29 de nov. 2011

Dissimular...

Aishawari, Alipopof, IsasaweisLadenena y ConTol Style són blocaires que parlen de moda i maquillatge i reben milers de visites. Però en aquestos vídeos no sols donen consells de bellesa a les joves. Mira i veuràs...
















Font: Yorokobu

18 comentaris:

La profe ha dit...

M’agradaria que els xics de la classe us animàreu a fer un espot, adreçat a altres xics masclistes, perquè deixen d’exercir violència sobre les seues parelles, perquè no les consideren la seua possessió, perquè pensen que no solament tenen dret ells a ser feliços, perquè se n’adonen que amb violència aconseguiran manar o que els tinguen por però no que els estimen més... Aquest consell podria estar dins d’alguna pàgina dedicada al motor o simplement seria un anunci (com el dels cascos roses). Primer escriviu el que voleu dir. Després veurem si us animeu a gravar-lo o fem simplement un pod-cast.

CarlosCasado ha dit...

*o*

Inma Mozzoni ha dit...

Crec que esta és una bona forma per a que les xiques d'ara s'adonen del que passa en les relacions masclistes, ja que algunes, veuen les agressions masclistes com una cosa normal i això ha d'acabar.

Els vídeos m'han cridat l'atenció, perquè les xiques els posaran com si foren vídeos normals, ja que el seu títol no ens diu res del que ens volen dir del masclisme. És un vídeo que impacta, perquè ens
parla de com ocultar les marques d'un sofriment constant.

És molt fàcil dir que les xiques han de denunciar un maltractament quan no som nosaltres els maltractats. Encara que tots estem conscienciats que és la millor forma, cap persona sap que faria en una situació com aquesta. Encara que siga difícil i tingues por, denúncia, hem d'acabar amb el maltracte masclista.

Christian Stone ha dit...

Bon dia a tots, hui vinc a parlar-vos del videojoc que es va anunciar fa poc, l'esperat GTA5. Va a ser un dels videojocs més venuts. Fa 4 anys es va traure el GTA4 i ara continuarà la saga. És un joc conegut per la violència, pots anar caminant pel carrer i robar un cotxe o matar a una persona......

Si creus que la vida és un joc, i que pots anar maltractant a la teua parella, sols aconseguiràs que siga infeliç,que es trobe trista i al final tu també acabaràs mal, entre reixes o amb una ordre d'allunyament. Per favor, no al maltracte de gènere, número contra el maltracte, 016.

Jennifer Campoamor ha dit...

Hola, bon dia a tots, voldria donar consells per a passar un cap de setmana relaxat. És molt senzill, sols has de tirar-te en el sofà i esperar que la teua parella et done tot tipus de comoditats, així tu sol has de demanar i ella et donarà el millor possible, podràs gaudir un dia senser sense fer res, sense responsabilitats.

Si penses que la teua xica és una criada, estàs molt equivocat, ella és un persona igual que tu i té el mateix dret de descansar, no te perquè posar-se a la teua disposició, has d'assumir les teues responsabilitats i pensar no sols en tu.

No cometes violència de genere.

Esperanza Luque ha dit...

Hola, abans de tot vull dir que jo solia veure els videos d'aquestes xiques però el que vaig observar ara em va impactar molt. És veritat que elles no deurien haver fet aqueixos vídeos, no obstant, hi han altres formes de transmetre la violència, per exemple, heu vist la famosa sèrie de "Happy Tree Friends"?; a més de mostrar a uns feliços animals també podem observar com els maten del mode més cruel que pots trobar.
Per açò, m'agradaria que no sols la gent es dedicara a criticar els vídeos de unes xiques que es dedican a parlar sobre el maquillatge.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Esperanza,

A mi els vídeos d’aquestes xiques em pareixen genials i si les he posades al bloc no és per a criticar-les sinó per a tot el contrari. Em sembla molt bé que elles donen consells útils de bellesa i moda, però em sembla millor encara que en unes pàgines on normalment una persona no esperaria trobar un missatge contrari a la violència, es trobe amb això, amb la recomanació, no d’aguantar ni de dissimular, sinó de denunciar o, almenys, de demanar ajuda, de no considerar normal que la seua parella siga violenta.

Gràcies per passar-te pel bloc!☺

Miraré la sèrie que dius!

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Carlos,

Luis Marston ha dit...

Hola bon dia a tots, hui vaig a parlar-vos del rugbi. Aquest esport és per a hòmens de veritat, no per a dones. En el rugbi cal de ser molt bestia, trencar tíbies, placar, destrossar alguna clavícula, tornar a placar... També, en el rugbi, no n'hi ha armadures, ni proteccions, solament tens una samarreta, un pantaló curt i unes botes per això és un esport tan barbar. En conclusió cal tenir molta força, ser molt ràpid...

Si creus que en la vida s'ha de ser així de bestia, i que pots tractar a la teua parella com un jugador de rugbi és que estàs molt equivocat i comets violència de gènere. No ho fases, busca ajuda ves al psicòleg...

meline wolf ha dit...

Com fer per a gaudir més del futbol

Quan encens el televisor i poses el canal de futbol, no t'oblides de traure abans la cervesa i alguna cosa per a picar, això farà que el futbol siga més divertit,
i també estaria bé que t'acompanyaren els amics.
(Marc) Anna trau-nos cerveses!
(Anna) no en queden més.
(Marc) com és que no en queden, i per a que estàs tu!
(Amics) Marc, no passa res, no t'enfades amb la xica.
(Marc) com que no passa res, eres una inútil, no fas res bé....
(Anna) ( plora )
(Amics) Marc, calma't, disculpa't que la xica no te culpa i es sent mal.
(Anna) ja no soc la teua esclava em baix i no em tornaràs a veure.
(Marc) tu eres la meua propietat, no pots anar-te?
( Anna) si que pus, jo no soc propietat de ningú.


La dona no es un joguet, es una persona com els altres i es mereix que la tracten bé.

Zineb Becker. ha dit...

Bon dia a tots, estic ací per a donar-vos consells que us serviran en la vida diària.

T'agradaria passar-ho molt bé; crida als teus amics, quedeu que cadascú compre alguna cosa per a menjar i a divertir-se, però com has quedat amb la teua parella no te preocupes per ella, solament has de saber com dir-li que no pots anar i donar-li una bona excusa i que et crega.

Tu penses que la teua parella es boja i que et creu però t'equivoques moltíssim perquè ella s'adona i es sent molt mal perquè creu que no la vols.

Si la vols no cometes errors típics de la violència de genere como mentir-la i a vegades mentires com aquesta es converteixen en coses molt greus.

Pablo Marston ha dit...

Saps que en 2006 en un partit d'Itàlia-França, quan Itàlia anava guanyant, Zidane (un jugador de l'equip francès) va donar-li un colp amb el cap en el pit a Materazzi (un jugador de l'equip contrari...

Aquesta acció va ser un acte violent, però no es pot comparar amb el maltractament de gènere i els milers de casos que es deuen a aquest.

No et cregues millor que la teua parella, no la maltractes. Si saps d'algun maltractament de gènere, denuncia'l al 016.

Christian de burgos ha dit...

Bon dia a tots. Us vaig a parlar d'una acció futbolística.

En el partit del Reial Madrid i Getafe, temporada 2008-2009, en una disputa on el Reial Madrid no te res que perdre, en l'ultim minut, en un baló dividit, els dos jugador van saltar a per la pilota. Pep, el jugador del Reial Madrid, va anar amb el peu per davant i li va donar al pit al jugador de l'equip contrari. L'àrbitre li va traure targeta roja.

Aquesta agressivitat te pot influir en una relació de parella, de creure't superior a la dona, perquè ella no se rebel·la. Si no vols que la teua dona te traga targeta roja no la maltractes. No deixes que una acció t'influïsca en la teua relació.

tamara kent ha dit...

COM PREPARAR UN MENJAR

Nadia i Nico aparenten ser una parella molt feliç per a tot el món de portes per a fora, però ningú sap el que verdaderament passa de portes per a dins, sobretot a l'hora de menjar.

Nico: que porqueria és això?
Nadia: no és ninguna porqueria. És una rica paella.
Nico: jo no vull això!
Nadia: i llavors que vas a menjar?
Nico: prepara'm un altra cosa que sí es puga menjar!
Nadia: no em dóna la gana!
(Nico li pega i ella cau a terra, però ella és revela)
Nadia: ja està bé, no ho pense suportar més!
(Nadia és va a la policia, denuncia a Nico per a que no faja més dany a ningú més).

Xavi Thompson ha dit...

Hola, bon dia. Hui voldria parlar-vos del nou joc, el MMA. El joc tracta d'agafar a uns jugadors i quan els has elegit, lluites per a guanyar, comences a trencar-li un pòmul o a donar-li puntades a l'altre jugador, etcètera. Aquest joc solament és per a homes, perquè és de lluita i això a les dones no els agrada. Aquest joc és un esport en la realitat i els homes que van a vore'l comencen a contagiar-se de la lluita. En definitiva, en aquest joc es necessita força, mentalitat i tindre sang freda.

Si penses que en la realitat pots lluitar amb la teua parella com en un joc, és que l'estàs maltractant.
Si saps d'algun maltractament de gènere, denuncia'l al 016.

Clàudia West i Carla Mott ha dit...

Carla: Benvinguts xics, avui, encara que som xiques, us anem a donar consells de com liar una cigarreta sense que se us isca el tabac.
Clàudia: Començarem agafant un paper de liar i l'estirarem bé. Agafarem el filtre i la posarem a un extrem del paper.
Carla: A continuació, agafarem una mica de tabac, i l'estendrem per la part oposada al filtre, quedant el paper cobert pel tabac i aquest..
Clàudia: Després amb els dits arredonirem la cigarreta quedant en forma de cilindre. Ara llepem la part del paper en la que es troba el pegament.
Carla: I l'enrotllem fins que es pegue. Tot seguit, ja podeu gaudir de la vostra cigarreta (Clàudia)perrrrrrrrrrfecta.
Clàudia: Per últim podeu ensendre-la, però no, espereu, que penseu, que podeu fumar-vos a la vostra novia com una cigarreta xuplant-li tota l'energia?
Carla: La cigarreta us la fumeu i tireu la burilla, però a la vostra novia no podeu xuplar-li l'energia i després desfer-vos d'ella com si no servira per res.
Clàudia: Les vostres novies valen molt més que una mísera cigarreta. Apreneu a tractar-les.
LES DUES: Lluiteu contra la violència de gènere. Si sofriu maltractament o conegueu algú que el patisca, crideu sense dubte al 016. Tenim drets a l'igual que ells.

Melissa Nelken ha dit...

Aquest vídeo em pareix que està molt bé perquè les dones primer volen tapar-se les marques que li fan les seues parelles, i després es donen compte de que no tenen que amagar-los, tenen que acabar amb allò, perquè si es deixen que li donen pallisses i que les maltracten a la fi les mataran. No han de deixar que la seua parella les maltracte, ni tampoc té que deixar que trie la seua roba ni els seus amics, ni res. Ella fa el que li dona la gana que per això es lliure, com tot el món. No deixes que et maltracten. Denuncia al 016.

tamary de gouges ha dit...

un vídeo impressionant, m'ha sorprès moltíssim, al principi els títols hem van sorprendre. Les dones que tinguen parelles violentes podran pensar una altra alternativa sobre que fer amb la seua parella.
per a mi un novii no es res, no te dret de posar-li la ma a una dona, tindre un novii la majoria de les vegades es no tindre res.