21 de nov. 2011

"Cascos rosa" per la igualtat



¿Alguna vegada t'has preguntat: seré masclista? ¿I té això relació amb la violència de gènere?
En aquestos dos enllaços d'AHIGE, podràs informar-te:


També pots vore la campaña “Reacciona Ecuador, el Machismo es Violencia” (març de 2010), dins el Plan Nacional de Erradicación de la Violencia de Género d'Ecuador, que ja vaig presentar l'any passat a l'entrada Princeses, boxejadors, cavernícoles... o persones.


Recomane també aquestos curts realitzats per menors amb mesures judicials, fets a instàncies de la Fundación Mujeres:



                        

4 comentaris:

La profe ha dit...

Entra a la pàgina del SAAMA i tria tres temes, dels molts que s'ho proposen i que tenen a veure amb el masclisme. Explica'ls amb les teues paraules.

Què et sembla la iniciativa d'aquestos joves "Cascos Rosa"? Creus que es podria dur a terme alguna campanya semblant al nostre institut? Pensa un nom per a la campanya i com es podria dur a terme.

tamary de goges ha dit...

la campanya si es podria der, però no crec que la gent vaya a fer mold de cas, perque tots pensem que no som masclistes.
en la meua opinió, podriem fer-ho, podriem intentar, pot ser que la gent si vaja a fer cas, no ho sabem...

vanessa Wolf ha dit...

Jo pense que la campanya en el nostre centre no serviria per a res ja que la gent no lo faria molt de cas. Peró per a mi si que es important ja que a un hi ha discriminació en totes les parts del mon.

RiosMonzoni ha dit...

Em pareix bé que lluiten contra la masclisme con si fora la guerra com els "cascos azules" ja que ells abans d'actuar amb violençia trien convesser a la gent amb la paraula, i el caracteristic color amb el que s'identiquen al mon em pareix gracios i peculiar.
Es una proposta molt actual i donant a veure que no ens poguem quedar amb la societat antiga i que debem avançar a un mon modern en el que ens trovem ara.