8 de gen. 2018

Autoestima grossa

Carolar Acosta, més coneguda com a “Killadamente” -l'alter ego que ella va decidir crear d'una dona grossa i feliç que s'estima molt a ella mateixa, independentment del que la gent pense- és una jove dominicana que va començar a pujar vídeos a la xarxa social d'Instagram i posteriorment a Youtube. En els pocs segons que dura cada vídeo d'Instagram, mostra amb un humor ben saludable la seua passió pel menjar, un gran amor per si mateixa i una gran seguretat respecte al seu aspecte físic.

En el canal de Youtube podem trobar vídeos en què ella, després de la mala experiència que va viure a causa del bullying, tracta de conscienciar la gent sobre aquests tipus de situacions i ajudar a superar-les. També trobem el videoclip d'aquesta entrada, una cançó que es diu “Me amo y no me importa”, que d'una forma humorística mostra la gran confiança que ha adquirit estimant-se a sí mateixa independentment dels prejudicis que puga tindre la resta de la gent d'ella per estar grossa i de les critiques que ha rebut. A més a més, aquest vídeo és un missatge per animar a tothom a voler-se, a acceptar-se tal com són i a donar menys importància a les crítiques.

Entrada d'Eli (1r Bat)


40 comentaris:

Paula de Gouges ha dit...

1er Batxiller Hum.

Bona vesprada.

Primerament, podem observar a l’entrada de ‘’Una autoestima grossa’’ un videoclip de la coneguda Killadamente en el que ens fa vore que està molt contenta de qui es i sobretot, de com es. A més a més, amb el pas de les crítiques s’ha fet mes forta i no li afecten actualment, perquè ella te la autoestima suficientment plena per a no fer mal a aquestos comentaris destructius.

Així doncs, tant en Instagram com en Youtube publica vídeos i imatges d’ella utilitzant lo còmic, perquè ella sempre pensa en menjar ja que es lo millor, en un dels últims vídeos que ha publicat li diu un amic seu que si es tira a la neu en banyador li regala una pizza,aquesta accepta.

En la meua opinió, aquesta dona es un exemple de com tenim que estar amb nosaltres mateixos encara que tinguem defectes que ens puguen ‘’frenar’’ d’alguna manera. Jo soc jo, i tu ets tu, som diferents pels nostres defectes però, aixo es el que ens fa diferents a la resta, som persones amb sentiments i ahí encontrem l’única similitud entre els humans. No val res sentir-se inferior als altres per tindre uns nas lleig o qualsevol cosa; això et fa únic.

Finalment, he de dir que jo seguix a Killadamente en Instagram i conta amb 3,3 milions de seguidors, es una de les persones que mereix ser reconeguda, doncs ella es dedica a pujar la autoestima als altres fent gracia. Per no mencionar que fa poc es va tallar els cabells en honor a les persones amb càncer, ja que va rebre una carta d’una xiqueta que el patia diguen que es volia morir per no tindre cabells. Calorar Acosta va afirmar que els cabells no es el que te dona bellesa, sinó lo de dins.

Mireya Becker ha dit...

Bon dia,

Aquest vídeo que acabe de vore tracta sobre una dona que fa una cançó dient que ella és grossa, però no li importa ja que diu que ella es vol a si mateixa i no li fa falta l'opinió de ningú.

El que jo pense sobre aquest vídeo és que té raó, la gent hauria de començar a voler-se més a si mateixa i deixar de banda l'opinió dels altres. Les idees dels altres realment no afecten gens a la teua vida, per això tot el món hauria de deixar de ser com vol la gent i començar a ser com volem cadascú, com realment som nosaltres, sense cap tipus de vergonya.

També per part de les altres persones hauríem de deixar de criticar a la gent quan la veiem diferent a com som nosaltres, haurien de deixar de fer el que no ens agradaria a nosaltres que ens feren.

Alejandro Goldman ha dit...

Bon dia,

Vaig a parlar de l´entrada anomenada “Autoestima Grossa”.

En este vídeo podem observar una xica que esta cantant una cançó en contra de ser maltractada o assetjada per diferents casos, en el seu és estar grossa ella ens dóna a entendre que no li importa el que li diguen que ella mateixa es vol com és i que no deixarà de ser com és només perquè se'l diga ningú, en la canço va diguen coses que li diguen i a la vegada diguen que no li importen. Amb aquestos videos tracta de conscienciar a la gent sobre aquestes situacions i ajudar a superar-les.

El meu opinió sobre este vídeo és que fa molt bé sent com és i que ningú li haja de dir res i que és molt fort no fent cas al que li diguen.

Anònim ha dit...

esto es muy cringe

Carla Wolf ha dit...

Bon dia.

A aquest vídeo podem escoltar el videoclip de la coneguda "killadamente", en el que mostra lo orgullosa que està de ser ella mateixa i incita a tots a que estem feliços amb nosaltres mateixos i que ens agrade el nostre cos.

M'agradaria dir que hem sembla molt bé que persones que són conegudes i tenen molts seguidors utilitzen els medis de comunicació per estendre aquests ideals, i que inciten a la gent a voler-se tal com són en vegada de mostrar una bellesa irreal i que estem més inconformes amb nosaltres.

Emilio Clarke ha dit...

Bon dia, en aquesta entrada puguem veure un vídeo interpretat per Carolar Acosta, coneguda pel seu nom artístic «Killadamente».

En la cançó apareix aquesta xica cantant, i a pesar de ser grossa, mostra que es vol a si mateixa, que no li importen les crítiques i que va a continuar pensant el mateix. Aquesta actitud és la que hàgem de mostrar tots, hem de ser forts i no deixar que els pensaments i comentaris de la gent ens afecte de forma que hàgem de canviar la nostra vestimenta o fins i tot el nostre cos.

Naturalment, aquesta xica té raó en tot el que diu i hem d'aplicar-lo a la nostra vida. Som com som i sempre ho serem, així que no hàgem de donar importància als comentaris de la gent que a soles vulguen fer-nos mal, i òbviament no fer-ho nosaltres a la resta.

Anònim ha dit...

Mui Guai

Sofia Williams ha dit...

Els estereotips estan obsolets, no necessite una persona que m'estime pel meu físic, perquè si ho fa, m'estima realment. No hi ha res de malalt en tindre un pes més alt o baix que el normatiu, perquè són cossos, no màquines que pots modificar com vulgues. I no és estrany que les persones tinguen una muntonada de complexos, perquè quasi cada dia comprem productes a les mateixes empreses que des d'un principi ens idealitzen un cos impossible.

Si ets grossa, les talles són per a persones majors i t'etiqueten de monstre, si ets una persona flaca, les talles són per a persones menors de dotze anys. La gent no es dóna compte que no poden continuar amb aquesta actitud capitalista? Per aquestes raons hi ha persones que tenen malalties mentals amb el seu pes i casos d'assetjament escolar.

Jo mateixa he sofrit discriminacions pel meu pes. Fer una actuació amb un tipus d'uniforme i que sigues l'única que no el té perquè tens més pes que les teues companyes era un problema. Ara em dóna el mateix quan no puc utilitzar la mateixa roba que les meues amigues, perquè hi ha molts tipus de cossos i el meu no és menys perquè la societat no accepte el meu. En aquesta societat has d'acceptar-te o morir.

Brendah Kent ha dit...

En aquest vídeo ix Carolar Acostra, la meua benvolguda Killadamente.
Jo vaig es-començar a vorer els vídeos de Killadamente al instagram, farà ara molts anys i li varen considerar la regina dels 30 segons.
Poc després de començar amb els vídeos va parlar-nos sobre la seva esperiencia amb el bullying i sobre quantes vegades es va voler suïcidar i com va aconseguir superar els seus temors i voler-se a si mateixa.

Killadamente, és un exemple a seguir, perquè ella a aprés a voler el seu cos i a ella mateixa tal com és, encara que això el dia de hui és molt complicat per la tremenda quantitat d'estereotips establerts.

Molta gent haguera de seguir el seu exemple, jo inclosa, i començar a estimar-nos a nosaltres mateixos siguem com siguem, i aprendre a què els comentaris que fem a altres persones poden afectar-les fins al punt de no voler seguint vivint i és molt trist que hui en dia siguem sent tan cruels amb nosaltres mateixos i amb els altres. Killadamente, ha fet vídeos sobre molts temes de fet, va fer un per a una xiqueta que li feien bullying perquè no tenia quasi monyo i se sentia molt poc femenina, en vídeo Killadamente va rapar-se el monyo per a ensenyar-nos que assoles és un complement mes i que la bellesa es troba a l'interior de cada persona i que no té res a vorer amb el seu cos o amb el seu monyo.

Per a mi, Killadamente, és un dels majors referents que tinc perquè també m'ha ajudat a voler-me una mica més, a aprendre a valorar-me a m i als altres i a vorer més enllà de la grassa corporal d'una persona, perquè res té a vorer, quan peses o quant monyo tens, si ets més bonic o més lleig, si no que el que més importa és com sigues per dins, perquè si ets una persona molt atlètica, tens un cos d'escàndol però ets un fàstic de persona, prepotent, superficial i et fa fàstic la gent diferent de tu, no et servirà de res.

Yoana Addams ha dit...

En aquesta entrada apareix una cançó d'una xica grossa que es coneix amb el nom "Killadamente", aquesta xica sempre parla de com de bé es sent menjant i fent el que li agrada, animant a les persones com ella, intentant fer-les sentir-se millor amb sí mateixes. Com a exemple està aquesta cançó, dient que fa el que vulga, el que li agrada, sense importar-li el que pensen o opinen la resta, que a pesar de tot, ella tindrà el front sempre dalt.

Tots els vídeos que fa, incloent aquesta cançó, totes les publicacions que penja en les xarxes socials, són com vídeos motivadors que animen a persones com ella, bé perquè són grosses o tenen algun "defecte" per a la societat, persones que no són "perfectes". Moltes adolescent ho passen mal per ser diferent a la resta, perquè són d'una manera que a la gent no li agrada i per tant tenen més dificultats en trobar amics o sofren bullyng simplement per ser grosses, portar ulleres, aparat, ser molt primes,...

Killadamente amb els seus vídeos vol animar, ajudar a aquestes persones que sofren per això, ja que ella també va sofrir bullyng pel seu pes i ho va passar mal en el seu moment...però ella va continuar, va demostrar a la gent que ella no és inferior, què és una xica com un altra, que té la mateixa llibertat de fer el que vol i quan vol sense que ningú tinga el dret de criticar-la, que sempre tindrà el front endavant i amb tots el comentaris positius vol animar a les persones a pensar el mateix, que no es desprecien per comentaris estúpids, que no paren de ser coses que els agrada perquè altre li criticarà, que en realitat no hi ha res impossible, que pots ser feliç sent com sigues, gros, alt, baix, prim, amb algun problema... i en veritat pot ajudar molt a persones així.

També per exemple fa molts vídeos comentant com li agrada menjar i què és el millor plaer, fa bromes amb comentaris així i fa que la gent ho veja com una cosa bona, que per ser grossa no significa que has de menjar menys o no pots disfrutar de el menjar com altres, perquè en molts casos, les xiques (majoritàriament) que tenen un poquet de sobrepès o un poquet més de carn per aquí, per comentaris exteriors o inclòs en les revistes, en els anuncis i en quasi tots les parts sempre hi ha xiques, dones primes i pensen que son grosses, que no li agradaran a ningú, per això comencen a no menjar quasi res, fer molt esport o posant-se dietes sense saber que no són bones,...En aquestos casos poden arribar a tindre anorèxia i passar-ho molt mal. Per això Killadamente vol ajudar a aquestes persones, demostrant que no passa res per menjar molt, tenir algun pes de més, pots ser feliç igualment, tenir amics, tot, que en realitat no importa tant el pes ni el físic.

Realment pense que aquesta persona és un model a seguir, ha sigut una xica que va sofrir bullyng pel seu cos, no va ser feliç en el seu moment, però va demostrar que res és impossible, que pots seguir endavant sense importar les opinions, crítiques de la gent, demostrant el que vals, que no eres inferior i que pots ser feliç independentment del que pensa la gent i que a pesar de tot, has d'acceptar-te tal i com eres, perquè cada persona és diferent i important amb les seues característiques, manies i has de tenir sempre ell cap alçat i amb un somriure en el teu rostre.

Jesus Campoamor ha dit...

En aquesta entrada anomenada “autoestima grossa” i com hi ha persones que poden arribar a passar-ho realment malament només per no ser com una falsa imatge estereotipada de la societat i fins i tot arribar a posar fi a sa vida per alguna cosa QUE NO EXISTEIX!

Perquè em de ser com vol la societat, si no tenim cap millor forma d’expressar la teua llibertat que sent tu, tu mateixa, i no avergonyir-te pel que veus al mirall perquè cap cos és pitjor que altre.

Però trobem dos problemes claríssims a resoldre a aquesta societat. El primer motiu és que la gent no sap acceptar-se a si mateixa i encara que sí que pense que portar una vida saludable és important i que hem d'obtenir una base de com mantenir-nos més saludables, el primer pas per ser-ho és tenint salut mental i per això cal acceptar-se.

I de segon problema, trobem una societat amb vides monòtones i buides i hi han de criticar de seguida que veuen que algunes persones destaquen i coneixen els seus drets i els apliquen per ser realment lliures. En aquest cas trobem el mateix exemple, aquestes persones paguen les seues frustracions per la seua vida trista amb altres persones, encara que això no els redimeix, no és ell una víctima d'un problema mental i no les persones amb més pes del que la societat mana?

SI T’ADONES, ES LA TEUA MÀ CANVIAR-HO! DEFENSA LA TEUA LLIBERTAT I ESTIMA’T.
Vals molt més del que creus...

Helena Becker i Claudia Du Chatelet ha dit...

Hola a tots i totes:

Volíem comentar aquest vídeo de Killadamente, una xica dominicana que és famosa per pujar vídeos a Internet demostrant que el que més importa no és el físic, sinó voler-se a cada un, ja que si no ens acceptem a nosaltres mateixos, ningú ho farà. Per tant, amb aquesta cançó vol donar a veure que ella és feliç perquè es vol tal com és.

Killadamente mostra tindre molta confiança en si mateixa perquè a pesar de la infantesa que va tindre on sofria assetjament escolar a causa que no sabia bé l'idioma que es parlava on vivia i el que tenia sobrepés, ella va superar aquella etapa d'inseguretat forces. El missatge que vol donar a conéixer la cançó és: “me amo y no me importa”, com diu el títol. Expressa amb molta seguretat que ha aprés a voler-se i ens hauríem de veure com persones belles. Encara que ella sap que té sobrepés, no li fa vergonya ni li importa menjar pizza o aliments similars davant d'altres persones. Si no tinguera tanta seguretat en ella mateixa, podria haver caigut en l’anorèxia, la bulímia, la vigorèxia o d’altres malalties similars.

Com a conclusió, volem donar el nostre punt de vista: l'adolescència és difícil pels canvis que hi tenen lloc al nostre cos, però depén de nosaltres el fet de prendre bones decisions perquè és possible que, si no ho fem, puguem tindre problemes al llarg de la nostra vida, com per exemple les malalties que hem mencionat abans.

Will Curie ha dit...

Aquest vídeo em sembla un gran exemple de com voler-te sense tenir en compte el teu físic. L'autora, Carolar Acosta, mostra com, malgrat el seu sobrepès, sent afecte pel seu cos, i ignora el que uns altres pensin d'ella. El problema de la gent amb sobrepès és que la societat crea una inseguretat en ella, en burlar-se de com són, mostrant-li que els seus cossos són imperfectes i fent-los veure que no són "persones normals". Per això penso que la gent que, malgrat tot això, segueix endavant, són realment valentes, ja que en part "els fan front" a la societat.

Al meu entendre, l'autoestima sempre és bona quan és necessària, ja que si no formes un ego que és tòxic per a tu i per a la gent que t'envolta. Gràcies a dir-te a tu mateix que ets perfecte a la teva manera, pots aconseguir oblidar tot el que pensa la resta del món de tu, i ser feliç com la resta de "gent normal". Carolar fins i tot fa música dient-li al món que el primer per a ella és que es vol, i que no li importa el seu físic, ja que per a ella és com és.

Carolar, com a molta gent amb sobrepès, va sofrir assetjament escolar (bullying) a causa de la seva figura. Així i tot, ha anat guanyant confiança en ella mateixa i ha acabat sent feliç amb ella mateixa. Això també li passa a molta gent amb la seva mateixa condició, però també està l'altra cara de la moneda; gent amb sobrepès que sofreix assetjament i s'enfonsen més i més amb el temps, creant una gran inseguretat i una ansietat social, tot per culpa de les exigències de la societat actual.

Edu Davinson ha dit...

En aquest vídeo podem veure un exemple de gran autoestima i de com una persona pot sentir-se completa i feliç sense importar-li el seu físic. Carolar Acosta és la cantant que ix en el vídeo, el qual ens mostra com la cantant sent afecte i afecte pel seu cos fins i tot tenint sobrepés. D'aquesta manera llança un missatge que ens fa reflexionar sobre si els comentaris dels altres han d'afectar-nos. A la cantant no li importa res el que la societat diga i pense d'ella, perquè es vol tal com és. No obstant això, no totes les persones som iguals, i molta gent pateix l'assetjament continu de la societat. A aquesta societat li agrada atacar i ressaltar els defectes i les inseguretats d'algunes persones. Un exemple són les persones amb sobrepés. La societat es burla d'aquestes persones per no tenir un cos “normal”, per tenir desperfectes… Fins i tot moltes d'aquestes persones pateixen en la seua etapa d'adolescència, assetjament escolar.


No obstant això, l'autoestima és una arma de doble tall, perquè és bona quan la necessites, però si l'estens massa, pots crear un estat totalment contrari. Una cosa és voler-se, i una altra voler-se tant que et cregues millor o superior que els altres. Açò es diu ego, i afecta tant a la persona que ho posseeix com al seu entorn. Crea una bambolla de superioritat entre els altres i açò pot crear rebuig del seu entorn. De totes maneres tenir autoestima ajuda en gran manera i et fa reflexionar sobre la teua situació. Carolar fa vídeos desafiant a la societat, dient-li que es vol tal com és i que no li importa gens dels quals pensen, que ella és perfecta com és. Sens dubte aquesta xica és un gran exemple per a molta gent avui dia.


Aquesta cantant també va patir assetjament escolar a causa del seu pes com he comentat anteriorment. Com he dit, aquesta xica és un gran exemple de superació. Ha aconseguit deixar de costat els mals comentaris i començar a agradar-se i a voler-se sense que ningú li diga com ha de fer o ser. Ara es pot dir que Carolar és feliç. No obstant això, no tota la gent és com ella, i no tots saben eixir d'aqueix infern anomenat bullying. Acaben creient-se tot el que diuen i molts prenen com a opció aprimar, per a intentar agradar, no obstant això, ells no se senten ben estant així. Uns altres, prenen com a opció el suïcidi. Molta gent hi ha de reflexionar sobre açò, i deixar de crear un fals model en la societat, perquè cadascun és com vulgues i ningú ha de dir com hauria de ser.

Sara Campoamor ha dit...

Bon dia avui vaig a comentar el vídeo de Carolar Acosta que és una cantant amb una autoestima molt gran ja que ella és feliç sense importar-li el seu físic i això és alguna cosa que hem de valorar i fer tots. Per això el vídeo i la lletra de la cançó és significativa ja que llança un missatge per fer-nos reflexionar sobre si l'opinió dels altres ens ha d'afectar. M'han agradat diverses de les frases que ha dit en la seva cançó com -em cuido molt perquè sóc qui em defensa- o -encara que em caigui m'aixeco de sobte-.


Aquest vídeo ja ho havia vist anteriorment en xarxes socials ja que s'ha fet molt famós. L'autoestima que té la protagonista és al·lucinant i haurà hagut de suportar el famós bullying en el col·legi i institut. L'autoestima pot ser un arma de doble tall ja que és bona si la necessites però, si tens massa pots estar en un estat totalment contrari.


Realment Carolar és un exemple de superació i es vol moltíssim així mateixa ja estigui com estigui, ha aconseguit deixar de costat comentaris, crítiques etc... cosa que molta gent li ha costat moltíssim o ni tan sols ha arribat a superar-ho... Ara Killadamente que és com la solen cridar és molt feliç ja que ella vol agradar mostrant realment com és.

1Bach Human

Mar Addams ha dit...

Bona vesprada

En aquesta entrada anomenada «Autoestima grossa» apareix una cançó d’una youtuber coneguda com a «killadamente», en aquesta ensenya la importància que li dóna a les crítiques que ve a ser nul·la. Ella està orgullosa de com és i vol que tot prenen la cançó com a un exemple d'acceptació.

La youtuber «Killadamente» fa vídeos de comèdia i en tots els vídeos que compartís a les xarxes socials són bàsicament vídeos amb el que vol animar, ajudar a les persones que estan per situacions similar i així demostrar com ningú és inferior. Ella va sofrir assetjament escolar pel seu cos i això va fer que el passara molt mal, per això vol propagar un missatge d’acceptació per a ignorar els comentaris d’anyins, per a no deixar de lluitar pels seus somnis i començar a ser feliços donant igual la teua apariencia.

Els estereotips segueixen en la nostra societat i un és el pes sempre ha estat vinculat amb la bellesa, és com una norma que s'ha de seguir amb l’únic objectiu d’encaixar en unes mesurades que la societat ens dicta. Aquesta és la causa que fa que les persones tinguen inseguretats i no et senten còmode amb el teu cos.

A aquesta xicona l’he vist moltes vegades per les xarxes socials moltes vegades i cal destacar el bona persona que és, ens ensenya com la bellesa està per dins i com hem de voler-nos amb més pes o menys, dona igual. Una acció que vaig veure d’ella recentment va ser que es va tallar el monyo en honor a les persones que lluiten contra el càncer i a la seua seguidora que li va manar una carta expressant-li com volia morir perquè havia perdut el pèl. Amb açò torna a demostrar com dona igual com sigues per fora perquè l’important està dins.

Sara Becker i Pablo West ha dit...

Bon dia, hui parlarem de Killadamente que és un a youtuber un tant diferent on parla moltes vegades dels seus defectes i on conta les seus experiències per no tindre un pes «ideal» o perquè es te que sentir mal amb ella mateixa, ella te un lema que diu «Me amo y no me importa», també ella també fa vídeos curts en Instagram on són molt famosos perquè fa comèdia sobre el menjar molt o estar grossa una forma de reivindicar que no l'importa el que pense la gent sobre el seu pes. Ella conta histories on hi ha molta gent que es sent identificada i graciés això ajuda a moltes persones.

Nosaltres pensem que aquest vídeo es una forma de conscienciar i ajudar a gent que es sent mal per tindre un pes que no es ideal, i graciés a aquestos pensaments de gent com « influencers, youtubers, bloggers, actors, cantants; etc...» fan que la gent es senta compresa i vegin que no per ser famós son perfectes, que tot el món te defectes i ningú es perfecte.
Per finalitzar volen dir que tot el món te imperfeccions i que si estas a gust amb el teu cos no et te importar el que puguen pensar de tu.

Andrea Stone ha dit...

Bon dia, avui vull comentar el vídeo de Killadamente, una influencer que puja vídeos a Instagram on ens mostra com és ella i el molt que s'estima i demostra que el més important no és el físic. I encara que parega que no, ens ajuda d'alguna manera a acceptar-nos tal com som. Per tant, aquest vídeo, és un conjunt de tot el que ella intenta influenciar-nos en els seus vídeos.

Aquest tema de les complexes és un tema una mica delicat, així, que tot el món hauria de seguir el seu exemple, hauríem d'acceptar-nos tal com som. Com influencer pense que és una de les millors, parla des de la seua experiencia, ja que de xiqueta sofria assetjament escolar per estar grossa, i ara és un gran exemple de superació i un gran referent per a moltes xiquetes que estan passant pel mateix i que indirectament les ajuda.


En la meua opinió, hauríem de tindre més influences així, i respecte a nosaltres, tindríem que voler-nos mes, i acceptar-nos amb el nostres defectes , perquè tot el món te, i no importa si ets grossa o no, per que no vas a ser menys. Cada persona és diferent, el roí seria que siguerem tots iguals.

Neus Nelken ha dit...

Hola,

En primer lloc volia dir que una persona neix d'una forma determinada amb un pes, amb una forma determinada de la cara: més allargada, més prima, més arredonida, etc. i no per això ens hem de clavar en les persones segons el seu aspecte físic.

El que passa en aquesta societat és que, no ens ensenyen a estimar-nos com som, és a dir, de la manera que naixem, sinó a sentir-nos mal amb nosaltres mateixos a fer una dieta fins a arribar a estar tots prims -perquè clar si no ens poden criticar - i el fet que algú et critique el teu físic danya a la persona, perquè al cap i a la fi tots som persones i no tenim la culpa d'haver-n'hi nascut més grosses o més primes.

I en aquest vídeo el que es mostra com la noia d’aquest clip es veu afectada per les crítiques de la gent a aquesta societat actual on fa una cançó on a ella no li importa que a ella li critiquen perquè, ella s’estima a si mateixa i se sent bé com és que és a on totes les persones devíem arribar a pensar el mateix.

Clara Zetkin ha dit...

En aquesta entrada, podem observar un videoclip que l’artista Carolar Acosta va pujar al seu canal de Youtube. Carolar, més coneguda com a “Killadamente”, és una dona coneguda a les xarxes socials, ja que sol penjar vídeos -tant a Instagram com a Youtube-, en els quals tracta amb humor el seu plaer pel menjar, o l’acceptació del seu cós, entre altres.

Killadamente és el tipus de persona que viu sense acceptar els estereotipus que la societat imposa. Carolar accepta el seu cós i la seua manera de ser, i no es deixa influenciar per una sèrie de normes. Amb aquest videoclip tracta de reflectir aquesta manera de pensar i invita a tots eles espectadors a què s’accepten. 

Personalment, opine que aquesta artista té una personalitat molt característica i que en realitzar el tipus de vídeos que crea pot ajudar a una gran quantitat de persones a viure més conformement amb el seu cós. Encara que Carolar enfoca aquesta idea des d'un punt de vista humorístic, està ajudant al fet que els estereotipus -sobretot els que veien diàriament a les xarxes socials- desapareguen.

És necessari que hui en dia, els personatges públics que milers i milers de persones segueixen, tinguen aquesta manera de ser i d’obrir-se enfront del públic. Killadamente trenca amb els esquemes i invita a tothom a tomar-se amb humor temes als quals estem acostumats a donar-los massa importància, com la imatge que donem a la resta de persones.

Sergio Thompson 1r batx B ha dit...

En aquesta entrada de Karicies se'ns mostra un videoclip de la famosa comediant coneguda com Killadamente on reitera (en forma de cançó) l'important que és l'amor propi per a trobar la felicitat en la vida. Carolar Acosta "Killadamente" sap que no és perfecta físicament, però açò no li afecta per res, és més, cada vegada que li insulten se'l pren amb humor i no com una humiliació.

Al llarg del videoclip se centra sobretot en el seu físic i en com viu ella el seu dia a dia amb ell. Al mateix temps, llança un missatge a totes aquelles persones que se senten obeses on diu que no importa el físic, sinó que és més important com és una persona per dins (la seua forma de ser, la confiança en si mateixa, la maduresa, l'empatia, la felicitat interior, etc). També cal dir que fa una xicoteta crítica a aquells individus que es rien de les persones amb obesitat.

Al meu semblar, aquestes persones que es rien dels altres solament busquen alguna forma de satisfer el seu malestar propi. Ningú és perfecte, però l'estar obés avui dia és un gran problema que et pot portar fins i tot a problemes psicològics (a causa de burles alienes). A part d'açò, cal destacar que el tenir obesitat requereix un cert tractament per a evitar problemes de salut en un futur. En definitiva, pense que no és just que una persona es ria d'una altra per ser obesa, ja que aqueista persona probablement tinga algun altre problema i no li agradaria que es burlaren d'ell a totes hores. L'única cosa que s'aconsegueix amb aquest tipus de burles és desanimar i entristir a la persona afectada pel seu pes, la qual cosa li pot portar, com he dit abans, a problemes psicològics i malalties. Per aquesta raó, en compte de burlar-se, haurien d'animar a aquesta persona a millorar la seua alimentació i a fer més esport.

Naiara Jackson 1BatxH ha dit...

Bona vesprada a tots i a totes

Avui vaig a parlar sobre aquesta entrada anomenada 'Autoestima grossa' on apareix un vídeo d'una cançó cantada per Killadamente.
Killadamente és una xica molt coneguda per pujar vídeos en instagram, youtube i facebook, el contingut que puja en aquestes xarxes socials són vídeos d'humor on gasta bromes sobre el seu pes, expressa el seu amor pel menjar, etc.

A part d'açò ajuda a molta gent a voler-se tal com és ja que constantment li arriben comentaris de la gent donant-li les gràcies per ensenyar-los que s'han de voler tal com són i sense importar el que els diga la gent.

Jo personalment seguisc a aquesta xica en les seues xarxes socials des de fa un temps i he de dir que per a no conèixer-la personalment sé que és una gran lluitadora i una molt bona persona.
Vaig veure un vídeo que va pujar sobre una xiqueta que tenia cancer i s'habia quedat sense pèl a conseqüència de la quimioteràpia, aquesta xiqueta li enviava una carta a Killadamente contant-li la seua situació i que a causa d'açò ja no es sentia bonica, Killadamente va fer una demostració de que no necessitem el nostre pèl per a ser bells, per la qual cosa ella mateixa es rape el cap.

En conclusió, Killadamente és una gran persona que ha rebut moltes critiques en la seua vida a causa del seu pes, a dia d'avui encara segueix rebent aquesta classe de crítiques però ella les segueix afrontant amb bromes i amb un gran somriure.

Lucía Byron ha dit...

Tots ens hem sentit insegurs alguna vegada, fins i tot els que a primera vista sembla que tinguen molta confiança en si mateixos. L'autoestima és la forma en la qual ens avaluem a nosaltres mateixos, la nostra forma de ser, el físic, el nostre caràcter, i aquest va lligat a la necessitat d'acceptació, tant la que sentim cap a nosaltres com el respecte i l'acceptació que rebem de la resta.

Tots ens fem una imatge de nosaltres mateixos amb el pas del temps i aquesta depén de les persones que ens envolten i les activitats que realitzem; per exemple pots estar envoltat de persones que no et fan cas i no es preocupen per tu-cosa que per descomptat minva l'autoestima- o estar obligat a fer alguna cosa amb el que no et sentes a gust o et fa sentir inútil, ambdues situacions negatives.

Al meu entendre el que ataca directament a l'autoestima és l'acceptació que rebem de la resta, o millor dit la que no rebem, arribant al fet de fer coses amb les quals ni tan sols et sentes a gust, prenent decisions pensant que opinarà la resta, bé perquè les persones del teu entorn són o es comporten de certa manera o perquè és el que dicta la societat, en el cas d'aquesta cançó no estar grossa i portar dietes, al que la xica s'oposa, volent-se a si mateixa i demostrant que l'autoestima es treballa i s'aconsegueix que cal evitar cercar l'acceptació de tots els que t'envolten i fer coses amb les quals et sentes bé.

Tots som dignes del respecte dels altres encara que açò no sempre ocórrega, per açò opine que cal evitar cercar tanta acceptació de tots els que t'envolten i fer coses amb les quals et sentes a gust, envoltat de persones que veritablement t'accepten i et donen confiança.

Paula Campoamor 1batx. H ha dit...



Alguna vegada ens hem mirat a l’espill i hem pensat que el que estem veient no ens agrada?

És clar que tot el món en qualsevol moment de la seua vida, ha tingut complexes o potser la resta han fet que els tinga. De vegades són els altres els que creen complexes en nosaltres, són ells qui creen inseguretats a les nostres vides i potser són ells qui faran un embolic el nostre dia a dia.

Em pareix molt bona i molt interessant perquè la dona qui la canta no té el prototip de cos que marquen els canons de bellesa a causa d'una societat incoherent, però ella a través d’aquesta cançó en diu que hem de ser valents i forts per a qualsevol cosa que vinga, a més a més que ens hem de voler tal com som. Perquè hem de comprendre que cada persona és un món, cada persona és diferent, però que aquella llarga diferència que els allunya de nosaltres és la que fa l’essència en ella.

Finalment, dir que aquesta dona és clar exemple de valentia i força, ja que no totes seríem capaces d'anar contra aquella societat de la qual parlava abans i escriure una cançó amb tanta realitat com aquesta, de segur que aquesta dona ha de llegir comentaris impropis cada dia com és de normal, però que ella tira cap abans i potser no es donarà per vençuda.

Marina Becker ha dit...

Aquest vídeo és un videoclip de Caloral Acosta, més coneguda com a «Killadamente».

Per a mi esta artista serà un exemple que s'ha de seguir per a més d'una, per la seua forma de ser i pensar, sense importar el que li diga la gent encara que siga jutjada pel seu físic i li diguen insults com gorda, lletja...

Pense que ella vol transmetre en este videoclip que no has que donar-li importància al que et diga la gent, que t’has de voler a tu mateixa sigues com sigues, ningú és per a dir-te si eres guapa o lletja, prima o grossa, no existix un prototip de gent perfecta.

Si deixem de criticar la gent que és diferent podem millorar el tema del bullying també.

Valeria Campoamor ha dit...

Bona vesprada, en aquest vídeo podem veure la cançó d'una jove, en la qual expressa el seu autoestim per si mateixa, ja que és una xica gordesa i negra. En la cançó diu que no le importa el que la gent opine d'ella, no viu de les persones ajenes, es vol asi mateixa i no cree en les dietes per a ser feliç.

Crec que aquests temes són molt importants en la societat de hui en dia, molestes joves viuen acomplexades del seu cos i viuen de la opinio de la gent. Mes que tots les xiques, sol pensen a estar delgades, pensen que ese és el prototip correcte i bona que tenen que tenir les xiques per a agradar-les als homes.

També podem ver el ejemple d'aquesta xica, que admès de tenir sobre pes, és negreta, cosa que en altres països no miren amb bons ulls, per causes de racisme i discriminació. Ella parla i canta amb tota la llibertat de ser una persona com totes, no es sent inferior que les altres. Amb això pot dir que me he sentit identificat, perquè sóc extraguera i alguna vés m'he sentit discriminada amb algunes persones, Sin embargue, no em va molestar en absolut, pense que cada persona té la seua opinió i a l'igual que ells sóc llibre per a pensar i viure on jo vulga.

Finalment, pense que aquests vídeos són molts bones per a la societat de hui en dia, mes que tot perquè pot ajudar a persones amb complexos e inseguretats i por sentir-se molt millor al veure que hi ha persones “diferents” que no viuen de la opinio de la gent.

Roxana Wolf ha dit...

Hola, bona vesprada, és curiós com la gent es jutja entre elles o a elles mateixes per diferències en el nostre cos, diferències que la societat s'ha encarregat de convertir en defectes, en alguna cosa dolent si ho tens. No aconseguisc entendre com algú pot discriminar a una persona per com aquest de grossa o de flaca.
Antigament quant més flac estaves significava que menys modere tènies, per la qual cosa *pertanyeries a la classe baixe, i quant mes gros estigueres mes diners tènies, mes prestigi social. Com d'açò, hem arribat a canviar-ho tan radicalment que quant mes prim *estes millor i si aquestes gros t'aparten. Una altra cosa és utilitzar la paraula gros o grossa per a insultar, no li trobe sentit és un estat ,és com ser baix, alt, és un tret no un insult.

Tot açò és el que d'alguna forma intenta expressar *Killadamente *a traves de la seua musica, i l'és perquè la seguisc en diverses xarxes socials, i conec la quantitat de missatges *campanyes contra aquest problema, contra *el pensar que tenir sobrepès és dolent. M'encanta la seua autoestima, el seu somriure i la seua forma de veure el món. Sembla que es vaja a menjar el món, però *també pateix i en diverses ocasions ha *rebut horribles missatges que l'han deixat amb l'autoestima pels sòls però malgrat açò ella ha seguit avance i amb les seues *vídeos de maquillatge, les seues cançons i les seues *vines ha fet canviar una part del món, a aconseguir que moltes xiquetes i xiquets vegen les coses de diferent manera. * de tanta Deixem-nos*de bogeries, de tant obligar-se a mantenir una dieta *rígida i matar-se a exercici si acabaràs en *un *taüt igualment , almenys que siga amb coses viscudes, disfrutant *cada moment i cada mossegada.

Roxana Wolf (correccion) ha dit...

Hola, bona vesprada, és curiós com la gent es jutja entre elles o a elles mateixes per diferències en el nostre cos, diferències que la societat s'ha encarregat de convertir en defectes, en alguna cosa dolent si ho tens. No aconseguisc entendre com algú pot discriminar a una persona per com aquest de grossa o de flaca.
Antigament quant més flac estaves significava que menys modere tènies, per la qual cosa pertanyeries a la classe baixe, i quant mes gros estigueres mes diners tènies, mes prestigi social. Com d'açò, hem arribat a canviar-ho tan radicalment que quant mes prim estes millor i si aquestes gros t'aparten. Una altra cosa és utilitzar la paraula gros o grossa per a insultar, no li trobe sentit és un estat ,és com ser baix, alt, és un tret no un insult.

Tot açò és el que d'alguna forma intenta expressar Killadamente a traves de la seua musica, i l'és perquè la seguisc en diverses xarxes socials, i conec la quantitat de missatges campanyes contra aquest problema, contra el pensar que tenir sobrepès és dolent. M'encanta la seua autoestima, el seu somriure i la seua forma de veure el món. Sembla que es vaja a menjar el món, però també pateix i en diverses ocasions ha rebut horribles missatges que l'han deixat amb l'autoestima pels sòls però malgrat açò ella ha seguit avance i amb les seues vídeos de maquillatge, les seues cançons i les seues vines ha fet canviar una part del món, a aconseguir que moltes xiquetes i xiquets vegen les coses de diferent manera. de tanta Deixem-nos de bogeries, de tant obligar-se a mantenir una dieta rígida i matar-se a exercici si acabaràs en un taüt igualment , almenys que siga amb coses viscudes, disfrutant cada moment i cada mossegada.

Claudia Holley ha dit...

Bona vesprada, avui vaig a comentar l'entrada "Autoestima grossa". Avui dia sembla que el més important en la societat és l'aparença física i que si no eres com el cànon de bellesa establit, és a dir, prima, alta i bonica ja no serveixes.

Em sembla que la societat ha de canviar moltíssim perquè el físic no ho és tot, ja que el més important és com és la persona per dins.
En aquesta entrada trobem un vídeo que contén la cançó de Killademente "Me amo y no me importa", aquesta cançó és una reivindicació a tot el nomenat anteriorment i és un missatge per a totes les persones, la cantant diu que ens hem de voler siguem com siguem perquè realment si no et vols la teua qui et va a voler.

La cantant dóna el seu exemple ella és una xica que aquesta grossa i és feliç i es vol a ella mateixa i no li importa el que pensen o diguen els altres i va a seguir fent el que a ella li faça feliç encara que els altres la critiquen.

Gracies.

Tania Stone ha dit...

M’agradat molt aquest video perquè tracta d’una xica cantant una cançó contra el maltrat en general, però en el seu cas per estar grossa aleshores diu que no li importa el que li diguen i que ella és vol, etc

Catalina Becker 1º Batx. H ha dit...

Crec que tots, encara que solament siga una vegada hem jutjat el nostre físic. Uns volen ser més flacs, uns altres volen ser més atractius, pèl més llarg, les ungles més boniques, dietes, dietes i més dietes, i encara no he acabat. Sempre ens jutgem i no estem satisfets amb nosaltres mateixos. Solament intentem agradar als altres, sense dependre de quan costa aconseguir el que volem.

Aquesta cantant coneguda com a “ *Killadamente", és una xica molt famosa pels seus vídeos pujats a YouTube on defensa sobretot l'amor per si mateixa. Li és igual el seu físic. Açò és el que tots hauríem de fer. Solament tenim una vida, i ens passem la meitat intentant agradar als altres, ja siga per por del rebuig, perquè el xic o xica que t'agrada no es va a fixar en tu o altres casos diferents, però tots tenen la mateixa finalitat. Per a sentir-te volgut.

Aquesta xica, per a la meua és com una heroïna. Ajuda a la gent a acceptar-se com són, a més de riure's i veure les coses d'una altra manera. Posant exemples de les seues experiències. Una vegada, li va parlar a un xic i li va dir que li agradava, i ell va respondre que era grossa i no podia estar amb algú així, o un altre cas va ser que la van cridar vaca. Però mostra que no l'afecta i per açò l'admire. Malgrat el bullying que ha patit i els menyspreus ella s'ha fet cada vegada més fort.

Raquel Holley ha dit...

En aquesta entrada podem veure a Carolar Acosta,més coneguda com a Killadamente, una youtuber i instagramer molt famosa per fer vídeos còmics, parlant de l’autoestima que té, del que li agrada menjar,etc.

Ella el que sempre intenta transmetre és a voler-se a un mateix sense importar res i així el diu sempre “me amo y no me importa”. Hi ha moltíssima gent famosa que també vol transmetre ixa idea, però jo crec que Killadamente és especial per la forma en la qual ho fa. És una xica molt segura d'ella mateixa i no li importa pujar cap tipus de foto ni vídeo, mostrant així tal com és, això fa que tinga més cercania amb la gent que la veu i que puga ajudar-nos més. Va viure moltes experiències roïnes a causa del bulliyng i per això tracta de conscienciar a la gent de aquestes situacions i ajudar als que les pateixen.

El vídeo que hi ha a l’entrada és una cançó feta per ella que mostra d’una manera graciosa la confiança que té independentment dels prejudicis que tinga la gent sobre ella pel fet d'estar grossa.

A més d'ajudar amb el bulling, també hi ha contribuït en causes com malalties, sobretot en xiquets. Recentment s’ha tallat tot el monyo per donar suport el càncer infantil, una vegada més, per demostrar que també es pot ser bella sense monyo.

Javier Davidson ha dit...

A aquest comentari vaig a parlar sobre l'entrada anomenada 'Autoestima grossa' que conté un videoclip d'una cançó de Killadamente

Killadamente és una xica molt coneguda per pujar vídeos en instagram, youtube i facebook, el contingut que puja en aquestes xarxes socials són vídeos d'humor on gasta bromes sobre el seu pes, expressa el seu amor pel menjar, etc. Ella va sofrir assetjament escolar pel seu cos i això va fer que el passara molt mal, per això vol propagar un missatge d’acceptació per a ignorar els comentaris d’anyins, per a no deixar de lluitar pels seus somnis i començar a ser feliços donant igual la teua apariencia.

Al llarg del videoclip se centra sobretot en el seu físic i en com viu ella el seu dia a dia amb ell. Al mateix temps, llança un missatge a totes aquelles persones que se senten obeses on diu que no importa el físic, sinó que és més important com és una persona per dins (la seua forma de ser, la confiança en si mateixa, la maduresa, l'empatia, la felicitat interior, etc). També cal dir que fa una xicoteta crítica a aquells individus que es rien de les persones amb obesitat.

Killadamente trenca amb els esquemes i invita a tothom a tomar-se amb humor temes als quals estem acostumats a donar-los massa importància, com la imatge que donem a la resta de persones.

Gabriela Wolf ha dit...

Com bé diu en l'entrada Killadamente és un personatge creat per Carolar Acosta. Aquest personatge es podria dir que és com bé diu l'alter ego d'ella, una persona feliç i segura de si mateixa, com es pot veure en el videoclip de la seua cançó, la qual es crida "Me amo y no me importa".
El missatge principal d'esta cançó és que encara que els altres la critiquen ella continuarà sent ella mateixa i continuarà fent el que vol encara que no siga considerat de "persones grosses". Killadamente és coneguda per això, per passar de les crítiques i buscar-li el costat còmic a estes. Però no hauria de ser coneguda per passar de les crítiques i per ser feliç encara sent considerada grossa , eixes crítiques no tindrien ni que estar. La societat associa l'estar grossa amb no fer esport, menjar molt, sentir-te malament de tu mateixa però Killadamente trenca amb eixe estereotip establit per esta.
En conclusió pense que aquest cnaço pot ajudar a persones amb problemes amb la seua autoestima, ja que podrien veure una persona coneguda que pot rebre molts comentaris criticant la seua apariència i veure como ella pot ignorar-los i voler-se a ella mateixa.

Lucia Becker 1BACH C ha dit...

“Me amo y no me importa”, és una de les mils frases que aquesta dona repeteix i defensa contínuament. Aquesta dona és una «influencer» de l’actualitat que ha tingut molt impacte en la joventut dels nostres dies.

Després d’haver contat el seu malestar que hi va passar al seu institut perquè va sofrir bullying, ha aconseguit impactar la gent mitjançant els seus vídeos d'Instagram, al seu canal de youtube o les seues xarrades que ha fet i continua fent.

A més de fer campanyes contra el bulliyng i de defensar a les persones que es troben «grosses, ella mateixa es considera d’aquesta manera, ha ajudat xiquets i xiquetes que tenen alguna inermitat mortal. Ho ha fet mitjançant campanyes on la gent ha pogut donar diners i aconseguir la medicina o la màquina que necessitava aquesta persona.

Personalment aquesta dona em pareix un exemple a seguir, ja que després de tot el que ha sofrit, continua lluitant per a poder aconseguir que cap persona sofrisca el que ella ha patit. A més a més, això que fa des de ja fa temps i que continua fent és una de les millors maneres de fer que la gent puga ser conscient dels problemes que sofreixen moltes persones en l’actualitat.

D’altra banda no hem d'oblidar la realitat, ella es considera grossa i no l’importa dir-lo, però ha començat a tindre problemes perquè té obesitat. Aleshores ella ha decidit posar-se a dieta i fer esport, cosa que està molt bé i per a res va en contra dels seus principis. Molta gent ha començat a criticar-la perquè diuen que ha defensat ser grossa i ara està fent el contrari.

En conclusió i donant la meua opinió, jo pense que aquesta dona no està en contra dels seus principis per fer esport, simplement que s’ha donat comte que pot començar a tindre reals problemes i a decidit canviar. Però ella segueix sent la mateixa persona que lluita contra el bullying, els insults, problemes... En resum, lluita contra les injustícies que hi ha en el món.

Angela Wolf 1º Bach C ha dit...

Soy diferente y me dicen Killadamente
(...)
Aunque sea flaca, aunque sea gorda
Yo me quiero porque yo si soy valiosa
Privilegiosa, de ser quien soy
Me amo tanto y se pa donde voy
(…)

Reina, millor coneguda amb el nom de Killadamente i autora del fragment anterior, és una youtuber i comediant de la República Dominicana. En les seues plataformes (Instagram i YouTube) puja vídeos còmics amb un objectiu i una finalitat molt pura i valuosa, intenta transmetre i conscienciar a la gent, sobretot a les dones donat que són les qui més acostume a patir aquests problemes, de què tots els cossos són preciosos, independentment que sigues més prima o més grossa, d’un color o un altre, tingues estries o cel·lulitis... L’important és amar-se a un mateix, considerar que valem la pena i lluitar pels nostres somnis sense por.

Hui en dia, i molt al meu pesar, continuem vivint en una societat en la qual s’obliga o se sotmet a la dona a seguir una sèrie d’estereotips i per tant, a buscar i aconseguir el cos perfecte (90x60x90), eixe cos del qual únicament es pot estar contents si es té i l’únic que es pot considerar atractiu i bonic. Killadamnte, és una dona que durant molts anys va ser víctima d’aquestes prejudicis i d’aquesta necessitat de “ser flaca”. En molts vídeos explica que no es sentia còmoda amb ella mateixa, que no s’agradava i fins i tot que els seus companys l’assetjaven simplement pel seu pes. Però, tots aquests successos tan desafortunats li varen a ajudar a adorna-se que el problema no el tenia ella, si no la societat en la qual vivim, i va ser a partir d'eixe moment que va començar a fer eixos vídeos i a ajudar a totes les xiquetes i dones que no es senten segures amb el seu cos.

Aquest problema, tot i que la gent moltes vegades no s’adona o no li dóna la importància que deuria, és un problema molt greu que pot comportar conseqüències fatals. Moltes dones hui en dia es senten pressionades a aconseguir eixos canons físics que la societat les implanta, a estar primes i vigilar molt la seua dieta per a no engreixar, o a portar dietes extremes per a perdre pes. Totes aquestes coses poden comportar a problemes molt majors i perillosos com l'anorèxia, la bulímia, l’aïllament social, NO TINDRE AUTOESTIMA…, ja que en totes aquestes situacions es desvaloritza a la dona, fent que no estime el seu cos ni a si mateixa, i això comporta conseqüències molt greus.
"A Espanya, segons els últims estudis realitzats per Adesles coincideixen a assenyalar una taxa de prevalença de casos de bulímia i anorèxia en població adolescent del voltant del 4,1 - 4,5%. La magnitud del problema és evident, perquè està afectant, en major o menor mesura, almenys a una de cada deu xiques adolescents. NOSALTRES, LA NOSTRA SOCIETAT, ÉS RESPONSABLE D'AÇÒ."

Angela Wolf 1º Bach C ha dit...

Sin embargue, també és cert que a poc a poc i amb molta lluita per part de totes les dones anem avançant, i d’eixa manera construint una societat un poc més lliure de tots aquests canons de bellesa i prejudicis. Fa sis o cinc anys era impossible encontrar en el món de la moda o la passarel·la a dones amb corbes, o fins i tot amb una o dues talles més. Al contrari, hui en dia encontrem a dones de talles grans arrasant i triomfant en el món de la moda i de la passarel·la. Alguna d’aquestes dones o models “curvy” és Ashley Graham qui ha apareixit en portades de revistes de moda com Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour i Elle. D’aquesta manera, és un gran referent i prova de què tot és possible, i que si es vol aconseguir alguna cosa, únicament s’ha de lluitar i intentar-ho. TOT ÉS POSSIBLE I NOSALTRES SOM POSSIBLES DE TOT.

Els somis estan per a complir-los, si vols aconseguir alguna cosa realmente, lluita perquè siga possible. Totes i cada una de les dones d’aquest món son precioses, no importa les seus mesurades, ni la seua talla de pantaló, ni que siguen més grosses o primes… PERMETEM QUE TOT EL MÓN ES VULLGA PER QUI ÉS I NO PER COM ÉS FÍSICAMENT. AJUDEM A ACONSEGUIR QUE TOTES AQUESTES DONES QUE NO ES VALOREN ES DONEN COMPTE QUE VALEN MOLT. PARTICIPEM EN CAMPANYES O SIMPLEMENT EN PENSAMENTS COM ELS DE KILLADAMENTE."

Espe Thompson 1BAA ha dit...

Bon dia a tots i a totes. Avui comentaré l’entrada «AUTOESTIMA GROSSA». Aquesta entrada mostra el videoclip de una cançó de Killadamente. Personalment no havia sentit mai aquesta cançó, però sí que he vist alguns vídeos de Killadamente. Aquesta xica no té cap complex, i açò és un exemple per a moltes persones que sofreixen per qualsevol cosa que no els agrade de el seu físic o de la seua personalitat.

Avui en día moltes persones no estan contentes amb ells o elles mateixa. Sempre estan pensant en que podrien estar millor físicament o que pot ser que, pel fet de ser com son, no tenen amics. Aquesta youtuber mostra com es pot ser feliç deixant enrere aquests prejuís tan típics.

Al món hi ha gent que pot arribar a ser molt cruel i fer coses que no son acords amb la naturalesa humana. Aquestes coses poden causar que una persona tinga depressió o inclòs causar la mort. Vaig llegir el cas de un xic que l'acaçament des dels 3 anys fins als 17. Tota la seua vida escolar havia estat vinculada amb l’acaçament. Diu que al principi quan era més petit, altres xiquets li feien el vuit i li prohibien jugar amb ells. Comenta: «Es increíble cómo, desde tan pequeños, podemos albergar sentimientos tan crueles». Més endavant, quan estigué en un internat, dels 11 als 15 anys, altres xiques es ficaven en la seua habitació i li colpejaven.

Per altra banda, Diego de 11 anys, es va suïcidar per un presumpte cas d’acòs. Diego va deixar una carta a sons pares on deia: «Ya no aguanto ir al colegio y no hay otra manera de no ir».

Aquest es un dels molts casos que hi ha per tot el món. Per això tindríem que prestar més atenció al nostre voltant i donar-nos compte del com tractem a les persones i del efecte que podria tindre en elles o ells els nostres comentaris o actes.

Carles de Beauboir ha dit...

El tema de la cacomorfobia, que és la por a les persones grosses, és un tipus de fòbia que consisteix en la por irracional i injustificada a les persones grosses o obeses, també és cridada erròniament com gordofobia, però això no és l'important d'aquest comentari.

Em sembla molt injust que a una persona per ser mes corpulenta que unes altres ja se'n diga gros/grossa ja que cadascun té un tipus de constitució diferent a la dels altres i no és just que per no ser una persona esvelta ja se'l titlle d'obés.

Un cas que per al meu és molt significatiu va ocórrer en Majadahonda i va consistir que una dona va entrar a un videoclub per a llogar una pel·lícula i el dependent de la botiga li va negar el llogatge de la pel·lícula per ser una persona grossa, en certa manera aquest comportament es pot arribar a entendre que ser gros és un delicte.

Aquests casos de discriminació es dóna també en col·legis i instituts de tot el món, ja que els xiquets quan anomenen a un altre xiquet gros no saben el mal que li poden fer, ja que no tenen la mateixa capacitat de reflexió que pot arribar a tindre un adolescent. Quan es dóna això en instituts ja és més preocupant perquè els adolescents ja són conscients del mal que pot arribar a generar això en una persona que se sent acomplexada per això mateix.

A mi em van fer assetjament escolar amb el tema de ser gros des de cinqué de primària fins a segon de l'ESO i és una situació que només li desitjaria a la gent que discrimina a uns altres pel seu físic, es passa molt mal i al final et veus tan acomplexat per aqueix tipus de situacions que deixes de menjar.

En conclusió, cal aprendre a posar-se en el lloc dels altres perquè el teu no saps el mal que li pots causar a una persona dient-li gros o grossa.

Maria Blanchard 1batx art ha dit...

Killademente, és un bon exemple a seguir, demostrant que és igual la talla que portes, l'important és voler-se i valorar-se a un mateix. Amb aquesta cançó ens ha mostrat de forma divertida, la seua realitat i ha volgut transmetre part dels seus valors que transmet en tots els seus vídeos, tant de YouTube com d'Instagram.

Molts hui dia estan acomplexats del seu cos, sobretot perquè la moda d'ara és que les xiques estiguem primes i que els xics tinguen un cos musculós. Si no entres en aquests prototips de cos, molts ni t'accepta, uns altres creuen que poden fer-te canviar perquè entres en aquests cànons i pocs són els que veritablement t'accepten. Els que no entrem en aquestes normes ens fan sentir malament i fins i tot a moltes persones els provoca diverses malalties com l'anorèxia o la bulímia.

Però és igual el que pense la gent, és que és fàcil dir-ho i difícil de complir, però hem d'aprendre a voler-nos sense importar que, només estimar-nos i respectar-nos a nosaltres mateix. Si t'agrada menjar, fes-ho, si t'agrada fer esport, fes-ho, siga el que siga que t'agrade, fes-ho.

La meua germana sempre diu que si en algun moment et sents mal amb tu mateixa, perquè algú t'ha dit alguna cosa o perquè simplement aquestes de baixada, el millor és prendre't un temps per a tu mateixa, cuidar-te, anar a la perruqueria, fer alguna cosa per sentir-te més còmode o còmoda amb el teu cos. Crec que aquest truc serveix per a molts moments i tots i totes les que l'hem utilitzat ens ha funcionat, a més que una manera de calmar l'ansietat.