24 de maig 2015

Un de cada deu mil

No és tan difícil, a que no?
Tanmateix, el blanc serveix per a fer una obra d'art, no per a llavar la roba de cada dia.

17 comentaris:

Bea Washington ha dit...

Un de cada deu mil
Bona vesprada, aquest anunci tracta d'un home que esta posant la colada.

Jo pense que han posat la entrada per que per una vegada de cada 10000 han posat un anunci de detergent en el que el protagonista es un home, ja que quasi tots el anuncis d'aquesta marca estan protagonitzats per dones (Pero no soles d'aquesta marca si no de quasi totes les marques que venden aquestos productos)
En la meua opinio, em pareix be que vagen alternant i que cada vegada siga un quin protagonitze aquesto anuncis, es un gran avanç en el tema de la igualtat.

Rebeca West ha dit...

Aquest video tracta de un anunci de llevataques “vanish gold”, en aquest video el que es ve estrany que un home pose la rentadora.
La rao per la que aquest video esta en karicies es que es el primer anunci de llevataques que isc un home posant la rentadora.
En aquest video es pot apreciar a un home rentant la roba i despres es ve un dibuix d'un oso que ells fan amb camisetes blanques .

La meua opinio d'aquest video es que em pareix molt be que posen a un home rentant la roba perque es molt inusual, sempre en els anuncis es ve a dones rentanta la roba no a homes.

Patricia Becker ha dit...

UN DE CADA DEU MIL
Bona vesprada.
Aquest vídeo tracta sobre un anunci de Vanish Gold, que vol donar a entrendre a la gent que les taques soles ixen amb aquest detergent.
Jo pense que perqué el detergent siga d'eixa marca no te perqué traure les taques, només ho fan per a que la gent el compre i ells guanyar diners. Els anuncis només estan per a aixó, per a vendre a la gent, alguna gent ho creu i altra no. Com aquests productes son de marca son més cars peró jo personalment no ho compraria.

Sandra i Ruth ha dit...

A vore, anem a comentar el video del llixiu anomenat vanish, estem acombstumbrats a que en anuncis d'aquest estil aparega una dona fent feina i tarees domestiques i coses de ''dones''... NO. En aquest anunci vegem a un home fent la colada, i la fa molt ve, veritat? Aquest exemple d'un home fent això es u entre un milio...

Nosaltres el vegem mal, sincerament, perquè així demostren que tots podem fer el mateix, però ells no volen, no volen perquè es mes facil dar-lis aquestes feines a una dona, no? Abans i tot, una dona pot fer el mateix que un home... A les hores un home pot fer el mateix que una dona... Que ni es mes facil, ni mes complicat, i que no hi ha treballs de dondes i treballs d' homes, perquè aquí tots podem fer el mateix. I el que no el vea així... A mi la meua mare desde be petita em va a enssenyar a respectar opinions, però hu sent, no el compartix.

axelle duquesne ha dit...

En aquest vídeo podem observar un home en una publicitat per a Vanish gold, una marca de detergent per la roba. Apareix llavant una camiseta i després, plegar moltes camisetes formant un dibuix d´un ós com si fora una obra d´art.
Es pràcticament el únic vídeo de detergent que apareix un home. Però, aun així, en els anuncis on apareixen solament dones, les dones apareixen solament llavant i no com els homes, fent una obra d´art, les dones apareix llavant en la seua cuina amb les seues xics. Aurien de fer anuncis amb homes i dones i mostrar que som tots igual. Es un de moltisimes anuncis però es un xicotet avance.

Tania Wolf y Nuria Wolf ha dit...

Per a comentar el video aquest podem començar dient que es un del primers anuncis en el que ix un home fent la colada. Es un gran exemple de com deurien de com deurien de ser el homes avui en dia.

Em pareix molt bé que possen a un home fent "la feina de casa" ja que tots estem acostumats a veure dones fent-la i esa imatge de la dona treballant a casa sempre hauria de desapareguer, ja que tots som iguals. Haurien de fer més anuncis d'aquesta manera o intercalant homes i dones a l'hora de treballar a casa i mostrar com som tots iguals.

M'ha agradat molt aquesta mena de fer veure a la gent com el home pot fer el mateix que les dones.

Ana Ketzin ha dit...

Aquest anunci el vaig ver per primera vegada en la televisió i em va agradar molt per qué per primera vegada un home ix fent un anunci de bugaderia ja que sempre ix una dona fent aquests tipus d'anuncis.

L'anunci tracta d'un home que està fent un test per a vore si el detergent de Vanish gold, pot fer les camises més blanques que altres detergents. Anuncia el "poder màgic" que te aquest producte en deixar el color blanc molt més poderós.

La veritat es que m'agradaría que feren més anuncis així per què demostra que la dona no es l'única que té que llavar la roba, també el home té que fer coses de la casa. Aquest anunci pense que es el primer que ix amb un home.

Alberto Stone i Cristian Napoleon ha dit...

En aquest vídeo es pot veure a un home fent la seua colada, és rar que un home faça aquestes coses? Jo crec que no, ja que jo també en faig la colada de vegades.Però i a homes que no fan aquestes activitats, ja que aquestes coses "deurien de ferles les dones" jo crec que no, no hi ha treballs per a homes o dones, tots podem fer les mateixes feines,siguen en casa o fora.

La nostra opinió es que tenim que desfer-nos d'aquest estereotip de les dones com a les que sempre fan les feines de casa, perque els homes estan més involucrats en aquestes tareas cada vegada més.

Per a finalitzar, volem dir que l'igualtat de génere és el objectiu final de la societat i tenim que lluitar.

Jose Mot ha dit...

Aquest vídeo tracta de que ha eixit un producte molt bo per a la roba que es te que netejar i apart de deixar-ho tot impecable tot lo que neteja el deixa molt més blanca que antes.
Aquest producte se que pot servir a molta gent però... no entenc perquè esta amb aquesta página

Ivàn Arenal ha dit...

Bon dia companys i companyes de l'institut IES ISabel de Villena, hui vaig a comentar aqquesta entrada la qual m'ha paregut bastant interessant, es un del primers anuncis en el que ix un home fent la colada.Crec que vol demostrar que ha de ser un gran exemple de com deurien de ser els homes de hui a dia.

L'anunci tracta d'un home que està fent un test per a vore si aquest detergent, Vanish gold, pot fer les camises més blanques que uns altres detergents.


Jo pense que han posat la entrada per que per una vegada de cada 9990 han posat un anunci de detergent en el que el protagonista es un home, ja que quasi tots el anuncis de la majoría de detergents estan protagonitzats per dones, o si ix algun home es per a donar pas a una dona.

Pense que deuríen de posar mes anuncis promocionant la igualtat, ja siga en anuncis de detergents com en anuncis de cotxes o qualsevol típus de anunci publicitari, ja que tot som iguals, dones, homes, i m'he fixat que n'hi han molts pocs anuncis amb gent de color negra, i no entén el perque, al igual que si eixen els homes negres es perque estan agafant alguna cosa amagats, es a dir, els cualifiquen com a lladre.

Espere que us haja agradat companys i companyes, un salutet i bones vacances. :))

Andrés Stone ha dit...

Hola, bon día, a hui parlaré d'aquesta entrada.

Per a començar hem d'analitzar l'anunci, primerament vegem a un home rentant la roba blanca de manera que el anunci ens mostra com de blanc pot que dar la teua roba. I acaba fen un dibuix de un animal demostrant que «VANISH GOLD» es molt bo per a rentar la roba blanca, i que dóna 4 tonos més blanc.

Més tard té dones conte que en l'anunci es un home qui renta la roba i no una dona com en la majoria dels anuncis .

La meua opinió es molt clara es un dels primer anuncis que ixen a la tele que esta rentant un home. Pense que ha d'eixir en la majoria dels anuncis de rentar la casa té que eixir tant un home rentant com una dona fen així les tares els dos per igual. Si ten vas al treball tu té rentes la roba que vas a usar d'aquesta manera cada un es preocupa de la seua roba, i si alguna vegada no pot la dona rentar-se las seua roba pues el home fer-ĺa i així els dos es divideixen el treball. De la mateixa manera en tot fer el dinar, plantxar i moltes més coses relacionades.

Per conclusió jo pense d'aquesta manera que ni ha que repartir-se la tarea perquè així es meis treball per a ella, i no ni ha tanta discriminació. Gracies amics i amigues un beset.

Lorenzo Arenal ha dit...

UN DE CADA DEU MIL

En aquesta entrada podem veure publicat un anunci de «vanish gold», al qual es pot veure una cosa poc comuna als anuncis de detergents, un home netejant la roba, que mostra com utilitzant aquesta marca, tindràs tres tons més blancs i això es representat amb la imatge d'un os polar de camisetes netejades amb el detergent de la marca superposades davant de les camises grises llavades amb qualsevol altra marca.

És veritat que la majoria dels anuncis, per no dir tots, tenen dones netejant la roba, generalment dels seus fills, tota bruta que com de colp de màgia, amb aquest detergent ja no hi tendra que esforçar-se en llavar les taques difícils a mà. Aquest rol és el que es suposa que s'adona a moltes cases de la nostra societat però la realitat és que cada vegada més els homes i les dones reparteixen les tasques de la casa ja que sembla lògic.

En conclusió, aquest anunci em sembla molt encertat per part de la marca, perquè la publicitat és una part fonamental a la vida de les persones tele-visionaries, sobretot perquè les persones poc intel·ligents pensaran que si a la seva estimada televisió no els mostra una altra cosa que valors de masclisme i sexisme, serà perquè és «lo normal».

Ignasi Amoros i Victor Thompson ha dit...

Salutacions.

Aquesta entrada crida molt l'atenció perquè trenca l'estereotip el qual diu que la dona és la que promociona aquest tipus d'anuncis per a llavar la roba, ja que, s'ella la que fa totes eixes coses.

Com bé hem dit avanç en aquest vídeo hi apareix un home fent la bugada per a promocionar un nou tipus de detergent, més concretament de la marca Vanish, una multinacional prou famosa però que sempre havia utilitzat la dona per a promocionar els seus productes. Per sort, pareix que l'empresa ha canviat la seua manera de fer els spots perquè siguen menys masclistes, pot ser per les possibles crítiques que es fan sobre els anuncis que utilitzen a la dona com a objecte per a realitzar aquestes accions.

Finalment em arribat a la conclusió, de què hem de lluitar per a poder aconseguir la igualtat de gènere, ja que cada vegada estem millorant. Perquè fa un temps els anuncis estaven plagats d'estereotips i cada vegada la gent s'està conscienciant de la desigualtat que hi ha.

Àngel Mott ha dit...

En aquest anunci podem veure com un home està fent una prova demostrant el “poder” que té el detergent per a llevar-hi les manxes. Però encara que pareix un anunci molt més sensat que altres anuncis del mateix genere encara no és perfecte i igualador.
El defecte que en té és que l'home apareix rentant la roba però el que en realitat està fent és posar-la d'una manera específica per a formar una obra d'art. En canvi en els anuncis en els quals apareixen dones se les presenta en la majoria com a mares, és a dir, estan en casa i a soles renten la roba. I no se les presenta com a artistes, com si ho fan amb aquest home en aquest anunci.
Quan arriben a un moment en el qual això s'iguale haurem avançat.

Sofia Stone ha dit...

Vaig a comentar aquest vídeo i el primer que he de dir que els comentaris que han posat els meus companys no em semblen acords amb el vídeo.

Primerament el que es veu en el vídeo és un home que està rentant a mà un parell de samarretes brutes i després es gira i es veu una figura d'un elefant que ha construït ell amb les samarretes blanques gràcies al detergent que ha utilitzat.
A simple vista sembla que és una anunci en què l'home es preocupa per les tasques de la casa i està posant una rentadora, però no, no és així, jo pense que l'anunci no representa per a res la igualtat, no crec que no té res a veure amb això, sinó que l'anunci només es preocupa pel detergent que fa un blanc perfecte a la roba i l'home no està posant la rentadora ni res semblant, només està fent una figura amb les samarretes amb el blanc perfecte gràcies a la utilització del detergent. Jo crec que s'haurien de fer anuncis en el qual un home es preocupa per les tasques de la casa i anuncis que mostren igualtat en comptes de fer un anunci en el qual ix un home rentant a mà només per fer una estàtua i satisfer ell mateix per haber-la fet ell sòl. Per què no ix un home en un anunci en què els xiquets es bruten al parc i és ell el que renta la roba?

Pau Goldman ha dit...

Bona vesprada.

He triat aquest vídeo perquè hem pareix molt bé que en l'anunci d'un producte de neteja no siga la dona la que neteja la roba si no que siga l'home el que llave. Hui en dia en la gran majoria d'anuncis de neteja es la dona la que sempre està netejant. La gent pensa que la dona es la que té l'obligació de netejar i fer les tasques de la casa i l'home no ha d'ajudar a la dona a treballar. En la majoria de les cases es la dona la que treballa en casa, la que s'ocupa dels fills... Això no es just perquè les dones tenen menys temps per a elles.

La meua opinió del vídeo es que està bé que anuncie el producte un home i no ho faja una dona. Cada vegada hi ha més homes que ajuden a les dones a netejar i a fer tasques de la casa. Es que no poden els homes fer el dinar o posar la llavadora? La majoria pensen que no es cosa de homes, i per part de la dona també poden exigir-li a l'home a que l'ajude o dir-li que si ell no fa res ella tampoc.

eli 2ºb ha dit...

Bon dia a tots el món

M'agrada aquest perquè és l'únic vídeo que el qui neteja és un xic perquè
normalment es una xica qui neteja.

La gent es creguen que les xiques estem per a llavar la roba ect....

En la meua opinió es que els xics tenen també el mateix dret de netejar la roba ect..
L'unic xic que he vist netejant la roba a sigut aquest home, el de l'anunci
Jo m'en faig una pregunta
es que les xiques solament estem en el món per a netejar o que???
Continuará....