15 de jul. 2011

La primera vez



M'encanta aquest vídeo! 

M'agrada que mostre la sexualitat en una persona gran, i més encara en una dona! que no vol morir-se sense tastar el que suposadament dóna tant de gust. I m'agrada també vore la feblesa d'ell (un professional), que està ple de pors i de dubtes, com molts xics, encara que es parle ben poc (o gens) de les inseguretats masculines. 

En la primera vegada coital hetero només es parla dels dolors de les xiques; mai de les pors o les inseguretats dels xics. I és que ja se sap que la masculinitat tradicional vol un model de xic potent i sense dubtes!!

En aquestes entrades (ja antigues) de Karici.es, vaig parlar de la primera vegada coital heterosexual: 




3 comentaris:

Thais ha dit...

Hola Rosa! vaig assistir la setmana passada al curs de la UAB, molt interessant!! enhorabona per la teva sessió, una abrasada ;)

...aquest video tb m'ha agradat molt!! ;)

Rosa Sanchis ha dit...

És molt divertit!!! I molt bo per a treballar amb les inseguretats masculines i els tòpics sobre la primera vegada coital!!!

També es podria obrir un bon debat sobre la prostitució masculina, en comparació amb la femenina, que no té ni molts menys l'estigma de la de les dones. En ell no veiem algú que "ven" el seu cos, sinó només un xic jove que és normal que no puga enrotllar-se amb una dona gran, que no es considera desitjable.

Besos i gràcies!

Anònim ha dit...

m'ha agradat moltíssim!! :)
molt bó!