27 d’abr. 2016

Mites de l'asexualitat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La sexualidad empieza por el amor, si no hay amor no habrá plenitud. La educación sexual de ls jóvenes es un tema muy delicado que no tenemos que tomar a la ligera. Un saludo

Anònim ha dit...


Hola sóc Ivan de Montseny:

Aquest vídeo tracta dels mites de la asexualitat. La xica explica que hi ha gent que està enganyada sobre el que significa la asexualitat i per aixó el fa.

La asexualitat és falta d'apetit sexual, no els interessa el sexe però si s'enamoren, si tenen sexe definit (està xica es sent una dona) i no té res a veure en les seues preferències sexuals.

La meua opinió és que haurien d'ensenyar-nos en l'escola aquestos temes.

Leo Kent ha dit...

En aquest vídeo parla un xica asexual sobre els mites de la asexualitat. Ja que ella amb 29 anys encara no ha experimentat ningun puls sexual i per això ha sigut molt criticada per la gent i ha tingut que aguantar molts comentaris sobre ella.

Un dels mites dels que parla es la frase "tu es que no lo has probado bien". Esta frase es falsa ja que els asexuals directament no tenen ningun tipus de desitgi sexual encara que en molts casos ho fan. També parla de quan amics queden per a tomar un cafè o qualsevol cosa moltes vegades comencen a parlar sobre el sexe i les persones asexuals ja que com no tenen ningun tipus de anècdotes sobre aquest tema es senten apartades.

Per a mi no hi ha ningun tipus de persona diferent ja que tots naixem iguals i tots morim iguals, no importa com siguem i això hem de respectar-ho. La societat d’ara te que canviar ja que estem en el segle XXI, no podem seguir així .