9 de nov. 2011

Calen exploradores!!!


Si volem fer mal a un noi, ho tenim molt fàcil. Només hem de dir-li alguna d’aquestes tres paraules màgiques: mariquita, gallina i/o nena, i ràpidament es muntarà una bona baralla que, amb sort, acabarà resolent l’equip de mediació de l’institut. Si el que volem és insultar una noia, no caldrà tampoc que fem treballar massa les neurones. El repertori típic consta de: "gwarra", masclot ("marimocho"), "bolhera" i/o foca.
Els insults no només serveixen per a fer patir l’altra persona (i/o perquè qui insulta se senta bé); també s'usen per a controlar la seksualitat de les persones. Quan una noia és “massa” seksual, lliga molt, parla de sekse sense vergonya, etc., se la critica. Si ho fa un noi, és perfecte!
A les noies se’ns dóna un missatge doble i contradictori: limitar i seduir. Limitar és haver de posar els límits als nois, que es pensa que són molt seksuals i que no es poden controlar (quina excusa més barata!). Seduir significa haver d’estar sempre guapes i estupendes (arreglades, maquillades, depilades...); no importa si la roba és incòmoda, si fa fred o calor, si els peus fan mal per culpa del tacó alt, etc.
Si ho traslladem al camp de la seksualitat, el missatge també és doble: no sigues una gwarra; però tampoc, una estreta. Això significa que les noies han d’estar sempre mesurant fins on deixar arribar els nois, els quals, al seu torn, no pararan d’insistir perquè se’ls educa per a pensar i creure que tenen dret a reclamar el plaer.
Tenim dret al plaer? Sí. Tenim dret a reclamar-lo amb pressió? No. Tenim dret a reclamar plaer sense donar-lo? Tampoc.
A les dones se’ls diu: “El sekse és molt perillós: us podeu quedar embarassades i els nois tots volen el mateix!!!!!”. Perill, perill, perill!!!! Als hòmens se’ls diu: “Si vols condons, me’n demanes”. A part dels missatges, també és diferent la relació que tenen uns i altres amb els seus “genithals”. Ells se’ls toquen per pixar; les "ereksions" són evidents; veuen els “penhis” dels altres nois als lavabos (els pixadors de paret ho permeten) o a les dutxes. Per contra, elles han d’agafar un espill i ser molt curioses. No està ben vist que es miren, que es toquen, que parlen amb les amigues de les diferències o les semblances entre les seues “vulvhes”... I la "mestorbació" continua sent un tema tabú. Els nois parlen del tema obertament; però si una noia ho fa, serà qualificada de "gwarra”.
Amb aquest panorama, és normal que poques noies s’animen a explorar el que tenen entre les cames i que tinguen por que dins de la "vaginha" es perda l’anell anticonceptiu (com l'altre dia es va comentar a classe d'Atenció Educativa). Però, tranquil·les, que l’anell no es perdrà!! El que sí que us perdreu, si no us decidiu a posar-vos el casc d’exploradores, són un munt de plaers (fins fa poc, només reservats per als xics!). 


No és una miqueta antic esperar que un príncep blau haja de descobrir una princesa rosa?  

24 comentaris:

La profe ha dit...

Ací teniu algunes qüestions orientatives per al comentari, però ja sabeu que preferisc que feu comentaris lliures

-Els xics són més seksuals que les xiques?
-Les xiques són més romàntiques que els xics?
-Quina educació us sembla millor, la dels xics o la de les xiques?
-Us sembla bé que, a les xiques, se les eduque d’una manera i als xics d’una altra?
-Per què penseu que les xiques no parlen de la mestorbació? La practiquen menys?

Jose Agrippa ha dit...

Crec que les xiques són tant seksuals com els xics. Les xiques solen ser més romàntiques però això és segons les persones perquè els xics poden ser tan romàntics com les xiques, com també pot ser una xica menys romàntica que un xic. La millor educació pense que és la del xics perquè no li posen ningun tabú als temes de la seksualitat. No em sembla bé que a les xiques se'ls eduque diferent perquè tots som iguals. Pense que les xiques no parlen de ''mestorbacio'' perquè la gent les veuria com ''gwarres o unes fresques''. Les xiques poden practicar-lo igual que els xics però elles no el diuen con els xics, aixo és segons la persona.

Christian Stone ha dit...

Els dos sekses poden ser igual de sekxuals, depén de la persona. Hi han persones que lliguen millor i altres que no se'ls dona tan bé com als altres, poden ser més vergonyosos o simplement no volen lligar. La majoria de les dones solen ser més romàntiques que els homes, però a vegades n'hi han excepcions.

Jo crec que els homes i les dones reben la mateixa educació a Espanya actualment, però antigament no era així. A Xina o a la majoria dels països asiàtics a les dones se les tracta de manera molt diferent, com menyspreant-les.

No sé si les dones parlen de la mestorbació, jo no m'he molestat en preguntar-li-ho però, de totes formes jo no he escoltat mai que parlen de la seua mestobació, per lo menys, davant d'un home.

Raquel ha dit...

Els xics són més seksuals que les xiques perquè als xics els eduquen d'aquesta manera, ells pensen que han de ser així, que n'hi han de ser maxos i sempre han de tenir ganes de sekse, i que amb quantes més s'akosten més homes són.

Si parlen del romanticisme, hi han xics romàntics i xiques romàntiques, aleshores sempre s'ha pensat que les xiques són més romàntiques, però passa el mateix que als xics de la pregunta anterior, lis han educat d'aquesta manera. A les xiques sempre se lis ha tractat com objectes seksuals i com criades, aleshores ara hi han associacions de feminisme i tot canvia. I les mares a les xiques solen dir-les que tinguen cuidat, que no tinguen sekse quan siguen molt jóvens i que s'hi ho fan que la gent no s'hi done compte per a que no puguen dir que es una gwarra.

No em sembla bé l'educació que s'hi donen als xics i a les xiques. A les xiques ens criden gwarra per tenir sekse i als xics lis criden maxots o s'hi burlen de la xica i s'hi fan els xulos amb els seus amics. I als xics els eduquen per a que tinguen molt de sekse i als xiques per a que tinguen el just, simplement per a reproduir-se.

L' educació dels xics i xiques són molt diferents. En la societat encara n'hi ha molt de masclisme i això afecta també als xics, encara que a les xiques molt més.

A les xiques els dóna més vergonya parlar del que fan seksualment per el que puga dir la gent, i algunes xiques tenen por.
Jo pense que si practiquen menys la mestorbació.

Mireia Kent ha dit...

Respecte a l'opinió de diferencies sobre el xics i les xiques, pense que en tota regla hi ha excepcions, i cada un és d'una manera. Pense que la gent no té res en que basar-se per dir que el xics són més secksuals que les xiques, com tampoc tenen en que basar-se per dir que les xiques són més romàntiques que els xics, en el món hi ha tants xics com xiques seksuals i romàntics/es.

L'educació... bé, pense que no sols és perillós tant per a un com per al altre, parlen de l'embaràs, però no menciones res de les ETS o MTS, i poden ser afectats els dos membres de la parella.

A la pregunta d'ensenyar amb diferents formes als xics i a les xiques, pense que si, perquè tal vegada no tenen el mateix problema després de fer l'acte seksual, però també deurien d'informar sobre els perills i qualsevol altra cosa que pot afectar o passar amb l'altre membre de la parella.

De la mestorbació de les xiques, no es parla perquè està mal vist, o perquè com mai s'ha parlat d'això tal vegada es burlen o comencen a dir coses de les xiques, que no toca. Pense que si, que es practica menys, però tampoc ho sé perquè no parle d'això amb les meues amigues, pense que és més interessant parlar d'altres coses més importants, i si alguna vegada ix el tema de conversació.. bé, cadascú fa el que vol, es lliure i més si és per aquest tema.

Anònim ha dit...

la meua opinió sobre que els xics son mes seksuals que les xiques es que els xics si que tenen mes sexualitat que les dones,nosaltres estén con restringides a no fer-nos mosturbació perquè si no som unes gwarres.

Les xiques son mes romàntiques perquè les xiques estén com mes tancades al tema del sexe en la relació hi ha que si querem sekxe molt ràpid som unes gwarres i si no fem res unes tancades que hi fem? Ser romàntiques AUN QUE hi ha algun xic que si hi es romàntic.

La educació que els dona als xics de: les xiquetes sols per a sekse o embolics de una nit, les xiques tenim sentiments no son un objecte de ningú per a ningú. Y a les xiques es educa dient: que no us mosturbeu no feu secke que us podeu quedar embarassades i si ho fem soms unes Gwarres.

aixo es el que no hem pareix be que els xics els eduquen mes fàcilment amb la paraula sekse i a nostres amb la paraula “perill amb les infeccions i embarassos” als xics també tendiren que haver-les dit cuidat amb les infeccions

No parlem de la mosturbacio perquè o sols els xics també les xiques diuen que son unes gwarreS per hi fer aixo que penseu que elles o ells no es moturben? hi Si han posat a veure el que tenen ha i de baix? Tots tenim dret a veure el que tenim de baix sense que ens tractem con a GWARRES !

Carla Mott ha dit...

Em pareix que ací la gent ja no sap què dir. Els xics no tenen perquè ser més seksuals que nosaltres les xiques, això és el que ells pensen perquè no coneixen els nostres genhitals. Pot ser està vist què les xiques som més sensibles que ells, però, no és que no existisquen homes romàntics.


A mi, no m'agrada que xics i xiques tinguem una educació distinta, som tots iguals i a tots ens han d'impartir la mateixa educació, si som iguals per a altres coses, som iguals per al tema de la seksualitat també.

La gent que pensa que les xiques que parlen de sekse són unes gwarres és perquè no estan ficats en l'actualitat, tenen una manera de pensar més antiga, què a mi personalment no m'agrada gens, o perquè és una forma de pensar molt masclista, què tampoc ho veig bé. Tampoc pense què les xiques és ''mestorben'' menys què els xics, potser a nosaltres ens done més plaer que a ells i no ho sàpiguen, i si està mal vist què les xiques es ''mestorben'' és perquè la gent que ho diu, ha difós aquesta forma de pensar i no han deixat que la gent pense d'altra manera, per exemple, si un pare a els seus fills els educa d'eixa manera, els fills ja van a pensar així per a sempre.

Adrian Piatti ha dit...

Les xiques i els xics poden ser igual de sekxuals. Els dos pensen en realitzar relacions sexuals amb la seua parella, però si una xica parla de coses seksuals se la critica i si diu alguna cosa un xic es el millor. Les xiques son mes romàntiques alhora de seduir, elles es vestixen mes elegant i mes guapes, però un xic també pot ser romàntics però es menys casual. Respecte a la educació, es segons com eduquen als seus fills, però els xics son mes masculins perquè pensen més en jugar a qualsevol esport i fer-se els valents per a impressionar tant als xics com a les xiques, i les xiques pensen més en estar guapes per a seduir als xics. Cadascun es lliure de fer el que vulga, per exemple si una xica vol jugar a futbol no es ningun problema perquè ella pot fer el que vulga. Jo crec que parlen menys de la mesturbació perquè tenen més vergonya i crec que fa mes mal que si es mesturba un xic.

Paula De La Barre ha dit...

La veritat està escrita en aquest bloc, te diu les coses com són però amb unes paraules més interessants i divertides (encara que algunes paraules estan escrites malament per a que Conselleria no ho censure).
La veritat siga comentada, es dóna diferent educació a xiques i xics, les xiques tenen que estar alerta de no quedar-se embarassades, també tenen que ser senksuals i a la vegada posar límits al xics (això en el camp de la sekxualitat), coses que es contradiuen a la mateixa vegada. I els xics, bo, els xics... tenen més llibertat sobre aquestos temes. I és clar que ací n'hi ha una injustícia molt gran, al menys per a mi. Tots els xics i totes les xiques tindrien que tindre la mateixa educació, en la que es permetria parlar de tot amb tothom, sense vergonya i sense pensar el què em diran. Em pareix perfecte que ells no tinguen vergonya de parlar sobre aquestos temes i no els diuen res per fer-ho, i, encara, les xiques tenen por de que les criden warra i/o frescaa per parlar sobre la seua vulvaa, per exemple.
També hi estan els estereotips que diuen que les xiques són romàntiques i sensibles, i que els xics tenen que ser valents i forts. Això no és així, poden a vore xics romanticons i sensibles (i això no significa que siguen hoomosexualas), i xiques valentes i fortes (i no per això són marimoxos).
I que més dóna que els xics es mascturben? Les xiques també ho fan (i a o millor alguns meś que altres).
La veritat siga comentada en aquest bloc, les xiques i les xics deurien fer tot el que volgueren, sense por a ser criticats per ningú.

pau jordi alba ha dit...

El xics no son mes seksuals que les xiques perquè pera ells xic es segons en el entorn que estiguen i a quina xica fora i per a les xiques es me fàcil perquè per a elles li costa menys expresar que nosaltres.
Pera la xica es mes fàcil ser romàntiques però als xics ens costa mes per: vergonya , no saber si vas a acceptar, etc...pera les xiques pense que jo que es mes fàcil.
Pera mi la millor es la de les xics perquè son elles a vegades que son les que te expresen mes sekuslitats que els xics.
Pera mi me sembla be que es educe als xics duna manera i a les xiques de altra perquè al vegades som diferents que elles.
Elles no parlen tant de mestorbació que els xic perquè li dirien gwara i coses aixi i el practiquen menys que els xics per por que les cosses que li dirien.

Inma Mozzoni ha dit...

Bé, anem a parlar un poc del tema del òrgans “seksuals” tant masculins com femenins.

Quan parlem sobre el “penhis”, tant homes com dones el veuen com un tema normal i quasi mai s'escandalitzen del que diuen. El xic poden mesurar-la sense cap problema, poden parlar de la seua mida o de la seua forma sense que el tracten de “gwarro”. Ara, que una xica no faça això perquè si ho fa els altres tindran tema per a parlar d'ella durant un temps.

La “mestorbació” femenina és tan natural i té la mateixa finalitat que la “mestorbació” masculina.
Tant uns com altres volen donar plaer al seu cos i si veiem mal alguna cosa en la “mestorbació” femenina, hauríem de vore'l també en el cas dels xics.

El tema de “gwarra” a les xiques i mascle als xics, és un tema molt vist per tots. Hui dia, totes les xiques són unes “gwarres” segon els xics. Però, a què es referixen amb açò? N'hi han tipus de “gwarres” o els xics les veuen a totes iguals? No entenc este tema de “gwarres” i mascles perquè el terme “gwarra” no és un terme que estiga definit d'alguna forma en concret.

La forma d'educar a les xiques i als xics, ací volia aplegar jo. Als xics, li donen un tipus d'educació, més els pares que les mares. Aquesta educació es podria resumir en una oració: “ Si vols fer alguna cossa amb una xica, demana'm condons” o altra com“ eres un masclot fill meu”
Bé, anem a l'educació per a les xiques.
Si tens molts amics, ets una “gwarra”, si vas sols amb xiques, ets una estreta, si vas a la teua bola, ets una marginada...
Bé pares i mares, xics i xiques, amics i amigues, què voleu? D'alguna forma o d'altra, sempre voran mal les coses que fem.

Clàudia West ha dit...

Aquesta entrada m'ha recordat al llibre de “Què tinc ací baix?”.
Jo pense que cadascú és com és, no te que vore ni la edat ni el sekse.
Si que és veritat que sempre es reconeix als homes com els que duen els pantalons a la parella, com que són el que deuen dir cap a on va la relació, però també pense que açò a canviat moltíssim als últims anys. Ara no te perquè ser la xica la romàntica, més bé es valoren els xics que ho són.
L'educació que es dona als xiquets no hem sembla ve, ni el ensenyament dels xics ni de les xiques.
Als cursos de relacions afectivo-seksuals se'ns ensenya que tots tenim que formar part de la vida seksual a les parelles i a les relacions amb els amics.
No parlem de la masturbació perquè, al menys jo no la practique, però crec que també parle un poc per la majoria de totes, encara que no veig malament que es faja.

Amparo Pardo Bazán ha dit...

Açò forma part a uns dels majors misteris de la humanitat que ningú encara pot entendre però que gran part de la gent ho compleix.

Sempre he pensat que ambdós son igual de seksuals, i que tot depén dels ulls que miren. Si a un xic li agrada una altra persona, li agradarà fins “fent popó”. I l'inrevés també, que aquesta norma no només s'aplica amb els xics.

El romanticisme forma part d'ambdós sekses. Açò també depén de la mentalitat de cada un: hi ha gent que sol ser més romàntica i altres que es tenen que esforçar per poder ser-ho. Encara que la educació que se'ls dona també té molt de pes. Si a un xic li ensenyen que sempre te que anar darrere de les xiques, anirà darrere de les xiques fins que li lleven aquesta mania, i si a una xica li diuen que deu de anar sempre guapa i seduir a tots però sense portar-se'ls als llit, ho farà. Hi hauria de haver-hi un punt intermedi amb tot açò, que no siga massa extremista. Un punt en el que digueren els pros i els contres de tota relació, evitant ficar-hi el nas amb opinions personals.

La raó de que es parle menys de la “mestorbació” és que gran part dels temes tabú els tenim nosaltres, les xiques, i sempre s'escandalitzen més si ho diu una xica que un xic. Però no vos enganyeu! Això no significa que no ens “mestorbem”. L'únic que indica això es que tenim por de parlar d'una forma lliure perquè poder ser tractades de “gwarres” o fàcils.

Tot açò demostra que s'estan educant xiquets amb malalties d'ancians, fins i tot de la gent de l'edat Mitjana!

Albert Becker ha dit...

Jo pense que no, que cadascú és com és, pot haver xics que si siguen mes seksuals que algunes xiques però també poden haver xiques més sekxuals, el sekxe de cada u no te res a vore.
El ser romàntic no te perquè ser així, això depén de cadascú.
No deuria de ser així, tots deuríem de rebre la mateixa educació,i pense que seria basant-se en la seguretat a l'hora de practicar sekse.
No em sembla be, s'ens hauria d'educar a tots per igual sense distinció.
Jo pense que no ho fan per por a ser criticades i taxades com a gwarres. De veritat açò si que no ho se, per el motiu d'abans, no coten res i si les preguntes et diuen que no totes, jo pense que si ho faran i si no ho fan elles s'ho perden.

Vicente Becker ha dit...

No sempre han de ser el xics més seksuals que les xiques, tan sols és que com no està ben vist que una xica es toque, no s'atreveixen a provar-ho. De normal, sempre les xiques són més romàntiques, tan sols pel fet de que si un xic és romàntic, ja ha de ser biseksual o un ''nenaza'', doncs, eviten ser-ho.
Pense que és millor l'educació dels xics, ja que des de ben menuts, els ensenyen a ser seksuals, i quan són majors, no tenen que amagar res.

L'educació diferenciada als xics i a les xiques no em sembla bé perquè ni hauria que acostumar a les xiques a que no tingueren por de ser seksuals, i fer el que elles volen, sense recriminar-les.

Jo pense que és per això, perquè si una dona ho fa, ja se li diu gwarra, doncs, no ho practiquen tant com el xics, i si ho practiquen, tenen vergonya a contar-ho.

Clara Campoamor ha dit...

Els xics no són més seksuals que les xiques, jo crec que és al contrari, nosaltres més que ells, per que som més romàntiques i més apassionades. A mi ninguna de les dues educacions que donen em sembla bé, perquè als xics sempre els diuen que molt bé, que quant més practiquen el sekse millor, però està bé practicar-lo però tampoc es per passar-se. Mentre que a les xiques, que els diguen que no ho facen fins a certa edat i que ha de ser amb la persona adequada tampoc em sembla bé, perquè ningú pot dir-li a ninguna xiqueta quan fer-ho i amb qui fer-ho. Jo crec que les xiques no parlen de la mestorbació perquè els dòna vergonya parlar d'açò per el que puguen dir-li, no la practiquen perquè o no tenen curiositat o necessitat de practicar-la.

Jorge West ha dit...

Les xiques són igual o més seksuals però elles saben que si diuen que se fan dits, o que se miren el que tenen o alguna cosa d'això se'ls dirà coses de que és una gwuarra o alguna cosa de eixes...
L'educació d'un xic i una xica no és igual però això va a ser molt complicat canviar-lo perquè la major part de la gent a la seua filla li va a regalar una nina i al fill una pilota de futbol...

Anònim ha dit...

Els xics són més seksuals que les xiques, perquè als xiquets els eduquen d'una altra manera que a les xiques. A mi no me pareix bé ninguna de les dos educacions perquè als xiquets els animem més que a las xiques per a practicar el sekse i hauria que ser per a tots igual. Les xiques solen ser més romàntiques però això és segons les persones perquè els xics poden ser tan romàntics com les xiques, com també pot ser una xica menys romàntica que un xic.
Elles no parlen tant de mestorbació com els xic perquè els dirien warra i coses aixi i el practiquen menys que els xics per por dels insults..

Yasmine Kent ha dit...

Jo pense que tant els xiquets com les xiquetes son seksuals per igual. La diferència es que a les xiquetes els dóna més por dir el que fan o el que no fan, pel "que puguen dir d'elles" i crec que tota aquesta influència l'ha feta la societat en la que vivim, es a dir, totes les persones amb les seues crítiques.

Marta M. C. ha dit...

Hola Marta, deixe ací el teu comentari canviant una paraula perquè si no, ja no podem entrar-hi des de l'institut. Et lleve també els cognoms per si vols pensar-te això de deixar petjada digital a la xarxa. La meua proposta per a l'alumnat és signar amb el nom i un cognom feminista. Et fa el pes la idea?

Comentari de Marta M.C.
Jo volia comentar un fet que vaig poder observar fa ja alguns anys i em semblà prou curiós perquè, al meu parer, és lo contrari a allò que cabria esperar tenint en compte la educació que rebem.
Els homes tenen llibertat per a parlar de "sekse", sí, però es limiten a parlar amb molta superficialitat dels seus gustos, pràctiques, etc. amb els amics.
En canvi les xiques ens coneguem la vida sexual, gustos i pràctiques de les amigues i companyes.
Tal volta soc jo només, però em va cridar l'atenció.

Marta M. C. ha dit...

Em sembla una idea molt bona. Em recomanes algun cognom?
Per a la pròxima volta tindre en compte el filtre per tal que no donen problemes els meus comentaris.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Marta, jo crec que et podria anar molt bé Mary Wollstonecraft. Té una obreta meravellosa que pots trobar en les llibreries de París Valencia per un euro en l'editorial Debate(a mi em va costar cent pessetes) que es diu "Vindicaciones de los derechos de la mujer". Veuràs quines coses més actual que diu!!

Christian Slater ha dit...

M'ha resultat molt interessant aquest text sobre les relacions entre els xics i xiques.

En la meua opinió tots som iguals de seksuals ja que tots practiquem sekse per igual i no perquè una xiqueta siga més seksual que un xic hi ha que marginar-la perquè eixa xiqueta s'expressa d'una manera diferent a les altres xiques o xics.

Els xics i les xiques som iguals de romàntics, no entenc perquè als xics se'ls atribuïx el que no siguen romantics perque quan ells realment estan enamorats poden arribar a ser molt detallistes.

Em sembla que l'educació seksual de tot el mon deuria de ser igual però la de les xiques es més restrictiva ja que els pares tenen por de que al contarlis tantes coses puguen arribar a ser tan oberts que les xiques puguen arribar a tindre un embaras, i per el contrari als xics els diuen tot i ells son els que no tenen mai problemes...

M'ha resultat molt agradable llegir aquest xicotet fragment del que pense que pot ser les preguntes correctes per a tratar a un dabat.

Em recomanes algu?

Laura Goldman ha dit...

Bon dia,

He de dir que cada vegada em costa més comentar a Karici.es, la meua “inspiració” s'està acabant. Però avui he dicidit no mirar les últimes entrades i buscar alguna cosa que m'inspire a comentar i m'he llegit algunes entrades que m'hagués agradat comentar, però al portar un temps en açò del blog ja les havia comentades.

Al final, he elegit comentar aquesta entrada de “Calen exploradores!!”. M'ha cridat l'atnció perquè encara que ja hem tractat aqueste temes varies vegades sempre hi ha de que parlar, fa un any o al principi de curs ja comentava açó i tenia una opinió -la continue mantenit- i en aquells comentaris parlava del que podria pasar-nos a aquestes edats, i ara m'adone de què és 98% com esperava.

Jo em considere una persona “natural”, tinc amigues que diuen que sóc molt “lliberal” però preferisc dir-me natural, perquè el tema de la sexualitat no el veig gens tabú. Tinc amigues de la meua edad que parlen només del sexe, plaer i tal per amor; en canvi, jo no pense aixina. També em diuen que sóc més madura del que deuria, però es que hi han vegades que amb gent més major que jo tinc millor relació i m'entenc més perquè pensen el mateix que jo. Sé que molta gent preferiria que fos d'una altra manera, potser un poc més fina o “menys lliberal”, potser menys madura i coses així, però s'obliden de que aquesta és la meua vida i ningú pot dir-me com viure-la. No puc viure la vida d'un altra persona, sóc com sóc.

A vore, l'entrada aquesta va de les diferències entre xiquetes i xiquets, més o menys. L'educació dels xiquets està clar què és molt més diferent a la de les xiquetes, a les xiquetes ens tenen molt més reprimides amb l tema de la sexualitat i del plaer, a les xiquetes ens eduquen per a enamorar-nos i per estar pillades per algú, en canvi; als xics els eduquen amb més llibertat, cosa que jo no veig gens justa, ¿per què ells poden tindre sexe per plaer i ser adorats i nosaltres si tenim sexe per plaer som unes fresques? No sé, és un tema que m'indigna moltíssim.

La veritat és que he d'agraïr les clases en les que hem parlat d'açó, perquè m'he adonat de les coses i he obert els ulls, ara la sexualitat la veig i l'esperimente d'una altra manera. No vull dir que sempre hages de tenir sexe per plaer, que tampoc és roin enamorar-se, a vegades inclós és inevitable i l'amor de vegades és prou bonic, no dic que no, però que les xiquetes hem de fer més cas al que pensem nosaltres que al que la gent ens diu, perquè els comentaris de la gent poden fer molt de mal, però si tu has disfrutat i ho has pasat bé no deuries d'arrepentir-te i deuries no preocupar-te del que pense la gent perquè hi han opinions per a tor, algun dia trobaras a algú que t'entenga i que opine com tu, que això és normal i inevitable.

I ací deixe ja el comentari hehe, que crec que ja és hora. La meua conclussió és que deixem la societat un poc més al seu rollo i anem a la nostra bola i fem el que ens apetisca més i no ens deixem controlar tant pel que diga la gent. Un beset, adéu. :)