14 de des. 2014

Masclismes


En l'entrada de karicies Micromachismos tens un resum per escrit dels tipus de micromasclisme.

7 comentaris:

Unai Kent ha dit...

En aquest vídeo ens expliquen como es el masclisme de les coses que puguen ser masclismes i de com comença els episodis de masclismes. Esta be vore aquest vídeos per a aprendre i conscienciarmos del maxisme de que es algo que esta passant ara mateix i hi ha que actuar amb aquestes coses es una vergonya que com estem de avançats això siga passant,no ho antec,lo pitjor d'aquestes coses esque els pares que tinguen idees masclistes inculcant al seus fills a que siguen masclistes d'adults i la societat també ajuda a això y el sexisme es altra cosa que també ajuda això i ajuda a la separació dels sexes,com les idees aeixes de que no es puga aver amistat entre homes y dones o que els homes son uns salits i les dones tinguen sexe amb tots tonteries del sexisme que el hembrisme i el maxisme ajuden a eixes idees.

Nerea Roussel i Noelia West ha dit...

Holii, som Nerea i Noelia i anem a comentar el vídeo “micromasclismes”. Sobre el vídeo, el principi ens ha paregut que ha sigut molt avorrit, però deia moltes cosses que tenia raó; la segona part on apareix una mare i un xiquet, ens ha fet molta gràcia al mateix temps de que no ens ha paregut molt bé, perquè nosaltres tenim el mateix dret de renyir i educar als xiquets, i no esperar a que vinga son pare.
Ha estat molt bé representat i la manera de dir-lo i de fer-ho, nosaltres deberíem de fer-nos respectar, ja que als homes els tractem com uns reis i no li amenacem ni maltractem ni res; al contrari, ells a nosaltres ens tracten com un mocador i per al que ells vulguen, i nosaltres no li amenacem ni maltractem, al menys, n'hi molt menys casos de homes que de dones.
Adééu chuliiiis. :)

Lidia Wolfstonecraft ha dit...

Els micromasclismes, aquesta entrada tracta sobre, diguem, els petits mensajes subliminals del dia a dia que podem observar en anuncis, situacions amb els companyers, a l'hogar, i en més llocs diariament sobre el masclisme. Al video ix molta gent parlant sobre aixó, i diuen que es un tipus del maltractament tant fisic com psicologic, fisic yo crec que en el sentit de coses de cosmetica i tot aixó que es suposa que les dones es deuen posar per a estar més boniques o, sino, als xics/homes que peguen a les seues xiques/dones per a sentirse mes “homens” i mes forts. Per atra banda es una maltractament psicologic perquè, els anuncis i a la entera societat, amb petites coses es van clavant en la ment de tots fins arribar un punt que la gent realment creu que les dones son inferiors als homes, o mes debils, o que tenen que anar sempre molt arreglades i molt maquillades, etc. Primer, he de dir que si, pot ser que a la majoria de les dones lis agrade arreglarse i maquillarse, pero no a totas ni molt ni menys i tenim que respetar els gustos de la PERSONA no guiarnos per el seu sexse, i jo sincerament he de dir que esta bé aixó de arreglarse però pense que el que ho fa es perquè es deixa guiar pel que diu la societat i perquè no es sent guapa tal i com es i esta tan insegura que necessita posarse aquesta mascara anomenada “maquillatge”

Javier Bebel ha dit...

Cadascú tenim un paper a la societat i una obligació de tractar de millorar la futura. La gent, no sols els xics, fan comentaris masclistes que poden contribuir a que apareixen aquestos micromasclismes i que aquestos conduïsquen a una major violència.

Un micromasclisme es un abús greu i eteri que es dilueix amb el quotidià passant així desapercebut davant els nostres ulls. Com he dit abans, tots tenim un gran paper a la societat i hem de tractar de millorar-la per al futur. Es la nostra obligació, la de tots, evitar tot comentari que puga arribar a desembocar en un abús o violència. També hem de combatre el masclisme a la xarxa i així que es reflectisca al comportament de les persones.

Hem de combatre el masclisme entre tots i construir un futur millor.

consuelo ha dit...

Hola soc consuelo .
En aquest video he pogut coneixer que es el micromasclisme.
Luis Bonino el defineix com petits i cotidians ejercicis de poder que fan que els homes pugen fer el que volen pero les dones no.
Hi ha quatre tipus de micromasclisme, cadascun amb la seua forma de “suprimir” a les dones, la forma mes comun d'aquesta injusticia que tots sentim per qualsevol mitjan de comunicacio es la del maltacte fisisc, es a dir , el que mata .
Tenim que saber que totes aquestes coses causen efects sota la dona un d'ells son el seguent:
el sobre esforç psicològic
l'inhibit personal
el deteriori de la autoestima ec t.
Personalment pense que es lo pillor que pots fer a una persona, perquè la fas mal i l'agoste físicament i mentalment.

Olga Stone i Franciele West ha dit...

Hola, anem a parlar del vídeo “micromasclismes” ens ha paregut molt be que hajan fet aquest documental, perquè en part ajuda a la societat a reflexionar sobre aquest tema, creiem que el mon a avançat molt en tots els aspects menys en els pensaments d'algunes persones, ja be perquè els han criat així o perquè es el seu propi pensament però pensem que s'ha quedat antic tractar a una dona com a un ser inferior.

El cronometratge que ha aparegut en el vídeo ens a paregut molt insultant perquè fan ver com que la dona, la ama de casa, no sap parlar que a soles sap fer les tares de casa, i es el estereotip de dona que sempre vol tenir tot be i tot preparat per a quan vinga el seu marit de treballar.
Pensem que en la casa tant la dona com el home s'han de repartir les tares domestiques, i que no siga sempre la dona.

Esperem que no en un futur molt llunya el pensament de la societat haja cambiat per complet. No al masclisme, si a la igualtat de genere.

Una salutació.

Kike i Adri West ha dit...

Hola som Kike y Adri West i avui anem a comentar el vídeo MICROMASCLISME.
Aquest vídeo es veuen crec que dos homes y dos dones que expliquen que es el micromasclisme i com afecta en la vida cotidiana. Diuen que es una forma de manipular i controlar a la dona fins a que la someten. També diuen que es produeix molt poc a poc sense que la dona es puga donar compta i que aquest sometiment no ha de ser sol físic també pot ser psicològic fent pensar a la dona que ells estan per encima i que tenen que fer-les cas i això no es veritat. També diuen que el micromasclisme esta per totes les parts ja que també estan en la publicitat i en els anuncia encara que no es note.

Nosaltres pensem que es podria canviar la forma de transmetre la publicitat per a que no contenguen res de maclisme ja que no podem eliminar tot el maclisme que hi ha en la vida cotidiana.