12 de des. 2013

Colònia per a hòmens com cal

Els Nadals són època de regals que reforcen la masculinitat i la feminitat tradicional. Què tenen en comú els anuncis de colònia per a home?








34 comentaris:

Vicente Becker ha dit...

Bon dia a tots! Aquesta entrada tracta sobre un tema que sempre m'ha cridat l'atenció, els anuncis de colònia per als homes.

Aquests anuncis representen com la societat és una mena masclista. Sempre tant els dels homes com els anuncis de les dones presenten models de persones molt estilitzades. Les dones primes i amb un bon cos, i els homes tots amb grans músculs i definits de tant gimnàs. Però, en la vida real són així totes les persones? Jo crec que no, això tan sols és una manera de publicitat per ha donar eixida als seus productes.

També em fa molta gràcia quan a un anunci de colònia per a homes veiem això que l'home es posa colònia i ja van una massa de dones perseguint-lo com si foren gosses en cel o d'homes per ha aconseguir la seua colònia. Sobre aquest tema no tinc res a dir, és prou vergonyós que es posen anuncis així a la televisió.

Estefanía STONE ha dit...

Hola!!!!!

Estic molt farta d'aquestos anuncis: són el clar exemple dels estereotips que vol infondre aquesta societat als joves. Si no tens un bon cos, ja no fas res; aquesta idea em supera, em posa dels nervis. A més, els posen a la televisió a totes hores per a que ningú s'oblide del model de ''xic perfecte''.

Jo pense que no fa falta estar com aquestos xics dels anuncis per a ser feliç. Sí, tens raó, estàs molt bo, però just per aquesta raó et costarà més trobar a algú que et vulga per la manera de ser i no sols pel físic.

A banda d'això, els anuncis promocionen colònies, i qui és el que pensa que per posar-se colònia serà més atractiu? És veritat que un home que faça olor a suat no és molt agradable, però és pitjor que porte un litre de colònia i no pugues quasi ni respirar.

Jo preferisc un xic sense tanta musculatura però que m'entenga i em respecte com a persona, que un xic que estiga molt bo però que no pense quasi en mi.

En la meua opinió, el vertaderament important mai és el físic, el que importa és la forma de ser.

Christian Stone ha dit...

Com podem veure als vídeos de colònies i perfums de xics sempre ix un model, amb un cos “10” i molt masculí. En molts altres anuncis, el xic conquista a una dona o inclús un grup d'elles per ficar-se la colònia. Per a mi, aquestos anuncis són com una burla als homes. Pareix que aquestos models són superiors als demés per ser més guapos i tindre un bón cos i als anuncis els presenten com uns lligons.

Aleshores, els missatges que ens volen transmetre aquestos anuncis es que si ens comprem aquesta colònia i ens la fiquen, serem com els modelos que ixen i ens portarem a totes les dones. Per a mi, aquest missatge em pareix una bojería i damunt et claven 60 euros o més per la colònia. Per tant, l'únic que ensenyen aquestos anuncis és que vivim en un món materialista, on un olor costa 60 euros i que a les dones els agradarà més el teu físic i el teu olor que la teua sabiduría, personalitat, forma de ser, etc; i també són masclistes perquè ens mostren que podem conquestar a una dona per 60 euros (la colònia).

Melissa Nelken ha dit...

Ja havia d'eixir una entrada com aquesta, que faça a la gent adonar-se'n que tots els anuncis de colònia per a home són per a “mascles de veritat”.

En canvi, si l'anunci fóra de colònia per a dona, només eixirien bosses, flors, tacons, música delicada... Això, clarament, és sexisme. No entenc per què ho fan així. Bé, en realitat sí que ho entenc...

Fan aquestos anuncis com si de veritat quan un home es posara colònia les dones anaren darrere d'ell! Fan creure els homes que se la posen que van a lligar, que són millors, etc. I moltes vegades es pensen que són superiors els homes que la porten! De veritat es creuen que fent això són més? No sé què és pitjor: si els anuncis que fan, o que els homes s'ho creguen de veritat.

Aquestes empreses, les que fan els anuncis així, no haurien de fer aquest tipus de publicitat, ho dic perquè no anuncien les característiques del producte, sinó que fan publicitat enganyosa per tal d'aconseguir vendre molt.

Però com sempre, estem en una societat que jutja més les aparences que l'olor d'una colònia. “Jo em pose aquesta colònia perquè així lligaré més” o “...així sóc més home”. A vore si madurem, xics.

Clàudia West ha dit...

Per a mi tots els anuncis de colònia són masclistes. Siguen de homes o dones, el xic aconsegueix a totes les dones que vol o queda per damunt d'aquestes per la necessitat que, suposadament, tenim per els homes.

Ara bé, també hem de veure com tots els homes a aquestos anuncis llueixen un cos increïble i aquesta no es la realitat, cada persona te un físic i no hi ha que estar com aquests xics dels espots publicitaris per lligar amb una dona.

En resum, els anuncis de colònia no són adequats per la igualtat entre homes i dones i açò hauria de canviar si volem evolucionar i que la societat deixe de tenir una mentalitat tan antiga i “passada de moda”.

Sergio Campoamor ha dit...

Per a mi aquestos videos es la mostra dels estereotips de la bellesa masculina actualment, els homes pareix que deuen estar musculats per a ser atractius, jo pense que seria millor publicitat si un home que no esta musculat es posa la colonia i hi es un crac com aquestos que ixen. Pero perque no ho fan? No entenc perque per a patrocinar una colonia n'hi ha que haver'ne tants estereotips.

També hi han altes colònies que no ha posat en aquesta entrada amb aquesta caracteristica, com ara la de Jean Paul Gautier o les de Hugo Boss. En fi si aixo les funciona per a vendre el seguiran fent, espere que algun dia cambie aquesta societat tan estereotipada.

Inma Mozzoni ha dit...

Vaig a comentar l'entrada de “Colònia per a hòmens com cal”. M'agrada que parlem d'aquest tema ja que moltes vegades m'he quedat pensant davant el televisor. Sempre que fan anuncis de colònia per a hòmens, són xics musculats i molt atractius físicament. Sembla que els xics que no siguen així no porten colònia.

En la nostra societat estem molt acostumats a que ens mostren imatges de persones “perfectes”: ells musculats i elles primes. Per això, molts adolescents sofreixen problemes amb el seu físic: trastorns alimentaris, depressions, etc. Volen crear una societat amb un prototip fixe i amb això el que estan aconseguint és tindre adolescents sense personalitat, amb un desig únic: aconseguir el físic que la societat ens mostra com “el millor” per a portar una vida sense problemes.

Sempre hem escoltat això de que una xica prima pot aconseguir el que es propose amb el seu cos. Anem a deixar de pensar que sols amb el físic podem obrir portes, perquè més que físic el que importa és la nostra forma de veure les coses.

Nerea Campoamor ha dit...

Aquesta entrada es molt interessant perquè aquestos xics i xiques són exemples dels estereotips que hi ha en la nostra societat.

Jo pense que es poden posar tot tipus de gent que no té que ser el típic xic molt atractiu i feliç de tot,
també es pot posar al xic que la seua bellesa no es molt bonica i que es troba un estat de la seua vida malament. Si, a algunes xiques ens agrada veure a eixos xics musculosos però es tenen que donar-se conta de que no sols es el físic sinó també l'interior de les persones.

Per últim, sols dir que la nostra societat té que canviar perquè si en cada anunci isc aquestos homes molt forts i molts atractius, dins de uns anys qui seran els qui isquen en els anuncis?, més musculosos i amb uns braços que desproporcionen el seu?

barbara wolf ha dit...

Vaix a comentar sobre els anuncis de les colonies, pense que que en tots els anuncis tenen que eixir homens i dones amb bons cosos, com models amb un cos que no tots tenen per a cridar l'atenció.
Pense que tindrien que posar anuncis amb persones de tot tipus, pense que les grosses o les que no son raquitiques es mereixen fer anuncis de colonies.

Tambe volia comentar el que va dir el disenyador de Channel, el va dir que cantants com Adele o Demi Lovato no mereixien ser cantants per estar groses, no podrien tampoc fer anuncis i que ninguna persona grosa es mereix estar en la televisió.
Amb aquest comentari va tindre moltes queixes.

Les dones si no tenim un cos perfecte no tenim dret ni a eixir per el carrer? Tenim que canviar aquestes espectatives avans de que siga masa tard.

Carla Laffitte ha dit...

Dona igual si els anuncis son per a Nadal o no, en les colònies que son per als xics sempre ixen els xics semi nus i amb un cos 10 i abdominals increïbles i deprés utilitzen a una dona que va darrere de l'home per portar la colònia anunciada.
La xica que apareix darrere de l'home pareix imbecil amb perdò de la paraula, pense que eixos anuncis son una forma d'utilitzar a les dones i de fer veure que son elles les que van darrere del homes.

I deprés en les colònies de les dones sempre ixen xiques amb uns cossos espectaculars i uns ulls increïbles i es pesen que per que en l'anunci isca una xica impressionant van a vendre la colònia més, jo no pense aixi per a res.

Altre tema es quan en els anuncis ixen moments sexuals, de veritat la gent es pensa que per posar-se la colònia als 10 segons va a tindre sexe amb una model?

Paula Sara Campoamor ha dit...

Bon dia a tots!

Avui vaig a comentar aquesta entrada ja que estem en temps de molta publicitat i “marketing” per vendre més.

Ara mateix arriben els Nadals i, com sempre, les empreses de colònies, joguets... comencen la seua campanya, com no, amb a muntó d'anuncis. Avui em centraré en els de fragàncies, tant d'homes com de dones.

Els anuncis d'aquest tipus tenen els mateixos tòpics: sempre hi ha un home musculós que es fica colònia i té a totes les xiques pel seu voltant. Després, en el cas de les dones, passa el mateix: una dona molt guapa i amb un físic espectacular es fica un poc de colònia i també té a un xic al seu costat que l'estima i es besen.

Si els personatges d'aquests anuncis canviaren i es tornaren lletjos, què passaria? Doncs bé, jo pense que la colònia no es vendria igual, ja que hem creat una societat que tan sols es fixa en el físic sense tindre en compte l'interior de les persones.

Per concloure, pense que la societat, i tot el que ens rodeja, és fruit del que nosaltres pensem i creiem, és a dir, que si fan aquests anuncis és perquè aconseguixen el que volen, aleshores opine que primer hauríem de canviar la nostra forma de pensar per a que les empreses de colònies canviaren la seua manera d'anunciar-se.

Sara Tristán ha dit...

Aquesta entrada em sembla interessant i esclaridora sobre el pensament i idiologia que té la nostra societat cap el físic que haurien de tindre els homes i les dones.

A més, aquestos estereotips que es tenen no són quasi reals, ja que molt poca gent té els mitjans i el temps per anar tantes hores a muscular-se. També, aquestos anuncis són molt perjudicials i la pitjor par d'aquestos és que la major part de les persones creuen que per agradar a la gent i ser atractius necessiten arribar a estar tan prim o musculat com en aquestos anuncis.

Per altra banda, aquestos estereotips tenen el seu origen en les idees que té la nostra societat, ja que aquesta és totalment materialista i sexista. Un gran exemple de d'importància que té la nostra aparença per al nostre futur és, que a vegades no t'agafen en un treball perquè no ets suficientment atractiu o no estas prim. En aquestos casos encara que estés millor preparat que altra persona per a eixe treball més prima o guapa n'hi ha voltes que agafaran al que té millor aspecte.

Finalment, no hauríem de fer cas ni prestar atenció a aquestos anuncis. Per contra, hem de estar orgullosos del nostre físic i no sentir-nos inferiors als altres respecte a aquest.

Mireia Kent ha dit...

Hui a Karicies vaig a comentar “Colònia per a hòmens con cal”, una entrada que parla d'un tema contra el qual portem lluitant molt de temps, el masclisme, i aquests anuncis publicitaris (majoritàriament de colònies) tenen molt presents aquest assumpte.

Jo pense que no per portar una colònia en especial vas a ser més atractiu o vas a tindre més xiques a la teua disposició, cert és que a nosaltres, les xiques, ens agraden que un xic faja bona olor, però si ens pareix lleig o no ens atrau, per molta colònia que duga no ens anem a enamorar així en tres minuts.

La publicitat a banda de voler vendre'ns el productes, aprofiten i introdueixen missatges ocults (des de la meua opinió) com ara el masclisme o com tenen que tindre els físics la dona (prima) i els homes (musculosos).

Doncs hi ha que adonar-se que una colònia no fa màgia i que només volen vendre i guanyar diners utilitzant una imatge que no té tothom.

chen ha dit...


Les colonies que regalen normalment les dones als homes fan olor a colònia molt forta i semple han eixit en alguna publicitat com per exemple aquestos 3 videoclips.

Les propagandes que ixen de les colonies normalment les protagonitzen uns xics, logicament, i sempre fan les propagandes molt exagerades o els remarquen més els músculs. Van sense samarreta i van molt sexis provocant a la gent per a comprar. També els xic que ixen en les propagandes són models o actrius molt i famosos algunes vegades ixen xiques que van a ser novies del xics i aprofiten el moment i posen també una altra colonia de xica per a vendre.

Un exemple és l'anunci de la colònia de Davidoff. Ix un xic fent musculs amb peses molt pesades com por exemple 500g i van remarcant triceps, abdominals, braços, etc. També hi ha una llum permanent i enfocant-li per a remarcar més i al final veiem com es posa la colònia des del coll fins a l'abdomial. Aquestes són justificacions del que he dit abans.

Una altre eixemple on va eixir una dona és la colònia de Jean Paul Gaultier on un xic s'alça del llit i s'en va a vestir-se i es posa la colònia de promoció en la motxila. Ell va en vaixell per a vore a la seua novia i arriba al carrer i els carrers s'engrieten d'aigua i arriba a la xica i ella estava molt sexi, li dóna la benvindula al xic amb un bes. En aquet videoclip van eixir dues colonies i van exagerar molt la part de que se agrieta la terra i en va arrivar a la casa de la dona amb el barc.

Jaume Marston ha dit...

Bon dia.

Jo pense que aquestos anuncis sempre han sigut així, uns xics sense camiseta que són molt forts i xiques que són molt guapes i tenen molt bon cos. Quasi sempre són nuvis per a vendre dos colònies. També algunes vegades fan dos tipus de colònies, com la de "Only the Brave : Tattoo" i "Only the Brave : el original" per a vendre més. Jo vaig vore en la tele un anunci d'una colònia, que feien fins a tres versions: "El dia", "La nit" i "El desafiament", d'eixa colònia han fet també altra per a dones amb dues versions: "El dia" i "La nit", eixa colònia és d'Hugo Boss.

La veritat és que per més que dugues la colònia que porta un xic molt musculós, tú no et vas a fer musculós ni les xiques et van a estimar més. El mateix passa amb les xiques, encara que et poses un llitre de colònia que es posa la xica d'un anunci que és molt guapa i té un bon cos, tú no et vas a convertir en eixa xica.16:53
Alguns anuncis (com els de Axe) diuen que si et poses aquell desodorant, les xiques et voldràn més i aixó no és així, perquè si una xica no et vol per qualsevol cosa (perquè ets lleig o perqè no l'atraus o per alguna altra cosa) no et va a voler perquè tú et poses un desodorant anomenat Axe.

Els anuncis de colònia, a banda d'intentar que la gent compre els seus productes, fiquen molts missatges subliminals, com per exemple aquestos anuncis, que tenen molts estereotips de com hauria de ser una dona i com hauria de ser un home. Per a ells, les dones han de ser primes, altes i molt guapes i els xics han de ser molt musculosos, guapos (i a poder ser que siguen uns "malotes") i aixó no és així, cadascú és com és i ningú els hauria de jutjar.

Adèu.

Ali Goldman ha dit...

Hola.

Aquestos anuncis fan veure els estereotips que hi ha a la societat on vivim.
Aquest tipus de publicitat afecta els xiquets que es creguen que si no ets com a l'anunci no seràs normal i en el futur discriminaran a la gent. Aquest tipus d'anuncis volen dir que si et possés eixa colònia lligaràs un munto o que les xiques es pegaran per tu com si foren animals, també es pot observar que tots el hòmens dels anuncis estan molt forts i per aixo lliguen, t'és tan donant a entendre que t'has de posar fort perquè sinó les xiques passaran de ti i no es aixi les persones no s'enamoren pel físic sinó per la personalitat. En conclusió a questos anuncis són roïns pels estereotips que donen a veure i que poden afectar a milions de persones i les empreses ho haurien de pensar més abans de publicar els anuncis.

Adéu.

Diego Thompson ha dit...

Bon dia,

Desprès de veure els vídeos d’aquesta entrada, m’he donat compte de la imatge que tenim de les persones. Es a dir, estem en una societat molt materialista i obsessionada amb el físic i crec que el físic no es ninguna cosa que es puga dir com si fora una virtut. I per a un anunci de colònia tenen que ser tots xics fortots i molt guapos, però, que te bo un xic o xica molt guapa però desprès no et tracta be ni es intel•ligent ni coherent, si, serà molt guap@ però la bellesa de una persona no es lo important perquè la bellesa no es pot guanyar, si et toca et toca per això no es pot jutjar a una persona per la seua bellesa exterior si no per la interior.

Es veritat que en lo que primer et fixes d’una persona es en l’exterior però de que em serveix a mi una persona molt guapa però que desprès no sàpiga fer res o no siga bona persona, a una persona se li ha de jutjar per les coses adquirides: la bondat, la simpatia, i com et tracte a tu.

Respecte als anuncis sempre fan el mateix, si vols anunciar per exemple unes maies push-up, no pots ficar a l’anunci a una dona que tinga ja el cul ben pujat, tindràs que ficar a una dona amb el cul mes caigut per a vore si les maies son eficaces o no perquè les que es van a comprar les maies no tenen el tipet que te la de l’anunci i així amb tot.

Aquesta es la meua opinió, un comiat.

pau Mill ha dit...

Hola Bona nit,

Jo pense que aquestos anuncis són un poc masclistes el dos primers, però els altres don no m’ho pareixen el tercer es un anunci normal perquè soles eix un xic amb una colònia amb forma de una pesa encara que en els quatre anuncis el xic te un estereotip exacte tenen que estar delgats, estar fort i això no es ni un quart de la població de cada país ni molt menys. Però el quart no li veig res a part de que es el mateix estereotip que els altres.

A mi personalment no em pareix gusta la societat aquesta perquè qui no te el físic predeterminat ho pasa molt mal en aquesta societat. Jo ho de se per que ho he sofit i encara avegades em pasa als corredors del institut però jo pase de escoltar a eixa gent que ho fa perquè ja esta predominat cuant veuen a gent diferent al igual que les xiques si no tenen un cul bonic, unes tetes grans i no caigudes, ser guapes, estar delgades aquesta societat es una “MERDA”, molta gent per aquestes coses són molt difícils algunes arriben fins a la mort es suïciden es molt injust la societat aquesta. Perquè si no eres així te rebenten a insults o inclus en alguns cas a pallisses es massa ijust hem de fer alguna cosa per frenar-ho perquè com diu el meu company Diego Thomson si la persona es molt bella si no es bona persona, llista, simpàtica... no val de res.

A questa es la meua opinió, Chao Chao. Bona nit

Pau Mill ha dit...

Rosa el anterior era de recuperació (R)

Unknown ha dit...

Hola,bon día a tots i totes,aquesta entrada m'interessa,es como està la societat hui en día,les colonies de home representen com tenen que ser els homens,uns "cracks" en l'amor,forts i sense por a res ni a ningù,em pareix una versió molt distorsionada de la realitat,els chics de hui en día es creuen molt per la imatge que donen de ells.

Els homens avui en día estan sobrevalorats,les dones encara estem infravalorades,creguem que estem molt avançats en aquest tema,pero encara estem estancats en el masclisme.

Es de recuperació.

Iris rainbow ha dit...

Hola a tots!!

Baix el meu punt de vista, aquestos anuncis publicitaris de colònies són molt monòtons, estic farta d’aquesta publicitat tan absurda i masclista que sempre fiquen a la dona en un lloc inferior.

Aquestos tipus de publicitat estan representant com és la societat de hui en dia, és a dir, masclista. Abans he dit que són monòtons i perquè? Si ens fixem, ens adonarem que tenen alguna cosa en comú: les persones que apareixen en els anuncis de fragàncies són tots xiques i xics atractius amb uns cossos perfectes.

El seu missatge implícit, que vol transmetre és que si gastes eixos perfums et convertiràs en una persona semblant a la de l’anunci. Un altre aspecte a assenyalar es que la figura de la dona sempre es destaca com el més important, la part física femenina i no la seua intel•ligència o més qualitats de la dona que no són les físiques.

Per concloure, pense que la societat actual se n’adona d’aquest problema i a poc a poc va canviant de pensament i gràcies a aixó estem evolucionant, majoritàriament els joves, encara que ens queda molt per aconseguir un món igualitari.
(R)

David Smith ha dit...

Bon dia:

Jo pense que aquests anuncis de televisió son molt masclistes. I al Nadal es época on el anuncis de colónia perque sempre els homes a les dones i viceversa es regalen colónia.

També moltes dones i homes deixen de menjar per a pareixer les persones dels anuncis. Fa temps als Estats Units moltes xiquetes van deixar de menjar per culpa de la nina Barbie, i moltes families van denunciar a l'empresa que les fabricaba.

Pero Jo pense que el que importa no es el fisic ni se guapo, el que importa e¡es la forma de ser

David Smith ha dit...

El comentari d'abans era de recuperació (R)

Jordi Kent ha dit...

Hola a tots.
Si que es deveres que als Nadals hi ha més ventes de tot però sobretot de colònies. La tàctica de màrqueting d’aquets anuncis es ressaltar el cos de l’home. En el anunci quart ixen homes amb músculs, jo pense que volen dir que si te fiques eixa colònia estaràs igual que ells. També hi ha en comú que en tots menys en un, eixen dones que el home intenta conquistar-les ficant-se eixa colònia. El segon anunci es com mes masclista que els altre ja que ix l’home com que ell mana o que ell es el millor al guanyar el trofeu i el seu trofeu es la copa i lo que hi ha al vestuari, son les dones que l’estan esperant, es com si diguérem que si et compres eixa colònia lligaràs més o guanyaràs més trofeus. El tercer anunci no el veig masclista ja que soles ix un home. Ami mes ta dient que eixa colònia es per a prototipus d’homes perfectes corporalment. Lo que tenen en comú els quatre anuncis publicitaris es lligar-lo amb el sexe si estàs exina de fort tindràs a totes les dones.

Sergio Wollstonecraft ha dit...

Hola,

En nadal sempre fan un muntó de anuncis de colonia per a homes en els cuals ix l’home perfecte es posa la colonia i conquista a la dona perfecta i aixó passa en tots els anuncis de colonia per a homes. Y perquè no podria salir un xic gros que enamora a altre xic que siga com el de l’anunci?

En canvi les colonies de xiques ix una xica perfecta que es posa la colonia i conquista al xic perfecte o es fa la “dura” con el xic. Perquè el xic no es pot fer el “dur” con la xica? El xic sempre es fa el fort mentres que la xica té que ser mes sensual.

Jo no entenc el que pretenen els anuncis, que pensem que si ens posem la colonia anem a lligar amb la xica qu volgam? A mes a mes en els anuncis el xic controla a la xica com vol. Aquest anunci representa que solament amb oldre bé i estar fort ja tens a la xica que vols sin importar la teua personalitat.

Juan Víctor ha dit...

Jo pense que aquestos anuncis de colònia per a home tenen una cosa en comú: a soles n’hi ha homes musculosos que no tenen res a veure amb la colònia i a soles hi estan per a que la gent els observe i després compre i a més a més aquestos anuncis no tenen res a veure amb el Nadal perquè es veuen tot l’any tots els dies i a totes hores en la televisió en tots els canals.
En aquestos anuncis no estan fent més que ensenyar-nos l’estereotip de l’home perfecte que n’hi ha a la societat junt a una colònia. També ajuda a fer més grans els beneficis dels gimnasos i de les empreses que fabriquen anabolitzants perquè una vegada vist això la majoria de homes voldran ser així com els homes dels anuncis

Andrea Nelken ha dit...

Vaig a parlar d'aquesta entrada perqué em pareix un tema interesant ja que sempre estem mirant la televisió i navegant per Internet on apareixen els anuncis.
Pense que dona igual que siga Nadal que no, perqué pràcticament tots els anuncis de colònies o perfums, segueixen unes estructures base, en les quals es presenta el producte amb una imatge i una música adequada. Normalment aquestos anuncis els presenten xics i xiques 'perfectes' i mig nus o xics que van darrere de les xiques perqué s'han posat el perfum o al revés. Fan de aquesta manera els anuncis per a cridar la atenció del espectador per a que compre el producte.
Jo crec que ara els anuncien més en Nadal per a que la gent els compre com a un regal, peró aixó no sols ho fan amb els perfums sino amb moltes més coses, peró pense que de la manera en que promocionen les colónies no és molt adequat ja que altres productes dels quals es fan anuncis normals sense cap incitació, també es venen i no ha sigut necessari traure a ningun xic ni ninguna xica amb poca roba.

Andrea Nelken ha dit...

Vaig a parlar d'aquesta entrada perqué em pareix un tema interesant ja que sempre estem mirant la televisió i navegant per Internet on apareixen els anuncis.
Pense que dona igual que siga Nadal que no, perqué pràcticament tots els anuncis de colònies o perfums, segueixen unes estructures base, en les quals es presenta el producte amb una imatge i una música adequada. Normalment aquestos anuncis els presenten xics i xiques 'perfectes' i mig nus o xics que van darrere de les xiques perqué s'han posat el perfum o al revés. Fan de aquesta manera els anuncis per a cridar la atenció del espectador per a que compre el producte.
Jo crec que ara els anuncien més en Nadal per a que la gent els compre com a un regal, peró aixó no sols ho fan amb els perfums sino amb moltes més coses, peró pense que de la manera en que promocionen les colónies no és molt adequat ja que altres productes dels quals es fan anuncis normals sense cap incitació, també es venen i no ha sigut necessari traure a ningun xic ni ninguna xica amb poca roba.

Laura Goldman ha dit...

Bona vesprada, la veritat és que els anuncis de colònia d'home són prou exagerats, i donen una imatge prou superficial i innecessària.

Estic d'acord amb Andrea quan diu que ara hi han molts anuncis i prou cridaners perquè com en aquestes dates hi es fan molt regals que et desidisques per el que més te atraga. També estic d'acord en que no és necessària la postura d'un home o una dona pràcticament nus, però és el que la nostra societat actual ens dóna mastegaet per a que anem tragant i plenant-nos el cap d'imatges d'aquest tipus.

Hi ha un anunci de la colònia "One million" que té una versió de dona i una versió d'home. La versió del home és aconseguir amb el llisclament de dits una dona nua completament amb pintura daurada i un cotxe. En canvi, la versió de la dona és, per un llisclament de dits aconseguir milers de sabates daurades i augmentar el volum del seu anell amb diamants.

Aquest anunci em pareix materialista i prou vergonyós, però és la societat en la que vivim i en la que hem de lluitar per a que poc a poco aquesta imatge que volen donar-nos canvie.

Una salutació, Laura.

Reda Kent ha dit...

Jo crec que lo que diuen els meus companys és veritat, perquè apareixen quasi nus i la dona semprees un model per a què creguen que amb aquesta colonia seràn iguals de guapes o que per eixemple també ens els anuncis de crema la dona sempre es maquillada amb photo shop.

ali kent ha dit...

Hola a tots!!!! Aquesta entrada tracta sobre un tema que sempre m’ha cridat l’atenció i que es troba present contínuament en les nostres vides i sempre els vegem a la televisió i són els anuncis de fragàncies.
En aquestos anuncis publicitaris només apareixen homes que tenen grans músculs i que estan molt bons i xiques que tenen corbes perfectes i estén molt bones i la meua qüestió es: en la vida tots els homes tenen uns grans músculs i les dones unes corbes perfectes? Jo pense que no. O és que nomes les persones amb un físic espectacular tenen dret a utilitzar aquestes fragàncies? La meua resposta a aquesta qüestió es que nomes són tàctiques per a vendre més.
Aquestos anuncis el que transmeten també es que nomes els homes i les dones amb un bon físic són els que poden tindre a les xiques o els xic als seus peus però això no es veritat ja que el que importa verdaderament es com es la teua personalitat i si eres bona persona.
no ens tenim que deixar enganyar per aquestos anuncis ja que nomes són maneres per a vendre mes i no per comprar-te alguna colònia com la de invictus, diesel... vas a estar millor que abans i vas a traure a molts xics o xiques...
Espere que us agrade el meu comentari. Adéu!

Dani Kent ha dit...

Hola

Hui vaig a comentar aquesta entrada perquè em pareix un tema molt interessant i en nadal ixen molts d’aquests anuncis de colònies per a homes.

Jo pense que aquestos anuncis de colònia per a home tots tenen una cosa en comú i és que a soles n’hi ha homes musculosos que no tenen res a veure amb la colònia i a soles hi estan per a que la gent els observe i després l’home al final de l’anunci és posa la colònia i a mi aquestos anuncis em pareixen molt masclistes. I jo crec que els anuncis fan un missatge de que si et poses eixa colònia lligaràs més o seràs com els dels anuncis

Per a mi el primer anunci és masclista, el segon és el més masclista de tots va de un home que va caminant i al costat seu apareixen trofeus i després arriba a un lloc on hi ha dones mig nues, el tercer anunci jo crec que no és masclista perquè apareix un home però com sempre l’home és un home musculós fent peses i l’últim anunci és com una carrera entre dos homes però també com quasi sempre no ix la colònia.

Adéu.

David Smith ha dit...

Bon dia,
Volia comentar aquesta entrada perquè sempre al nadal es època de d’anuncis de colònia, i als anuncis sempre passa el mateix: El xic es fica la colònia, i després apareix una dona o dones lleugeres de roba y que s’enamoren de xic. Els publicistes ja no saben que fer tenen aquesta “tàctica” explotadíssima, i als anuncis de dones també passa alguna cosa pareguda.

Aquesta es la meua opinió, gracies per llegir-la. Un comiat.

(Recuperació de juliol 75 paraules)

David Smith ha dit...

Bon dia,
Volia comentar esta entrada perquè sempre al nadal és època de d'anuncis de colònia, i als anuncis sempre passa el mateix: El xic és fica la colònia, i després apareix una dóna o dons lleugeres de roba i que s'enamoren de xic. Els publicistes ja no saben que fer tenen esta "tàctica" explotadíssima, i als anuncis de dons també passa alguna cosa pareguda.

En realitat ens fan (o ens volen fer paréixer) objectes. Els xics hem de ser perfectes i si no portem eixa colònia no serem com hem de ser, ni estarem preparats per a "lligar amb totes". I elles han de ser també perfectes i "morirse" per un xic que fa bona olor, encara que no hagen creuat una paraula. Crec, que de veritat, l'atracció està explotadísima en els anuncis de perfums i que juguen perillosament amb els físics perfectes, quan hi ha persones, sobretot xiques, que patixen problemes com l'anorèxia per a poder aprimar-se com les dones que els ensenyen en els anuncis i que segons ells són les que tenen èxit.

S'hauria de fomentar una altra publicitat. No crec que ningú haja de creure's esta forma exagerada de tindre relacions, que crec que no són sanes