4 de maig 2016

Karícies al Levante


Pots llegir la notícia ací.


4 comentaris:

Marc de Gouges ha dit...

Hola, bon dia...

aquest vídeo tracta del que es fa al institut IES Isabel de Villena per a la igualtat entre tots, siguem homes o dones tenim els mateixos drets a cap i a la fi som persones i noslaltres no deixidim com amem a naixer. A l'institut IES Isabel de Viellna es parlen coses sobre el masclisme, la diversitat sexual... això esta bé per saber el que em de fer, no fer comentaris lleigos de ningù perque cadascú es com es i punt, no podem canviar la nostra actitud per a tindre amics això no es beneficios per a ningù.

La meua opinió es que es que fa Rosa Sanchis (tutora que ensenya el que s'ha de fer) es de lo millor per a les persones perque aixì reflexionem sobre tot allò, i si em sigut masclistes o injustos per a alló esta Rosa per a que no cometam el mateix error. Un salut de Marc de Gouges, fins la próxima ;)

David Jacob ha dit...

Bon dia...

Per començar, aquest vídeo que s'ha fet em pareix molt bé perquè ensenya a la gent el que es fa en aquest institut, que crec que a soles es fa en aquest institut, en l'IES ISABEL DE VILLENA. Nosaltres tenim la sort de fer això gracies a la nostra professora de valencià Rosa Sanchis.

Ah! per cert, se m'ha oblidat dir que no tots els que anem a valencià ho podem fer, sols els que anem amb Rosa. Aquesta web, Karícies, que ha fet Rosa ens ensenya a créixer com a persones i també coses de la sexualitat, del masclisme inclús dels micromasclismes, per exemple, algunes coses que jo no coneixia i aquesta web m'ha enseyat, bé ens a enseyat a tots moltes coses.


En aquest vídeo com bé es veu, están els alumnes de batxillerat fent comentaris a Karícies que són dels que tenim que aprendre per a fer comentaris, per la majoria de gent de 1B o fem molt curtet i crec que tendriem que esforçarse més.


Bé la meua opinió es que está molt bé fet, i que aquesta web ajuda molt a les persones, o recomane.
Sóc David Jacob i fins a la proxima.

Laura Becker ha dit...

Bon dia,

Hui comentaré aquesta entrada anomenada Karicies al Levante.

Pense que realment tractar a classe aquestos temes, ens fa bé, perquè aprens coses que segurament ningú les explicaria, i açò ens beneficia de cara a la nostra vida en un futur. Per altra banda fer comentaris t’ajuda a expressar-te millor i t’ensenya a escriure de forma correcta.

El dia que va vindre el Levante a classe, la veritat es que va ser molt divertit, ja que ells ens preguntaven si ens servia el que Rosa ens explicava, y nosaltres contestàvem totes les preguntes que ens feien. Desprès varen anar dos alumnes a que els entrevistaren més personalment.

Finalment, crec que estes activitats ens enriqueixen com a persones, i ens fan plantejar-nos altres situacions, que de normal no ens plantegem.

Un comiat.

Abel de la Barre ha dit...

Bon dia,

Hui estic ací per a comentar el que significa Karicies per a les persones i el que ha significat per a mi. Ja que aquesta pàgina ha sigut una nova experiència; com dirien els filòsofs, que he conegut aquest any.

El primer que vull comentar són els continguts oferits per aquest blog, ja que ens podem trobar des d'esports que la societat diu que són per a dones o hòmens, fets pel sexe contrari; en contraposició al que diu la societat. O vídeos on expliquen diferents problemes relacionats o amb el que la societat pensa d’una cosa, o del que creu d’una altra, quasi sempre en matèria afectiva-sexual.

Aquesta pàgina; en un principi esta dirigida per a l’alumnat de l’IES Isabel de Villena, però estant en internet, aquesta web pot ser molt útil per a moltes persones que tinguen algun problema en aquesta matèria i amb aquesta trobem solució.

Per a mi, aquesta pàgina m’ha servit per a trobar nous conceptes referits al tema afectiva-sexual; ja que aquests abans ni els coneixia; o ni els havia escoltat mai, i ara gràcies a Karicies, ja tinc un poc més d'idea de tot açò.

En conclusió, aquesta pàgina serveix perquè aquelles persones que tenen poca idea sobre temes afectiva-sexual per a què els coneguen i per a deixen de tindre aquest buit a les seues ments, i per a les persones que coneguen aquests temes, que tinguen un poc més en coneixements sobre açò.

Un comiat.