7 de març 2014

El meu cos, els meus drets

Els Drets sexuals i reproductius són Drets Humans i, si no es respecten, cal lluitar perquè ho siguen.
Participa-hi!!!

Més informació, ací.



2 comentaris:

Teresa ha dit...

Això és treballar apresa.

Ana Belén stone ha dit...

Aquesta entrada m'ha paregut interessant ja que parla de que nosaltres tenim el nostre dret de fer amb el nostre cos el que vulguem ,ja siga tindre relacions sexuals com voler tindre fills/es .

La imatge que hi ha al costat del parla de que no et deixes manipular con una titella per persones que no son capaços de entendre que si vols tindre relacions homosexual o no , o que vols casar-te , vull dir, que eres LLIURE de fer el que vols amb el teu cos i els altres tindrien que entendre-ho.

En mi opinió pense que eixos drets ens els estan portant poc a poc, el govern , vol establir una llei per a que les dones no peguen avortar , tindrien que anar a altres país con Gran Bretanya per poder fer-ho. Això es una vergonya per al nostre país perquè nosaltres decidim si volem tindre a un xiquet /a ,pot canviar totalment la teua vida i si una xica de setze anys, que de esta estudiant i de major vol tindre un bon treball i es queda embarassada i no pot avortar perquè hi ha una llei, tindria que tindre al nen i com tindria que cuidar d 'ell tindria que treballar deixaria els seus estudis i no tindria una bona vida .

En conclusió ,crec que aquest entrada es molt curiosa i té tota la raó del món deberieu assistir a la xarxa audiovisual d'escoles , i deberieu de exposar la vostra opinió.

Un petó .