9 de maig 2011

Feas



Una princesa, i a més a més revolucionària, em passa aquest vídeo. 
Val la pena tant de sacrifici?


Si t’ha agradat aquest post, post vore també :

El cuerpo (curt de Dove)
Panxetes  (anuncis de Funny Diet)
Violències sobre el cos (anunci de Funny Diet)
Kilitos de autoestima (rap de Krudas Cubensi “La gorda”)
¡Ahora todos me miran! (contrapublicitat)
Què és la bellesa? (anunci de Dove)

16 comentaris:

C.A.H ha dit...

La xiqueta te tota la raó perquè no es necessari maquillar-se, posar-se tacons o posar-se roba bonica per a estar guapa,perquè la verdadera bellesa està en el interior i en la actitud

J1B ha dit...

Crec que ara hi ha menys casos així que abans, però segueixen havent-lo perquè la societat ha posat un model de bellesa y hi ha moltes dones que volen ser perfectes, y que per ha intentar serlo (perquè la perfecció no existeix) ha de ser com el demés opinen de la perfecció però es la opinió de cadascun y sempre va a ver una opinió contradictòria a una altra.

andi 1ºB ha dit...

Qe les altres persones te estan mandant com te tens qe posar la ropa qe te tienes qe poner...etc
y com eses persones no tenen pesaments lamen fea a les persones x qe no le gusten com esta vestida...etc

Anònim ha dit...

en el video de "feas" no em pareix be com enganyen a la xica perque el diuen que si no es maquilla es fara mes fea i que si no es posa tacons es fara mes petita o que si no es posaba vestits es sentiria mes fea, pero la veritat es que la bellesa es troba al interior i no es que diga la gent i mentres que tu sigas tu mateixa tot va be.

J.S.S 1ºB ha dit...

A mi em sembla que el vídeo del maltractament subtil te tota la raó i que la verdadera bellesa està en el nostre interior. I la xiqueta hauria de saber que ella te que sentir-se bé amb ella mateixa i no amb la gent .

S.R.P ha dit...

Jo crec que no esta bé que et sentes mal,perquè la gent et diga que per fer mes bonic/a has de fer moltes coses. Tens que fer el que a tu et paregua bé no el que et dicen les demes persones.

lisette 1b ha dit...

Jo crec que no hi ha que fer moltes coses per ser molt guapa i q et tens que aceptar con eres i que no et tenen que afectar els comentaris d altres i la verdadera bellesa esta a linterior , i noi em pareix que enganyen a la xiqueta

carla y melany 1ºB :) ha dit...

nostaltres pensem que aquest video es molt realista perque es descriu a chiques le pasen les mateixes coses que a la chica de el video
que es cregen que son fees pero en el fondo son precioses por ser uniques i tenim que aceptarles tal y con som perque si deverdad algun
se enamora de tu se te que enamorar de lo que eres no del que aparentes
y si eres fea o no eso no tendria que importar el que de veritat tendria que importar es com traqutem a les persones con igualtat fisica

carla y melany 1ºB :) ha dit...

nostaltres pensem que aquest video es molt realista perque es descriu a chiques le pasen les mateixes coses que a la chica de el video
que es cregen que son fees pero en el fondo son precioses por ser uniques i tenim que aceptarles tal y con som perque si deverdad algun
se enamora de tu se te que enamorar de lo que eres no del que aparentes
y si eres fea o no eso no tendria que importar el que de veritat tendria que importar es com traqutem a les persones con igualtat fisica

Diana ha dit...

Després de tants segles fent açò no ens adonem de que es roí per a nosaltres,no volem donar-nos compte. Es veritat que quan comences a fer aquestos sacrificis creus que pareixes mes guapa i amb el temps agafes la costum. Aleshores deixes d’estimarte tal com eres. No mereix la pena. La societat deuria aprendre a ser ella mateixa. No nomes dir-ho, si no a mes fer-ho.

dimitri1ºd ha dit...

Jo crec que la bellesa no és com et diguen les altres persones, sinó com tu cregues que estigues bé i no fer cas de les crítiques dels demés. També pense que maquillar-se està mal perquè et danya la pell i després d’uns anys et quedes més lletja que abans.

Karla 1ºD ha dit...

No val la pena tan de sacrifici per a que els demés pensen que tu eres bonica, importa més el que tu penses de tu mateixa. Que importen els demés? ¡Tan sól importes tú!
A més el que realment importa es troba a l´interior...
Mereix la pena ser tu mateixa, que ser qui no ets..
Una abraçada! :)

Anònim ha dit...

Jo crec que no hi ha que fer moltes coses per ser molt guapa i q et tens que aceptar con eres i que no et tenen que afectar els comentaris d altres en el video de "feas" no em pareix be com enganyen a la xica perque el diuen que si no es maquilla es fara mes fea i que si no es posa tacons es fara mes petita o que si no es posaba vestits es sentiria mes fea, que se ponga roba xula

Helena ha dit...

A part del laisme, el vídeo és genial, en dos minuts i 51 segons, ho expressa molt bé, un problema llarg i difícil.
La bellesa està en l’interior i en l’exterior. Ens fa guapos allò que fem bo. Un/a xic/a “considerat/da guapo/a” pot ser una mala persona.És més, ELS GUAPOS SÓN ELS RAROS. Com en l’altre comentari, poso una cançó que ha de córrer ràpidament per la web, pel boca a boca. És una cancó titulada Els Guapos Són els Raros. Al principi posa els problemes de la gent, i el final és magnífic. Diu: I no saben que els guapos són els raros, ho sap tothom però no ho diu ningú. Tampoc no s’agraden i tenen complexes per ser diferents. I no saben que els guapos desafinen i no tenen swing i no ballen bé. També es preocupen i tenen psicòlegs i no passa res.
http://www.youtube.com/watch?v=JDvNpLqj1Bw

11 de maig de 2011 14:47

Sara ha dit...

Jo crec que la verdadera bellesa és troba al l’interior i no és el que pensen els altres persones de tu.
I mai tens que deixar-te maltractar per un altre home o viceversa . No fa falta sentir-se guapa mentre que sigues tu mateixa i tu et trobes bé amb tu mateixa.
Jo mai canviaria la meua forma de ser o de vestir per a que als altres els agrade, MAI!

9 de maig de 2011 10:16

Anna Mozzoni ha dit...

Bon dia,
m'agradaria presentar-me com una adolescent que en part, viu casos com este i al mateix temps, com a persona que es preocupa per aquest assumpte que ens implica a tots. No he pogut evitar mirar el vídeo diverses vegades i quedar-me sense paraules.
Hui en dia, tant xics com xiques (amb nosaltres passa més) patim una espècie de "bullying" visual que ens emprenya la vida físicament (casos d'extrema primor que acaben per deixar-te la pell com una de noranta, operacions inútils que en compte d'afavorir-nos ens fan fer el ridícul...) i psíquicament (si no vaig així vestida em miraran malament, he d'aprimar-se per a agradar-li, cada vegada em veig més lletja...).
Un exemple que m'agradaria posar és l'estatura.
En el meu cas, mai he sigut la més gran de la meua classe. És més, en el col·legi gent com jo rebia moltes vegades comentaris despectius i, a vegades ens afectaven.
No m'he posat tacons per a sentir-me més alta ni vaig deixar de posar-me les ulleres per por i perdre'm les millors vistes de la meua vida.
Vaig aprendre amb una frase que em deia ma mare "la essència es ven en flascons menuts" i amb una altra que vaig llegir en un llibre (si vols créixer, creixeràs) .
Ara he deixat de preocupar-me per aquests temes i centrar-me en un altre...créixer com a persona i com a estudiant.
Per què la gent deixa de fer el que vol, la qual cosa li fa feliç perquè siga acceptada pels altres? Pensant-ho bé, no resulta una favada?
En conclusió, deuríem mirar-nos en l'espill, dedicar-nos a estudiar els nostres trets, el nostre físic i el nostre somriure.
Analitza't i descobrix el que més t'agrada de tu i quan vullgues arribar a la part que no t'agrada o no els agrada als altres, arribaràs a pensar que eres millor del que creies i que eixe simple gra o eixa arrugueta pot ser fins a graciosa.
No deixes mai que ningú et diga que eres lleig o lletja, la bellesa està en l'interior.