2 de des. 2018

Bomba sexual

#Bomba sexual” és un vídeo de la primera temporada de la sèrie Oh my goig. En aquest, Aina li conta a la seua amiga Ju que ha fet el test "Cómo eres en la cama" i li ha eixit que és una "bomba sexual". Ella pensa que ho és perquè ho ha fet diverses vegades; però i Ju?, quin resultat obtindrà en el test si encara és verge? 

Aina està molt sorpresa que Ju no ho haja fet mai; per això li diu: “No em digues que ets verge? Què fort! No em pensava que eres tan monja. A mi m’és igual, però... què has fet amb tots els tios amb qui has estat? [...] Doncs ja et pots espavilar, nena!"

Qüestions per a pensar-hi abans de fer el comentari:
  • Pot ser una bomba sexual una persona que mai ha practicat el coit? 
  • Penseu que Ju és una monja perquè encara no ha tingut relacions coitals? 
  • Creieu que Aina és una bomba sexual perquè ha tingut relacions coitals? 
  • Creieu que hi ha adolescents que se senten pressionats a tindre relacions sexuals perquè està de moda ser sexualment actiu? 
  • Quina actitud té la societat cap als xics que són verges en l'adolescència? I cap a les xiques?
  • Ens afecten les opinions de les amistats?

27 comentaris:

Ernesto West ha dit...

Bon dia, el meu nom es Ernesto West alumne del IES Isabel de Villena en primer de batxillerat.

Vaig a comentar aquesta entrada perquè el títol m’ha resultat particular i m’ha cridat l’atenció « Bomba sexual», aquest vídeo tracta sobre dues dones que anaven per el carrer i una li diu a l’altra que a fet un text online que deia com eres en la cama, constava de respondre unes deu preguntes tenint quatre opcions.

L’amiga li diu que això no serveix per a res i l’amiga li diu que a ella li deia que era una «bomba sexual» , poc a poc fan el text online responent de manera que no posava tota la veritat, es a dir, sense sinceritat.

Més endavant l’amiga descobreix que la seua companya no ha tingut relacions sexuals i es sorprendre moltíssim, ja que havia tingut parella, a continuació parlen de les seus relacions en parella i deia que no havia fet l’acte sexual, però que si havia fet palles. Finalment l’amiga es creia superior ja que en el seu text posava que era una «bomba sexual» cosa que no té cap de sentit.

La meua opinió d’aquest tema es que no per estar amb moltes persones has tingut de fer-lo si o si, ja que cadascú el fa quan tens un grau de confiança amb l’altra persona elevat i de veritat t’apeteix i tampoc hi ha que fer molt de cas a un text online ja que si no has respondre amb sinceritat no hi ha molta validesa en la resposta.

Però ara jo em faig preguntes com « perquè li donen tanta importància a perdre la virginitat?, perquè li fan cas a un text online?, perquè l’amiga s’estranya quan la seua companya i diu que no ha

Finalment vull dir que recomane aquesta entrada a la gent que diu es creu que si un text online diu que eres una « bomba en el llit» es creu més important.

Luthy de la Barre ha dit...

En aquest vídeo fet pel programa de ‘’Oh my goig!’’, ens posa en siotuació una parella d’amigues d’edat jove que mantenen una conversació en la qual la primera noia li parla d’un text de sexualitat que ha trobat a la internet.

La segona xica al principi li diu que fer un test es avorrit, però finalment es decideix per fer – ho, doncs a la primera li va sortir que era una ‘’màquina sexual’’ i a la segona li feia curiositat saber que li eixiria a ella.

Aleshores comencen a fer el test, al principi contestant preguntes una mica ‘’fluixes’’ fins que arribaren a preguntes més fortes en las que la primera xica va adonar-se de que la segona segueix sent verge.

Estranyada la comença a mirar com si fóra alguna cosa especialment rar, dient inclòs que no té cap problema a la mateixa vegada que la incomoda dient-li que no pensava que fóra tan ‘’monja’’. A la final resulta que la segona xica, encara que no havia experimentat la penetració, havia tingut molta més vida sexual que la primera.

No se exactament que extraure d’aquest video, potser el fet de que una relació sexual no te per qué tenir penetració, i que possiblement els adolescents i molts joves estiguen malinformats en quant a l’ámbit sexual.

Andrei de Pizan ha dit...


He triat aquest video perqué hem ha cridat l’atenció el títol del vídeo, es pot veure com dues amigues mantenen una conversació i l’altra li diu sobre un test de sexualitat que hi ha trobat a Internet.

A la primera amiga li havia eixit que era una bomba sexual i ténia curiositat pel que li eixiria a ella.

Després la segona xica li diu a la seua amiga que el test és molt avorrit però al final ho fa el test que estan fent va de preguntes baixetes a preguntes molt difícils.

Al cap d’un temps la seua amiga es dóna conta que la seua amiga és verge i que és molt estrany no pensava que fora una ''monja´´.

La meua opinió és que cada un és com és i que si un no hi és com tu no per açò deu ser un estrany tu pots fer una cosa així i un altre ho pot fer d’una altra forma.

Lucia Becker 1Bach C ha dit...

«Ets verge», «Fa un any que estàs amb el teu nuvi i encara no te l’has tirat», «Com que no has follat si totes les teues amigues si ho han fet ja»... Aquestes i moltes més són les típiques frases que els adolescents estem acostumats a escoltar perquè el pensament de la societat ho mana d’aquesta manera.

En primer lloc pel que fa a la segona qüestió que ens proposa l’entrada, m’agradaria contestar que no per tindre 16, 17 o inclús 18 anys i ser verge ets menys que algú que ho és. Les relacions sexuals s’han de mantenir quan una persona pensa que està preparada per això i que després no et penediràs. A més, vull afegir que no per haver fet el coit, Aina és una «bomba sexual» com es defineix, i que Ju tampoc és una monja sinó que encara no l’hi ha arribat el moment de fer-ho.

En l'actualitat, hi ha dos pensaments molt diferents en l’àmbit de la sexualitat, per una banda els homes si fan l’amor amb moltes xiques, són uns triomfadors, i a més si no ho han fet, són uns pringats. Sense oblidar que si no conten el que han fet amb la seua parella tampoc ho estan fent bé, i no segueixen el bon model d’un adolescent en aquest àmbit.

D’altra banda i molt diferent, som les xiques, la societat ens vol fer pensar que si estem amb molts xics ,som unes «putes» i a més a més, si no fem res amb la nostra parella, som unes estretes. Sense parlar de com ens descriuen per portar una roba més «sexy» i una altra de «monja»

En conclusió, puc dir que faces el que faces sempre estaràs en boca de la societat, encara que sigues el model d’una manera correcta seràs jutjat i si no ho segueixes, també ho seràs, i encara pitjor.

Adriana Svetla ha dit...

BOMBA SEXUAL

Aquesta entrada conté un vídeo que tracta sobre dues xiques que anaven pel carrer fent-se un test online que et dona un resultat dient-te com eres en la cama. En el test hi ha sempre quatre opcions.

Ju va dir a la seua amiga que aquest test no serveix per res però Aine se sentia millor perquè a ella li ha donat com a resultat que es una ‘’bomba sexual’’ .

Després Aine va descobrir que Ju és verge i es va sorprendre i li diu ‘’No em digues que ets verge? Que fort! No em pensava que eres tant monja. A mi m’és igual, però... què has fet amb tots els tios amb qui has estat? [...] Doncs ja et pots espavilar, nena!". Ju li va confessar que no ha fet l’acte sexual però que si que va fer palles i un trio amb una dona i un noi però sense la penetració.

Al final resulta que Aine no va fer ningú trio però se sent superior perquè té el resultat del test què és una ‘’bomba sexual’’.

Jo personalment no entenc per què donen tanta importància a un test online i a tindre relacions sexuals. En la meua opinió cada u pot perdre la virginitat cuant vol i a què edat vol. I no sempre vol dir que si algú va tindre moltes parelles ho té que fer perquè cada u perd la virginitat quant li done la gana i quant té confiança amb la persona.

Tampoc hem de fer cas a un test online perquè no es sincer i pots inventar-te les responies i per això el resultat no sempre és vàlid.

Els comentaris tipo ‘’no pensava que eres tant monja’’ ,etc. ens fa sentir pressionats a fer l’actes sexuals i per ser verge no ets menys que una persona que ja ho va fer.

CLARA CAMPOAMOR ha dit...

Personalment crec que no es pot saber si ets una bomba sexual, és una cosa subjectiva que a més cada persona considera que una bomba sexual pot ser bo o roín. En resposta a l'altra qüestió no ets una monja per no haver tingut relacions, el coit s'ha de fer quan tu et sents preparat i segur, i no per això ets millor o pitjor, és un tema secundari les persones no s'haurien de classificar per aquesta condició.


Anna no pot saber si és una bomba sexual per haver-ho demostrat una enquesta, ja que això no es pot comprovar de cap manera, no hi ha proves o mostres que ho indiquen. No té res a veure que haja tingut relacions sexuals.

Com a adolescent a vegades et pots sentir obligada a forçada a tindre relacions, o simplement a tindre una parella. Les persones que no tenen parella o no l'han tinguda mai de vegades són observats com persones estranyes o rebutjades per la societat. Tindre una parella ha de ser una cosa bonica on les dues ho facen per amor i no per compromís.

Davant la societat és ben diferent com es reflexa ser verge a les dones que als hòmens, sempre serà millor vist si un home és verge que si una dòna no ho és. De vegades les dones són anomenades fulanes per simplement tindre diverses relacions, cosa molt injusta, ja que açò és contrari a la situació que pateixen els hòmens respecte a aquest tema.

alex stone ha dit...

En el vídeo es pot veure a unes xiquetes que parlen sobre un qüestionari que a fet una d’elles i que tractava de endevinar com era la xiqueta en la cama mitjançant unes preguntes i a la jove li va tocar que era una «bomba sexual» i ella to feliç se'l va contar a la seua amiga i va començar la conversa sobre aquest tema. Ju va dir-li a la seua amiga que ella es verge i la altra li diu que perquè, si ella va a estar amb xics, que que passava ,que era monja? Ju li contesta que no hi ha necessitat de no haver tingut sexe amb penetració amb el concepte de ser monja , comenta algunes exemples de uns quants xics amb els que ha tingut relacions sexuals, però no havia sorgit el moment de fer-ho amb penetració.
En aquesta representació es mostra com una critica a la societat de hui dia en la que la gent, sobretot jove , pensa que o perds la virginitat jove o si no ho fas es per que o ets monja o no li agradis a ningú o alguna cosa de aquestes; i no puguen pensar que potser que tan sols no et sents còmode o preparat per a fer-ho o per que no t’ha sorgit. Després Aina diu que ella es una «bomba sexual» per que ha tingut relacions sexuals i doncs sap mes que altre que no ho ha fet. Altre tema que es pot mencionar es la diferencia de mantindre la virginitat en els xics o en els xiques; en els xiques tan sols es parla,sobre tot en la gent jove ,que si ho ha fet molt prompte o si ho fa a menut es una «puta» o «guarra» i si parlem dels pares, molts d’ells pensen que la seua filla te que ser verge fins als díhuit i en canvi en un xic els jóvens durien que es el millor,un crack i tot això i als seus pares , jo crec que ni li donarien importància. En conclusió , tenim que pensar que si que el sexe es molt bo i tot això però també hi ha gent que o no es sent preparada o no li dona la gana fer-ho.

Raúl Word ha dit...

En aquests vídeo podem trobar un cas en el qual una amiga li diu a un altra el monja que és per ser verge, no és el tema principal, però és una part molt important, de la qual vaig a donar la meua opinió. El test classifica a l'amiga com una bomba sexual i l'altra amiga no ho ha fet mai, i a li pareix rar a la sexual> i ací trobem el conflicte inicial.

Tant aquest text com la societat actual, classifiquen a una persona, sexualment parlant, depenent de si ho ha fet o no ho ha fet. A aquesta xica se li denomina al vídeo com bomba sexual, però és clar que una persona que no ha practicat el coit també ho pot ser, tindré sexe no és la base principal per ser millor o pitjor, pots ser una persona agradable que no ha practicat el coit i agradar-li a una persona, o practicar el coit, i no agradar-li a ningú. A aquesta societat cap persona, majoritàriament les dones, poden estar segures d'insults per temes de sexe, si una dona és verge és monja, i si ho ha fet ja l'etiqueten com puta, es troben a un extrem o a un altre. És mes, quan amics parlen de sexe, ens veiem en el compromís de tindre relacions sexuals el més de pressa possible, per no ser el rar del grup.

En conclusió, cada un déu ser com és, si un no vol tindre sexe, no ho té, no es ha de sentir obligat a fer-ho si no vol i punt. Cada un ha d'agafar el seu temps per viure la seua vida.

Adrian Wolf ha dit...

Bon dia, sóc Adrià Wolf i avui comentaré aquesta entrada perquè m’ha cridat l’atenció el seu nom: “Bomba Sexual”.
L’entrada tracta sobre un vídeo de la primera temporada d'una sèrie anomenada Oh my goig, en el qual Aina li conta a la seua amiga Ju que ha fet un test a internet sobre la sexualitat i en aquest li ha eixit com a resultat que és una bomba sexual. Aina li diu a la seua amiga que prove de fer el test i encara que al principi es resisteix, finalment acaba fent-ho davant de la insistència d’Aina.

Les primeres preguntes no tenen molta importància perquè són del tipus: “com són les sabanes més morboses que tens?” “O què fas per a excitar al teu xic?” A les quals Ju no dóna molta importància, però en arribar la següent pregunta, és a dir, la d'“on ha sigut el lloc més exòtic on has tingut relacions sexuals”, Ju confessa que és verge. A aquesta afirmació, la seua amiga reacciona d'una manera exagerada, i començà a preguntar-li a Ju que perquè no havia fet res amb els seus nuvis i núvia, al que Ju va respondre que sí que havia fet coses de caràcter sexual, però que mai havia arribat a la penetració.

Després que Aina sentira que Ju era verge li va dir: “no sabia que fores tan de monja”. Cosa que crec no haguera d'haver-la dit perquè va incomodar a Ju i perquè sols pel fet que Ju no haja arribat a la penetració, bé perquè no haja volgut o perquè no s’haja trobat en confiança no cal posar-li aquest adjectiu qualificatiu.

En la meua opinió, aquestes situacions ocorren diàriament amb amics i/o familiars que et pressionen amb la pèrdua de la virginitat tant en homes com en dones. Aquesta pressió no hauria d’existir perquè per a l’únic que serveix és per a condicionar a les persones. La pèrdua de la virginitat depén només de dues persones i de ningú més. A més a més que és un procés completament natural, en el qual cada persona es lliure per elegir com perdre-la, amb qui perdre-la i quan perdre-la.

Vanessa Stone (1 Batx Arts) ha dit...

A aquest vídeo se’ns planteja un tema molt recurrent a les converses entre els adolescents de hui dia: la virginitat. No és cap misteri que en els últims anys, cada vegada més adolescents tenen relacions al voltant dels 15 anys o abans, segons l’Institut Nacional d’Estadística. És aquesta dada la que dóna lloc a situacions com la que podem veure al vídeo, on una xica li pregunta a la seua amiga: “No em digues que ets verge? Què fort! No em pensava que eres tan monja.”

Amb frases com aquestes es mostra la pressió que suporten molts i moltes joves per a “perdre la virginitat”—expressió de la qual parlaré més endavant— i els comentaris que han d’escoltar sobre la seua vida sexual, sent aquesta pròpia de cadascú i que ningú hauria de criticar.

Primer de tot, vull parlar d’aquesta pressió social per la qual una bona part de les adolescents acaben per mantenir relacions sexuals sense estar completament segures.
És un fet que açò ocorre des de fa anys, i que continua ocorrent en l'actualitat; potser és un símbol de maduresa, de popularitat… qui sap?

El que sabem és que aquesta situació no fa més que crear complexos i inseguretats sobre els cossos i la sexualitat de les adolescents, ja que es posa en dubte la seua “capacitat per a lligar” i el seu físic. Dit això, crec que cal obrir un debat al voltant del terme «virginitat». La virginitat és, segons la RAE, l'estat en què una persona no ha tingut relacions sexuals.

Ara bé, no és aquest un concepte arcaic utilitzat per classificar a les dones per la seua “puresa”? No és cert que no es pot determinar amb seguretat—ni tan sols un metge experimentat— una diferència entre una persona verge i una que ja haja tingut relacions?

Relacionat amb açò, considere important recalcar la brutalitat de les pràctiques que es continuen realitzant per comprovar la virginitat de les dones: la prova del mocador; una “inspecció mèdica”, la qual les dones són forçades a fer si no sagnen la primera vegada, en països com Afganistan…

Després d’aquest incís sobre situacions que trobe que hem de lluitar perquè canvien, reobriré el debat anterior sobre el concepte de «virginitat». En la meua opinió, aquesta no ha d’estar limitada per un únic fet (la penetració), sinó que és qüestió de cada persona determinar.

Jo personalment, opine que la virginitat és un constructe social i mai em classificaria a mi mateixa— ni a ningú altre— com a verge o no verge, perquè no és una cosa que canvie qui sóc i com sóc, ni tan sols li done importància.

D’una altra banda, voldria destacar que l’expressió “perdre la virginitat” hauria de reformar-se; ja que en qualsevol cas, no hauria de ser una qüestió de perdre, més bé de guanyar.

Jorge Davidson (1 BATX C) ha dit...

Bona vesprada a tots i totes, en aquest capítol de la sèrie «Oh my goig» «Bomba sexual» Aina i Ju parlen sobre un test que ha fet Aina. Aquesta després de mirar les respostes li ix que és una bomba sexual, i se'l conta a Ju, i l’incita a fer el test i a la tercera pregunta Ju li conta que encara no ha fet l’acte sexual. Aina comença a preguntar-li perquè no ho ha fet encara i Ju li conta el que ha fet amb els seus nuvis.

En el meu paréixer no hi ha una determinada edat per cometre l’acte sexual, ja que si tu creus que ja estàs preparat i l’altra persona també vol podeu practicar sexe quan vulgueu, però el que no s’ha de fer és insultar a una persona per no haver practicat sexe mai ni per no voler fer-lo encara. Així que Aina es comporta de mala manera al vídeo cridant monja a Ju per ser encara verge i intentant convéncer-la perquè el practique el més prompte que puga perquè això és una decisió molt personal i intima de cada persona. També pense que hem d’intentar que si tu tens una idea sobre quan vols tindre sexe has d'intentar que les persones no et mengen el cap amb les seues idees per canviar les teues. I amb més raó si la seua intenció és practicar sexe amb tu.

Per finalitzar m’agradaria dir que cada persona té la seua opinió sobre aquest tema i hem de respectar les seues idees, però sempre que siguen de bona intenció. També hem de respectar les diferents ideals que té la gent per realitzar sexe. Però el més important és fer-ho quan un mateix vulga sempre que l’altra persona també estiga d’acord i no caure en les provocacions d’altres per fer-lo sense voler.

Helena Campoamor 1 Arts ha dit...

Moltes voltes hem pensat en el fet de mantindre relacions sexuals en la adolescencia i acabem pensat que no passa res si no tens una vida sexual activa o si sí que la tens. Però, de veritat actuem i parlem com suposadament pensem?

La resposta és no, desagraïdament no. Sempre, la societat en general, posa cartells segons el que sàpia de la teua vida sexual. En el vídeo d'aquesta entrada vegem com Aina diu que és una "bomba sexual" solament per haver practicat el coit més d'una vegada, i com li diu a la seua amiga, Ju que és "un poc monja" per què encara és verge. Realment, aquestes etiquetes són totalment absurdes i innecessàries, ja que ni Aina ni Ju siguen probablement com diuen en veritat.

Però aquest no és el problema en realitat. El problema és com jutgem a tots els adolescents, sobretot si es tracta de les parelles i les relacions sexuals. És a dir, quan ens diuen que una persona amb, per exemple, vint anys, molta gent pensa que què serà el que ha fet mal per a seguir verge, inclús, si es tracta d'una persona hetero, fan bromes amb si el serà realment o si necessita provar amb altre sexe.


També cal destacar que si una xica adolescent és activa sexualment, no serà el mateix que si ho fóra un xic. Està més que clar que a les xiques ens jutgen més que als xics, i en aquest tema no anava a ser menys. Si una xica ha tingut més d'una parella sexual probablement li criden "puta", mentres que en el cas dels xics és completament diferent.


Òbviament aquest problema es resuelven amb la mateixa solució que ajudaria a eliminar tots els problemes de la societat, el respecte. És realment el que necessitem, respectar i ser respectades.

Santiago Paul 1ºHumanitats ha dit...

Hola parlaré sobre el vídeo ``bomba sexual´´, que m´ha cridat molt l´atenció perquè dóna a conèixer el pensament que tenen els joves d´avui en dia sobre el tema de la virginitat i les relacions sexuals.

En el vídeo apareixen dues amigues i mentre estan passejant, una li comenta a l´altra sobre un test que fa preguntes un poc subides de to com `` Què és el que més t´agrada fer-li al teu xic?, El lloc més rar on ho heu fet?. Aleshores una de les xiques ,anomenada Ju, respon a les preguntes del test però sense saber bé que respondre.

Després,Ju li diu a la seua amiga Aina que malgrat tenir molts nuvis, encara era verge, la seua amiga molt sorpresa li diu :“No em digues que ets verge? Què fort! No em pensava que eres tan monja. A mi m’és igual, però què has fet amb tots els tios amb qui has estat?´´. Ju li respon que a un nuvi tan sols el feia palles i amb els altres perquè un no li agradava molt i l´altre es va anar amb altra xica no va poder mantenir relacions sexuals.

Sobre la pregunta ``Creieu que Aina és una bomba sexual perquè ha tingut relacions coitals?´´. El que pense sobre això, és que Aina es creu que és una bomba sexual perquè és el resultat que l´ha eixit del test. Aleshores si fent caso al test, totes les xiques que han tingut relacions coitals serien bombes sexuals.

El que pense sobre tot això és que cadascú pot mantenir relacions sexuals quan tinga ganes, no perquè com ara molts joves tenen relacions sexuals com 16 o 17 anys, tots els joves de la mateixa edat hem de mantenir relacions sexuals. A més a més, pense que molts adolescents fingeixen haver tingut relacions sexuals per a que els seus amics, companys de classe,etc. no li miren mal i no li posen motes per ser verge.

Marta Nelken i Jessica Zambrano de 1 Humanitats ha dit...

Ara comentarem l’entrada “#Bomba sexual” on hi ha un vídeo de la primera temporada de la sèrie Oh my goig. En aquest vídeo apareixen dues amigues parlant sobre temes sexuals; comença amb Aina que li conta a Ju que ha fet un test anomenat "Cómo eres en la cama" i com a resultat li havia eixit que és una "bomba sexual". A continuació, Aina li proposa fer el mateix test a Ju, responen les primeres preguntes, però en arribar a la pregunta de “On és el lloc més estrany on l’has fet?”, ella no sap que respondre, ja que mai ha fet l’acte sexual, sinó que ha fet altres coses del mateix estil amb els xics/xiques que ha estat en parella.

La reacció que té Aina al saber que Ju no ha fet l’amor, per a nosaltres és normal, ja que la majoria dels adolescents reaccionarien així, perquè en un grup d’amics, normalment qui l’ha fet, es sol creure superior. Nosaltres pensem que açò està malament, ja que l’acte sexual no suposa cap obligació per a ningú, i açò significa que quan Aina diu que és una “bomba sexual”, Ju també pot ser-ho perfectament, ja que ni ella ni ningú sap com és a l’hora de practicar el coit i això no té res a veure amb què siga una “monja”. Com hi ha gent que es creu superior per ser sexualment actiu, pot influir a les altres persones a ser pressionades a quan vegen l’oportunitat de fer-ho, no es plantegen si és el bon moment o si és amb la persona adequada, ja que per la influència dels altres, fer l’acte està de moda.

A banda, que Aina ho haja fet, no té res a veure amb què de veritat siga una bomba sexual, ja que ella mateixa ha dit que en les preguntes ha exagerat, aleshores no podem relacionar el que ho haja fet amb què siga bona fent-lo. En relació amb això, podríem dir, que la societat , sí que és veritat que sempre ens ha dit ( les persones que coneixem, els familiars, els majors en general o fins als metges), que no hi ha cap pressa per a fer l’acte sexual, i que si alguna vegada ho fem, que siga amb la persona i el moment adequat i sobretot, amb protecció. Junt amb la societat, a vegades estan les amistats, que ens poden perjudicar o beneficiar, ja que poden haver amistats que et pressionen, com hem dit abans, però també n’hi ha amistats que et protegeixen fins que no siga el moment i/o persona adequada.

En conclusió, deixar clar que cadascú és lliure de fer-ho quan i amb qui vulga però està clar que no hi ha pressa per trobar el moment i cadascun, per diverses circumstàncies, li arriba en un moment o altre. Encara que el teu siga molt tard, no ha d'importar-te el que diguen els altres perquè assoles tu coneixes el teu cos i les teues relacions.

Mireia Addams ha dit...

Aquest video comença amb unes amigues caminant juntes pel carrer. Una li comenta a l’altra sobre un test molt divertit i l’altra no vol jugar, però finalment accedeix per curiositat.
Aquest test tracta de preguntes sexuals per a definir si eres bo o no al llit.

Contestant a les preguntes les dues amigues menten un poquet en les respostes pel simple fet de sentir-se bé per se bones al llit. Després d'unes quantes preguntes una de les dues xiques confesa que és verge i l’altra comença a dir comentaris que menyspreaven a l’altra.

L'amiga verge sent la necesitat d'excusar-se i diu que ha fet un altre tipus de coses amb molts altres xics i xiques . Al que l’altra respon que el que importa vertaderament és el sexe i no “el pre sexe”.

Sincerament no veig la finalitat d’aquest video. Alomillor pot ser fer arribar a la gent que és tan important el sexe com el “pre sexe” o alomillor l’obsessió que tenen avui en dia els adolescents per fer coses sexuals abans que els seus amics.
Respecte a la importància del sexe i “el pre sexe”, molta gent es pensa que eres més “guai” si practiques sexe i si mai has practicat eres una monja o alguna cosa pareguda.
Els adolescents tenim una gran obsesió amb el moment en què fem coses, ja que si el fem massa prompte que els nostres amics som com uns bitxos estranys i el mateix passa si la perds molt després que ells.

M’anrrecorde que la primera xica del meu grup d’amigues que la va perdre al principi va tindre por de dirnos-lo i quan ho vàrem saber per altres persones totes li vàrem mirar com si fóra una cosa estranya e inclús varen haver alguns comentaris com: “eres molt xicoteta com per fer-ho” o “solament feia uns dies que estaves amb el teu nòvio com per a fer alguna cosa amb ell”.

Héctor New 1º Bach Ciencias ha dit...

Aquesta entrada titulada “BOMBA SEXUAL” tracta un tema molt interessant a més a més de polèmic. Aquest tema és la virginitat i sobretot planteja la pregunta de quan s’ha de perdre.

En la meua opinió, cadascun ha de donar el pas quan estiga preparat. No hi ha una edat que marque quan cal tindre el primer coit, sinó quan la persona en qüestió decidisca que és el moment, ja estarà preparada. Al contrari, si una altra persona no es veu capaç, ha de ser completament lliure de dir: “Necessite més temps”. Les dues decisions són completament respectables i ningú té dret a criticar a una persona per res relacionat a aquest tema.

Al vídeo es mostra a dues xiques fent un test que s’anomena “Com eres en la cama?”. Al final del vídeo resulta que una de les dues segueix sent verge i l’altra li diu monja per no haver practicat el coit. A aquest tema no hi ha tanta diferència entre xics i xiques en el que a crítiques es refereix. El que vull dir és que per exemple si una xica segueix sent verge, se li sol anomenar monja, com es diu al vídeo, o tancada. Per l’altre costat si un xic segueix sent verge, se li sol considerar “menys home” i pateix burles dels seus amics.

En el que si pot haver-hi més diferència és en el cas que la persona en qüestió haja perdut ja la virginitat. Si aquesta persona és una xica se li sol dir oberta perquè hui dia continua havent-hi gent que pensa que la dona ha de ser verge fins al matrimoni. Si la persona és un home se li sol tractar com a un heroi perquè ningú pensa que perdre la virginitat prompte, si es refereix a un xic, siga una cosa mal.

En conclusió, vull dir que ningú pot decidir quan és el moment per a perdre la virginitat, cadascú decideix quin és el millor moment. A més a més, s’haurien de clarificar les percepcions que hi ha a la societat cap a la virginitat de la dona per a aconseguir la igualtat que desitgem.

Martin de Gourney ha dit...

Bomba sexual és el primer episodi de la sèrie “oh my Goig” on és protagonitzada per dues noies. Una d’elles és verge i l’altra encara no. Segons l’app només es una “bomba sexual” es Aina. Encara que Ju també haja tingut experiències sexuals sense comptar el coit.

El tema d’aquest comentari és “Ju és una monja perquè encara no ha tingut relacions coitals?”. Bé primer deuriem definir que es “ser una monja”; evidentment no vol dir dedicar la vida a l’oració. Tè que vora amb l’absència de relacions sexuals. Ju ha mantingut relacions sexuals amb diferents xics , els ha masturbat, inclòs fou parella d’una altra dona.

Per altra banda, Aina, l’amiga de Ju ha tingut dos nòvios i amb els dos ha practicat el coit això fa que siga “desvirgada”. Encara que mai ha fet una palla a un xic o simplement ha explorat la seua orientació sexual. En conclusió encara que Ju no hi haja tingut relacions sexuals que inclogueren la penetració ella ha tingut més experiències en el camp del sexe que la seua companya.

Una altra pregunta que inclou podria ser un curiós tema de Debat és com ens afecten les opinions de les amistats. Els amics són la família que nosaltres elegim. Això suposa tindre molta confiança,.i sense voler som influenciats per ells , siga en les nostres desisions o en la nostra manera de ser. Aquesta situació es veu representada en l’episodi. Ju es pensa que ella és una pobra verge i que Aina és una veterana del sexe, una bomba sexual.

En la meua opinió els amics són fonamentals , sobretot en l’adolescència . Però també hem de tindre en compte que la nostra opinió té més importància que la del demès. Per aixó Ju hauria de fer el que ella vulga amb la seua sexualitat.

Raul Paul ha dit...

El vídeo “#BOMBASEXUAL”, es un vídeo, en què són dues amigues provant una aplicació, per a veure si eres una «bomba sexual», una de les xiques del vídeo, és verge i la seua amiga no ho sap. Quan acaben la xica que es verge, se el va dir a la seua amiga i va quedar impressionada de ser encara verge, dient una afirmació: No em digues que ets verge? Que fort! No em pensava que eres tant monja. A mi m’és igual, però... què has fet amb tots els tios amb qui has estat? [...] Doncs ja et pots espavilar, nena!"

Jo pense dues coses del vídeo, la primera que l'aplicació no té res de sentit, ja que la vida sexual de cada persona és com ell pensa o com li agrada, i aquesta aplicació fa pensar que si no eres una «bomba sexual», no eres «guay» com fa l'amiga que no és verge, a entendre. Que com l'aplicació posa que és una bomba sexual, ella és «guay».

La segona cosa és que, tindre acte sexual molt freqüent, entre els adolescents, s’ha posat molt de moda i si tens sexe molt freqüent és de ser guay i si no tens eres un «pringat» o poc «guay». Personalment pense, que no té sentit , tindre acte sexual per a ser guay, perquè a ningú l’importa s'eres verge o no, perquè en principi no eres diferent a qui ets, si no que eres d'apreciat, perquè fas el que vol i que el que penses que és millor per a tu.

Cada u, té que fer el que vol i quan és senteix preparat per a tindre el primer acte sexual, perquè la primera vegada és molt important, i has de fer tot el possible perquè t’agrade la teua primera vegada.

Anònim ha dit...

Hola em diuen Elisabeth Staton Cadí

Vaig a comentar aquest vídeo molt interessant que acabe de bore en aquest vídeo es veu com a una dona li pregunten com es en la cama jo això el veig una barbaritat ja que els homes de hui en dia solament busquen això amb les dones això de fer l’amor i després dir que no et coneix això em va passar a mi també però clar es que de les dones i em pareix una grosseria que sense conèixer de res a una dona pregunten si som verges o no.

A mes, esque quant tu li dius que no ells no se'ls creuen i et diuen ¡que fort! O be et pregunten com pot ser que oh siga si te 16 anys i això de bomba sexual??? això no entenc com per desgracia es pot preguntar a les dones però el mas divertit per dir-ho de alguna manera esque això se'l diu una dona a una altra ja que ara s’ha vist del mes normal que una dona de 16 anys no siga verge.

Fa poc vaig fer un debat sobre aquest tema de si s’acabaria algun dia el marxisme en el món jo no ho crec encara que estén fent coses per evitar-ho però això està en la ment ja que els mateixos pares son els primers que te'l diuen es a dir,et diuen com deus de vestir, com has de caminar, com has de parlar i dirigir-te a un xic i el mes increïble es que et diuen fins i tot com as de fer-ho en la cama amb el teu noi
per finalitzar això que et diuen de que si no tens relacions sexuals es de ser monja noli veig el sentit que te aquesta afirmació que molts diuen. A bore, jo no ho soc però una persona me’l va preguntar si l’era i li vaig dir que si, que era verge i em deia que no se'l creia pq tenia 16 anys i continuara....

Nerea Addams 1º Batxillerat Humanístic ha dit...

El ser verge és un problema?

En aquesta entrada es presenta un vídeo de la sèrie “Oh my goig” anomenat “#Bomba sexual” en la que una xica anomenada Aina li conta a la seua amiga Ju que havia fet un test de sexualitat amb diverses preguntes i que li hi havia eixit que ella era una bomba sexual. Aina va intentar convéncer a la seua amiga perquè ho fera i després de tant insistir Ju va acabar acceptant.

Al principi les preguntes no eren gens importants, sobre les sabanes més sexis que tens o que li fas al teu xic, però després, quan van arribar a la pregunta de “A on és el lloc més estrany on ho has fet?” Ju li confessa a la seua amiga que ella continua sent verge el que fa que ella es queda sorpresa i estranyada i li respon d’una manera no molt correcta “No sabia que fores tan monja”, aleshores Ju, una mica molesta li diu que no és cap monja, que ha fet moltes coses de tipus sexual, però mai havia arribat a mantenir una relació sexual amb penetració.

Que no hages arribat a mantenir una relació sexual vol dir que sigues una monja? Pots haver fet altre tipus de coses sexuals que no siguen la penetració perquè no hages tingut la seguretat o la confiança o simplement perquè no s’ha donat el cas per a fer-ho, però açò no vol dir que sigues cap “monja”.

La pèrdua de la virginitat és un moment especial de la nostra vida que cadascú ha de compartir-ho amb la persona que vulga, amb la que tinga confiança i se senta segur i cap persona ha de pressionar a altra per a fer-ho, cadascú pot decidir on i quan la perd sense haver de tindre cap classe de pressió.

Maria Addams 1º Batx H ha dit...

Cada vegada és més comú el fet que els joves perden la virginitat més prompte, i la majoria de les vegades per la “pressió social” existent com la que podem observar al vídeo, “No em digues que ets verge?”, “No em pensava que eres tan monja”, “Doncs ja et pots espavilar, nena!”. Doncs aquesta entrada tracta d'això.

A la conversació de dues amigues, ix el tema de la virginitat quan Aina li diu a Ju que ha fet un test on li denominen com “bomba sexual” i pel qual ella es creu que és perquè ho ha fet amb diversos xics, el conflicte comença al enterar-se que la seua amiga Ju encara és verge i aquesta sent la necessitat d'excusar-se.

Ni per haver-hi tingut relacions sexuals ets una Bomba sexual, ni ets una monja si no hi has tingut cap, és clar que aquest vídeo es fa per destapar tabús i per fer veure als joves les situacions que dia a dia tenen sense adonar-se de com sonen. Cadascú hauria de ser lliure d'escollir amb quina edat, en quines condicions i quan vol fer-ho amb altra persona.

Per altra banda, davant la societat, el terme verge es veu d'una manera molt diferent quan es parla d'homes a quan es parla de dones, les dones sempre són unes “putes” i els homes uns “matxots”, cosa que no hi hauria de ser així, però acabem remuntant a la qüestió que ens rodeja constantment, el masclisme.

El tòpic verge està molt sobrevalorat, primer de tot no hi hauria de denominar-se com “perdre la virginitat”, a la gent hi hauria de donar-li exactament igual qui és verge o no i quina és o va ser l'edat en la qual la va perdre. Es dóna molta importància a temes que no la tenen arribant a crear situacions molt incomodes sobretot entre adolescents.

Òscar Campoamor ha dit...

“Ets una bomba sexual”. No t’han dit mai açò? Açò és del que vaig a parlar, sobre com la nostra societat crea un pensament que fa que tots pensem que s'ha de fer el sexe sempre i que si no els fas, et diuen “ Eres una monja, etc.” El meu nom és Òscar Campoamor i vaig a parlar sobre aquest tema, que provoca que la gent faça i diga coses estúpides i que de vegades podem fer mal a l'altre.

La veritat és que el vídeo ens mostra una part del pensament de la majoria de la societat. La típica situació de dues persones parlant d’un test de com ets en la cama respecte al sexe. Tot comença amb les dues xiques parlant, quan la morena li diu a la rossa si vol fer el test, la rossa li diu que val, sense cap problema, però a mesura que el test avança la rossa sent que les preguntes no tenen cap sentit, fins que apleguem a la típica pregunta. “Quin és el lloc més rar on l'has fet?”. La xica rossa es queda un poc descol·locada i li diu a la morena que no ha fet res de sexe amb ningú, que ha fet coses però no el sexe. La morena un poc estranyada diu que si és una monja i li fa la pregunta, “Amb tots els nois que has estat no has fet res?”. La xica rossa li diu que no ha fet res i comença a explicar el que ha fet amb els seus NOIS i NOIES, Perquè també es pot fer amb una xica.

Com pots emportar-te una sorpresa de les persones que tens al teu costat, No? Doncs és el que passa en aquest vídeo, que una xica s'emporta la sorpresa de què té una amiga verge!!!!!!! I no hauria de passar açò, no hi ha res de rar, en realitat hauria de ser al contrari, la gent hauria de fer el sexe quan vulga, no importa quan, amb qui i on, sempre que el fases quan TÚ VULGUES. I açò és el que ens ensenya aquest vídeo de manera que la joventut sàpiga el que fer.

En la meua opinió aquest vídeo ens mostra part de la realitat, com en quasi tots els seus vídeos per açò recomane que TOT el món vaja a veure'ls. I que no importa si tardes o si no el fas el/la primer@, no afectarà la teua vida, ni a la sexual ni a la quotidiana.

Finalment dir que m'ha agradat molt i pense que té molta raó respecte a com fa referència al fet que aquesta situació és constant en la nostra societat.

Eva Gage, Eva Adams ha dit...

En aquest vídeo ens mostren a dues amigues Ju i Aina parlant. Ju li diu a Aina que ha fet un test on li diu com és al llit. Després comences a fer el test per a Aina i quan li preguntes que us és el lloc més estrany us l’ha fet ella respon que no ha fet mai el sexe. L'amiga li comença a dir que no pensava que fora tan ‘monja’ que ja es podia espavilar i altres.

Però quan comencen a dir les seues experiències a la càmera Ju comença a dir que ha masturbat, que li han masturbat, que ha estat tant amb xics com xiques i que una vegada quasi fa un trie. Però quan comença a dir Aina les seues experiències assoles diu ha tingut dues experiències amb xics, i que una d'elles crec que no va arribar a la penetració.

La penetració no és l’única manera de tindre relacions sexuals, ja que si fora així, les parelles lesbianes per exemple no practicarien el sexe mai. Si ens adonem, es crida “sexe oral”, “sexe anal”… a altres tipus de sexe. Hi ha moltes persones les quals han practicat molt de sexe, però per exemple nunca han arribat a practicar la penetració, potser perquè no han tingut l'ocasió, no poden físicament o simplement no volen.

Moltes parelles disfruten més altres tipus de sexe que la penetració. Per exemple, el “petting”, és una manera molt utilitzada últimament entre els joves, els quals comencen a experimentar més prompte i tenen una manera de viure el sexe més obertament i cada vegada, el sexe està sent menys tabú que abans.

Això també hi ha con llevat que molta gent se senta pressionada a practicar sexe, de qualsevol manera. Algunes persones, com que no (...) practicat sexe, són dites “monges” o “estretes”. Moltes persones se sorprenen quan fa cert temps (que ...) amb la teua parella i continues sent “verge”. A ral de la paraula verge, però, que es considera verge? Normalment, una persona “verge” és la que no ha practicat la penetració, encara que haja gaudit d’altres experiències sexuals. Si la definició de verge fora esa, dons moltes dones que solament han tingut parelles lèsbiques, serien considerades verges si no han practicat la penetració.

En conclusió, a la nostra societat el tema del sexe es complicat, al igual que et diuen que no has de practicar sexe, et diuen que no has de ser verge o et miren mal si ho ets o no ho ets. Hi han moltes opinions i comentaris per qualsevol situació, pero el que es menys comú a la societat, es que simplement t’informen i et donen llibertat de viure la teua sexualitat com vulgues.

Julián Kent ha dit...

En aquest vídeo ens conta la conversa entre dues xiques sobre una enquesta on t'indica si eres o no una "bomba sexual", una de les xiques, Aina, queda sorpresa en veure que la seua amiga Ju. no ha tingut relacions sexuals encara, la diu monja i li diu que ja és temps d'espavilar.

En alguna cosa que m'he fixat és que Aina es creu que per haver tingut relacions sexuals ja es cree millor i per tant es creu que és una "bomba sexual".
M'agradaria respondre unes quantes preguntes d'aquesta entrada com per exemple, pot ser una bomba sexual una persona que mai ha practicat el coit?, per a respondre aquesta pregunta cal tractar de saber que significa ser una "bomba sexual", en el context del vídeo pot ser que es refereix a una persona molt activa sexualment; sabent això ara ja sabem com respondre aquesta pregunta, jo crec que una persona que mai ha practicat el coit podria ser una "bomba sexual" però no el sabria fins al moment de tindre relacions sexuals on podria alliberar els seus atributs (per dir-ho d'una manera).

Actualment, sobretot en l'adolescència, la virginitat és vist com una cosa poc comuna ja que actualment s'està tenint relacions sexuals des de més primerenca edat i cada vegada es fa un tema totalment normal i lliure de "tabús", a causa d'això és que Aina se sorprén molt al saber que la seua amiga Ju. és verge i la flama verge. Hui dia també les opinions de les nostres amistats influeixen molt en les nostres vides més del que deurien, fent que algunes vegades ens veiem fer coses per obligació; tothom hauria d'entendre que la virginitat de cada persona es perdrà quan la persona se senta llesta i còmoda, cal evitar comentaris negatius i tractar de respectar les decisions sexuals de cada persona.

Maria Curie ha dit...

En aquest vídeo es veu com molta gent té una pressió a l´hora de “perdre la virginitat”, ja que es pensen que si tarden molt en fer-ho són uns estrets o es ridícul. No entenc com aquesta gent pensa així; intimidar amb una persona o persones ho fas quan vulgues, no quan ho tingues que fer. Pense que es pitjor per a tu i per a la gent amb qui ho fages.

Es millor quan hi estàs còmoda amb aquesta persona o persones, tens ganes de fer qualsevol cosa i si tens algun dubte tindre la confiança de preguntar i no passar vergonya, ja que no tens perquè tindre-la.

Per això deuria la gent de dir-les als seus fills que intimidaran amb una persona o persones quan vulguen i estiguen còmodes. I no sentir-se incòmode si no has practicat el sexe i eres major, perquè dona igual.

Vanessa de Arco 1ºBatx C. ha dit...

Alguna vegada t’han preguntat si ets verge? I depenent de la teua resposta, com han reaccionat? En aquesta societat en la qual vivim, eixa pregunta és molt comú, i és una cosa que la gent té molt en compte, fins i tot pareix que determine el tipus de persona que ets.

L'entrada que he triat, tracta sobre aquest. És un vídeo, en el qual les protagonistes són dues xiques, i una li proposa a altra fer un test d’internet sobre preguntes sexuals. La xica que accedeix a fer les preguntes, al principi no tenia molt clar si fer o no l’enquesta, però l’ha acabat convencent.

Segons el que responies el joc et posava una etiqueta, per exemple, a la xica que dóna la idea de fer l’enquesta li va eixir que és una “bomba sexual”. I el que va fer amb el seu nóvio va ser la penetració en les relacions sexuals. L’altra va anar responent les preguntes, i li va fer saber a l’amiga que era verge.

La xica que és verge, va haver d’aguantar comentaris de l’altra xica despectius, li va cridar “monja”, li feia preguntes sobre els seus exxicots per a saber com no havia fet la penetració si havia tingut parella... etc.

Al final, es veu com la que és verge no havia practicat la penetració però havia practicat més tipus de relacions sexuals, i per tant havia tingut més vida sexual que la què sí que va mantindre penetració amb la seua parella i és una “bomba sexual”.

En conclusió, això de classificar a la gent per la vida sexual que haja tingut, és absurd, ja que cadascú es pot considerar el que és per si mateix, i ningú ha d’opinar sobre quin tipus de persona ets per la teua vida íntima. Desgraciadament, aquest té molt impacte social, i a la gent l’interessa molt saber sobre la teua vida íntima i així poder opinar amb altres, etc. És una pena, perquè si el pensem és massa trist posar tant d’interés en la vida d’altra persona, quan qui critica també té una vida a la qual posar-li interés i viure-la.

Yael Davidson ha dit...

En este vídeo de “Oh Mi Goig”, es poden apreciar dos xiques caminant, es criden Aina i Ju. Aina li diu a Ju que ha trobat un test en Internet sobre la sexualitat i el resultat ha sigut ser una “Bomba Sexual”, a esta li entra curiositat que dirà el test de la seua companya, així que li diu de fer-ho. Ju no està molt segura d'això, però al final acaba accedint. Les primeres preguntes no són tan “difícils” de contestar, però a mesura que avança el test es fa més complicat respondre-les per a Ju, fins que arriba a una pregunta on ella confessa que mai havia tingut relacions anteriorment. Aina a l'escoltar la dita confessió, es queda bocabadada i li diu a la seua amiga que és una “monja”. Veurem igual Aina s'esta envanint davant de la seua amiga que és una bomba sexual i potser no s'ha menjat un torrat.

Al meu parer s'hauria de perdre la virginitat quan més comod@ un@ s'assenta, perquè si no, serà una experiència la qual no voldràs tornar a passar. No crec que per fer un test vaja a dir-te el bo o el pitjor que eres en el llit, ja que les preguntes que feia eren molt generals i no crec que per com tingues les sabanes faràs millor l'amor que una altra persona, no sé, crida'm boja. Cada un ho fa com ho fa i ja esta, ningú s'hauria de menjar el cap amb estos temes.