16 de des. 2010

¡Ay, parece imposible!



Portugal, Argentina, Noruega, Anglaterra, Bolívia, França... a tot arreu passa, a tot arreu n'hi ha, encara que algunes persones creuen que no és possible o voldríem que no fóra possible.

Per exemple, a Lituània es pretén multar la demostració pública d’homosexualitat. Amnistia Internacional ha llançat una campanya perquè la ciutadania es mobilitze en contra de la mesura: http://www.es.amnesty.org/actua/acciones/lituania-ley-homofoba/

Una trista notícia, com totes les que retallen el dret de les persones a estimar i a ser com vulguen.


11 comentaris:

La profe ha dit...

Maricón, tortillera, travelo, marimacho, puto, mandarina, mariposón,bollera, sarasa, brocolí... violències que encara ocorren. Què fas tu per a evitar-ho?

Cristian ha dit...

Hola,Maria!Que bé tornar per ací, ara que el fragor de la batalla s'amanaina...hehe. Sempre és un plaer tornar a sentir les teues karicies.

M'han agradat moltíssim els videos. La veritat es que me emociona vore que hi ha persones que comencen a obrir la ment,poc a poc...Jo,també poc a poc, ara des d'altra perspectiva,vaig lluitant contra els prejudicis...I em sent bé fent-ho.I,poc a poc,també vaig contagiant a les persones que tinc prop.

Perquè fa mal qui pot,i no qui vol. Perquè sols han d'importar-nos les persones que estimem. Perquè qui insulta als demés sols ofen la seua pròpia intel.ligència. Cregueu que a mi m'afecta que em diguen maricó,sarasa,marieta...?Doncs em penedisc moltíssim de tot el temps que em va importar i vaig permetre que m'afectara. Perquè no podem donar-los el gust als intolerants de que alguna de les seues paraules puga fer-nos mal. Perquè penseu que un insult és una paraula que pronuncien com a escut,per a protegir-se de la seua pròpia frustració, i són ells els que més mal es fan. Cada insult els fa més dèbils...Perquè en realitat amaguen la por de baixar la guàrdia,i ser vulnerables als bons sentiments.Ha de ser terrorífic esdevindre una persona oberta,afectiva i tolerant.

Petons,Maria. A vore si ens veiem prompte...

kenneth ha dit...

jo creu que no tinc que dir nada sobre los gay perque els sons llibres i pots com vivir a les demas ,y los que creu que no se pots fer aixo qi se aguant , perque tots son lliure de fres els qe qieren.

carlos 1C ha dit...

el video que mes me ha agradat ha sigut el spot contra la homofobia,per que diu la veritat,que es que hui en dia hi ha moltes persones gays,lesbianes,bisexuals i transecsuals que se tenen que atrevir a dir la seua orientacio sexual a canvi de discriminacions de persones homofobes que li diuen insults com marico,mariquita,tortillera o marimacho

vanya y kathe 1ºc ha dit...

Per a evitar-ho,jo no faig cas si son gais gallimarsot o puter. Hi ha algunes persones que tracten molt mal a les persones que son heterosexuals i això a mi em pareix molt mal perquè cadascun fa el que vull amb la seua vida , i ningú te dret a meterse en la vida dels de mes . Hi ha persones que son molt desagradables amb eixes persones ja quer no els importa .

Es veritat que para altres persones es molt estrany veure a aquests tipus de persones ja que mai han vist a eixes persones . Les persones que son gais o gallimarsots es senten molt mal ja que les tracten molt mal perquè les tracten de diferent manera i a vegades les maltracten o els amenacen i si no fan el que li diuen els maltracten

Continuara...

maria jesus 1ºC ha dit...

A mi em pareix que una persona siga homosexual no es nada estrany perquè cadascun pot elegir el que va a ser transsexual,homosexual...... i que ningú te que barrejar-se en la vida de ningú.


Jo el que faria per a evita els insults,les peles etc, seria :
Fer una teràpia amb el que no pot veure ni parlar amb un homosexual , perquè el xic o la xica no pot estar tota la vida consentint que l’estén insultant perquè acabaria trastornat,i també supose que a aquesta persona no li agradaria que li tractaren diferent no ?perquè si la gent te diferents gustos que mas da si nosaltres no es la nostra vida que ens importa ?

Ana ha dit...

Hi han moltes persones que encara insulten a les persones que son Homosexuals. Es molt injust para aquestes persones i crec que se mereixen un raspeta, perquè son persones com los Heterosexuals , però... no tot el mon pensa igual veritat¿? Però cada vegada menys gent pensa d’eixa manera tan primitiva, la educació en els colleges i instituts nos ensenya que tots soms iguals, au que un xic este amb altre xic , o una xica este amb altra xica.
Tots els comentaris obscens i de mal gust contra aquestes persones no es humà… On esta el respet?
Tampoc podem canviar el mon en dos dies, però si podem ajudar a estes persones, apujant-les i organogen aquest tipus de campanyes.
(:

Anònim ha dit...

En España hay quienes se comportan como en Lituania. Sin ir más lejos el PP mantiene un recurso de inconstitucionalidad contra el matrimonio homosexual. El caso también requiere nuestra actuación. Aquí el link para sumarse a la protesta http://actuable.es/peticiones/exige-al-pp-retire-su-recurso-ante-tribunal

Mary 2ºB ha dit...

Jo crec que el tema del la homofobia es algo que tots tenim por a convertir-nos en gays,lesbianes i heterosexual.

daniel1B ha dit...

A mi em pareix que el vídeo “de nada sirve tener miedo” és una demostració de valentia i de sentir el que sents per una persona. El d’Argentina és un dels millors, després del de Bolívia que és el més sentimental. Aquests dos volen transmetre que, sigui qui sigui, si és de la família, si és del treball, un amic o una amiga, que els respectes, siguin homosexuals o lesbianes, són persones, res més. Tots els anuncis diuen el mateix, però el de Portugal només diu dels homosexuals, i en els altres diu dels de tot tipus: lesbianes, homosexuals i bisexuals.

judith beker ha dit...

Judith Beker:

Aquest vídeo m'ha encantat per que tot xic com xica no tindria que tindre por per a res en eixe aspecte
tant com que els seus companys riguen de tu o els teus pares o família no eu accepten no que hi ha que tindre por.

En aquest vídeo es veu que dos amics xic i xica estan ballant es senten i de cop i volta s'acosta un xic i li demana la ma al xic per a que si bol eixir a ballar en ell.

Llo al principi pensava que anava a demanar-li eixir a la xica, la meua impressió va ser estranya no per que el xic li demanara ballar al xic i no a la xica si nos per que casi ningun xic te el valor de fer lo que ha fet este xic. Per això el meu consell es no tindre por a res.