2 de juny 2013

Segur, segur que és AMOR???



-Sabías que cuando sueñas con esa persona que te gusta es porque esa persona se durmió pensando en ti??
-Sabías que cuando se te escapa el nombre de esa persona es porque esa persona está pensando en ti??
-Sabías que cuando un chiko/a te baja la mirada esa persona esta loka/o por ti???
-Sabías que cuando te mira de reojo te kiere más de lo que tú piensas???
-Sabías que cuando te mira de frente te ama?
-Sabías que cuando esa persona te toca el pelo esa persona está loca por ti???
-Sabías que cuando te mira mucho no puede vivir sin ti?
-Sabías que si se despide despacio es porque no te kiere dejar ir?

Ahora PIDE UN DESEO con el nombre de la persona que amas!!!

Si no envías esta cadena en los próximos 5 minutos te irá mal en el amor...
Si se lo envías a:
5 personas, tu deseo se cumple en un año
10 personas, tu deseo se cumple en 5 días
15 o más, tu deseo SE CUMPLE MAÑANA!!
SUERTE

(Anònim)

21 comentaris:

pau anthony y alex zetkin ha dit...

Nosaltres no creiem en aquestes coses perquè no fa falta un missatge com aquestos per saber que vols a una persona de veritat.

I tampoc fa falta aquest missatge per a que el teu desig es faça realitat, perquè si vols pel
teu compte el pots aconseguir. I si de veritat t'agrada una persona el millor que pots fer és
dir-li-ho i deixar-te de ximpleries.

Perquè no perds res en dir-li-ho i saber si a eixa persona també li agrades.

i això es el que pensem de moment.

julia campoamor ha dit...

Hola Rosa :D

Jo pense que aquest tipus de missatges són una ximpleria perquè a mi en el tuenti m'han enviat molts d'aquest i pareguts i no els he fet ni cas, no els he tornat a enviar, i se suposa que estic morta 190 vegades i la meua família i amics també, aleshores no s'ha de seguir la cadena, perquè és una ximpleria.

Aquest test és absurd, la frase “Sabías que cuando te mira mucho no puede vivir sin ti? “ això és una mentida com una casa de gran. I l'altra frase “¿Sabías que cuando te mira de frente te ama?” açò també és mentida perquè jo parle amb els meus amics de front i no els ame. Això no és amor!!!

marta campoamor ha dit...

HOLA ROSA



A mi em pareix que es una gia per ales xiques de descubrir a qui li agrada i aixi fisarse mes en ell i ferse la interesant i lligar amb ell i no tindre que intentaro amb altre xic .

Hermenegildo Stone ha dit...

Hola Rosa,
Jo personalment odie aquestos missatges perquè en el whatsapp sempre m'estan enviant missatges d'eixe tipus però pitjors perquè sempre diuen que si no l'envie a 10 persones la meua mare morirà o em visitarà una xiqueta i em matarà, etc. etc. El cas és que a més d'això el que posa abans és una ximpleria i no pense que tinguem que gastar el nostre temps en gastar eixe tipus de “bromes” per dir-ho aixi. Però anem a centrar-nos en aquest missatge que tracta sobre l'amor, a mi tot això em pareix molt bonic però això es exagerat, moltes d'aquestes frases no són veritat, a més poden posar-te en un conflicte ja que si algú et mira pots pensar que li agrades i et llances i pot acabar molt mal....
I açò és tot per hui, ens vegem la pròxima setmana en Alcahofas News!

Nieves ha dit...

-Sabías que cuando sueñas con esa persona que te gusta es porque esa persona se durmió pensando en ti??
-Sabías que cuando se te escapa el nombre de esa persona es porque esa persona está pensando en ti??
-Sabías que cuando un chiko/a te baja la mirada esa persona esta loka/o por ti???
-Sabías que cuando te mira de reojo te kiere más de lo que tú piensas???
-Sabías que cuando te mira de frente te ama?
-Sabías que cuando esa persona te toca el pelo esa persona está loca por ti???
-Sabías que cuando te mira mucho no puede vivir sin ti?
-Sabías que si se despide despacio es porque no te kiere dejar ir?

A moltes amigues meues els fiquen açò per watsapp i totes aquestes coses hem pareixen una ximpleria.

Maribel Arenal ha dit...

Mare de Déu. A mi tot açò no sé encara si em dona risa o pena. Risa perquè és un ximpleria i pena per la pobre gent il.lusa e ignorant que creu en aquestes coses. Qui crea aqustes cadenes...no té res més a fer? Per què ho fa? Quin benefici trau? Deurien parar-se a pensar, perquè hi ha gent que creu en aquestes coses, i moltes vegades la raó de creure's tot açò és la maca d'amor, la mala sort en la vida, l'esperança de que es cumplisca o assoles el simple fet d'aferrar-se a algo, de creure en alguna cosa, tal com aquell que creu en una religió. Però sapigau tots que la vida està a les vostres mans, que no està ni en un horòscop, ni a les estrelles ni al destí. Agafeu les rendes de la vostra vida i feu d'aquesta la millor aventura de totes, convertint-vos aixina en els únics que podeu manejarla: els amos. Lluiteu i conseguireu tot allò que vullgau.

ja$on 1D ha dit...

Hola, bon dia, aquests són els típics missatges que t'envien a WhatsApp, també hi ha altres missatges que com no els envies a 10 persones ta mare morirà. Anem a vore, hi ha algú que crega això? És la ximpleria més gran que pot haver! En serio, tu creus que mirar algú a la cara significa que el vols? Doncs no, ja que un mira a la cara quan està parlant perquè és d'educació. Mirar a la cara quan estàs parlant! I si us plau, deixeu-vos de creure aquests missatges! Tots són mentides! No te'ls cregues! I tampoc els reenvies ja que jo crec que estàs perdent el temps en unes ximpleries que no valen la pena!

roxana mariana ha dit...

El comentari pense que nos esta ensenyant alguns dels signes del amor,no sempre son verdaders.
Peró si tuviera que elegir que el amor siga asci,me gustaria

dani du chatelet ha dit...

Jo crec que aquestos missatges se'ls envien a tot el món per a vore qui es creu aquests missatges, jo personalment no me'ls crec . Perqué es impossible que per enviar uns missatges a tants amics té vatja a passar una cosa bona si els envies a molta gent i et passara una cosa roina si l'envies a poca gent.

A mi m'han enviat aquestos missatges i els he borrat i no l'he enviat i no m'ha passat res.

Adéu.

Papallona Wolf ha dit...

Genial, típic missatge que va a la paperera de reciclatge res més ho veig.

A vegades m'impressiona de les estupideses que veiem en el món, gent desmanotada que sense voler fa veure els seus delictes a la gent, altres que creuen en cuentos d’hadas i en tot el que qualsevol el conta i promet etc etc etc... I pense jo ara, què podem esperar veient esta classe de coses?

Aveses i açò és el que més em pica en el tema de la curiositat és que gent de què mai pensaria que són dels que passen estes coses, ho fan.

Un altre tema ja seria sobre el tema del text. Realment algú minimamentement “adult “ creu en estes coses?

sergi Camp ha dit...

Hola a tots i tots,
Em pareix increïble que ni haja gent que passen aquestes cadenes per si li pot passar alguna cosa, són una favada, el pitjor és que nos apleguen moltes a diari, això vol dir que la majoria de la gent per si de cas ho passen i la cadena segueix. De veritat hi ha algú que es creu que així li passaran coses bones o li tocaran diners... Es una autentica .... No tinc paraules
Adeu

alba arenal ha dit...

Ami em pareix que per a saber si vols de veritat a una persona no fa falta textos com aquestos. Si tu vols a una persona la vols, i no fan falta criaturades d'aquest tipus. A més a més això d'enviar el missatge a les persones i pensar que el resultat sempre és el mateix, no funciona i tu perds el temps amb coses estúpides com aquesta. Si tu vols que un desig es faça realitat, amb la teua voluntat sobra, no fa falta que seguisques aquesta cadena. Perquè si tu t'ho proposes segur que ho aconseguixes. Doncs això, que em pareixen ximpleries.

sonia y esther ha dit...

Nosaltres pensem que aquest text és mentida i tracten de fer ilusions a la gent amb el "amor de la seua vida".

Ens pareix absurd que et diguen que si lo envies a cinc persones es clump en un any, que si lo envien a 10 persones es clump en 5 dies, y que si lo envies a 15 persones es fa realitat demà.

noe arenal ha dit...

A mi em pareixen una ximpleria aquestos missatges de si es el xic que t'agrada, no sé... Pense que són coses estúpides que no servixen per a res i que a més a més et fan que envies a no sé quantes persones el mateix missatge, sense pensar que tal vegada a l'altra persona li dóna igual que li ho envies o no. A mi em pareix una estupidesa però a altres persones no. En fi, que no valen per a res aquestos missatges.

4DR14N 1 3DG4R ha dit...

Aquest missatges no sempre son certs, un dia un amic me va dir... ''Cada cap es un mon''
que cada persona ama de una forma, uns fan uns missatges i alguns altres, no sempre son els mateixos.

zineb becker ha dit...

Em pareix ESTUPID que la gent es crega missatges com aquestos i que els pasen, no dic que jo mai he passat ningun missatge pero va ser quan tenia 11/12 anys i no m’en adonava que era una gran mentida i a medida que pasava el temps m’en adonava també que si volia que els meus dessitjos es cumpleixen hauria de lluitar per a conseguir-los!

jacke wolf ha dit...

A mi la veritat és que no m'agrada que em manen aquest tipus de missatges, perquè són una favada, i que el que busquen és passar ximpleries per a molestar la gent, però la cosa és que ningú s'ho creu, però inclús així els manen. Encara es pitjor quan son de si no ho manes moriràs o morirà una persona que t’agrada molt, com un familiar o una persona que vols.

Xavi Thompson ha dit...

És veritat que hi ha molta gent supersticiosa que tot açò si que li importa però hi ha que dir que aquestos missatges no són res supersticiosos perquè és mentira i punt. La veritat no se com la gent pot reenviar aquestos missatges i a demés els maleducats no paren d'enviar i tu a lo millor estàs esperant la cridada o el missatge d'algú i va i apareix aquest missatge tan poc oportunista. Per això i per moltes més raons jo no passe missatges d'aquestos.

Jlo Mill ha dit...

Bon dia a tothom,

Aquesta entrada parla d’una cadena de missatges relacionats amb l’amor d’una persona que vol a una altra i si els envia li durà l’amor. I el que es planteja a l’entrada és si realment és possible que amb 5, 10, o 15 missatges tingues l’amor de qui més vols.

Doncs l’amor no bé així com així, ni per un desig que tu tingues, ni per molts missatges que envies als teus coneguts. L’amor és més que aquest joc, és una sensació que tots tard o dora sentirem i ens canviarà i pot ser que sempre visquem en aquest núvol o no. Però mai apareixerà l’amor d’aquesta manera, ni si et poses fragàncies per a enamorar com no. L’amor ha de ser alguna cosa més que açò!

Jo crec que açò ha de ser com el qui creu en el mal d’ull, ressa o en aquest cas envia missatges per a que ocòrrega el que promet aquesta cadena. Als pobles i a les ciutats hi ha gent que fa mal d’ull i, per això, hi altres persones que ho curen només perquè els familars hi creuen; però hi altres casos que no hi creuen, per tant, mor aquesta persona. I la comparació serà que si creus en aquesta sèrie de missatge, és compirà. Però jo crec que açò depén més bé del que tu penses i creus, i si confies en que una cosa va a passar, passarà.

Açò mateix passa amb els horòscops, també prometen una sèrie de coses, però realment hi ocorren??? Tots, no només per tindre el mateix horòscop, anem a viure les mateixes coses. Doncs, aleshores hi haurà gent que tindrà aquesta sort, altres molt paregut, així fins que no tinga res a vore. Als horòscops i a les vidents, realment escriuen o diuen el que vol escoltar el client, però a les vidents has de pagar per a conèixer el que vols ``saber´´.

En definitiva, l’amor, per a mi, no és cap joc que tinguem quan vuiguem, l’amor a pareix i desapareix però no té res a vore amb missatges per l’Internet!

Ànim per a tots els que confien en aquests tipus de missatges i que creuen que tindran el que s’els promet. Tal vegada per a uns poquets pot resultar-los vertader, però la resta una altra vegada tindran més sort!!!

Mireia Bebel ha dit...

Bon dia.

Esta entrada m'ha cridat l'atenció perquè és la típica "cadena" de "WatshApp". A més també està mal escrita, té les típiques faltes d'ortografia dels missatges de "WatshApp".

Jo pense que si la gent llegira atentament el que diuen estes "cadenas" no les reenviaria, ja que són un poc il·lògiques. Jo no els veig lògica perquè és impossible que es complisca un desig per reenviar-ho a diverses persones.

Pareix que hi ha prou gent que pensa igual que jo, perquè s'han parat a pensar en el que realment posa en les "cadenas" de "WatshApp".

Ruth Goldman ha dit...

Bon dia. Jo pense que poden ser veritat alguns d'estos consells. Hi ha molta gent que penja aquests comentaris en facebook o twitter. Amigues i companyes meues me van dir coses paregudes, hi ha vegades que és veritat i altres que no.

És mentira això que si un xic te mira molt o si te parla de front no sempre significa que el xic t'estima.
14.6.13