16 de maig 2012

La primera vegada




M'encanta aquest vídeo "La primera vez", del director Borja Cobeaga (2001).

M'agrada que mostre la sexualitat en una persona gran, i més encara en una dona! que no vol morir-se sense tastar el que suposadament dóna tant de gust. I m'agrada també vore la feblesa d'ell (un professional), que està ple de pors i de dubtes, com molts xics, encara que es parle ben poc (o gens) de les inseguretats masculines. 

En la primera vegada coital hetero només es parla dels dolors de les xiques; mai de les pors o les inseguretats dels xics. I és que ja se sap que la masculinitat tradicional vol un model de xic potent i sense dubtes!!

En aquestes entrades (ja antigues) de Karici.es, vaig parlar de la primera vegada coital heterosexual: 
Coitocentrisme
Expectatives
Les tres Ces de la sexualitat
El cine

37 comentaris:

La profe ha dit...

El vídeo és prou suggerent ell solet però, potser es podria parlar també sobre la prostitució masculina, en comparació amb la femenina, que no té ni molts menys l'estigma de la de les dones. En ell no veiem algú que "ven" el seu cos, sinó només un xic jove que és normal que no puga (vulga) enrotllar-se amb una dona gran, que no es considera desitjable.Per què ha de ser més normal un home gran amb una jove?

victor wolfstonecraft ha dit...

Les prostitutes femenines usen roba molt ajustada, van provocant per les rotondes i carreteres per a guanyar-se la vida en canvi els homes van normals i corrents sense provocar, per que els homes no van a prostituir-se al carrer sinó que estan en agencies . Jo pense que un home major i una dona jove no es que siga normal sinó que es el que estem acostumats a vore.

Raquel Kollontai ha dit...

Jo pense que aquest vídeo mostra el masclisme que hi ha en el tema del sexe, ja que l'home no vol enrotllar-se amb una dona gran, però en el cas de les dones amb el mateix treball que ell, si que ho fan algunes.

El xic també té por ja que la dona és molt gran i és la seua primera vegada i li pot fer mal un poc més, però la dona major està bastant decidida a que ella no vol morir sent verge i vol fer-ho, encara que li vaja a fer mal, perquè el xic també li explica que el dolor que ella sentirà en la seua primera vegada és normal.

El masclisme que podem vore al vídeo és que ell no vol enrotllar-se amb la dona gran, però clar, en la televisió per exemple si ixen casos de dones que han d'enrotllar-se amb homes molt majors que elles, i elles ho fan igualment. Això demostra el masclisme que hi ha a la societat, el xic pot fer el que vulga amb el tema del sexe, però les xiques ho han de fer igual.

Christian Stone ha dit...

La veritat és que tens raó Maria. Perquè un home gran amb una prostituta si i en canvi una dona gran amb un prostitut no? La veritat no se m'acudix cap raó per la qual puga justificar aquesta pregunta.

Begonya, la dona del vídeo diu que porta casada molts anys però en canvi, és verge. Això sona un poc contradictori no?

Crec que el xic no s'esperava que la dona fora tan major i per això es comporta tímidament, per molt que siga professional.

Al principi del vídeo no pensava que el xic era prostitut sinó que era la típica cita acordada per Internet. Ja després si que m'he donat conte del que era el xic.

Inma Mozzoni ha dit...

Vaig a començar parlant del vídeo. La dona sembla molt segura del que vol fer! Em sembla molt bé, però ell està molt tallat i no vol fer-ho amb ella (pense que per la seua edat). La dona diu que no vol morir sense tastar “el que fa a tantes dones felices” i té tot el dret del món a perdre la virginitat encara que siga una dona major. Pense que sent la mateixa curiositat que podem sentir nosaltres amb la nostra edat.

Ara, anem a parlar d'un altre tema: la prostitució masculina i femenina. Pense que la de l'home no està tant mal vista com la de la dona. Una dona prostituta és una “puta”; un home prostitut és denomina “gigoló”, que sembla molt més refinat. Tampoc està tan ben vist que una dona contracte els serveis d'un gigoló (ja que per al món és una dona que no es pot permetre mantindre relacions sexuals amb un xic sense pagar) però si ho fa un xic, no el miraran tan malament com a ella; serà el “mascle” que s'ha tirat a una professional. Aquesta és una altra prova de masclisme; estan per tots els llocs!

Hauríem de reflexionar un poc: si per a nosaltres una dona és una “coxina” per mantindre relacions sexuals amb un gigoló (encara que jo no pense així, cadascú que mantinga les relacions que vulga amb qui vulga), també hauria d'estar mal vist que un home mantinguera relacions sexuals amb una prostituta.

dani wolstencraft ha dit...

Aquest vídeo ha sigut molt interessant per diverses raons una de elles i per la que començaré a parlar,es que han mostrat també la part de la prostitució masculina, i això es bo perquè de normal la gent assoles mostra a les dones com a prostitutes oblidant que també n'hi ha altre tipus de prostitució.

He trobat familiar algunes frases i coses que han dit com per exemple la famosa pregunta de; fa mal la primera vegada? O tinc que saber alguna cosa? I m'ha paregut bé que mostraren que el preservatiu es molt important, encara que Mariví ja té la menopausa i no pot tindre fills si que pot contraure malalties.

Es estrany però respectable que una dona tan major siga verge, però el reialment interessant es que tal vegada ella no li donava tanta importància al tema del coit fins que va sentir que era meravellós i ella també va voler tastar-lo abans de morir.

Això demostra la influencia que te la societat sobre les persones.

El xic es ha posat molt nerviós quan ha vist que la dona no era el que ell esperava, i quan ja estaven en la cama ell no va poder fer-lo per que la dona no li excitava sexualment.

Javi Marston ha dit...

Al xic es nota que aquesta situació li dona un poc d'inseguretat, pot ser per la edat de la clienta o perquè per a ell aquest treball és un poc costós en aquest aspecte. Begonya des del principi li va preguntant a Daniel tots els seus dubtes donat que ella és verge amb 70 anys, li pregunta si es va a ficar el preservatiu encara que a la seua edat no es pot quedar embarassada prevé de infermetats sexuals.

No es té perquè vore mal que una dona gran cride a un prostitut és el mateix que quan un home gran crida a una prostituta, els homes i les dones necessiten també mantindre relacions.

barbara goldman ha dit...

Aquesta entrada té moltíssima raó ja que sempre la gent associa que la gent perda la virginitat prompte o abans de l'edat d'aquesta dona,però la gent sempre associa el sexe a la gent jove.
També pense que una dona mes jove o mes vella ha de tindre dret a si vol perdre la virginitat ara perquè abans no ha pogut, te tot el seu dret.
Aquest vídeo, també demostra moltíssim que pensen que sempre el sexe sempre es fa jove sempre,no pots fer-lo amb 70 anys?
El masclisme esta per totes parts fins en programes de televisió. I per ultim dir que les dones tenim dret a perdre la virginitat a la edat que nosaltres vulguem sense que la gent ens diga que som unes estretes o unes guarres.
També el tema de la roba, perquè les dones tenim que portar roba ajustada i anar per els carrer i els homes normals en unes agencies? Nosaltres també tenim dret a estar en agencies i no en carrer com la majoria de les prostitutes.

Carla Mott ha dit...

Primer de tot voldria parlar de la prostitució masculina. Per què no està tan mal vista com la prostitució femenina? Les dones per prostituir-se són el pitjor, unes guarres que assoles volen els diners i anar sempre amb escots, però en canvi, en els xics es normal que es prostitueixen, quan vas pel carrer pots escoltar molts insults com puta o prostituta, però mai escoltem puto o prostituto. Es curiós que la paraula prostituta si que existeix però la paraula prostituto no. Ara mateix escribint la paraula prostituto, el corrector me l'ha corregit perquè no existeix.

Es estrany veure a una dona major demanant els serveis d'un ''prostituto'', perquè és mes normal vore que les xiques siguem les prostitutes. M'agrada molt aquest vídeo, és molt graciós, y admés és un exemple de que no sempre els professionals ho fan tot bé, ningú es perfecte en un tema en el que estiguem especialitzats.

Em de recordar que moltes de les prostitutes, no estan en eixa posició perquè els agrade, sinó però que estan obligades i amenaçades per algú.

adrian will ha dit...

M'ha agradat aquest xicotet vídeo, ja que es interessant. La dona que ix es verge, i vol tindre una relació sexual, perquè ella no l'havia tingut mai, i volia fer-ho per a vore com es la sensació, ja que havia sentit parlar a molta gent i lis havia agradat. Aleshores crida a un xic, però pareix que no vol realitzar una relació sexual amb ella, ja que es una dona amb una edat superior a la seua.

Ell al·lucina quan li va dir que era verge. I pareix que no vol fer-ho,després de dir-li això. La veritat es que jo tampoc el faria però la dona te tots els drets.

Amparo Pardo Bazán ha dit...

Com es nota que el xic no vol fer-ho amb ella. Diria que pobret, però és el seu treball i ella una clienta dels molts que deu haver tingut. A més, si no se li empina, podria portar auriculars amb alguna cosa que l'ajudara o intentar que ella ho fera! Que no deu ser tan difícil!

A més, el seu treball com a prostitut sona més “suau” que prostituta, possiblement perquè es parla menys o es pensa que ho fan amb xiques guapes mentre que per a les xiques es forma la idea d'homes vells, pervertits i lletjos que acudixen als seus serveis. Hem d'afegir que ens imaginem a prostituts als acomiadaments de soltera, amb els vestits de policia, bomber, etc. Mentre que a les prostitutes, en locals especialitzats i amb roba molt, però molt curta. Afegim que tracten a les dones que contracten serveis com unes “guarres” i són el centre de totes les tafaneries, mentre que amb els homes, com que dóna igual, no interessa massa a la gent.

També aquesta societat ens ha dit a les dones que els xics han de ser majors que nosaltres, principalment perquè antigament era per tindre fills ja que vivien poc (menys que nosaltres a l'actualitat), però ara? Quines raons hi han? Per sentir-nos millor amb nosaltres mateixa? O per quedar millor amb la societat?

Paula De La Barre ha dit...

Que bo aquest vídeo, si és d'una pel·lícula, espere encontrar-la prompte!

M'agrada moltíssim l'actriu Mariví Bilbao, m'ha agradat des de ben petita, i ara que m'agrada el tema de la sexualitat, i apareix ella! Això em dóna més ganes de comentar.

Al veure el comentari de “la profe”, m'he adonat que ningú (i d'això estic segura) sap res dels gigolós i prostituts, ni de les seues clientes o clients; en canvi, de les prostitutes ho sabem tot, sabem on encontrar-les, també sabem els tipus de clients que tenen, les coses que poden fer... és a dir, que les dones que treballen en aquest ofici no són un món nou.

En canvi, d'ells què sabem? Solament he vist una vegada a un prostitut, en les notícies, a més a més, era per dir que ells també estaven amenaçats, tant com les prostitutes (que aquesta és una altra, els conflictes que n'hi ha de prostitutes sorgeixen en la televisió cada dos per tres).

I en el vídeo, l'actriu (dins el paper) li pregunta els seus dubtes al seu company (l'actor que fa de prostitut), després de donar-li una resposta a cada pregunta, ella es tranquil·litza, en canvi ell pareix sorprés i dubitatiu pel “treball” que li han manat fer.

I jo em pregunte, per què ell no li ha preguntat res, si es veu clarament que té dubtes? Per què es culpa tant de no tindre una erecció davant ella? Per què veu estrany que una dona major demane els seus serveis?

I també, per què les prostitutes porten una roba, per a mi, tan incòmoda? Per què elles van a les carreteres i a tots aquestos llocs tan “famosos”? Per què a ells no se els veu pel carrer? Per què ells no porten roba provocativa com elles?

monse wolf ha dit...

Sempre s'ha vist més prostitutes que gigolós en la societat, perquè era pitjor vist que una dona anara a un gigoló perquè a la dona se la podia catalogar de “guarra” que un home que anara a una prostituta, a més a més el terme gigoló és un concepte que ara es sent més perquè: con un home va a poder ser gigoló en els 50 o 60?

Jo crec que ell no és capaç perquè no s'imagina fent-lo en una doma major. Encara que sempre ens han venut en les pel·lícules a un home major i ric estiga envoltat de dones guapes i boniques.

Rosa Sanchis ha dit...

Víctor, i per què creus que les dones han de “provocar” i els hòmens treballen en lloc més segurs sense haver de mostrar-se?

Raquel, encertada valoració sobre el masclisme! També n’hi ha masclisme quan es posa l’accent en els possibles patiments de les xiques (el dolor) i no en els dels xics. I en aquest cas, és ell qui finalment no pot actuar!!!

Christian, al vídeo no diu que ella fóra casada!

Imma, Bàrbara, totalment d’acord amb vosaltres. La dona té dret al plaer i la discriminació sexista és injusta. El problema és que no se’ns educa per a defensar aquest dret sinó, sobretot, per a complaure (i fer complir els drets de les altres persones). Cal una mica més d’egoisme sa!!!

Javi, et sembla bé pagar per tindre sexe?

Dani, està molt bé que penses en les infeccions de transmissió sexual. I tens raó, es presenta el coit com un pastís plaent per a tot el món i s’acaba creant infelicitat en les persones perquè no han aconseguit l’ideal esperat!!!

Carla, descrius molt bé la diferent consideració de la prostitució femenina, que no és més que l’extensió de la diferent opinió sobre una xica sexual o sobre un xic sexual. En ells és un mèrit (i un dret); en les xiques, motiu de crítica. I què bé que ens recordes també la vergonya de la prostitució forçada!!

Adrià, si fores prostitut, tampoc ho faries??? Empar dóna algunes idees per a ser un bon “professional”.

Paula, quantes preguntes fas!! A veure si algú te les contesta!

Empar, has descrit el perfil de client que es té de qui consumeix prostitució. Quin creus que és en realitat? Estàs d’acord amb aquesta pràctica? Si no és així, series partidaria de multar, com fan en alguns països, els consumidors o les prostitutes, o tots dos? Aquestes qüestions són per a tothom (i per a totdon) no sols per a Empar.

Christian de Burgos ha dit...

Aquest vídeo m'ha sorprés molt,una dona de 70 anys contracta a un xic per a tindre plaer aquest, al vore que és una dona major d'edat no vol fer-ho amb ella. Aquesta dona és verge i vol perdre-la abans de morir.

En aquest vídeo mostra l'imatge d'un home prostitut i que per ha la societat no esta mal vist, però el cas de la dona es tot el contrari, esta molt mal vist, finsitot hi ha gent que les aparta,insulta i discrimina per el seu treball però en el cas de l'home no és tan problema ser prostitut segons aquesta societat.

Peró el que hi ha de canviar es aquesta idea :” una dona esta amb tres xics i es una coxina, però un home amb tres xiques es un Crack” dons quan canvie aquest idea tan preocupant, en el tema aquest serem iguals.

Xavi Thompson ha dit...

La prostitució per part dels xics no es critica tant com les de les xiques. A les xiques li diuen de tot menys bonica, li diuen guarra, furcia, etc. La gent pensa que les prostitutes van sempre amb escots, amb minifaldes i no és així perquè les dones que són prostitutes treballen igual que els xics que són ``prostitutos´´ i no es les critica de la mateixa manera, a les dones la gent les tracta mal i als xics si els ven pel carrer ni se donen compte i no diguen res. El que me pareix molt fort i no m'agrada res és que per a dir-lo d'alguna manera els mafiosos porten a dones de l'africa o d'algun país tercermundista per a prostituir-les , elles pensen que van a treballar en un bon treball però no és així perquè elles són enganyades i tenen que treballar de prostitutes en condicions penoses.

Aquest vídeo es molt graciós debut a que no és molt comú vore a una dona gran cridant a un gigolo perquè està siga verge i sobretot que facen coses de comèdia, com quan ell està nerviós i no vull fer-ho i es posen a vore la televisió sense cap problema com si foren amics de tota la vida però amb cares d'estrany.

meline wolf ha dit...

Aquest vídeo de la primera vegada és molt interessant perquè no soles les dones es prostitueixen sinó els homes també, però moltes vegades no ho imaginem així. Quantes vegades diem a una xica que és una puta o caçafortunes per anar amb un home major? Doncs no només són aixi les dones, hi han molts xics iguals, però en el seu cas la gent els crida llestos, per poder aprofitar-se d'una dona 'major'.
També és veritat que les dones que es prostitueixen van amb roba provocativa però els xics no, però això no fa que ells siguen millors que les dones. Jo pense que els xics no es posen al carrer buscant dones que els paguen per tindre relacions, perquè ninguna dona sensata voldria que la veren amb un prostitut.

Tamara Kent ha dit...

Al principi d'aquest vídeo, al veure entrar al xic a casa d'aquesta senyora no pensava que fora un prostitut, després m'he adonat. Jo pense que aquest vídeo està molt bé perquè mostra a una dona major que no té ninguna vergonya de dir que és verge i que vol deixar de ser-ho abans de morir-se. Qualsevol persona diria que és una vella verda però no és així, sols és una dona que vol provar el que tots han provat i diuen que és fantàstic.

Pablo Marston ha dit...

Ami aquest vídeo em pareix una miqueta estrany perquè el xic és un prostitut li cobren per fer això normalment el que ocorre en aquest no ocorre fora. L'altre dia vaig escoltar que un prostitut solo agafava a clientes majors de 60 per això pense que aquest vídeo es una mica estrany

Aquest vídeo mostra masclisme però no a soles son les xiques les que han de acostar-se amb gent major que elles, els prostituts son el que son i les paguen pen això i encara que no volen tenen que fer-lo perquè es el seu treball y no diferencia que siguen xics o xiques.

Pablo Marston ha dit...

Ami aquest vídeo em pareix una miqueta estrany perquè el xic és un prostitut li cobren per fer això normalment el que ocorre en aquest vídeo no ocorre fora. L'altre dia vaig escoltar que un prostitut solo agafava a clientes majors de 60anys per això pense que aquest vídeo es una mica estrany

Aquest vídeo mostra masclisme però no a soles son les xiques les que han de acostar-se amb gent major que elles, els prostituts son el que son i les paguen pen això i encara que no volen tenen que fer-lo perquè es el seu treball.

Lluís Arenal ha dit...

M'ha agradat molt ja que, normalment, la prostitució s'associa amb les dones, però en aquest cas veiem com la prostitució l'exerceix un home. Per altra banda també m'ha agradat perquè, la virginitat, està associada als jóvens però en aquest cas ho està a una senyora major.

Jo crec que és un exemple per a veure que els professionals no ho fan tot bé i que es poden posar nerviosos davant una situació que no és normal per a ells.

zineb Becker ha dit...

Aquest vídeo m'ha agradat moltíssim perquè mostra la prostitució masculina, que s'escolta menys que la femenina; i el que també m'ha paregut molt interessant és que el xic ha de fer-ho amb una dona molt més major que ell.

Al principi de la pel·lícula jo no creia que el xic fóra un prostitut, ja que quasi tot el món quan escolta parlar de prostitució ho relaciona directament amb dones i sempre aquestes van vestides amb roba molt ajustada mentre que aquest xic anava vestit molt normal amb vaquers i un camissa.

També el que em pareix molt interessant és que la gent quan veu un home major amb una xica jove ho veuen més normal que si fóra al reves i no sé per què si una xica està amb un vell sempre diuen que és per a llevar-li els seus diners.

jennifer campoamor ha dit...

La veritat que la prostitució és una professió molt més criticada a les professionals femenines que als masculins. Per tant podem distingir dos tipus de professionals sexuals :

1.La prostitució femenina. En aquesta les prostitutes han de rebre tots tipus de clients, siga de l'edat que siga, a més a més estan sotmés a moltes més critiques. Aquest es considera un mal ofici es dir per a a dones sense capacitat de fer altra cosa que donar plaer als homes a canvi de diners.
2. La prostitució masculina. Aquesta socialment no està considerada una mal ofici, està relacionada amb glamur i prestigi. Els prostituts poden elegir les seues clientes i no són criticats ja que aquest treball no està relacionat amb un ofici desagradable.

goldman ha dit...

El video m'ha paregut molt interesant, la situacio era molt comica a la vegada que dramatica. Estava el chic, que es sorpren de trobarse a una dona de 70 anys y es posa nervios; i la dona, que veu la mort prop seva i vol probar el sexe. Sempre m'ha agradat molt com actua Mariví Bilbao.
Es cert que mai es parla de les inseguretats del chic pero pense que aquesta vegada es deu a la impresio que l'hi dona trobarse una dona major, ja que no es su primera vegada mes encara, es expert.

David Becker ha dit...

Del tema que vaig a parlar no té tant a vore amb el vídeo com si amb el tema d'aquest, la prostitució. La prostitució és clarament un negoci, tant com la masculina com la femenina. Però hi ha diferència molt notables entre aquestes dues, mentre que la masculina tots sabem que ocorre però no la veiem, la femenina la veiem i per això és considerada per moltes persones un fet il·legal i per tant cal castigar-lo. Però com castigar-lo? Multant? I aquestes multes a qui han d'estar destinades, al client o a la prostituta? Jo pense que el fet de castigar no va a servir per a res, perquè és convertiria en un negoci com el tràfic d'armes o de drogues, que fins i tot ser il·legal, ocorre. Per això pense que el que caldria fer és legalitzar la prostitució, no tota, únicament aquella que es fa en locals destinats a això, i no pels carrers molestant a veïns i vianants. D'aquesta manera la prostitució femenina seria com la masculina, a la que ningú s'oposa i que tots veiem com un treball més. També caldria un canvi en la mentalitat de la societat, ja que sempre l'home s'ha vist com una màquina sexual i el sexe que tinga el seu nivell de poder a la societat, això porta a molts homes a fer ús de la prostitució per a no vore la seua masculinitat i potència minvades.

Virgilio ha dit...

Aquest vídeo és molt interessant i divertit. Aquesta dona que tothom la coneix, sempre ha fet molt bé el seu treball, com actriu és clar.

Des que l'home arriba i veu a la dona, es pot veure a la seua cara la inseguretat i ja quan li diu que és verge va ser el que va bloquejar-lo.

Es curiós veure una escena així, sempre es parla del mateix, prostitutes joves que satisfan al hòmens vells. També és una qüestió que als telediaris i les converses si es parla de prostitució sempre és femenina.

Una vegada vaig veure a la tele en un programa de “Callejeros viajeros” crec que era a Itàlia, en una plaça hi havien prostituts que esperaven per a fer el seu treball. Açò és una cosa que quasi ningú sap com no es parla res...

Per a finalitzar, pense que aquest vídeo dóna una altra perspectiva del que estem acostumats a escoltar.

Melissa Nelken ha dit...

Aquest vídeo tracta d'una dona major que és verge i ja no vol ser-lo més. I crida a un prostitut per a que li faça el favor.

Jo crec que la dona no fa res dolent cridant a un professional, perquè si ella no vol fer-lo amb un altre home, pot cridar a qui vulga.

Jo crec que la prostitució no és un treball bo, perquè oferixes el teu cos a persones desconegudes per diners. Encara que a mi em parega vulgar, també el veig com últim recurs per a guanyar-se la vida.

És molt més freqüent en dones que en homes, i com normalment són les dones les que treballen al carrer (a més de agències...) i els homes són més discrets, les dones son “putes” i els homes són “professionals”. Això no és així. És masclisme.

I no es que siga normal vore a una dona jove i un home gran, però es que els homes que estan amb dones majors són discrets, però encara sí que es veritat que una dona jove estiga amb un home major siga més comú.

maria campoamor ha dit...

Aquest vídeo mostra les necessitats d'una dona major, i les inseguretats d'un professional. Si tanta experiència té, per què té por?

El que mai m'entra en raó és que, per què està mal vist una dona prostituta i un xic prostitut no? Per què els xics s'enrotllen amb 7 i es fiquen el pin de sóc el millor no, i les xiques són les més putes de tot el barri?

I si són prostituts, el mateix treball té una dona que un home, però clar... en aquesta societat està mal vist que un home estiga en la redona i una dona és el més normal. Però les mateixes necessitats té una dona que un home.

La meua conclusió és que aquesta societat és molt roïna respecte al tema de la sexualitat de les dones.

Vicente Becker ha dit...

Aquest vídeo és molt interessant. Vore com una dona d'eixa edat té necessitat sexual és una cosa poc vista. Aquesta dona que tothom coneix, ha fet el paper fenomenal, com de costum.

Quan el xic veu a la dona, es queda totalment blanc, i quan li diu que vol sexe i que és verge, el xic ja es queda amb la boca oberta. Això vol fer-nos veure que les dones d'eixa edat no tenen necessitat sexual, i és mentira, perquè perfectament si poden tindre-la.

El que sí ens fa veure eixe vídeo és que una vegada més n'hi ha masclisme, ja que una dona amb un home jove està mal vist, però un home amb una dona jove no.

Beatriz Zambrano ha dit...

Tens molta raó en el que dius Maria, el de que està malt vist que una dona vella amb un prostitut i un home amb una dona jove no passa res, i no sé per què si tots hem de ser iguals en tots els sentis.

Per altra part, el vídeo em pareix molt interessant perquè primer la dona té moltes ganes de fer ho, diu que no vol morir-se sense provar alguna cosa aixi, però després l'home està molt tallat i no vol fer-ho amb ella, per l'edat més que res i perquè damunt és la primera vegada de la dona.

I si al xic li paguen per això, no té perquè queixar-se de res i ha de fer-ho.

alejandro becker ha dit...

El prostitut d'aquest video mostra la seua inseguirtat que sent perquè ha de fer-ho amb una dona tan major, i no pareix molt agradable. Però totes les prostitutes no accepten estar amb un home vell i lletg, però pensem que totes les prostitutes ho fan i estan a les rotondes perquè es el que estem acostumats a veure.

En canvi el món del prostituts pareix molt més professional i més respectable, encara que té el mateix respecte en ambdos sexes.

També veiem que no es dirigim a un prostitut igual que a una prostituta, o encara que no li diguem res nosaltres ho pensem així perquè la societat en ha inculcat tot això i és altra cosa que tenim que canviar en quant a la sexualitat.

Noèlia Claramunt ha dit...

En aquest vídeo es veu con un prostitut li dóna molt de mal rotllo fer-ho amb una dona major, si haguera sigut una dona jove la que té que prostituir-se amb un home major no seria el mateix, perquè elles tenen que aguantar el que se'ls fique sense que es queixen.
Per altra banda em pareix molt be que una dona tan major vulga saber el que se sent amb els plaers del sexe i li demane consells i li pregunte dubtes a un xic molt més jove que ella, crec que tot el mon té dret a gaudir del sexe tinga la edat que tinga
El xic es comporta tan tímidament perquè li xoca que tinga que fer el seu treball amb una dona tan major, perquè segurament estarà acostumat a altre tipus de dona, però aquesta també té dret a gaudir del sexe com qualsevol altra.

Andrés ha dit...

Hola Rosa: felicidades por el blog. Me permito recomendarte "Solo para mujeres", un documental sobre mujeres que consumen prostitución.

http://www.rtve.es/television/20090112/solo-para-mujeres/219187.shtml

Rosa Sanchis ha dit...

Hola David, m'agrada que parles de la relació entre el consum de la prostitució i la masculinitat.

Però hi ha un altre aspecte que no tinc tan clar, i és quan dius qua caldria legalitzar la prostitució però "no tota, únicament aquella que es fa en locals destinats a això, i no pels carrers molestant a veïns i vianants" estàs dient que: "Prostitució sí, però sota la catifa"?
Una abraçada

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Andrés,
Benvingut al bloc i gràcies per recomanar un documental tan interessant! La de les dones que paguen per la prostitució és una realitat que es coneix ben poc.
Salut!

Rosa Sanchis ha dit...

Aporte un paràgraf ben interessant per al debat:

"Y es que hay muchos prejuicios e ideas erróneas sobre los roles de la mujer en la sociedad actual. Según expone Raquel Platero en la introducción del taller: la palabra puta se relaciona habitualmente con la honra femenina y con el comportamiento sexual. Los medios de comunicación, la mayoría de los cuales siguen incluyendo anuncios clasificados, contribuyen a esa imagen distorsionada de las trabajadoras sexuales, otorgándoles siempre una de estas tres posibles identidades: delincuentes, porque degradan la imagen de las ciudades; viciosas, porque atacan a la moral y las buenas costumbres, y son “culpables de los actos del hombre”; o víctimas, debido a sus circunstancias familiares o económicas."
Font: http://sentido-comun.com/la-doble-moral-sobre-la-prostitucion/

Sofia Williams ha dit...

Aquest vídeo desperta en mi moltes contradiccions. Per a començar, em sembla molt bé que es parle de la sexualitat dels majors, la gent sol pensar que quan arribes a certa edat no tens impulsos sexuals, la qual cosa és completament erroni. A més, la protagonista del vídeo és una dona, i no es té gens en compte el consum d'aquestes al mercat sexual.

Sí, el vídeo té un missatge molt fort, però no estic gens d'acord amb la indústria de la prostitució. Obliga a moltíssima gent a prostituir-se per diners, i els que porten aqueix mercat, s'aprofiten al màxim de la situació monetària dels seus treballadors.

Per tant, el missatge del vídeo em sembla genial i enginyós, però no estic gens d'acord amb la prostitució del vídeo. Crec fermament que el mercat de la prostitució i el de la indústria pornogràfica han de ser abolits, creen un sense nombre de clixés, moltes vegades inciten a la violació, i a més, els treballadors no ho fan per plaer (com es mostra al vídeo).