3 de febr. 2013

Famílies diverses


Download with Vixy

10 comentaris:

ESTELA MARSTON ha dit...

Família es un terme molt ampliat, per a mi qui ma criat des de xicoteta es la meua família, he tingut una pare i una mare, però si una persona es criada per dues mares o dos pares, es totalment el mateix no canvia ni una miqueta, es amor i el tendra que preocupar-nos no son les parelles homosexuals ni el matrimoni entre dues persones del mateix sexe, es el maltracte de parelles que hui en dia apareix als telediaris i es anunciat com a una cosa normal, normal.... -.-', estem ja tant conscienciats que no ens donem conte del que de veritat importa.

Jo no puc pensar com pot ser la meua vida sense el meu pare o la meua mare, per moltes baralles que tinguem. I aquesta dona ha tingut que passar una vida molt difícil, sense mare, amb una filla per falta d'amor i també ha tingut que incorporar a una tercera parella en la seua relació per motius econòmics.

alvaro ha dit...

Jo pense que cada família té la seua particularitat i els seus casos com per exemple les que són un montó de familiars, aquest va ser cas del meu pare. També pense que cada família o classe de família no és perfecta, sempre estarà el teu germà o germana molestant-te, sempre estaran les queixes per si el menjar està fred o massa fet... també estarà les discussió pel comandament de la tele... Jo el que vull dir és que mai trobaràs dues famílies iguals.

Un comiat.

Xara Stone ha dit...

Bon dia,
Per que una família composta per un pare i una mare es “normal”...?
Jo en tinc un amic que els seus pares son homosexuals i son una família molt feliç o una xiqueta que conec té dues mares. Aquestos exemples els done per a que la gent s'adone que perquè els teus pares siguen homosexuals...
Pot ser hi ha gent que es queixa de la seua família que si “no em deixen en pau”... quan després son als que mes vols.

No se com encara hi ha gent que li estranye quan veu una parella de xics junts o de xiques...
(continuarà).

Andrea Zetkin ha dit...

Jo pense que la família és molt important i que dóna igual per les persones que estiguen compostes per dues mares, dos pares, un pare i una mare...

Jo, per exemple, tinc un germà, una mare i un pare, però si tinguera dues mares o dos pares no m'importaria gens dir:“Jo tinc dues mares o dos pares”. I tampoc dir: “Tinc un germanastre o germanastra”.

És la meua família i la vull moltíssim, i no tindria vergonya de dir qui compon aquesta xarxa.
A demés que jo veig normal la relació de tres persones, s’estimen? Educaran bé als seus fills? Jo crec que si això el compleixen poden ser una família feliç.

Maria laffitte ha dit...

Definitivament la familia no son les persones que tenen la teua sang, sino les persones que comparteixen emocions, experiències amb tu, que t'ajuden quan cal, i que te eduquen, o a qui eduques. Totes les persones del meu voltant que es troben ahi quan el necessiten son la meua família, i que més dona si eixes persones són del mateix sexe, o són una dues o tres, com si són vint, si tot consisteix en sentiments, quants més millor, no?

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Estela, la senyora del vídeo no incorpora una tercera parella per motius econòmics sinó perquè té una concepció de la família molt més oberta que la majoria de les persones i creu que les persones adultes que tenen cura de les criatures creen com una xarxa que permet als fills i a les filles crèixer saludables, segurs i feliços. No és per diners sinó per amor!

Xavi Thompson ha dit...

Açò de les famílies tan genèriques com el cas de la protagonista són casos molt singulars però són històries que ens preocupen i ens interessen a la resta i que també li haurà ocorregut a algú. Jo no tinc un terme de família tant ampli com el d'aquesta senyora, jo pense que al haver-me criat amb una família molt més menuda que la que té aquesta dona no m'adone del que ocorre a persones que han passat tants problemes i gràcies a gent com aquesta un pot saber més i interessar-se d'aquestes circumstàncies i sobretot aprendre més sobre aquestes situacions que han sofrit.

Moltes famílies pensen que el fill o filla que en l'actualitat visca amb una parella d'homosexuals va a viure en un estat negatiu. Açò vol dir que la gent tancada pensa que un fill no pot viure sense l'ajuda d'un pare i d'una mare, si falta algú dels dos significa que el xiquet va a viure en un estat a on ell no serà feliç, però aquest vídeo també tracta d'obrir el ulls a aquella gent que pensa aquestes idees que no són morals ni lògiques.  

Jlo Mill ha dit...

Bon dia a tothom,

Aquest video, ``Famílies...’’ parla d’una família que no s’asembla en res a la típica: mare, pare i fills/es. Doncs en aquest video vol donar una visió novedosa i més ampla del que és una família.

Pense que una família no ha de ser mare, pare i fills/es una família és un conjunt de persones que es volen, que es preocupen pels fills, són el refugi d’ells/elles mateixos i dels xiquets. Una família és més que aquest model que tenim!!!

Hem de lluitar per a que no sols les parelles homosexuals tinguen els mateixos drets que les ``normals´´ sinó que hem de lluitar per a que TOTES les famílies siquen com siguen tinguen els mateixos drets perquè sinó complim amb aquesta premisa no podem canviar el futur de les próximes generacions. O es que volem un món com ara o pitjor, si avancem en segles avancem en valors, evitant roins models.

Jo conec a una família que també són dues mares i un pare i els tres fills que tenen es porten a la perfecció i tots tres dicen que tenen els millors pares del món i que no els canviarien per res del món. A més a més, hi conec una altra familia que son dos mares i dos pares i tenen només una filla però ella sempre quan li pregunten pels pares, ella diu sempre que té dos papas i dos mamas. Jo pense que en la evolució està el progrés, hi ha gent que ja ho ha asumit però per contra hi ha molta que està estàtica i no volen que canvien els temps per açò hem de canviar-ho!

Com a conclusió, crec que aquesta família és més família que altres ``normals´´ perquè tal vegada les normals ``estan antiquades en valors antics´´ mentre que aquesta ha canviat i per tant, els seus valors són propis d’un futur gloriós per a la humanitat. Amb aquestes decisions estem forjant un bon futur per a les próximes generacions, ànim per a tots aquells que remen cap a aquesta direcció!!!

María (Edu) Kent ha dit...

Cada família es un món, mai trobaràs dues famílies iguals. Cadascuna te una manera de educar als seus fills, d’organitzar les tasques de la llar, cadascuna te unes normes i una manera d’interpretar la vida. A més també cada família esta formada per unes persones u otres, com dues mares, dos pares, un pare i una mare, mes de dues mares/pares, avis, germans, germanes, etc...
A més tenim la família de sang, però també hi existeix la família que t’ha educat encara que no ha sigut la que t’ha parit; d’aquesta manera, jo crec que podem considerar la nostra família a la que t’ha donat afecte, la que t’ha educat i la que et recolza en els bons i roïns moments.
Finalment, per a mi la família es una peça molt important de la vida, per que serà sempre la que et recolze i t’ajude;independentment de que siga o no la teua família de sang o no.

sergi becker ha dit...

El concepte de familia està molt limitat en aquest moments de la vida, estem al segle XXI i encara hi ha gent que quaan escolta el terme familia directament ho relaciona amb: pare, mare, germans, i que passa si un xic@ té com a familia dues pares o dues mares, que passa? Ja hem de deixar de tractarlo normal asoles perqué siga diferent.

Jo pense que haurien d’haber mes xarles com aquestes per a concienciar a la gent de que existeixen més d’un tipus de famil.lia.

M’intente posar al lloc de una persona que no tinga una famil.lia que estiga formada per un pare, una mare, i uns germans i realment no ho puc imaginar!!!pero segur que una persona que haja segut criada amb dues pares o dues mares li pasarà el mateix, que no s’imaginaria la vida sense les persones de la seua vida.

Encara que la famil.lia “normal” siga el mes tipic, MAI pero MAI hauran dues famil.lies iguals.