21 de març 2015

Troba les diferències




43 comentaris:

Jose Mot ha dit...

Aquest vídeo tracta de que un home amb pectorals, i sexi va anar a un roig i embés de abrir la porta amb claus es obri la porta sense. I després pasá lo mateix però en una dona també sexi.
Aquest vídeo pareix que soles puguen fer propagandes gent amb pectorals i mamelles.

Ivàn Arenal ha dit...

Bon dia companys i compnayes, hui m'agradaria comentar aquesta entrada la qual pense que es un poc sexista, perque al primer video en el que ix l'home de la platja sense camiseta i sense pantalons, es a dir, a soles amb un banyador, es dirigix cap al cotxe que teoricament s'obri sense claus, i quan va cap al cotxe es mira les seues parts i ja pot obrir, com a missatge final, Ford diu que pots guardar la clau on tu vulgues. Aleshores en l'altre simplement ix una dona caminant cap al seu cotxe i pot obrir-la sense claus, aparentment, crec que la diferencia entre aquestos dos videos es que en el del home es sexista, i sin embarg al de la dona no.

Espere que us haja agradat el meu comentari, un saludet companys i companyes de l'institut IES Isabel de Villena Villena. Un salutet amics i amigues, adeu, i que tingueu un bon dia. :))

Victor Thompson ha dit...

Salutacions.

Aquesta entrada són dos vídeos d'un anunci publicitari d'una marca de cotxes, en el que es mostra una nova forma d'obrir els cotxes d'una manera prou peculiar.

En primer lloc, el primer vídeo ens mostra a un home que es troba en una platja, més concretament està eixint de l'aigua d'una manera podríem dir «provocativa» de manera que tota la gent es queda mirant-lo. Seguidament arriba al seu cotxe, i al anar en banyador no porta butxaques en les quals ficar les claus, però realment si les du damunt i estan dins del banyador. D'alguna manera aquest espot és una mena de masclisme cap a l'home perquè ens mostra un ideal d'home que ha de ser musculós, atractiu i que en els dos sentits pot obrir portes, per una part obri el cotxe i per l'altra s'obri portes en el món de les dones. El segon vídeo tracta aquesta vegada d'una dona, en la mateixa situació que l'home però aquesta es troba vestida i la clau la porta en la bossa i obri la porta automàticament.

En conclusió, em pareix que aquests anuncis no són apropiats, ja que ens mostra un ideal d'home i de dona que no sempre té perquè ser així perquè pugues obrir- té «portes» a la teua vida.

Raquel Stone i Cristian Becker ha dit...

Al primer anunci el protagonista és un xic relativament jove que ix sense camisa i fa que les xiques es giren a veure'l. El segon és una simple dona que termina el seu dia laborable i decideix anar-se'n amb el seu cotxe nou que és com altre qualsevol. En canvi, el que ens transmet el primer és que el xic, pel fet de tindre eixe cotxe, ha de tindre un bon cos i lligar-se totes les xiques de la platja. Al segon vídeo observem com la dona executiva (què estrany!) va al seu cotxe, que és el mateix que el del xic del vídeo anterior, encara que aquesta vegada no passa res, la pobre dona continua amb la seua avorrida jornada a casa, on haurà de dur a terme totes les tasques de la llar (per variar).

Podem observar aleshores, com dos anuncis que patrocinen el mateix producte tanquen un significat masclista i mostren com és l'home qui pot gaudir de les coses noves i divertir-se a la mateixa vegada, mentre que la dona tan sols pot utilitzar aquest tipus d'eines per a finalitats laborals i no d'oci.

Ismael Butler ha dit...

Salutacions a tots i totes.

Aquest vídeo, en principi, pareix un anunci com qualsevol altra publicitat, però si et fixes bé, pots observar que és una mica masclista. Ja que es pot observar com obri el xic el cotxe i després com l'obri la xica.

Primer, vaig a comentar el primer anunci, és a dir, en el que apareix el xic, aquest, és el més masclista, ja que el que volen dir amb aquest anunci, és que un xic fort, atractiu, pot obrir tot amb el seu penis, és a dir que passe per on passe totes les xiques i tots els cotxes es van a obrir per a ell.

I després, l'anunci en què apareix la xica, es pot veure, com la dona va vestida, sense mostrar res a ningú i sense anar provocant a la gent.

Per a finalitzar volia dir que per la meua opinió s'han d'acabar els anuncis masclistes, que hi ha molts, i quasi totes les marques han fet algun anunci masclista. Aquest tipus d'anuncis poden ofendre a altra gent.

Adrián Feijoo ha dit...

Aquesta entrada ens mostra com una mateixa empresa pot modificar tant la seua manera de promocionar noves característiques del seu producte. A més, ens presenten un model d'home però són més prudents amb la dona.

En el primer vídeo apareix un home musculós passejant per la platja, captant totes les mirades, que no porta quasi roba, solament un banyador sense butxaques, el que permet vendre amb més facilitat la característica que s'anuncia, ja que es tracta d'obrir el cotxe sense clau. Aquest anunci aporta un model d'home, el de sempre, que es suposa que és l´únic que atrau a la resta i facilita el treball. Eixe gran treball que fan tots els components de l'empresa es veu reemplaçat per un model que simplement fa el seu treball per atraure, en gran part, el públic femení i el masculí per estar en la seua forma. A més, la cançó que s'escolta al fons ens aporta el valor que té l'anunci.

El segon vídeo ens presenta totalment el contrari: una dona que no mostra res i porta tota la seua roba. Posteriorment, la dona obri la porta simplement, sense cap insinuació al no portar claus en les butxaques, que en aquest cas en té. Aquest anunci, de la mateixa empresa i característica aporta més tècnica sobre el que en realitat s'anuncia, un obridor de portes sense clau i no un banyador.

En conclusió, aquesta és la història de sempre: anuncis que s'obliden totalment del seu producte i el presenten subliminalment per darrere de les imatges que permeten vendre el producte. Considere que s'han d'acabar aquests tipus d'anuncis que no deixen clar si s'anuncia una característica i un model de cotxe o, en canvi, un nou banyador sense butxaques per portar les claus.

Monse Wolf ha dit...

El vídeo del xic en roba de bany em pareix molt sexista perquè utilitza el cos de l'home per a fer publicitat mentre que en l'altre anunci en el de la dona conduint el veig amb mes respecte per a la integritat de la dona. Açò també es una campanya de publicitat de quin tipus de gent aniria a compar aquest cotxe en els homes serien els que voldrien imitar al xic al voler ser sexis i musculosos i en el cas de la dona ven vestida alegrada i retoc-anse el maquillatge amb l'espill.

Andrés Stone ha dit...

Hola bon dia, aquestos videos tracten d'un anunci de cotxe que intenten vendré la tecnologia d'obrir la porta del teu cotxe sense posar les claus en l'obertura del cotxe.

En els vehicles amb obertura, tancament i arrancada "sin llave" el propietari disposa d'una clau més o menys convencional, habitualment amb aspecte de targeta, que no necessita traure de la butxaca per a utilitzar.

Quan es toca la manilla de la porta el vehicle este emet un senyal de baixa potència i molt curt abast que rep la clau, la qual "responde" enviant de volta al vehicle un altre senyal de ràdio amb la codificació que permet obrir, tancar i posar marxa el vehicle.

Aquí podem veure primer a un home que ix de la platja sense netejar-se ni res vol pujar al cotxe fen-se el «machote» por tindre aquest cotxe i estar molt bé físicament, que les dones li miren. No me pare ix molt bé el anunci ja que pot donar la sensació que aquest cotxe es per a homes molt bé físicament.

I l'altre tracta d'una dona que ix de treballar en una bona empresa i cansada de treballar obri la porta sense claus i fin no ni ha més anunci es molt curt el de la dona.

Tinc que dir que es un cotxe que no m'agrada molt perquè es una gama familiar i jo no tinc família però el cotxe esta bé si tens família es gran i molt ample.

Gracies a tots companys i companyes del institut Isabel de Villena us estime.<3 Ja s'acabat el caloret Faller ;(

Mario De Burgos ha dit...

Salutacions per a tothom

En aquests dos vídeos podem vore la diferència entre com obri l'home el cotxe i com ho fa la dona. Al principi si no et fixes bé, no pots vore la diferència que hi ha, però de segur que si et fixes te n'adones que és un anuncia masclista. Ja que no té res a vore la manera d'obrir de l'un que de l'altre.

L'anunci de l'home és el masclista, ja que obri quasi nuet i és prou atractiu i està en molt bona forma, doncs, obri molts camins, no assoles el del cotxe. L'home porta la clau al banyador, on està el penis, i per això obri tants camins.

En canvi en l'anunci de la dona, ella va vestida normal, o siga, no va quasi nueta ni va ensenyant res, sinó que du les claus al cotxe, com una xica normal, en aquesta part no hi ha aparentment res sexista.

En conclusió, jo pense que la diferència entre aquests dos vídeos, és que en el de l'home va ensenyant quasi tot, és un anunci sexista i masclista, i en canvi, el de la dona ens mostra una dona normal, que no hi ensenya res. Açò és una cosa que de normal no ocorre, perquè de normal són les dones les que van quasi nuetes.

Ignasi Amoros ha dit...

Salutacions.

En aquest comentari vaig a parlar sobre uns anuncis d'una empresa multinacional anomenada Ford. Aquesta empresa és de cotxes. En aquesta entrada ix dos vídeos, en el primer apareix un home i en el segon apareix una dona.

Com bé he dit abans en el primer vídeo apareix un home en la platja i va caminant eixint cap al cotxe. En aquesta acció es pot observar que totes les dones li miren i queden bocabadades. Jo he arribat a la conclusió que és un poc masclista, ja que, l'home que apareix és un home fort, guapo, sexi, és a dir, que tornen els rols que has de tindre eixes característiques per a poder conquistar a unes xiques sexis com les de l'anunci. També es pot veure que el cotxe que agafa és un 4x4 esportiu, és a dir, un automòbil que crea superioritat dels altres i et fa sentir-te com que eres qui mana.

En el segon vídeo ix una dona amb un bossa i és un anunci més normal, però també apareixen coses que m'han cridat l'atenció. Una de les coses és que no ix el cotxe complet, sinó que posen més interès en posar com arranca el cotxe sense clau i així ix la mà de la dona i s'observa com és una dona molt moderna, és a dir, que porta les ungles pintades i el bossa també és una marca que em diu que eixe cotxe és perfecte per a les dones, ja que guarden la clau en el bossa de mà i no s'han d'acordar d'on les han deixat dins del bossa.

Finalment vull dir que en aquests anuncis d'empreses multinacionals no hauria de passar, ja que són els primers promotors dels papers, eixos papers que parle en tots els comentaris i que portem sempre damunt, és a dir, eixos papers que posa que hem de ser així i si no som com tot el món vol no som ben rebuts.

alba becker y sara west ha dit...

hola som alba y sara hui estem aqui per a comentar el video de los cotxes ens a paregut una gilipollez molt gran perque son anuncis molt tontos que pinta un home en la platja i de sobte va anar al cotxe i les xiques mirant mai an vist un xic en un cotxe o que?

no ens a agradat mai aquest video i el altre perque para que inventen un cotxe que funciona sense clau? aixi abans sel porten tontos yo crec que eixas empresas tenen tant de diners que no sapiguen que fer amb ell

de totes maneres tambe pensem que segurament que lleguen a possar a un home gross i segurament les xiques de la platja ni giraben el cap, aixo ens pareix mal perque cada escu som com som no tenen que possar ni a un home aixi ni tampoc gross te que estar en el la mitjana de kilos
aunque tambe es veritat que agrada mes als ulss en un anunci mirar a una persona así sobre tot pensem aixi les xiques.

en conclusió que no ens a agradat gens aquestos videos nosotras le diem a totes eixes persones que fans eixos anuncis que menjen un poc mes que se van a quedar en eels osos

un salude de albaaaaa y saraaaaaa

Kike i Adri West ha dit...

Hola som Kike i Adri West i avui anem a comentar els vídeos troba les diferencies
Els vídeos son dos anuncis en els que s'anuncien dos cotxes que s'obrin sense clau això no ho entenem perquè com es pot obrir un cotxe sense clau, els ho robarien. En els dos anuncis anuncien el mateix cotxe. En el primer anunci, apareix un xic que va eixir de banyar-se en la platja i va a agafar el cotxe i el va obrir amb el paquet i en segon anunci se ve a una dona que suposem que va eixir de treballar i va obrir el mateix cotxe però de diferent color sense clau. Aquestes dos situacions les veiem molt be perquè hi apareixen dos situacions molt diferent i es veig com el cotxe es pot obrir en les dos situacions el que demostra que el sistema de apertura que te el cotxe funciona que es el que intenta demostrar l anunci un nou sistema de apertura. Personalment pensem que este mètode per a obrir els cotxes no ens agrada perquè et poden robar el cotxe de manera més fàcil.

ALEX STONE Y JOSE KENT ha dit...

Hola, com tots el dimarts de la setmana ja estic així per a donar-vos la nostra
opinió sobre un vídeo que hem vist en la classe de valencià.
Hui estic així amb el meu amic Josep.
El vídeo que hem vist en la classe de valencià es diu:"Troba les diferències"
el vídeo tracta de un nou cotxe innovador que no hi he falta t
indret clau per encendre el automòbil en qüestió.
El vídeo tracta de la nova variació de cotxes que hi del model Ford.
En el anunci també ens ensenya que ni ha una varietat molt gran de cotxes que tenen
característiques impressionants per a ser un cotxe tan sofisticat en el mercat de les
noves tecnologies que estén dominant la nostra vida i la dels nostres famílies,
amics,coneguts...etc.
La nostra opinió es que tot el que siga per a millorar la nostra qualitat de vida es bo i
te que ser aposada per tots i per totes les persones del mon.
En el futur el mon estarà ple de tecnologies que ens ajudarà en un futur molt dur
dels nostres dies.
Ens ha encantat donar-vos la nostra opinió del vídeo que hem vist aquesta setmana.
Adeuuuu :)

Victoria Becker i Nerea West ha dit...

Bon dia som Victoria Becker i Nerea West, i vam a comentar el anuncia del '' coche FORD''.
Este anunci esta molt ben fet i té bons efects, nosaltres en particular ens ha agradat molt. Només que elproblema és que no ens agradat que sempre en els anuncis escogen a persones que estiguen bones i que estiguen guap@s, en la nostra opinió havien de triar a tots els que els interese apareixer en el anunci sea com sean. Aquest es lo que pensem.
Adeuuuu <3<3<3<3<3<3

Pau Claramunt ha dit...

Troba les diferències

En aquestos vídeos tracten de trobar diferencies d'un cotxe (un FORD), en el primer e divisat que estan en la platja, el anunci el fa un home, hi ha musica molt alegre, a més l'home esta amb banyador i estan tots contents.
En el segon vídeo hi ha una dona que pareix trista no se perquè però el pareix, la musica no es alegre com l'altra i les diferencies del primer al segon vídeo son enormes.
La meua opinió es que tendrien que ser els dos vídeos tindre cosa semblat i així tindre els mateixos compradors.

Ruben Goldman ha dit...

Aquest vídeo tracta de que dos cotxes son bons però uns tenen clau i altres no, yo crec que dona igual el cotxe però es mas segur que tenga clau que no tinga clau.

Apareix dos cotxes molt bons amb sistemes molt bons de aparcar sol o radio de veu però no tenen la mateixa seguretat els dos uns tenen clau per a tancar-ho i l'altre no.

Jo crec que la gent no es precupa per aquest tema i sols mijora els cotxes per les peces no per les cerradures o algo paregut, hui en dia hi ha gent que roba molt be i si la gent millora els cotxes els ladrons el tendrien mes senzill per poder robar els cotxes.

Jo es recomane aquest vídeo i vejau com fan els cotxes per a impressionar però sols per les peces no les cerradures i el sistema de robo.

rodrigode burgos ha dit...

Troba les diferencies

Aquest vídeo tracta de dos anuncis de la marca «FORD».Primer vam a parlar del primer anunci , després parlarem del segon anunci, i quan acabem diré les diferencies i les conclusions.
1er anunci:
El primer anunci hi ha unes persones en una platja on hi ha un home amb un banyador de color blau que se dirigix a un cotxe ( FORD) de color roig i el xic mira abaix (no vull dir on) i prem a un lloc del cotxe per a obrir la porta del cotxe.

2 anunci:
El segon anunci tracta de una dona amb una vestit jaqueta prem el mateix lloc on a prem el xic( se mirar-se les zones baixes) i a obert la porta i s'ha anat conduint tranquil·lament.

DIFERENCIES:
En el primer vídeo el home esta demostrant els seus pectorals i la seua tauleta com si estiguera provocant.

I en el segon vídeo hi ha una dona tranquil·la amb roba que li fa semblar una dona llesta.( no va per les calles provocant.

Lucia Becker i Rubén Kent ha dit...

Al primer vídeo apareix un home musculós en banyador, sense camiseta i quan està anant cap al cotxe no troba les claus es mira a les segues parts i al final obri la porta sense claus.

A l'altre vídeo apareix una dona amb camisa, vestida normal, i quan arriba al cotxe, com te les claus a el bolso obri el cotxe sense claus.

La nostra opinió és que no fa falta que al anunci apareix-ca un home sense camiseta amb banyador, i ens pareix un vídeo molt sexista.

Noelia Cambrils ha dit...

El primer vídeo tracta sobre un xic que va a aurir el cotxe sense claus es un anunci de Ford.
En el segon vídeo la xica auri el cotxe el anunci es lo mateix però i han unes diferencia es la xica esta en la ciutat i el xic en la platja, la xica va amb roba i el xic amb bañador. El video es masclista.
La meua opinio es que el xic tindria que portar també roba i estar en la mateixa condicio.

Pau Kollontai i Adrian Zetkin ha dit...

Hola hui vaig a comentar amb Adrian Zetkin sobre el vídeo de Ford de les diferencies. En el primer vídeo ix un xic sense camisa que impacta a les xiques de la platja i el xic anuncia un cotxe de Ford. En el segon vídeo eixia una dona molt tapada no com l'home que anava amb una sola prenda.
El xic anava provocant a les dones que estaven al seu costat dient-li coses. El cotxe era automàtic que arrancava amb el dit. El vídeo segon es mes informal que l'altre que es mes provocatiu.

La nostra opinió es que el primer vídeo el un poc masclista, molt masclista.
El altre hem pareix mes professional perquè alguns vídeos són provocatius utilitzant a les dones
o als homes.

Mònica West ha dit...

En aquest vídeo es pot observar com perfectament intenten fer publicitat amb el cos tant masculí com femení, intenten captar una bona presencia, com que la gent amb bon aspecte es el que va a comprar l'article, si compres aquest producte vas a ser igual que eixes persones atractives.
Jo se perfectament que la gent amb bon aspecte atrau mes l'atenció que la gent que no ho es, però crec que es un poc patètic intentar vendre un producte per ser guapo o lleig. La gent lletja pot ser inclús mes qualificada que altra mes atractiva. També que l'home esta en la platja desfruitant i la dona ve de treballar, em pareix be que intenten donar un exemple de qui treballa realment, però tampoc expressa 100% la realitat del que ocorre. No crec que aquest siga un exemple de masclisme o discriminació de qualsevol tipus, simplement crec que no expressa la realitat, que com pot eixir l'Home de treballar, pot eixir la dona, i amb el cas de la platja seria el mateix.

Edgar Becker ha dit...

Hola, soc Edgar i vaig a comentar aquest video:

El primer video tracta d'un home que esta en la platja amb el banyador i obri la porta del cotxe sense claus, es mira les parts i la porta es va obrir, pero tambe encen el cotxe sense les claus.

EL segon video es d'una dona que pareix que sale de treballar, va al cotxe, el va obrir i despres le da al boto per a encendre el cotxe.

La meua opinio es que entre els dos videos i ha MOLTA diferencia ja que en el primer el home obri la porta i encen el cotxe sense les claus, ja que al mirarse les parts encen i obri el cotxe. A mi em pareix que el primer es molt masclista ja que per a anunciar un cotxe no fa falta anunciarlo d'aquesta manera, sin embarg el segon es un anunci normal, una dona sale de treballar, obri el cotxe i l'encen.

javi beker ha dit...

Hola ha hui hos vaig a parlarvos dels vídeos troba les diferencies.
Aquest vídeos tracten de dos cotxes,on hi que encontrar les diferencies jo personal ment no he vist ninguna,si que es veritat que son distints els cotxes péro s'obri de la mateixa forma hi arrencar tambe de la mateixa forma.
La meu aponió d'aquest vídeo es que crec que tenen el mateix sistema de arrencar, i d'obri les portes es el mateix model de cotxe per fora,aquest veicle un veicle que a aparegut hara mateix en el mercado i que estan intentan que amb messatjes d'atraccions els compren
¡BONA VESPRADA!

Rebeca West ha dit...

Hola vaig a comentar dels dos anuncis
Primer anunci: En el primer anunci de cotxes es pot apreciar a un xic en banyador que va passeant hasta el seu cotxe ( amb una melodia de fond ) es ve un poquet el cotxe i acaba l'anunci.
Segon anunci: En aquest anunci es pot ver a una dona que entra en el cotxe, despres es ve com la dona li da a un boto del cotxe i en cuanto li da es aprecia com corregue l'electricitat en el cotxe ,per dins del vehicle.

Opinio: La meua opinio dels anuncis es que en el anunci en el que es ve un xic, ensenyen mes a el xic que al cotxe, quan el anunci es de cotxe no de xic i despres en el altre anunci es ve mes el cotxe que la dona.

Bea Washington ha dit...

Aquest vídeo es un anunci dels cotxes de la marca ''Ford''.
Son dos anuncis, a el primer ix un home sexi a la platja sense samarreta, a soles amb banyador, i quan va caminant la gent es va girant, mirant-lo admirats, es para i es puja al cotxe sense claus, soles obrint amb el dit i s'en va, al final posa sense claus, on les guardes es cosa teua.
En el segon vídeo ix una dona, que ha acabat el seu treball i s'en va ja a casa, molt arreglada, i guapa, puja al cotxe de la mateixa manera que el home, però aquesta ja dins polsa un boto per encendre el motor.
Vaig a donar la meua opinió sobre aquestos vídeos, hem pareix un anunci molt masclista i sexista ja que, es veuen moltes diferencies masclistes com que la dona ix de un dur dia de treball i l'home s'esta relaxant a la platja, també en el anunci del home no es veu com encén el motor del Ford, en canvi en el de la dona ho expliquen molt detalladament, també utilitzen la bellesa com forma de vendre cotxes o altre producte, hem pareix fatal, doncs per que la gent lletja també te dret per ha fer anuncis i fer-se famosa, aleshores fan que la gent tinga depressions entorn al seua aspecte i a com els veurà la societat.

Eric Ivan 3ºC ha dit...

TROBA LES DIFERÈNCIES
Bona vespra, en el video que acabem de vore, veim que esta dividit en dos.
En el primer observem com un home fort i robust, sense roba, a soles amb el banyador, s'apropa a un vehicle tot terreny, el cotxe s'obri amb els dits, avanç d'obrir-ho es mira les seues parts sexuals.
En el segon observem una dona molt tapada sense ensenyar-hi res, fa el mateix que el xic, s'apropa al cotxe i l'obri amb el dit.
La nostra opinió es que en comparació del primer vídeo amb el segon es un poc sexista, exalta
mes la sexualitat del xic y la dona la deixa menyspreada.

consuelo west ha dit...

Bon dia
En aquestos dos vídeos hem pogut ver que hi ha varies formes de anunciar un cotxe.
En el primer vídeo es troba a un home forçut que es passeja per la platja en banyador, es veu a primera vista que el anunci de home es mes espontani i divertit que el de la xica , per cosses com el decorat i la musica.
En el anunci de la xica es veu que ella esta sortint del treball o d'algun lloc seri, i sincerament m'inspira serietat i em fa pensar que el cotxe es alta enginyeria i que es molt potent, però en el anunci del xic es veu que volen vendre el cotxe com un luxe de estiu, un cotxe per a veranear.

Crec que els dos son bons anuncis, i hem dona la sensació de que cada anunci encara que venda el mateix producte es per a públics diferts.

ruth i sandra ha dit...

Bon dia companys i companyes, hui nosaltres comenten aquest vídeo de troba les diferencies.
Aquesta entrada es molt sexista,es lo que jo pense.
Al primer vídeo en el que ix l'home de la platja sense camiseta i sense pantalons, es a dir, a soles amb un banyador, es dirigix cap al cotxe que teòricament s'obri sense claus, i quan va cap al cotxe es mira les seues parts i ja pot obrir la porta. En el segon vídeo ix una dona caminant cap al seu cotxe i pot obrir-la sense claus, aparentment, crec que la diferencia entre aquestos dos vídeo es que en el del home es sexista, ix embarg al de la dona no.
En la meua opinió no fa falta tenir un cos deu per obrir o tenir una cosa bon. L avida no es tracta de tenir un bo per a ser feliços i de vegades nos passeu de la ralla i pensen que son perfectes quan no lo son.
Cada u ha de ser com es i no se de preocupar-se molt el te físic perquè això en la realitat no importa, lo que importa es lo que se porta dins no lo de fora.

Vicent Pankurst i Javier Bebel c: ha dit...

En aquestos dos vídeos es mostra el mateix contingut, és a dir, el cotxe Ford EcoSport amb obertura sense claus. Al primer anunci es mostra un home «masculí» i musculós que es porta les mirades al seu pas, i quan arriba l'hora de obrir el cotxe aproxima la seua zona genital a la porta i s'obri el cotxe, mentre que al segon anunci, una dona obri el cotxe normalment i es mostren les funcions principals i destacades de forma objectiva.

El primer vídeo ens ha fet pensar en que pensaria la gent en cas de que el xic fóra una xica, si bé, ambdós vídeos (el mateix anunci però en xic i en xica) serien sexistes, perquè tracten una persona com a un objecte sexual simplement pel seu físic. Sent el vídeo com és, amb un xic, es dirà allò de que és «un crac» i algunes xiques diran que està «to bueno». En canvi, si fora una xica, es pensaria d'ella que és «una guarra» i alguns xics dirien que «esta to buena» i «se lo comía to». El pensament a ambdós casos és incorrecte pel simple fet de que a cadascú es pensa de diferent manera. Preferim per això l'altre vídeo, objectiu i que no dona pas a pensaments incorrectes.

Lidia Wolfstonecraft ha dit...

En aquestos dos anuncis es mostra el cotxe Ford EcoSport amb obertura sense claus, aquesta entrada es titula: Troba les diferencies, i aço es per que hi ha unes quantes. En primer lloc, el primer vídeo ens mostra a un home que es troba en una platja, en banyador ovbiament i el video ja comença provocant i es veu com mentres camina cap al seu cotxe les xiques le miren com dient: " que bo que esta" i per aquesta rao considere que el primer video es molt sexista i masclista ja que ademes es pot vore com volen que parega que per una part obri el cotxe i per l'altra s'obri portes en el món de les dones. En cambi l'altre anunci, l'anunci en què apareix la xica, es pot veure, com la dona va vestida, sense mostrar res i sense anar provocant.

Àlvaro Goldman ha dit...

Aquesta entrada són dos vídeos d'un anunci publicitari d'una marca de cotxes, en el que es mostra una nova forma d'obrir els cotxes d'una manera prou peculiar.

En primer lloc, el primer vídeo ens mostra a un home que es troba en una platja, més concretament està eixint de l'aigua d'una manera podríem dir «provocativa» de manera que tota la gent es queda mirant-lo. Seguidament arriba al seu cotxe, i al anar en banyador no porta butxaques en les quals ficar les claus, però realment si les du damunt i estan dins del banyador. D'alguna manera aquest espot és una mena de masclisme cap a l'home perquè ens mostra un ideal d'home que ha de ser musculós, atractiu i que en els dos sentits pot obrir portes, per una part obri el cotxe i per l'altra s'obri portes en el món de les dones. El segon vídeo tracta aquesta vegada d'una dona, en la mateixa situació que l'home però aquesta es troba vestida i la clau la porta en la bossa i obri la porta automàticament.

En conclusió, em pareix que aquests anuncis no són apropiats, ja que ens mostra un ideal d'home i de dona que no sempre té perquè ser així perquè pugues obrir- té «portes» a la teua vida.

khalid xulii ha dit...

En aquest vídeo es pot observar com perfectament intenten fer publicitat amb el cos tant masculí com femení, intenten captar una bona presencia, com que la gent amb bon aspecte es el que va a comprar l'article, si compres aquest producte vas a ser igual que eixes persones atractives.
Jo se perfectament que la gent amb bon aspecte atrau mes l'atenció que la gent que no ho es, però crec que es un poc patètic intentar vendre un producte per ser guapo o lleig. La gent lletja pot ser inclús mes qualificada que altra mes atractiva. També que l'home esta en la platja desfruitant i la dona ve de treballar, em pareix be que intenten donar un exemple de qui treballa realment, però tampoc expressa 100% la realitat del que ocorre. No crec que aquest siga un exemple de masclisme o discriminació de qualsevol tipus, simplement crec que no expressa la realitat, que com pot eixir l'Home de treballar, pot eixir la dona, i amb el cas de la platja seria el mateix.

Richard ha dit...

En aquestos dos vídeos anuncien el cotxe Ford EcoSport amb obertura sense claus. Al primer anunci es mostra un home banyador que surt del mar i totes les persones es queden mirant-lo i després quan va ha obrir el cotxe, pareix que l'obri acercant el banyador,i en l'altre anunci apareix una dona bé vestida obri el cotxe normalment i ens ensenyen les funcions principals.

Daniele Kent ha dit...

Aquest anunci lo ha fet una gran companyía internacional de cotxes com es ford. Ford ha sigut un dels pioners en la industria automobilística. L anunci (en general) es un tipus de vídeo que te incita a verlo i depend si esta ben fet, te incita a comprar el producte que estén mostrant. En aquest anunci estan mostrant el nou cotxe que ha fet ford i han utilitzat un home sol en pantalons curtes i musculat
mentre que les xiques que estan alrededor l estan miran i en una bona platja de vacances . I el anuncia de la xica va tota «tapada» sin xics mirant-la i esta anan a treballar.
EN aquest dos anuncis fets per ford crec que no hi ha cap ofensa al xic o a la xica(es la meua opinio) .

Leo Goldman ha dit...

En aquest vídeo vaig comentar el primer vídeo de trobes las diferencies tracta de un xic fort que sale del agua sembla ser li ven les xiques i se ponen a riure de ell llavors va el xic al cotxe i li ve un ancià que li mira como si portaré alguna, llavors el xic obre la porta de el seu cotxe i s'en va anar a la seua casa
ara vaig a comentar el segon vídeo de diferencies tracta que una xica entra en el cotxe i va dar-li donant a un boto i lo vare arrancar.
La diferencia esque un vídeo explica millor el cotxe qui altre i que u ten mas sentit que altre vídeo

Paula Bebel ha dit...

Bona vesprada :)

Podem observar que a aquesta entrada anomenada ''Troba les diferències'' es troben dos vìdeos dels quals tracten d'una marca de cotxe,en la que rep el nom de ''Ford'', i com aquest tipus de vehícle permet obrir les portes i arrancar sense les claus.Però,pensem en els dos tipus d'anuncis que han fet per a anunciar-lo..

Al primer,es troba un home musculós,amb banyador i sense samarreta en la platja,així doncs,es dirigeix cap a aquest cotxe,i atentament les dones que es situen al seu voltant es giren per a observar-li,perque crida l'atenció amb el seu cos tan bè exercitat.

En canvi,al segon vìdeo,vorem com una de les principals diferències al altre es que, es una dona,que està vestida,sense ensenyar-hi cap.

La meua opinió,és sense dubte algú,que les persones que es dediquen a fer els anuncis,sempre o quasi sempre,l'imatge está per davant del producte,és a dir,l'home o dona que done l'imatge al anunci,sempre repercutirá amb el producte,ja que si no está bona o bò no quirdarán l'atenció. Als anuncis de colònies o d'altres, sempre vetgem que les persones que ixen es troben amb cossos voluminosos,cuidats,prims..Però mai al contrari.

Pense que açò té que canviar,no té que ser així..

Un beset,Paula.

ALEX STONE ha dit...

Hola, com tots el dimarts estic ací per a donar-vos la meua opinió del que pense
d'uns vídeos que he vist en la classe de valencià.
El vídeo es diu : ``troba les diferencies``.
Tracta de dos anuncis on ens mostren el mateix tipus de cotxe però en els anuncis salen
una xica vestida que entra en el cotxe y van ensenyant el cotxe poc a poc ,
en canvi en lel altre anunci sal un xic de la Plaja en bañador sense mes roba y entra en el cotxe,
en cara que este anunci no ensenya molt be el cotxe .
Aquestes tàctiques de màrqueting per a atraer la atenció de les persones del mon que sempre esten al pendent del nous anuncis.
En la televisió ni ha molts anuncis daquest tipus per a atrer la atencio de les persones y utilitzen
els medis de comunicacio com: la televisió o la radio o també en el periòdic de dia a dia.
La majoria de la gent esta molt atenta als anuncis ,a la televisio o cartels publicitaris per a ver
noves ofertes o nus electrodomestics que ens serveixen en la vida cotidiana o que
simplement en agrade el que hem vist en un anunci.
Les persones que es dediquen al màrqueting ,esten preparats per a atraejer la atencio de totes les persones de qualsevol persona que esta visionant el anunci.
En els anuncis apel·len molt a la vida cotidiana per a patrocinar o publicar un anunci ,
en aquests moments en la majoria dels anuncis es tracta d'un ambient familiar o sexista.
Ni ha anuncis on tracten de vendre cualsevol cosa utilizant corps de dones molt be fets y deixant que es vetja cuanta mes el corp desnut de la dona , y en el home també susedeix el mateix
ja que en cada anunci ensenya mes el corp de cada persona per a atrajer la atencio del
espectador.

pau goldman i jaume wolf ha dit...

TROBA LES DIFERÈNCIES

El vídeo que acabem de veure el meu company i jo tracta sobre un xic fort i musculós en banyador que eix de la platja i es dirigeix al seu cotxe. Sorprenentment obri el cotxe sense la clau donant a entendre que no hi fa falta clau per a obrir el cotxe.

La nostra opinió personal es que no fa falta posar a un home musculós i en banyador per a anunciar eixe cotxe perquè una persona compra el cotxe perquè li ha agradat el que s'obri sense clau o altres coses però no ho fa perquè hi haja eixit un home en banyador.

luismi de gouges ha dit...

TROBA LES DIFERÈNCIES

Aquest vídeo tracta d'un home que ix de la platja i va cap al seu cotxe però a l'hora de obrir aquest, la gent del seu voltant sent curiositat perquè no té butxaques en el banyador i sorprenentment obri el cotxe sense clau, revelant que han creat un cotxe amb obertura sense clau i finalitza l'anunci dient que pots guardar on les claus on vulgues. Després hi ha un altre anunci molt diferent que promociona el mateix producte en el qual, una dona simplement obri el cotxe sense claus. En el primer vídeo hi ha un fort component sexual que incita inconscientment a comprar-hi el cotxe mentre que el altre simplement mostra el producte sense atracció alguna. Aquesta es una estratègia de marketing molt evident però que sorprenentment funciona.

Àngel Mott ha dit...

Bon dia, en aquests dos anuncis publicitaris hem pogut veure clarament com els anuncis són molt sexistes. Els dos anuncis volen anunciar l'apertura de portes dels cotxes sense necessitat de cap clau. Pel que fa a l'anunci en el qual apareix un xic va caminant per la platja amb tan sols un banyador clau, el qual no té cap butxaca per a poder guardar les claus, mentrestant sona una cançó que l'únic que es diu «Lollipop», que significa piruleta. Que és la piruleta en l'anunci?
Per altra banda en l'anunci en el qual apareix una dona, la dona va completament vestida i el que fa és obrir el cotxe d'una manera molt més natural que el xic de l'altre anunci.
Podem veure clarament com en la publicitat hi ha un sexisme exagerat: en l'anunci del xic intenta demostrar on un home pot guardar les claus mentre que en l'altre anunci (en el que apareix la dona) tan sols mostra com funciona aquesta nova tecnologia.

elisabeth lopez torres 1ºA ha dit...

En aquestos 2 anuncis puc bore com en un d'ells presenta les noves tecnologies
del cotxes de la marca ford amb l'obertura sense clau .
El sensor es trobaren el cotxe, i quant nota que l'altre sensor esta molt prop s'obri
la porta automàticament.

En l'altre anunci apareix una xica que porta les claus dins del bols i quant arriba
al cotxe s'obri la porta auto,automàticament i per no agafar o buscar la clau polse un
botó i arranca automàticament.

En la meua opinió, com n'hi ha moltissima gent que no s'en recorda on a deixat la clau,
no té en aquest moment que buscar la clau i com n'hi ha en el cotxe un sensor, i quant
el sensor nota que esta prop s'obri i a mi això m'agrada,perquè les noves tecnologies han
fet possible aiço.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Víctor Thompson, molt bona anàlisi:

"En primer lloc, el primer vídeo ens mostra un home que es troba en una platja, més concretament està eixint de l'aigua d'una forma podríem dir «provocativa» de manera que tota la gent es queda mirant-lo. Seguidament arriba al seu cotxe, i al anar en banyador no porta butxaques en les quals ficar les claus, però realment si que les du damunt i estan dins del banyador. D'alguna manera aquest espot és una mena de masclisme cap a l'home perquè ens mostra un ideal d'home que ha de ser musculós, atractiu i que en els dos sentits pot obrir portes: per una part obri el cotxe i per l'altra s'obri portes en el món de les dones. El segon vídeo tracta aquesta vegada d'una dona, en la mateixa situació que l'home però aquesta es troba vestida i la clau la porta en la bossa i obri la porta automàticament.

En conclusió, em pareix que aquests anuncis no són apropiats, ja que ens mostren un ideal d'home i de dona que no sempre té per què ser així perquè pugues obrir-té «portes» a la teua vida."


Hola Ignasi Amorós, molt bon comentari i també la conclusió:

"Finalment vull dir que en aquests anuncis d'empreses multinacionals no hauria de passar, ja que són els primers promotors dels papers, eixos papers que parle en tots els comentaris i que portem sempre damunt, és a dir, eixos papers que posa que hem de ser així i si no som com tot el món vol no som ben rebuts."

Mireia Bebel ha dit...

Bon dia,
L'entrada que vaig a comentar no té només que dos vídeos i un títol. Aquestos dos vídeos són un anunci publicitari de la marca de cotxes Ford. En el primer anunci la situació és molt diferent al de la segona; el primer cotxe es més d'esport i l'escenari és una preciosa platja en la que està un xic en banyador i pot obrir el cotxe sense clau; i el segon anunci és d'una dona que acaba d'eixir de treballar, el cotxe pareix més familiar i ella porta roba més formal.

En aquests anuncis hi ha moltes diferències, encara que no pense que siguen per a mal. Les diferencia que podem vore són: el xic és el que pareix estar de vacances i la dona treballant; ell porta un cotxe més esportiu i ella un cotxe més familiar; ell, al estar de vacances, porta roba de platja i ella en canvi porta un trage de pantaló i americana. A banda d'aquestes diferències jo no podria destacar res més.

En la meua opinió no veig res roí, ni «raro», ni diferent a l'hora de comparar-los. L'únic que es podria «criticar» seria que el home està de vacances i apareix quasi sense roba i la dona està treballant i ben tapada; això en tot cas seria bo por a llevar els estereotips de que quan apareixen cotxes o motos fiquen a dones per a vendre més i en aquest cas podem vore que no fa falta vendre d'aquesta forma.