9 de gen. 2010

Costumbres sexuales

He encontrado este curioso artículo en la hemeroteca de la revista ilustrada Blanco y Negro. Es de 1976, trata de la sexualidad de las jóvenes en Alemania, pero parece que hable de ahora. (Pinchando en la imagen podremos ver el artículo completo)

8 comentaris:

julia ha dit...

és fortíssim!!! jajaja, sembla k ho hagin escrit expressament xl debat que hi ha sobre l'us de píndoles d'anticoncepció d'emergència i sobre el tema d'avortament! a mi magradaria destacar la discussió sobre el tema de majories/minories d'edat x prendre anticonceptius o optar a una interrupció legal de l'embaràs i també l'abordatge 'pragmàtic' del tema de l'anticoncepció: asseguram una anticoncepció eficaç i podem seguir parlant, abans que limitar l'accés a interrupcions d'embraàs o píndoles

Dianaa! ha dit...

jo crec que es veritat el que diu en el article de que moltes xiques el fan per els seus novis y no deuria de ser aixi el tens que fer per una mateixa y no per ningu y tambe es veritat que es naix ja amb la sexualitat pero tot es fa quan toca pero si als pares lis dona por parlar del sexe els xics y xiques joves no sabran que fer ni que actuar...tambe es curios que amb tots els anys que a pasat lo de la pildora no a cambiat pero yo espere que cambien ja aixo i moltes altres coses mes!!

Anònim ha dit...

Jo pense que que diuen la veritat.Y quant he llegit que san quedat 553 xiquetes embaraçades me quedat flipant..Pense que te que donar igual l'edat per a tomar la pildora aixo es depen de cada ú.Tambe es veritat que una vegada escomença la pubertat deixem de relacionarnos amb els pares y no les comentem si tenia novio,ni les preguntem coses sobre el sexe etc...

Anònim ha dit...

un texto muy curioso, pero muy actual,y eso de la pildora que te obliguen lo veo fatal, incluso la venta me parece mal, lo del sexo debe surgir a su tiempo, debes amar realmente a aquella persona con quien lo practiques, algunos lo ven como un deseo de la carne, pero yo lo veo como un paso "adelante" porque es el unico proceso para que la raza humana no se extinga, asi que dependemos de ello, pero no tenemos que agarrarnos a dicha practica como un vicio.
de ; 3C

M.T.S ha dit...

Jo pense que si una xica vol prendre la pildora es la seua decisió, però crec que li donen massa importància a la pildora en part això no em pareix be perquè pot ser perjudicial per a l’organisme de la xica, jo crec que si tens relacions el més sencill es usar el condó i no fer-ho sense i desprès que ELLA es tingui que prendre la pildora.

Mariano Ros ha dit...

La raza humana no está en peligro. En todo caso si lo está no és por la pastillas anticonceptivas sino por el mal cuidado del planeta que estamos haciendo. La moderación en todo está bien; en general es humano controlarse: no nos pasamos el dia viendo el televisor, o comiendo... no entiendo muy bien el miedo de una persona joven al vicio en la sexualidad.

Anònim ha dit...

Al món hi ha massa humans, l'especie no corre perill. Respecte l'article l'únic estrany que veig és que la publique al ABC, el que passa és que a Espanya estem prou endarrerits, i aquests temes de la sexualitat enca ens sorprenen.

Rosa Sanchis ha dit...

És un argument que s'utilitza sovint per a justificar que res no canvie; si tots fórem homosexuals, em deien l'altre dia a classe, el món s'acabaria. No entenc per què, contestava jo. Les persones homosexuals no som estèrils!