21 de febr. 2012

#PrimaveraValenciana




Graffiti del gran Bansky

3 comentaris:

julia ha dit...

Avui, a la plaça sant jaume de Barcelona, quan tornava de la feina, he vist una mega-mani amb la pancarta que posava 'TotXs som Lluis Vives'.
Avui estem al carrer per aquesta primavera!

Rosa Sanchis ha dit...

Gràcies Júlia, a València ens sentim molt acompanyades amb les manifestacions de solidaritat que s'estan produint en moltes ciutats de l'estat espanyol. La de Barcelona m'alegra especialment, perquè compartim llengua i història. Gràcies!

Paula De La Barre ha dit...

El que vaig a dir és la meua opinió, a algú li pot agradar i compartir-la i altres pensaran que estic mentint i que no tinc raó, jo respectaré totes les opinions (encara que algunes no estiga d'acord).

Per a mi el que varen fer els antidisturbis va ser una barbaritat, carregaren contra els estudiants del Lluís Vives, aquestos no portaven armes (bo, segons els policies uns quants llibres, un estoig, uns bolis, unes llapisseres, unes gomes i unes quantes llibretes, en resum material escolar, són unes armes molt perilloses. N'hi ha que cremar-les!) en canvi, els antidisturbis van més protegits que els soldats de Síria.

“Més karicies i menys porres!” Per favor, que ho aprenguen d'una vegada ja els antidisturbis, que a més haurien de canviar-se el nom per policies disturbis, perquè de anti no tenen ni el casc.