostenidor és clarament sexista i està ple d'estereotips que són perjudicials a la nostra societat. Això es deu a la imatge que donen de les dones, que són elles les que s'enamoren i no ells. Per contra, als xics els representen com a interessats que són capaços de fer qualsevol cosa per fer gitar-se amb les xiques. En resum, les xiques tenen sentiments i els xics no els tenen, segons ells.

A més a més, no crec que facen alguna cosa semblant a aquest invent per als homes, ja que ells, segons la nostra societat, no busquen l'amor. Per tant, d'acord amb l'anunci, les dones s'haurien de sentir satisfetes perquè fabriquen el “True Love”, ja que “et diu a qui estimes”.

En conclusió, cadascú és lliure de portar, pensar i fer el que vol, però anuncis o comercials com aquestos, on es dona una visió distorsionada de la realitat, haurien de finalitzar ja que tan sols fan mal per crear estereotips.

Nerea Campoamor ha dit...

Aquesta entrada, true love, me sembla molt interessant i molt divertida perquè l'aplicació del subjectador està molt bé perquè així les dones que no volen anar-se amb qualsevol, no se'l quita però també en pareix mal perquè els homes també tindrien que tindre un.

Per altra banda, aquest anunci me pareix i clarament és sexista perquè deixa als homes com uns animals i uns bruts desalmats que sols volen a les dones pel que vulguen sense pensar en res més, i la dona és qui s'enamora del xic sense saber de veritat si l'home està enamorat d'ella o sols vol el que tots els demés volen.

En conclusió, que aquest anunci sols està per fer promoció del que ha fet un comercial per a tindre molts de diners i no l'importa si per a fer-lo té que posar coses sexistes. I per últim, cadascú és lliure de fer el que li dona la mateixa gana.

Inma Mozzoni ha dit...

Bon dia companys, acabe de veure aquest vídeo i la veritat és que m'ha semblat molt interessant i divertit. Es curiós que un subjectador puga delatar-te davant la persona de la qual estàs enamorada mitjançant sensors. Em resulta surrealista, la veritat.

Amb aquesta publicitat sembla que sols les dones s'enamoren. Mostren a la dona com un objecte que has d'anar provant per a veure si pots accedir a ella. I si una xica vol mantindre relacions sexuals amb un home del qual no està completament enamorada i simplement li atrau? Què ha de fer? Ho veig una pèrdua de diners exagerada. Però bé, amb això tornem al tema: “el xic que manté relacions sexuals amb moltes xiques, és un crac, però la xica que ho fa amb molts xics, és una guarra.” I per això han hagut d'inventar aquest subjectador, per a que les dones estiguen més controlades i no vagen tirant-se a tot el que es mou. Quina vergonya, de veritat!

Hauríem de començar a mirar més el que fem nosaltres i deixar el que fan altres, que moltes vegades l'únic que fem és perjudicar a la resta.

Sergio Campoamor ha dit...

L'invent del subjectador m'ha impressionat molt, els japonesos sempre tenen imaginació per a inventar coses que a mi mai se m'ocorririen. Per a mi estaria bé que aquests subjectadors existiren ja que a mes de u li amargaría la festa i a més de una també.
Que cada u faça el que vullga però no soc partidari de sexe sense amor, ni de anar fardant per el que fas amb una xica o a l'enreves.
Estaria bé que algun dia eixira al mercat encara que no assegure el seu exit.
També pense que la imatge que es dona sobre els xics no es molt bona.

Vicente Becker ha dit...

Bon dia a tots! Hui vaig a comentar l'entrada del subjectador japonés que tan sols s'obri si l'amor és vertader.

Pense que aquest subjectador està fet amb un pensament bo, però no servirà per a molt. Si una dona vol gitar-se amb un home, pot fer-ho tant si està enamorada com si no ho està, i si ho fa sense estar enamorada, no és una guarra ni res de res. Cadascú és lliure que fer amb la seua vida sexual el que vulga.

Respecte a l'anunci, em pareix penós. Mostra el poc romàntics que són els homes, són unes besties morint-se per gitar amb una dona. Dóna a entendre que si el subjectador es fa és per a que les dones eviten mantindre relacions sexuals amb homes que no volen ja que si aquestos no veuen les seues mames, se'n van. És com que elles no poden dir no, sinó que el subjectador expressa el que volen i el que no. Jo crec que tan sols amb que una dona diga que no, és que no i no fa falta fer aquest producte sense ninguna finalitat productiva.

També m'he adonat que l'anunci mostra com que tan sols les dones es poden enamorar i que un home pot practicar sexe tan sols per gust i no per amor i que les dones tan sols per amor... Remarque el que he dit anteriorment, cadascú fa amb la seua vida sexual el que vol, i si una dona es gita amb 50 homes que no vol, no és una guarra ja que els homes que ho fan amb moltes dones són uns matxos i cracks.

Mireia Kent ha dit...

Bon dia, vinc de llegir l'entrada “True love” i m'ha resultat molt curiosa, pense que mai m'haguera imaginat que inventaren una cosa així, però clar, és tecnologia i ja sabem que cada vegada la introduïm més a la nostra vida.

Com ja he dit, hem sembla curiós aquest nou invent, supose que serà per evitar violacions o actes semblants. De tota manera, encara que no puguen obrir el subjectador, la part de baix si que és possible, de mode que a lo millor no és tan útil.

Jo em pregunte si portant aquest subjectador un dia normal també s'obrirà d'eixa manera, perquè suposa't que estàs amb la teua parella en un restaurant, tenint intimitat i parlant de les teues coses, i clar, eixe no és moment per a que el subjectador davant de tot el restaurant. Supose i espere per les xiques que se'l compren que això estiga controlat.

Per a ells la veritat és que no se m'acudeix ninguna cosa semblant a aquesta, al igual que tampoc se m'haguera imaginat el subjectador del “true love”, però tot arriba, i a lo millor d'ací a un temps sorgeix una altra peça per a ells.

Estefanía STONE ha dit...

Em pareix un anunci i una invenció molt graciosa, la idea que el meu mòbil ho controle tot, fins i tot la meua roba interior, em pareix massa tecnologia per a mi. Imagina't que et furten el mòbil, que l'aplicació es trenca o funciona malament i tu vas caminant pel carrer, s'obri el sostenidor i has d'anar amb aquest obert fins que trobes un lloc on poder posar-te'l de nou.

Per altra banda, és una proposta molt interessant perquè deixa a les xiques com si no tinguérem el suficient criteri o capacitat per a defensar-nos o decidir per nosaltres mateixes si un xic és apropiat o no. I als xics els deixa com si tots foren insensibles i sols pensaren en el sexe. I jo pense que no tots son així.

La idea que si el xic no és apropiat el sostenidor no s'obrirà, em pareix massa. És com si els xics hagueren de passar una prova d'autentificació o un control; això em pareix massa artificial. De totes formes, tot es reduïx als diners: aquesta és una manera de guanyar més diners a costa de les inseguretats de les xiques.

Fins i tot l'acte d'enamorar-se ja no és una cosa que tu decidixes; ho decideix una màquina per tu i a més has de pagar per aquesta màquina. Massa artificial s'està posant tot.

Juan Víctor ha dit...

Bon dia, els japonesos tenen idees molt estranyes i ara no se les ha acudit altra idea que crear un subjectador tan innecessari. Aixo em pareix totalment innecessari i una simpleria perquè tenint un subjectador normal no val per a res aquest subjectador aixi que a soles l'han creat per fer ventes grans al principi per ser novetat però després retirar-ho perquè als mesos d'eixir a la venda ja no el voldrà ninguna persona.

Jo pense que el subjectador es diu subjectador perquè la seua funció es subjectar el pit de la dona i que no serveix per obrir-se quan l'amor siga vertader. Aixi que pense que els fabricants d'aquest subjectador a soles volien fer un colp al mercat i tindre ventes.

Jo posant-me en el lloc del fabricant no haguera fabricat un subjectador com aquest perquè no val per a res, i d'altra banda posant-me en el lloc dels japonesos abans de comprar un subjectador tan estrany m'aniria al cine a vore una pel·lícula per exemple.

Laura Becker ha dit...

Bon dia,

Aquesta entrada és molt interessant, ja que aquest producte té pros i contres.

Els pros són que en una parella si la xica està enamorada de la seua parella soles té relacions sexuals amb ell i els contres són que una xica no pot tindre relacions sexuals soles per plaer amb diversos xics, ja que té que existir el sentiment del amor, també lleva tota la llibertat a una xica per a que faja lo que vulga.

També em pareix molt difícil que una aplicació que té instal·les en el mòbil o en el ordinador detecte si una persona està enamorada o no ho està.

Pense que cada persona és lliure de fer lo que vulga, si una persona és sent més segura amb aquest producte que l'utilitze i si no que no l'utilitze.

Eixa és la meua opinió, un comiat.

Lluna Butler ha dit...

Hola bon dia!

Volia comentar aquesta entrada, “True love” perquè em pareix prou interessant, més que interessant graciosa. Aquest sostén em pareix graciós i a la vegada un poc estúpid perquè que un sostén es tinga que obrir només si estas enamorada o no. Crec que encara que portes un sostén normal tu decideixes si el vols llevar-te'l o no.

Jo crec que aquest sostén és més per un joc que perquè de veres siga efectiu. Si tu no vols fer res no fa falta portar un sostén que s'òbriga amb una “app”, tens que saber dir que no i si et tiren ma al sostén apartar-la.

Sincerament jo aquest sostén només me'l compraria per diversió i curiositat.

A la vegada aquest sostén també et serveix per trobar el teu “amor vertader” per aixi-na dir i hi haurà persones que l'utilitzen per açò. Ara bé, si per exemple tinguera algun error quan ja estas decidida a fer-ho seria un inconvenient, o que per exemple es banyara i et donara la corrent, en un cas extrem.

Conclusió meua, utilitzar el de sempre.

Un bes.

Diego Thopmson ha dit...

Bon dia,

Després de vore i llegir aquesta entrada, crec que açò es mentida, ja pense que l'amor no es pot calcular amb una simple aplicació perquè els sentiments es una sensació que cada u senteix i que una maquina no va a adivinar si per eixa persona senteixes alguna cosa o no.

Per altra banda, la pregunta que hi ha al final de l'entrada de que si es podría inventar alguna cosa pareguda per als xics, jo crec que si, algo com uns pantalons que es desabrocharen si t'agrada eixa persona però igualment sería una tontería perquè com ja he dit no poden saber els sentiments de cada persona.

En conclusió crec que aquestes peçes de roba a soles son per traure diners a la gent perquè cada dona elegiex amb qui vol llevarse el subjectador.

Jordi Kent ha dit...

Hola a tots.
En la meua humil opinió aquest invent em pareix que es una favada, ja que per a tindre sexe no es necessari sentir l’amor vertader. A més que un aparell electrònic no te sentiments i no pot mesurar els sentiments de la persona que esta utilitzant aquest subjectador. Una altra cosa seria que hagueren fet una aplicació que al llevar-te la roba sense la teua voluntat teua o per la força contactaria amb una central de policia. “Això si que seria un bon invent”.

Jo pense que un invent per als homes seria molt mes fàcil de fer, perquè la cosa seria la següent: en la bragueta del pantaló ficaríem un sistema de pressió i quan el penis tinguera una erecció lo que faria seria descordat el pantaló i d’esgarrar el calçotets si foren de paper, si foren de tela tindríem un problema perquè encara no l’he pensat.

Resumint que en aquesta època la gent inventa coses sense sentit per vore si guanyen diners ràpidament.

Adéu .

Mireia Bebel ha dit...

Hola,
Vaig a comentar aquesta entrada perquè aquest anunci ja ho vaig veure en el telediari. Òbviament és molt cridaner perquè junta tecnologia i roba interior per a calcular l’exitació de la dona.

Pel que jo he entés aquest producte s'encarrega de detectar la temperatura i pulsacions per a calcular si la dona està exitada per a en certs casos desbloquejar el tancament del subjectador, és com una versió moderna del cinturó de castedat però per al pit.

Per a desenrotllar aquest producte, segurament s'han empleat moltes hores de dissenyadors, enginyers, metges, informátics... Per aixó pense que els inversors podríen haver-hi invertit el seu diners en un altre producte més útil.
Jo pense que aquest producte va a cridar molt l’atenció dels mitjans de comunicació però finalment no serà molt comercialitzat.

Andrea Zetkin ha dit...

Bona vesprada,

Començe dient que me pareix una ximpleria açò del subjectador, perquè primerament aquest invent costarà molts diners, ja que clar, la tela, el mecanisme, les hores invertides pensant en tot... després que està bé si vols trobar l’amor de la teua vida, però amb el temps la gent deixa de sentir coses i mes a les nostres edats que els amors tornen i sen van, i si una parella de majors perd la passió, que passarà? El xic es començarà a sentir malament, no? Perquè pensarà, ja no li agrade, ja no li plene... aleshores aquest subjectador ja no seria a gust dels xics i no sols perquè ells es donen conta de si realment es amor o no, si no perquè qui vol assoles una nit, o no vol res seriament, seria un impediment allò de que la xica portarà aquest subjectador. Seguidament dic que no li veig la gràcia allò del xic amb diners, m’ha donat a entendre que o som fàcils quan veiem diners o que ens poden comprar amb aquests i no totes ens dediquem al món de la prostitució. Gairebé dir que aquest subjectador no evita les violacions i que seria un bon invent si fora amb el mateix mecanisme però per a les bragues, això tindrà una raó coherent per ser inventat o pensat, però clar no l’inventen... Com ja he dit abans, per el seu preu seria un luxe tindre-lo, jo me’l compraria ( si me sobraren els diners, clar) per a jugar, és a dir, me’n vaig a una discoteca i veig amb qui tinc més pulsacions, per molt bonic que fora es per una ocasió puntual.

Si tenen una aplicació pensada per a ells m’agradaria veure-la al mercat, i a la televisió, a la millor serà un cinturó que quan troba una xica que realment li agrada s’obrirà, o una cremallera que es baixa quan hi haja una declaració d’ amor, perquè es clar que les xiques gairebé ens declarem i volem a part d’amor, sexe; no per ser dones no volem sexe.

Per altra banda, seria divertit que un xic i una xica ambdós aparells electrònics coincidiren en una discoteca i tingueren les mateixes pulsacions l’un per l’altre, de manera que aquests dos s’obririen al mateix temps i, a ell li caigueren els pantalons a terra i a ella se l’obriria el subjectador, típic moment de pel•lícula.

Aquest es el meu comentari, un petó.

Sergio Wollstencraft ha dit...

Hola,

Aquest invent hem pareix un simpleria perquèveg una tontería que quan hi haja amor vertader sobri el subjectador no li encontré el sentit. Jo no em crec aixó de que sobri ademes no entenc que si l’amor es vertader s’obri, si estas amb una persona dinant o en qualsevol joc i l’ammor es vertader s’obri igual? Això en que moment s’obrira quan l’amor vertader siga màxim?

La xica té que buscar l’amor vertader, també pot buscar relacions sexuals sense amor aleshores que passa que no s’obri? Aquest subjectador sembla que siga per a controlar a la xica i que no puga estar amb qui ella vullga es com que el subjectador no li deixara estar amb qualsevol persona si l’amor es vertader.

El subjectador asoles sobri quan l’amort es vertader, perquè si es així no se com les dones sel van a quitar. Y té una llum per on sobri aixó no quedara molt ve que hi haja una llum que es vega. Y que passa si no en tens un móvil inteligent no o pots tenir o no t’avisa de si l’amor es vertader o no?

Carla Laffitte ha dit...

Em pareix surrealista aquest invent. De veritat creuen que un subjectador va a saber si l’amor que sent la dona es vertader o no? És la major bogeria que he vist mai. Y, perquè l’invent te que ser per a les dones? Si els xics es poden gitar amb qui vuiguen, les dones també, no fa falta que elles tinguen que estar enamorades per a poder gitar-se amb un xic.

Per altra banda, no estic d’acord amb els companys que pensen que aquest invent està fet amb una bona intenció, jo pense que darrere d’aquest anunci hi ha un gran grup de persones masclistes que volen aconseguir polèmica, diners i que es parle del subjectador. A mi personalment, no em pareix bona idea aquest subjectador i per suposat mai el compraria.

Eric Marston ha dit...

Bon dia,

Volia comentar l’entrada ‘’True Love’’ en la que s’explica el nou invent dels japonesos, un subjectador que només es pot obrir si la seua usuària sent un amor vertader, com diuen a l’entrada. He llegit els comentaris dels meus companys i pense com la majoria d’ells, es a dir, que no és un invent per a res necessari o útil. A més les dones han de tindre la llibertat de llevar-se o no el subjectador quan elles vulguen sense que siga necessari un dispositiu electrònic que ho decidisca.

A més, pense que es un invent una mica masclista, ja que si analitzes el vídeo dona a entendre que les dones no tenen la suficient capacitat per a decidir quan llevar-se el subjectador.

Crec que Ravijour (la marca que ha desenvolupat aquest producte) no ha buscat l’utilitat, sinó donar a conèixer la marca amb aquest “innovador producte’’ creant polèmiques entre les consumidores.

Encara que no se m’ocorre cap idea pareguda per als homes, si que en compte d'aquest invent el que podrien haver fet es incorporar al subjectador un botó, que en cas de violència de gènere o si estiguera produint-se una violació, al polsar-lo enviara un avis a la policia per a evitar aquesta situació.

Andrea Nelken ha dit...

Bona vesprada.
Vaig a parlar d'aquesta entrada i del vídeo de referència 'True Love', perquè m'ha fet molta gracia que s'haja inventat una cossa d'aquestes que al fi i al cap és una gran tonteria.
El que més m'ha cridat la atenció és que, què passa? Què en el món sols les dones poden sentir l'amor? Per que no han inventat alguna cosa pareguda a aixó per als homes? Si se suposa que som iguals, no? Hem pareix una boberia inventar aquestes coses, ja que no porten a ningun costat, per a què serveix un subjectador que es despassa sols quant sentim amor? Al meu parèixer la empresa no va a traure ningun benefici d'aquesta invenció, perquè és un producte destinat a fer gràcia al consumidor i a promocionar la marca per mitjà d'un 'missatge subliminal', però crec que ninguna xica se'l compraria, perquè cada una de nosaltres som autosuficients de despassar-nos el subjectador en qui ens dona la gana, sense fer cas dels nostres sentiments perquè tots sabem que no totes les dones se giten amb homes dels quals estan enamorades i no per aixó tenen que ser valorades per un dispositiu electrònic. Per altra banda hem pareix que està ben pensat perquè en un principi per a fer gracia està bé, és una cosa graciosa i interessant però no hem pareix una cossa de la qual prescindir.
Pense que també és un poc masclista, ja que en el vídeo s'insinua que les dones no tenen la capacitat de decidir en qui llevar-se el subjectador i per aixó tenen que col•locar un dispositiu elèctronic per a que decidisca per elles, i pense que aixó ho podrien destinar a altres coses més alarmants com podria ser la violència de gènere o l'abús, que al igual que hi ha un botó per despassar-se en cas de que siga amor vertader, podria ser per a l'avís de la policia en un cas de violació o alguna cossa similar, ja que és un tema també de actualitat i molt més important que açó.
Un comiat.

Diego Thompson ha dit...

Bon dia,

Després de vore i llegir aquesta entrada, crec que açò es mentida, ja crec que l'amor no es pot calcular amb una simple aplicació perquè els sentiments es una sensació que cada u sent i que una maquina no va a endevinar si per eixa persona sents alguna cosa o no.

Per altra banda, la pregunta que hi ha al final de l'entrada de que si es podria inventar alguna cosa pareguda per als xics, jo crec que si, alguna cosa com uns pantalons que es desabrocharen si t'agrada eixa persona però igualment seria una tonteria perquè com ja he dit no poden saber els sentiments de cada persona. També crec que aquest subjectador es com que les dones a soles poden tindre sexe amb les persones que vullguen moltíssim i no com els homes que poden tindre quan vullguen i per plaer.
En conclusió crec que aquestes peçes de roba a soles son per traure diners a la gent perquè cada dona elegeix amb qui vol llevar-se el subjectador.

Un comiat!

Anna Mozzoni ha dit...

Bona vesprada,
Voldria parlar de l'entrada True Love. En primer lloc, m'agradaria dir que no compartisc l'ús ni les ideologies que es pretenen transmetre quan una dona es posa un subjectador com aquest. Les relacions sexuals no es mantenen només entre dos persones que es volen o que estan casades, també es poden mantindre sense tindre una relació qualsevol, sense estar enamorada d'una persona, entre persones de sexes oposats, d'un mateix o de qualsevol edat.
Davall el meu punt de vista, crec que els subjectadors serveixen per a manipular la dona i no deixar que esta puga satisfer-se sexualment, a més... Com sabrà el subjectador qui t'agrada o qui no? I... per a què? Una persona pot atraure't o agradar-te perquè estigues enamorada o perquè t’agrada sexualment, no?
Amb aquest invent el que fem és tornar cap arrere, ja que en temps de l'Edat Mitjana, quan un home se n'anava a la guerra, li manava al ferrer fer una espècie de cadena (amb una clau que portava guardat el soldat durant la guerra) en la que la dona no podia tindre accés a les seues parts. Amb açò, es pretenia que la dona no tinguera ninguna relació sexual amb algú o amb si mateixa en el període en què ell estava fora.
Per què? Per què les dones no tenen el mateix dret que els homes a gaudir del seu cos? Simplement per demostrar superioritat sent masclistes i estic segura de què açò s'ha utilitzat per a manipular.. Com molt bé ha dit Andrea Nelken ” al igual que hi ha un botó per despassar-se en cas de que siga amor vertader, podria ser per a l'avís de la policia en un cas de violació o alguna cossa similar”.
Este producte a més de masclista, com ja he dit abans, serveix als pares per a controlar les teues activitats. Si pertanys a una religió en la qual una de les tradicions és no tindre cap relació sexual fins que et cases, podria ser fins i tot ben utilitzat amb una sèrie de modificacions.
I ara pense... I si a ells se'ls posara una palanca o alguna cadena en la qual no se'ls poguera posar el penis erecte si no fóra amb la persona de la què estan enamorats? Potser així podrien descobrir de quina mala manera han invertit el temps i els diners.
Espere que aquest producte es lleve del mercat o que a ningú se li ocórrega comprar-ho.

aida kent ha dit...

"la veritat és que a mi aquest invent em pareix una favada ja que no servix per a res tan sols servix per a guanyar diners perquè no cal haver d'agradar-li ha ningu per a poder tindre relacions. És obvi que si tu no vols no tens per que fer-ho i si es tiren damunt te lleves del lloc però si estas disposada a mantindre eixes relacions encara que no li vullgues d'una forma especial pots tindre només per a tindre plaer i no cal tindre una parella estable. Respecte a això de l'invent masculí pense que si ho fera també seria una perduda de temps perquè pots arribar-hi ha mantindre relacions només per a sentir plaer. Inclús que no crec que es construïsca un invent així per als home ja que en eixe cas no esta mal vist que mantinga relacions només per a obtindre plaer.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Cristian,
el teu comentari és curiós perquè dónes per fet que els subjectadors són “dolents” per als xics, i no per a les xiques. Per què? Perquè els xics busquen sexe i les xiques, amor? Són els pares els vigilants de les seues filles? No han de vigilar els fills?

Jesús Escribano ha dit...

El vídeo és cosa inútil, ja que el amor vertader no es pot saber quan és. Les dones han de fer el que vulguen, però jo no creuria els anuncis. Açò es un poc roin per als xics ja que si el subjectador no vol obrir-se es queda sense sexe...

A mi em dona el mateix que la gent el compre però em pareix de babaus perquè les persones hem de ser capaços de saber que tenim que fer en el sexe i en tot.

Les maquines haurien de ajudar-nos a fer algunes coses però açò em pareix abusiu.

Aitana west y Costin Anthony ha dit...

Jo crec que aquest vídeo sobre el anunci d'un sujetador que detecta cuan sents el verdader amor es una tonteria y un objecte inutil perque una maquina no pot detectar el amor
es una cosa que sents tu y que una maquina no pot detectar.
Es una inutilitat que han creat per que la gent gaste els seus diners en tonteries.
jo crec que aso no funcionaria perque els sentiments no els pot detectar una maquina y l'amor menys sols bolen que lagent es gaste els diners perque ya no saben que inventar.

Es a dir aquest objecte es una tonteria que ademes no funciona

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Jesús, només és dolent per als xics? No has pensat en les xiques?

xen campoamor ha dit...

Aquest invent que ha inventat els japonesos m'ha paregut molt bo perquè així l'home i la dona poden saber els sentiments de un al altre perquè si la dona te amor cap a l'home el sostenidor es va a obrir i a més es pot veure en un iPhone o altres aparells mòbils perquè recol·lecta els informacions que ha mandat el aparell del sostenidor al mòbil i quan està el 100% es obri i l'home ho pot veure a traves del seu mòbil i a més l'home està segur que el amor que té aquesta dona sobre ell és vertader.

En la meua opinió aquest aparat es como una caixa forta perquè si posàs la contrasenya be se obrira i aixi si el aparat no llega fins als 100% no es obrira i permet que la dona te protecció en el carrer perquè si un home vol violar a la xica i com la xica esta espantat el sostenidor no alcançara al 100% i no es obrira i el xic no te ganes de violar-la per no podré ver els seus pits.

Per la forma que te aquest aparell jo crec que es molt costos per que segurament ha tenir un llarg temps de estudi e investigació perquè la seua funció principal del aparell es transformar els impulsos cardíacs en ondàs quan estas amb un xic que te agrada molt i el cor comença a bombardejar mes sang i per aixo els capte la maquina quan el cor esta bombardejant molta sang i es quan esta al 100 % i enviar-los al mòbil i sentiments que te la dona cap a l'home.

Reda Kent ha dit...

Hola vaig a comentar l'entrada de: true love.

Jo crec que aquestos subjectadors son estranys perquè segons possa en el text té un xip per a detectar l'amor vertader i quan està detectat s'obrin i així la xica sabrà el seu amor vertader.

Per a mi aquest subjectador és una tontería perquè l'amor vertader ho sent una persona i no un subjectador perquè pot tindre algun defecte i nose com pot detectar-lo,supose que ho detectarà quan la persona que ho porta es posse nerviosa o els batecs del cor s'acceleren, també pense que les empreses no saben que més inventar per a guanyar diners i eixir de la crisis, i també n'hi han cantants que es fan famosos creant una cançó i com es fan rics ja no tenen la necessitat de fer una altra.
També volia dir que un subjectador no és una bona idea perquè si detecten l'amor vertader es lleven, però com es lleven si te'ls vols camviar per un altre? També crec jo que faríen la ridícula davant l'altra person crec jo que sería una millor idea una pulsera o un collar, perquè si una persona es vol desnuar ja ho farà ella mateixa i no un subjectador amb un xip.

ali kent ha dit...

Hola a tots vaig a cmentar la entrada de true love.
Aquesta entrada parla sobre un subjectador que han dissenyat els japonesos que sóbrix automàticament si detecta que hi ha amor vertader entre dues persones, la veritat és que em pareix una tontería de invent ja que un ordinador no pot dir si verdaderament hi ha amor entre un xic i una xica ja que com es diu les màquines no tenen sentiments…
Per altra banda m’ha paregut gracias l’invent i m’ha sorpr´s molt que els científic hajan pogut dissenyar una cosa així i ja que han dissenyat un subjectador que s’obrix s’hi ha amor ppodrien dissenyar uns calçons que es baixen automaticament.
Pense que pot ser graciós que un xic i una xica estiguen en la cama i de repent el subjectador s’obriga a soles pero personalment en el meu cas preferixc obrir-lo jo mateix ja que crec que el disfrutaría mol més que si s’obriguera a soles.
Crec que no es van a poder vendre moltes unitats d’aquestos subjectadors i no es van a poder comercialitzar molt.
En conclusió que aquest invent m’ha paregut una tontería…
Espere que us agrade el mmeu comentari, adeu.

Iris rainbow ha dit...

Hola a tots!!!

Veient aquest vídeo m'ha paregut estúpid i graciós a la vegada. Per una banda és ridícul perquè sempre figura com que la dona és la que te problemes d'amor i no sap si l'amor que sent cap a l'altre és vertader. I graciós perquè els japonesos ja no saben que fabricar per guanyar diners, però aquesta vegada el seu limit d'imaginació ha sigut molt alt i sense adonar se han creat un sutjetaor que ha creat prou polèmica perquè fica en ridícul a la dona, és a dir es masclista.

Al mateix temps hem faig una pregunta: que pensen els japonesos de la figura de la dona?, es pensen que som les úniques que tenim sentiments? perquè no inventen un aparell per a ells?, podrien ser uns claçotests electrònics que al detectar l'augment de pulsacions del cor es baixaren, seria ridícul,no?

Però també pense que aquest invent podria dur molta confusió en un moment donat, ja que si per eixemple en eixe moment tu estàs discutint amb una altra persona, les pulsacions del cor s'accelerarien i es podria confondre de situació.

Per ultim voldria dir que si aquest producte ix al mercat no fora adquirit per cap consumidor, per a demostra a l'empresa que ho inventà que és un aparell nefast.

Un comiat, Iris

Ali Goldman ha dit...

Bon dia,

Jo crec que es una tonteria que han fet perque s'avoreixen molt els japonesos.

L'amor no es pot medir i no et pots enamorar d'una persona sols per vore la, has de coneixer-la i un sujectador no et pot dir el que sents per una persona.

En el video han posat que medix l'amor pero han confundit amor amb sexe.Perque s'obri el sujectador?? podria haber sigut una alarma o alguna cosa aixina que et diguera que estas "enamorat".

He pensat que si volen fer un per a xics que avans de fer-lo que s'aclareixen si es per al sexe o per a l'amor. Serien unes camises que medeixen les pulsacion i si quan veus algu les pulsacion augmenten es que t'agrada.

Ali Goldman ha dit...

Bon dia,

Jo crec que és una ximpleria que han fet perquè s'avorreixen molt els japonesos i perquè tenen molta imaginació.

L'amor no es pot calcular i no et pots enamorar d'una persona sols per veure la, has de conéixer-la i un subjectador no et pot dir el que sents per una persona i crec que la gent és lo bastant llesta com para no creure aixo.

En el vídeo han posat que calcula l'amor però hi ha confundit amor amb sexe. Perquè s'obri el subjectador?? Podria haver sigut una alarma o alguna cosa així que et diguera que estàs "enamorat"

He pensat que si volen fer un per a xics que abans de fer-lo que s'aclareixen si es per al sexe o per a l'amor. Serien unes camises que calculen les pulsacions i si quan veus algú i les pulsacions augmenten és que t'agrada.

R2

Adéu.

Dani Kent ha dit...

Hola,

Hui vaig a comentar aquesta entrada anomenada “True love” que és un nou invent dels japonesos i m’ha cridat l’atenció, ès un subjectador que s’obri mitjançant una aplicació que sent si l’amor és vertader, i si l’amor que sents cap a eixa persona és un amor vertader el subjectador s’obri.

Aquest invent hem pareix una ximpleria perquè veig una tontería que quan hi haja amor vertader s’obri el subjectador no li encontre el sentit. Jo no em crec aixó de que s’obri a més a més no entenc que si l’amor es vertader s’obri, si estas amb una persona en algú lloc i per eixa persona tens amor vertader s’obrirà? També el que jo no sé és com una aplicació mòbil pot sentir si l’amor és vertader perquè les aplicacions i les màquines no tenen sentiments. I jo crec que lleven a la dóna la llibertat de llevar-se el subjectador quan les dones vulguen.

Jo crec qué aquest invent no és molt útil i que no tindrà éxit i que el retiraran del mercat prompte i que ha sigut més una estrategia de markéting per a la empresa i que no té ninguna utilitat, perqué a més a més el subjectador serà car i quasi ninguna dona el comprarà. I un invent igual per als xics no se me ocurreix ningú.

Maria i Ana Belén Stone ha dit...

bon dia.

Per a comenzar, aquesta entrada parla sobre un nou producte que una empresa de Japo ha decidit llanyar al mercat. Aquest producte es un subjectador que, segons ells, soles s´obri quan l´amor vertader esta present, i que segons ells esta dotat d´un mecanisme per a poder identificar-ho.

Nosalteres creiem que aso no te absolutament ningun sentit, que te moltisims defectes i inconvenients, i que no es util per a ningú. Perque, i si una dona te una relació anb algu, que no es el seu amor verdader, pero que ella no ho sap i vol estar amb ell? i si el dispoditiu s´estropea, o es mulla, per exemple?

Totes aquestes coses poden ocorrer, pero el que em pareix mes sospitxos es, com pot la maquina coneixer els verdaders sentiments de la persona? com poden saber qui es el seu amor verdader i que no?

pensem que la funció d´aquest subjectador soles es la de comercialitzar, i que realment no pot fer tot alló que diu.

I d´altra banda, pense que es una mica masclista que no haja un producte semblant per a homes. es que soles les dones tenen que estar unicament el l´amor de sa vida? es que els homes poden estar amb moltes dones per la unica rao de ser homes?

Pero considerem que dins d´aquesta entrada, el tema de que la societat siga tan masclista com per a fer un subjectador que soles s´obriga en l´amor verdader, es molt mes important que el fet de que soles este fet per a les dones.

I la meua conclusio, es que aquest producte no te ningun sentit, i que ens pot revelar perfectament com pensa la nostra societat.

Vos demanem que disculpeu la ortografia, pero ens trobem a la republica checa, i els ordinadors no son iguals.

Adeu.

David Smith ha dit...

Bon dia,
Hui volia comentar aquesta entrada perquè aquest es un invent inútil perquè, un subjectador es de tela es pot trencar amb qualsevol cosa, i com pot saber un mòbil si has trobat al teu príncep blau. Una dona no necessiten això per a defendre a ella mateixa. No te sentit que un aparell electrònic decidisca amb qui pots mantindré relacions sexuals. Els japonesos ja no saben que inventar tenen objectes per a tot.

Ací vos deixe la meua opinió, gracies per llegir-la. Un comiat

(Recuperació de juliol 86 paraules)

David Smith ha dit...

Bon dia,
Vaig fugir volia comentar esta entrada perquè este és un invent inútil perquè, un subjectador és de tela és pot trencar amb qualsevol cosa, i com pot saber un mòbil si has trobat al teu príncep blau. Una dóna no necessiten això per a defendre a ella mateixa. No et sentit que un aparell electrònic decidisca amb qui pots mantindré relacions sexuals. Els japonesos ja no saben que inventar tenen objectes per a tot.

A mi el que m'importa d'este tema, és que molta gent crega que quan una persona diu que no, ho fa en realitat per a provocar, perquè l'altre continue insistint o per a parèixer més interessant. I que els gustos personals i la decisió d'una dona de tindre o no tindre sexe, haja de dependre d'un subjectador que no es puga obrir. Em pareix una estupidesa que no serveix per a res, com si les xiques foren panolis i no saberen dir el que volen o no volen i amb qui ho volen.

Si hagueren inventat eixa tecnologia per a un home, segur que els xics pensaríem que ens fan paréixer panolis i que no ens deixen llibertat.
Em pareix que els diners i la tecnologia s'ha d'usar per a coses més útils, com per a ajudar les víctimes de violència, xiquets, dones, ancians... per exemple, en guerres o coses així. Això crec que és l'important.

Ací vós deixe la meua opinió, gracies per llegir-la. Un comiat.