10 de març 2016

Sexe i diversitat

La disfòria de gènere és un terme mèdic que fa referència a les persones trans a qui no agrada el seu cos, especialment els genitals. Aquest disgust també és comú en les dones cis, ja que la pressió perquè tinguen uns cossos impossibles i els tòpics sobre els seus genitals (que són bruts o que fan olor a peix i per això han d'utilitzar productes desodorants, etc.) provoquen que no els coneguen i que no els estimen (i de retruc que no puguen gaudir-los). I després hi ha el model sexual patriarcal (MSP) que ens diu que el sexe és només quan hi ha penetració, i que la resta de pràctiques no són sexe. Aitor ho té clar i ens recorda que el sexe és tan divers com les persones, o hauria de ser-ho si realment fórem lliures.

Què és el bon sexe? El que et dóna gust a tu (o a la persona o persones amb qui el compartixes). Si el model t'estreny, és que no és de la teua talla!

[Nota: Aitor ha decidit eliminar del seu canal molts vídeos; així que aquest ja no està disponible.] 

5 comentaris:

Tania Becker ha dit...

Bon dia.
He decidit comentar l'entrada de “sexe i diversitat” ja que m'agraden molt els vídeos que fa aquest xic. Ell expressa els seus pensaments de manera lliure i te molt suport darrere.
Em pareix molt be que ell puge aquest tipus de vídeos per a aclarir preguntes que li fan i més que res també per a tancar boques que tan sols critiquen sense sentit. Tots aquells que critiquen i pregunten per a fer mal, el que els passa es que son uns ignorants.

Aitor fa molt be al tenir el valor de plantar cara, es a dir, dir las coses clares. Ell es lliure de tenir sexe de la manera que ell vulga al igual que qualsevol altra persona transsexual. Ell es lliure d'operar-se quan vulga o quan a ell li vinga be, és lliure de tenir novia i de fer les cosses que vulga amb ella.

Les persones transsexuals tenen drets a tot de la mateixa manera que una persona no transsexual, per això tenim que respectar-les i tractar-les com a persones normals i corrents que son. Son persones que de segur a la seua infància o adolescència han patit bastant, per això tenim que donar-les el nostre suport encara més. Son éssers humans al igual que totes les persones, siguen del sexe que siguen.

Es bastant difícil posar aquestes igualtats a les ments de tota la gent, però les persones que donem suport als transsexuals i als homosexuals, tenim que difondre aquestes idees d'igualtat per a que arriben fins a la ment de les persones ignorants i ferles canviar les seues idees que tenen sobre les persones que tenen uns gustos diferents o han passat a tindre una identitat sexual diferent.

Maria i Alba becker ha dit...

Hola bona vesprada som maria i alba i anem a comentar el vídeo sexo i ask. en primer lloc direm que som fans de Aitor :). Però no em pareix bé que tinga que donar explicacions d'això, a més que molta gent li pregunte i clarament estiga fart i per això ho diga. A vore esta bé que ho diga per a que la gent es calle però no li te que donar explicacions a ningú. En dir que cada u és com és, que visca la diverfobia i que es callara la gent era suficient.
Però sempre tota la nostra força per a ell i per a tots el que la gent no deixa en pau.
Au xiquets i xiquetes i que cadascú visca tranquil.

Ivan 4ºB ha dit...

Sexe i diversitat
Bona vesprada hui vaig a comentar aquest vídeo.
En el apareix el xic del vídeo Eixir dels armaris, i si voleu podeu anar a veu el vídeo. Bo en aquest vídeo apareix Aitór altra vegada, però explicant els preguntes de seus subscriptors. La pregunta mes famosa era «Com copulaven els transsexuals?». I ell comença a parlar sobre eixe tema explicant que cada persona es un mon diferent, que hi ha persones a ells qual li agrada que a soles li toquen altres que li penetren per el ull del cul etc... També parla sobre operar-se els pits i la part baixa, diu que es un poc car ja que son 3.000 euros els pits i la part baixa uns 8.000 euros si no me equivoque, però que ell ho aconseguira, es a dir, que treballara i farà tot lo possible per a aconseguir això.

Vicent ha dit...

Sexe i Diversitat

Bona vesprada vaig ha a parlar d'altre video de Aitor. Aitor com ja hem vist es un chic transsexual i esta ahorrant per a operarse el pit y les parts baixes. En aquest video parla de com copulen els transsexuals y explicant les preguntes que li habien fet el seus suscriptors. Ell comença a parlar per eixe tema diuent que cada persona es un mon diferent, que hi ha persones que a soles li agrada que li toquen i altres que li penetren el cul...També segueix parlant de la seua operació que ja porta molts diners ahorrats, li falten 1400 euros y que la operació es bastant cara. El pit 3000 euros y les parts baixes uns 8000 euros. Jo pense que aquest chic es un lluitador, que no l'importa el que le diguen i aixo em pareix be, que faça el que vuiga es el séu cos. Jo crec que si seguix pot conseguir-ho i ho va a conseguir, tinc fe.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Vicent, hola Ivan,
no hi ha altre terme millor que "copular"? Jo crec que si penseu un poc més, podeu trobar altres termes millors. De les faltes, millor no dic res.