6 d’oct. 2014

Què significa "verge"?



Com pateix aquesta mami! I quina explicació més dolenta!!

El que li arribarà a la xiqueta és que la sexualitat és com muntar un trencaclosques format per peces que encaixen "per naturalesa": els xics en tenen una part i les xiques una altra, i del que es tracta és d’acoplar-se, i aquest acomplament és ràpid!!

La xiqueta no sabrà que hi ha penis, vulves, clítoris, vagines... sinó que papà i mamà tenen unes “cosetes especials” amb les quals fan també “una cosa especial”.

La nena aprendrà que en aquella “cosa especial” que fan mami i papi, ell és la part activa i mami sembla que no fa res.

També sabrà que mami i papi són feliços fent-ho, però que és papi el que es posa “content”. En el tema del plaer, de mami no en sabem res.

Però el que li quedarà clar, claríssim, és que la sexualitat serveix per a fer bebés, perquè mami i papi es busquen quan en volen fer un i les llavoretes de papà persegueixen l’òvul de mamà.

En resum, aquest és un model de sexualitat una miqueta limitat perquè és sexista (tracta diferent a xics i a xiques), reproductista (l’objectiu de la sexualitat és la reproducció), heterosexual (no considera les relacions ni les pràctiques homosexuals), coital (la pràctica “completa”, la millor i la més plaent és el coit; la resta són preliminars), genital (el plaer només se sent als genitals; les altres parts del cos no tenen quasi importància), parellista (la sexualitat es viu en parella i per amor), adultista (només es viu la sexualitat a l’edat adulta), etc.

Què li diries tu a la xiqueta si volguera saber en realitat què significa ser verge (sexualment parlant). I si et preguntara què és un orgasme?

Ací teniu el que li diu la mami:
Xics i xiques més aviats adults... els seus cossos són diferents però estan fets per a unir-se d’una manera intel·ligent, com un trencaclosques. Quan mami i papi s’estimen mútuament molt, algunes vegades, solament per a mostrar quant s’estimen, papi té una coseta especial i li la mostra a mami, i quan mami i papi volen fer una cosa especial, per a fer un bebé, llavors papi pren la seua cosa especial i la posa en el lloc especial de mami, en un lloc especial del cos de mami, i això fa sentir mami molt feliç. També fa sentir papi feliç. I de vegades, després d’un moment, de vegades tan ràpid, papi es posa tan content que té un tipus de boummmm, i una explosió, i totes les llavoretes de papi ixen disparades per a arribar de pressa fins a l’òvul de mami! I a això se li diu “fer l’amor”. En fi... fins que tu ho fas, per primera vegada, ets verge.


Entrada ja publicada com a Extraverge i Verge?

39 comentaris:

josemot ha dit...

Este vídeo conta que és una persona verge. Tot començà en una cuina en la que estaven una mare i la seua filla. Després sa filla va preguntar a sa mare que era una persona verge i ella va dir que l'aparell especial de la dona i el de l'home tenien que ajuntar-se d'una manera intel·ligent i d'eixa forma es podien fer bebès. També diu que amb el cicle de la cosa especial de la dona i l'home els dos estan molt feliços. I també diu que cada vegada l'home va més ràpid i tira unes llavors.
Després de dir-li a la filla tot això li pregunta a sa mare que és una extra verge. I així s´acaba el vídeo.

Malena Rousser ha dit...


Hola, aquest vídeo tracta d'una xiqueta que estava fent els deures i de sobte li va preguntar a la seua mare que era ser verge. La seua mare se va posar molt nerviosa perquè no trobava la forma d'explicar-li a la seua filla el que significava. Al final la seua mare li va explicar el que volia dir d'una forma molt suau.

La meua opinió és que aquest vídeo explica molt bé el que significa ser verge d'una manera molt subtil i amb unes paraules que tots comprendrem.

Al final del vídeo, es va entendre que la xiqueta el que li va dir a la seua mare era què significava extra verge, perquè tenia la botella d'oli davant d'ella.

Daniel Wollstonecraft ha dit...

Quan la xiqueta li pregunta “que és verge?”, la veritat és que la mare té que
encontrar l'excusa perfecta com pot ser la de “el pare li dóna un regal a la mare i d'ací ix el bebè, però tarden nou mesos en eixir”però el que diu la mare és mentida. En la ultima part quan la mare perd els nervis és la part més graciosa del vídeo.

La meua opinió és que la xiqueta vio la pancarta del la botella d´aceite però la mare lo interpretar de la forma sexual.

Óscar Becker ha dit...

Salutacions a tots i a totes:

En aquesta entrada és descriu com a tema principal les dificultats que té una mare a l'hora de respondre a preguntes molt complexes dels xiquets i xiquetes. Són preguntes molt específiques i per moltes voltes que li donen al seu cap no troben una resposta o una solució bona per a arribar a entendre-ho.

En aquest text una xiqueta fa unes preguntes que als pares i mares li resulten complicades de respondre, ja que són coses que un xiquet/a no tindria perquè saber-las tal i com són, ja que para cada edat, en cada etapa de la vida tenim que adquirir uns coneixements de manera ordenada i progressiva.

Per altra part, per a la mare resulta difícil de donar a entendre perquè qualsevol paraula que puga dir resulta malsonant o bé no apropiada per a una xiqueta tan xicoteta. Així que la mare decideix explicar-li-ho com si fora un compte que puga entendre i fent que siga el menys incomode possible.

El resultat d'això és simple, la xiqueta no s'antera molt bé del que li està dient la seua mare i ràpidament s'oblida del que li ha dit i es posa a buscar una altra resposta una a altra pregunta, el que s'anomena innocència.

També es parla del sexisme que es produïx de vegades quan entrem en aquestos temes ja que hi han un tracte diferent per als xics que per a les xiques, ja que ells són més dinàmics i elles més estàtiques. També es fa menció a que el coit és un acte sexual que tan sols es sent verdaderament amb els genitals i el reste tan sols són preliminars o fases de excitació.


Per últim, com a conclusió es tanca tot el text amb dos bones preguntes que personalment resulten bastant complicades de respondre i més a un xiquet/a. Com a breu resposta que jo donaria respecte a aquestes dues qüestions serien: En primer lloc ser verge es un procés que fins que la xiqueta no te una edat avançada no pot fer, que té com a finalitat fer molt feliç a la l'altra persona i demostrar l'amor que hi ha entre les dues persones. Respecta a l'altra pregunta “ que és un orgasme?”, és una sensació molt bona que es fa entre dues persones que han establit una unió entre elles, que totes les persones del món en un moment de la seua vida experimenten i que per a tots/es es necessari pel fet de ser persones.

Cristian Becker ha dit...

En aquest vídeo podem veure com la curiositat de la xiqueta posa nerviosa la seua mare, que no sap explicar el significat de la paraula verge, i aborda el tema de la sexualitat d'una manera molt suau.

Mentre la xiqueta està fent els deures, pregunta a seua mare què vol dir verge, una paraula que ha llegit a la botella d'oli, encara que la mare entén una altra cosa, i aleshores li explica què fa una persona per no ser verge; “papi posa la seua coseta especial al lloc especial de mami” i tot el procés fins “l'explosió on les llavors ixen per arribar a l'òvul de mami”. Per tant, fins que una persona no fa aquest procés almenys una vegada, és verge.

Jo pense que hi ha algunes parts que no hauria d'haver comentat, com “l'explosió de papi”, ja que és una cosa que no entendrà cap xiquet. De vegades fa uns símils un poc estranys però en general, la seua manera d'explicar-ho m'ha paregut bé.

Hi ha una sèrie de punts on coincidisc amb l'autora de l'entrada, com són per exemple, que l'acció de mantindre una relació sexual tinga com a única finalitat la reproducció, ja que es pot utilitzar per tindre plaer o unes altres coses, on és més important la protecció de la persona que la finalitat imposada per la religió, la reproducció i res més.

També hi ha un missatge una mica homòfob a aquest text, ja que no parla de que persones del mateix sexe puguen mantindre cap tipus de relació, potser la mare tracte de simplificar el tema per la seua filla a allò que veu tots els dies, encara no s'ha acceptat la diversitat sexual a tots els llocs.

En conclusió, quan un xiquet pregunta a un adult, aquest ha de respondre sí o sí. La mare del vídeo ha tractat de simplificar la informació que vol transmetre a la seua filla, no ho ha fet de la millor manera, sinó que s'ha adaptat a allò més “normal” per fer que la xiqueta ho entenga.

Kike i Adri West ha dit...

Jo al meu fill o filla le diria que si una parella es volen molt fan una cosa especial que lis agrada als dos i es fa quan estas molt enamorat de la teua parella i que als dos lis fa moltes ganes fer-ho .

D'aquesta manera ta mare i jo es coneixem mes i de vegades fent l'amor tenim fills com tu i quan fas aquest perdeix la virginitat.

Kike i Adri West ha dit...

El vídeo tracta sobre una xiqueta que li pregunta a la seua mare “que es ser verge?” i la mare li explica d'una forma un poc pésima com es fa l'acte sexual i també sexista diguen que l'home esta mes content que la dona.

Jo al meu fill o filla le diria que si una parella es volen molt fan una cosa especial que lis agrada als dos i es fa quan estas molt enamorat de la teua parella i que als dos lis fa moltes ganes fer-ho .

D'aquesta manera ta mare i jo es coneixem mes i de vegades fent l'amor tenim fills com tu i quan fas aquest perdeix la virginitat.

JOSE BUTLER ha dit...

Hola m ha gradat el vídeo la xiqeta le va preguntar a la seua mare quiera vergen
i ella le va dit a la xiqueta quiera cuan el seu pare i ella va a tener una relacion sesuali es cuan va a tenerla a ella i la chiqueta tambe le va dir quiera extra vergen i es cuan la mare se va dar conta de que se lo decia per la botella d oil a que tènia al seu costat

roxana mariana ha dit...

Vaig a comentar el vídeo en el que una xiqueta li pregunta a la seua mare què significa verge.
Aquesta pregunta pot ser diferent si et pregunta una xiqueta menuda o una adolescent, si parlem de la menuda no saps que dir, però que no s'espante i tinga un significat aproximat. Si parlem de l'adolescent seria diferent ja que pots parlar-li sense preocupacions.

Aquest vídeo m'ha encantat ja que és graciós i és el que li passa a algunes de les mares, que els seus fills li pregunten coses així. Si me preguntara ami, no sabria que dir, ja que no m'expresse molt be, parlant d'aquestos temes amb un xiquet, li diria qualsevol bogeria. Aconselle vore el vídeo ja que et pots divertir i aprens com expressar algunes paraules per utilitzar amb un xiquet menut.

He vist que alguns pares no volen que la seua filla o fill sàpiga què significa verge, o fer l'amor, ja que preferixen que ho aprenguen al col·legi o institut, però aquesta idea pense que és una ximpleria ja que el xiquet per curiositat pot fer coses, com no les entenen no saben què fan, i hi ha molta mala gent i el que pense és que el millor seria explicar-li el significat d'aquestes coses a una certa edat.

Sonia Arenal ha dit...

Hola, aquest vídeo tracta sobre una xiqueta que està fent els deures i li pregunta a la seua mare què significa verge, la mare confon la paraula, es posa molt nerviosa al no saber com dir-ho i li explica com fer l'amor per primera vegada, però quan finalitza el vídeo s'adona que la filla el que volia dir és que era l'oli extra verge.

La meua opinió és que m'ha paregut divertit i graciós, sobretot la part quan la xiqueta diu ''¿Pues entonces extra virgen que quiere decir?'' i com es posa la seua mare.

En conclusió, a mi em pareix que la mare podria haver canviat el tema i no explicar-ho tot a la criatura perquè és un poc xicoteta, encara que la mare ho explica molt bé. El vídeo està bé per a posar d'exemple a mares com esta per a que sàpiguen com explicar-ho a una xiqueta sense confondre-la.

rodrigo de burgos ha dit...

els nens fan el que veuen

en el video sal que els pares o mares es portaven com a pitjor persona
i els xiquets fan el que veuen dels seus pares o mares com per exemple un pare està maltratant a la seua dona i el xiquet repetix el que fa el seu pare maltratant a la seua mare.


Cal ser coscient que fas o que dius davant d'un nen per que ho pot repetir .

Molts pares no són coscients de la gravetat d'aquestes coses així els fills arriben a ser dolentes gent i acaben drogant o sense casa ni diners .

Per això recomano que ho vegin nens d'aquest institut i que l'hi digui als seus pares per ser millor persona .
M'agrada molt el vide espere que saquen altre de la educació.

Rubén Goldman ha dit...

El vídeo tracta de que que una xiqueta i la seua mama estan treballant i la xiqueta el diu la xiqueta a la mare que significa Verge. I la mare diu que verge es quan, una mare i un pare introduïxen un cosa especial en un altra molt especial i això els fa feliç als dos i després diu la mare que a vegades es fan tan ràpid que pareix como una explosió i expulsa un monto de semilles que intenten entrar a l'ovul de la seua mama però després la xiqueta el pregunta a la seua mama que entonces si verge era això que significava extra verge entonces la xiqueta volia saber una altra cosa no la que li havia duit la seua mama.

El vídeo et pareix una explicació molt bonica del que tracta aquest tema.

Jo es recomane a que el veieu per que aisi compreneu moltes coses de el que es significa “Verge”

Pau claramunt ha dit...

“VIRGEN”

La xiqueta l'hi pregunta que significa “virgen” i l'hi diu que es quan un home i una dona es fan un regal i l'home agafa la seua cosa especial i la posa en la cosa especial de la dona i l'hi fa molt feliç i el pare també l'hi fa molt feliç i així naixen els bebès.

Noelia Cambrils ha dit...


“QUÉ SIGNIFICA “ SER VERGE”?


Aquest video tracta sobre que una xiqueta li pregunta ha la seua mare que significa verge i la
mare no sap com explicarliu ,al final troba la manera de explicarliu a la seua filla que manera
que el puga entendre.Al final resulta que lo que la pregunta que li havia fet a la seua mare era sobre una botella d'oli perque despues lipregunta sobre que es virgen extra.

Jo pense que aquest video el pot vore cualsevol persona ja que esta molt ven explicat.
Ho recomane vore.

Tamara Mistral ha dit...

“QUÈ SIGNIFICA “SER VERGE”?”

Aquest vídeo tracta de una xiqueta que esta fent els deures i de sobte li pregunta a la seua mare
què es verge?la seua mare se posa molt nerviosa i no sap com explicar-li a la seua filla el que significava,li diu el que significava d'una forma què el puga entendre i finalment, després de
dir-li tot el què significava li va preguntar què es una extra verge.

Jo pense què la mare li explica molt bé a la filla què es verge i què aquest vídeo el pot vore tot el mon.

Joan ha dit...

Hi apareixen una xiqueta i una mare, el vídeo tracta de que la xiqueta el pregunta a la seua mare “Que significa vergé” i la mare el explica que verge es quan un xic/a no a tingut ninguna relació sexual amb altre persona. Però la xiqueta no volia saber això, volia saber que significaba verge de el aceite “virgen extra”.

M'ha paregut molt original, esta molt bé per a redactar-ho.

Izan,Ruben i Lucia ha dit...

Aquest vídeo pareix molt interessant perquè els pares i les mares tenen molt complicat explicar aquestes coses així xiquets i xiquetes al pas del temps, l'entenen millor. Aquest vídeo t'explica les coses d'una manera clara. Quan la xiqueta pregunta: que és verge? La mare es queda pensant en la resposta que li va dir a la seua filla. Està clar que quan la mare l'explica a la xiqueta el significat de verge ella no queda molt convençuda de la explicació de la seua mare, per això l'explica una altra vegada la qüestió però encara més clara. CONTINURÀ...

EdgarJose Becker ha dit...

Aquest vídeo tracta d'una xiqueta que li pregunta a la seua mare que és verge. La mare es confon i li parla sobre el sexe entre una dona i un home, i en veritat la xiqueta es referia al verge d'oli. A final la mare se va adonar que la xiqueta li estava parlant d'oli, i la mare se va quedar de pedra.

La nostra opinió es que la mare tenia que haver canviat de tema, perquè en el futur la xiqueta es d'ara conta de que es les relacions sexuals i ser verge.

Goldman ha dit...

Aquest vídeo tracta de com una mare li compta a la seua filla que es ser ''verge'', una pregunta ideada per la xiqueta mentre feia els deures, la mare intenta expressar-se de la millor manera possible però li cuesta bastant; al final quan la mare aconsegueix dir-lo tot, resulta que li havia preguntat per el oli.

La meua opinió es que quan un xiquet petit et pregunta coses d'eixes hi ha que explicar-li que quan dos persones se volen molt i les dos tenen la mateixa opinió ''ajuntar'' ambos els cossos de forma que formen un sol cos i això se li anomena ''fer el amor'', quan una persona encara no ho a fet se li denomina ''verge''.

Javier Bebel ha dit...

A aquest curt es perfectament ilustrada la tabusicitat del sexe. A la mare li costa explicar allò que te a vore amb aquest tema. Busca diferents paraules per designar els òrgans reproductors, esquivant terminis clau i confonent així a la xiqueta.

A més a més, la xiqueta no buscava, amb la seua pregunta, la resposta que la mare li va donar, així, molta gent pensarà que aquesta mare es una “malpensada” i aquesta es la “gràcia” que te el video. I es que dude que aquest curt tracte de denunciar aquest tan extengut pensament social de que el sexe es una cosa roïna de la qual no s'ha de parlar, violant axí la nostra natura com a animals i la nostra psicologia. Les persones som,junt la resta d'essers vius, una cosa pareguda a una maquina de perpetuació d'espècies. Així que la sexualitat es una grandissima part de nosaltres i condiciona cadascún dels nostres actes i pensaments. Tracte d'imaginar d'on prové el nostre por (nosaltres com a societat, humana) cap al sexe.

El sexe es un tema tabú, la cual cosa no esta gens bé, ja que ens provoca grans dudes a l'hora en la que es manifesta, els jovens solen sofrir per açò i degem fer entre tots que la sexualitat siga un tema a tractar de forma normalitzada. Un salut!

Boro Becker ha dit...

Aquest video es tracta d'una mare que li explicar a la seua filla que es ser verge.La mare tendria que haber canviat d'opinio y haver canviat de tema,pèrque tard o tempran es daria conta.

Andreso ha dit...

La xiqueta li va preguntar el que és verge d'oliva, però la mare es pensa que és verge d'amor. La xiqueta es queda al·lucinada i la mare nerviosa, la xiqueta pensarà que l'oli d'oliva verge és una mescla de pares i mares espermatozoides i òvuls. Però en veritat és oli d'una oliva. Jo a la xiqueta la primera cosa que li preguntaria és de que m'esta parlant perquè si em referisc a això de sexe l'he cagat.

neil 123 ha dit...

La mare li intenta explicar a la xiqueta el que significa “verge” d'una forma especial per a la xiqueta que li estava preguntant per el oli que havia sacat la mare del carro de la compra.
La xiqueta amb molta curiositat el pregunta i la mare es va posar nerviosa per la resposta que l'iva a tindre que dir, la mare el va explicar tot el proces i quan la mare l'explica a la part del sexe es posa alterada i al final l'explica a la xiqueta que fins la seua primera vegada serà verge.

Jo pense que la mare lo ha fet bé al explicar-li a la xiqueta aquesta pregunta que totes les mares responen am això de la “cigonya”sabent que es mentira estan enganyant a les seues filles,i a mi em pareix bastant mal,i per una vegada que la mare s'hi lo explica bé no se li pregunta.

Anònim ha dit...

Què significa ser verge


me pareix molt be explicat anquejau la mare se allà equivocat per Calaceit verge la niña pareixia que no se entrava molt però mes alant se lo explicara mijor me a gustat el vídeo

Kevin ust ha dit...

La mare te que explicat ala seua filla que significa “verge” d'una forma que la seua
filla la puga entendre's. La mare lo explica molt be, així dons la xiqueta no es sorprengué
tant.

El vídeo es molt graciós, peró tambe serveis per a que entendre's el significat de “verge”.

Daniel352 ha dit...

A mi me pareix un vídeo molt interessant i raonable per part de la mare. La xiqueta li pregunta que significa verge i la mare li diu la resposta de la pregunta que a entès, però la mare no sabia que la seua xiqueta havia llegit la paraula en un bot de oli. Quant la mare va acabar la explicació li va preguntar que que significa extra verge i a les hores la mare ja sabia perquè li havia preguntat això.
En la meua opinió la mare li explica a la xiqueta molt be la resposta a la seua pregunta. El que no entenc es que estava cuinant la mare i per que es posava tant nerviosa quant estava batent.
Es un vídeo molt divertit.

Álvaro Béquer ha dit...

Una salutació a tots:

En aquest text, es parla de què vol dir: “Verge”. La qüestió la fa una xiqueta a la seua mare, la qual li dóna una explicació un poc desafortunada. La mare respon a la qüestió posant similituds amb jocs de taula, com ara, el trenca closques.

D'aquesta manera la dona pot estalviar paraules, com ara, penis, vulva, clítoris,vagina, etc.
Aquesta explicació de la mare, comportarà que la xiqueta entenga aquesta situació com a satisfactòria per al pare i la mare. Això vol dir que la xiqueta tindrà un model sexual una mica errònia. La xiqueta, a partir de l'explicació que li ha donat la mare, vorà el coit com un acte agradable per a les dues parts, limitat i un poc sexista.

En la meua opinió aquest text ens mostra la realitat que es pot donar amb els xiquets i les errades que comporten entre si mateixos. Això no vol dir que no estiga bé donar una explicació més objectiva, però evitant donar a entendre determinades coses que són incorrectes.

Adrián Feijoo ha dit...

En aquesta entrada s'explica el concepte de verge d'una manera especial perquè la mare no vol que la seua filla entenga totalment el significat.

Per una part, considere que amb l'explicació que la mare dóna impulsa a la seua filla a que tinga una idea sexista, ja que considera que el pare té una cosa especial per fer feliç a les dones, i que pense que fer l'amor té un fi només reproductor i no que siga una senyal d'amor. En canvi, pense que, encara que es poda explicar el concepte d'altra manera, no està mal del tot perquè, en el meu cas, no voldria que la meua filla coneguera amb tan poca edat aquestos aspectes sexuals. Si em preguntara que vol dir verge o orgasme crec que esperaria a que cresquera per dir-li. A més, investigaria primer el que vol preguntar de veritat perquè no ocorreguera el mateix que al vídeo, que la mare es confon.

En conclusió, les preguntes que els fills fan sempre ens van a resultar complicades però hi ha que saber actuar normal i no transmetre que no volem que coneguen algunes coses.

Sara West i Diana Stone ha dit...

Hola, ens cridem Sara i Diana.
El vídeo ens á paregut molt graciós ja que la xiqueta el pregunta a sa mare “que es verge” i la mare es va explicar en un altre sentit ja que havia pensat diferent que la xiqueta.
La xiqueta escoltava a sa mare amb molta atenció i intriga, la mare li va explicar tot amb tot detall
però amb altres paraules com per exemple dient que l'esperma es una semilleta i que també diu que papi i mami tenen una cosseta especial en el cos que fa reproduir bebès i a la vegada es fa feliços a ells. I la xiqueta va creure tot això que va contar-li la seua mare però la nena va dir-li després de quan van parlar; “I mare... que es extra verge?”
Peró en veritat la nina parlava del oli i la mare es va quedar sorprenia ja que li havia dit tot el contrari al que queria saber la seva filla.

En conclusió pensem que els pares no tenen que pensar tan malament i saber el sentit de la paraula que le estan preguntant es dir, prestar mes atenció als seus fills.
Gracies per llegir el nostre comentari un beset, adéu.

Rebeca West ha dit...

Hola em diguen Rebeca West aquest vídeo es de una xiqueta que li pregunta a la seua mare que es ser verge i la mare no sap com explicar-se'l perquè la xiqueta te uns 8 anys , al final de el vídeo la xiqueta li pregunta a la mare que es ser extra verge.
Aquest vídeo m'agrada molt perquè es molt divertit i molt gracios.

javi beker ha dit...

Avui vaig a comentar el vídeo “Que significa verge”.
En aquest vídeo la xiqueta aprèn que la sexualitat és com muntar un trencaclosques format per peces que encaixen per si soles: els xics en tenen una part i les xiques una altra, i del que es tracta és de rejuntar-se i d'acoplar-se mútuament, i aquest acomplament és ràpid!!.
La xiqueta també aprèn que això crea felicitat sobretot per als xics,quan la mare va acabar l'explicació la seva filla li va preguntar “i que es extra verge”
la meua opinió es molt bonic i molt divertit, la mare no se dona conta que li pregunta sobre el aceite de cocinar i la mare li explica tot el proces per a fes el amor.

Rebeca the Burgos ha dit...

Hola sóc Rebeca the Burgos

El vídeo va d'una mare i la seua filla que estan a la cuina (cada una fent el que toca) i de sobte la xiqueta li pregunta: Mama, què és ser verge? La mare, impressionada de la pregunta, li respon tot el que és ser verge. La xiqueta li segueix el rotllo perquè ella es creu que li està contant bé el que és ser `VERGE. La mare, orgullosa, per dir-ho així, li explica a la xiqueta, per fi, que és ser VERGE. La xiqueta de seguida li pregunta: Mama, doncs... que és EXTRA VERGE? La mare s'adona que la seua filla tenia un pot d'oli davant de la seua cara i no li deia eixa pregunta que la mare pensava, la mare es queda avergonyida per haver-li explicat un procés que no era.

Si la meua filla me preguntara això, li diria el que és,però antes li diria en quin sentit, i si me diguera en el plan de sexe,depenent de l'edat, és clar.

Mar de Burgos ha dit...

Hola sóc Mar de Burgos.
El vídeo va d'una xiqueta que li pregunta a la seua mare sobre sexe i la seua mare li explica més o menys que és, li ho explica molt bé ja que no gasta paraules “fortes” per a una xiqueta xicoteta.
A mi personalment el vídeo m'ha agradat molt ja que la mare li explica d'una forma clara el que és, de què es tracta i el que ella sent quan fa això amb el pare de la xiqueta.

Pense que està bé que la seua mare li parle d'això a la seua filla ja que millor que t'ho explique la teua mare, perquè ella te pot dir els perills i totes eixes coses, així si tens alguna pregunta o dubte pots recórrer a la teua mare per a preguntar-li sobre això. Em fa gràcia quan la mare no sap com explicar-li això a la seua filla sense gastar coses massa “fortes” per a una xiqueta tan xicoteta, encara que la seua mare li ho explica molt bé i clar, també em fa gràcia la cara que fa la mare quan la filla li pregunta “i extra-verge què significa?” referint-se al oli quan la seua mare li estava explicant sexe.

Per acabar explicar-li al teu fill sobre el sexe es més fàcil del que penses.

Lidia Wolfstonecraft y Nieves Stone ha dit...

Que significa “verge”?
En aquest vídeo ix una mare amb la seua filla que estan en una cuina, la xiqueta li fa la pregunta del milió a la mare: “Que significa verge?; la mare es posa de sobte molt nerviosa perquè no sap el que li respondrà a la seua filla tan petita. La mare comença a dir coses soltes sobre aquest tema i pareix que es boja, quan termina de fer aquesta “explicació” a la xiqueta, aquesta li fa un altra pregunta: “I aleshores que vol dir extra verge?”.
Ens pareix molt graciosa la idea de aquest vídeo, ja que fa quedar a la mare com una especie de mal pensada, ella explicant-li a la seua filla tot el que es tindre relacions sexuals, la virginitat... i tot això quan la xiqueta havia preguntat per la botella d'oli de la taula, la mare es va quedar con una cara de... en fi, ens pareix un vídeo molt graciós.

Alex stone i dani thomnson ha dit...

Bon dia som Alex Stone i Dani Thomnson hui estem açi per a comentar un cortometraje de un xiqueta que hem vist en la clase de valencia.
El video tractaba de una xiqueta estaba en la cocina amb la seua mare i li va preguntar que era ser verge, la mare estaba cocinant i quan va escoltar el que a dir se va sorpendre, ella va empezar a dirle que es
quan un dues persones de diferents sexes es volen molt el que fan es
demostrarse el seu afecte de diferents modalitats i una de elles es....
fer el acte sexual, la xiqueta no comprén molt bé el que vol dir la madre
i és queda asombrada i li demana a la mare que se lo explique altra
vegada el que significa verge.

La li va comentar el tots els homes tenen un regal que li han de donar a la seua mare i la mare lo recibe con molta felicitat pero també hia
molta felicitat de part del home. Després la ziqueta li va preguntar que si
el que fa el iaio es el mateix que fan la mare i el pare .... la mare va cambiar de tema i li va dir que el home le introduce uns soldaditos en el ovulo de la mujer, i la mare la va dir que aun era molt jove i no tendria que pensar en eso. Finalment la xiqueta li va dir que que era extra verge perquè havia una botella de aceite en la mesa.

Eva Campoamor ha dit...

Per a començar, jo crec que la mare parla de la sexualitat com a una cosa física, com que la sexualitat és només introduir el pene en la vagina, i no és només una qüestió física sinó que és tot el que té que ver amb el cos i sus reacciones, la mostra d’emocions, el placer i el desig i una cosa molt important, que és l’autoestima, la qual mai es menciona a l’hora de parlar-nos del sexe.

Als xiquets i xiquetes se'ls pot explicar que la sexualitat és una experiència divertida i especial entre dues persones, però no estarà aprenent res, perquè el bàsic és explicar-li com funciona (dir que hi ha vagines, clítoris, penis…), i si no, ara es pensarà que totes les coses divertides que veu, és sexe.

A més a més, quan els pares parlen de les dues persones, solen dir home i dona, ja que ells són heterosexuals i és allò al que estan acostumats, però també han de deixar clar als seus fills que dues dones i dos homes també poden tenir sexe perfectament. Per tant, el sexe no es practica només per a tindre fills, sinó per a gaudir del contacte amb altra persona, i no dir-lo és un error molt gran, ja que per no aclarir aquestes coses, la mentalitat de la societat va tan malament.

Per altra banda, passe ja al tema de l’acció. Tal com la mare s’ho explica a la seua filla, és l’home qui mostra la seua “coseta especial” i després la introdueix en la seua “coseta especial” i ja està. Ja no diu res més; no es fa res abans d’això, no hi ha paraules, mirades, carícies. Això sí que és molt sexista perquè està fent donant a entendre a la seua filla que és l’home qui pren la iniciativa i no la dona i, per si fóra poc, és ell qui es posa content i és ell qui arriba al clímax. Com si el sexe fóra només per a satisfer a l’home.

Per últim, vull dir que cal canviar la forma de ver el sexe per a entendre'l de veritat: no és només el coit, també està constituït per molts altres factors que són més importants; que no és una cosa només per a persones heterosexuals, que no és sempre per a tindre fills (mai hem de fer res sense un anticonceptiu) i que no és una cosa que siga per a satisfer només a l’home, sinó que hem de gaudir tots.

Brendah Kent ha dit...

Que significa ´´ Verge ´´?

Aquest vídeo em fa gracia perquè representa molt bé lo malament que ho passa una mare o un pare quan el seu fill o filla lis fa aquesta pregunta, es vergonyós preguntar, a mi em donaria vergonya parlar d'áço amb els meus fills sent tan xicotets encara que hi ha que fer-lo com si fora una cosa natural, per que de fet ho es. Hi ha que alliberar al món de tants tabús com es parlar del sexe de forma oberta i sense restriccions, els nens si des d'una certa edat començaren a parlar-lis del sexe, dels preservatius, de les precausións i de les conseqüències que porten, perquè si la gent fora més conscient del que es el sexe, faríem les coses amb més cap, no lis donaria vergonya preguntar als pares,etc.
El món seria més obert de ment i ens llevaríem de damunt el fet de ser verge o no i de que si ja no ets verge, en el cas de les dones ets una ´´guarra´´ i que si ho ets , ets una ´´estreta´´ si no que tot es veuria més normal, com hauria de ser, perquè el sexe forma part del esser humà i qualsevol es lliure d'elegir si vol tindre o no.

Paula Campoamor 1Batx. Humanistic ha dit...


Són els temes relacionats amb el sexe tabú?

Recorde quan era xicoteta preguntar a qualsevol membre de la meua família d’on eixien els xiquets. Ells em contaven una història sobre una cigonya que feia d'intermediària amb la finalitat de deixar una llavor dins del cos de la dona, per a què així el bebé creixerà i la seua mare ho donarà a llum. Prompte vaig comprendre que aquestes històries no eren certes i el seu objectiu era fer creure que els xiquets eixien d’aquesta manera per tal d’evitar contar una altra història que potser és més forta i que hui dia és considerada tema tabú. Però, és aquesta la forma més adequada de contar-li a un xiquet d’on sorgeixen els nens? Mai ho he sabut i potser mai ho sabré, no sé què és millor, si contar una realitat o si continuar amb la ficció.
Sempre he pensat que aquesta situació ha de ser incomoda per a un pare o una mare, que és el que passa a l'anunci. Al començament, la xiqueta pregunta que és el ser verge? La seua mare ja dóna per suposat que es refereix a les relacions sexuals i no a l'oli i comença a contar-li una veritat revertida de fantasia, ja que al principi ho suavitza tot i després cohibida pel rècord de la sensació ho conta amb claredat fins que finalment la xiqueta li diu que ella feia al·lusió a l'oli.

Així que, com he dit quan he començat el comentari, no sabria que dir si em pregunten qualsevol tema relacionat amb aquesta, de fet tinc molts cosins xicotets i per sort i si no recorde malament, mai m’han fet preguntes d’aquest tipus, però que és el que hauria de fer si els que es fan majors em pregunten? He de dir lis la veritat sense pèls a la llengua? O potser el millor seria tindre una miqueta més de tacte i continuar amb aquest mite?

Paula Campoamor 1Batx. Humanistic ha dit...


Són els temes relacionats amb el sexe tabú?

Recorde quan era xicoteta preguntar a qualsevol membre de la meua família d’on eixien els xiquets. Ells em contaven una història sobre una cigonya que feia d'intermediària amb la finalitat de deixar una llavor dins del cos de la dona, per a què així el bebé creixerà i la seua mare ho donarà a llum. Prompte vaig comprendre que aquestes històries no eren certes i el seu objectiu era fer creure que els xiquets eixien d’aquesta manera per tal d’evitar contar una altra història que potser és més forta i que hui dia és considerada tema tabú. Però, és aquesta la forma més adequada de contar-li a un xiquet d’on sorgeixen els nens? Mai ho he sabut i potser mai ho sabré, no sé què és millor, si contar una realitat o si continuar amb la ficció.

Sempre he pensat que aquesta situació ha de ser incomoda per a un pare o una mare, que és el que passa a l'anunci. Al començament, la xiqueta pregunta que és el ser verge? La seua mare ja dóna per suposat que es refereix a les relacions sexuals i no a l'oli i comença a contar-li una veritat revertida de fantasia, ja que al principi ho suavitza tot i després cohibida pel rècord de la sensació ho conta amb claredat fins que finalment la xiqueta li diu que ella feia al·lusió a l'oli.

Així que, com he dit quan he començat el comentari, no sabria que dir si em pregunten qualsevol tema relacionat amb aquesta, de fet tinc molts cosins xicotets i per sort i si no recorde malament, mai m’han fet preguntes d’aquest tipus, però que és el que hauria de fer si els que es fan majors em pregunten? He de dir lis la veritat sense pèls a la llengua? O potser el millor seria tindre una miqueta més de tacte i continuar amb aquest mite?