11 de des. 2012

De vegades...



Al debat que es va muntar a classe sobre l'entrada anterior, va eixir el tema del dolor (de les xiques) i del poquet que es parla del que senten els xics (llegiu el comentari de Maria Kent, és molt interessant). 

I és que de vegades passa... 

  • per donar per fet que tal pràctica ha d'agradar a tot el món,
  • perquè es pensa que s'ha de fer, encara que no abellisca, 
  • per complir, 
  • perquè es creu que és el que li abelleix a l'altre/a, 
  • per anar massa de pressa,
  • per no conèixer-se a un/a mateixa,
  • perquè és difícil que el cos ens regale plaers si no l'estimem,
  • perquè a les pel·lícules tot és molt fàcil,
  • perquè algunes persones, un poc fantasmes, conten coses que després no són veritat,
  • per no parlar...

4 comentaris:

MIRANDA ZETKIN I TAMARA WOLF ha dit...

Bon dia Maria,

Nosaltres pensem que moltes vegades els problemes dins de la parella es produïxen per falta de comunicació. Aquest problema es debut a la por que ens pot produir el rebuig de la nostra parella o la impressió que li podem donar a ell, però no ens donem compte de que el no parlar amb la nostra parella sobre el que sentim produeix una inseguretat en nosaltres mateixos.

Moltes vegades el vertader problema el tenim nosaltres mateixos perquè es pitjor el que pensem de nosaltres que l'opinió dels altres.

En conclusió per a que una parella funcione adequadament tenim que parlar amb el nostre nuvi/a i no jutjar-nos a nosaltres mateixos.

Pau,Tania i Carles Nass ha dit...

El vídeo que acabem de veure, ' De vegades...', ens ha fet reflexionar sobre la poca comunicació que tenen les parelles hui en dia.
Nosaltres, per exemple, hem vist a moltes parelles en les quals no hi havia quasi res de comunicació, i per culpa d'això han arribat a tallar.
Pensem que el més important en una parella és la comunicació, ja que sense ella ens avorriríem i passaria el que hem dit abans, qeu acabarien tallant la relació. I més si hi ha problemes que concernixen als dos.
Resumint, que totes les persones, dones i hòmens, i que estiguen en parella han de comunicar-se per a nodrir la ralación.

Jlo Mill ha dit...

Bon dia a tothom,

Aquest vídeo presenta una situació que pot portar a la separació de la parella, la falta de comunicació. Amb aquesta manca de comunicació els problemes que es produeixen són molts.

La falta de comunicació a la parella no és tan sols no parlar amb la parella d’allò que et succedeix sinó que no hi ha una confiança amb l’altra part de la parella. En una parella és fonamental la confiança el un amb l’altre per a que funcione. A més a més confiar amb l’altra part de la parella és més que contar-li això que et passa o vos passa, és tindre la suficient voluntat per a creure en què pots canviar una situació, pots arribar a tindre una millor relació amb la teua parella, saber que tens suport en allò que et preocupa,...

Com a conclusió, crec que parlar amb la teua parella és molt important per a tindre una millor relació amb ell/a. Anime a que tots aquells que no siguen capaços de parlar amb la seua parella ho facen.

Alba ha dit...

Bona nit Rosa,
En aquest video es veu reflexada clarament la falta de comunicació en les parelles actuals.
Jo pense que algunes coses intimes deuen ser tractades amb la parella i mès si son d´aquest tipus.
Per culpa de la falta de comunicació moltes parelles tallen per aquest motiu.
Els amics estan bé per a contar-lils els nostres problemes, peró hi han alguns que no son recomenables parlarlos amb ells.
En definitiva anime a totes les parelles a que tinguen una bona relació basada en la confiança ,la comunicació i el respecte mutu.